Коментари - Захарова: Ще нанесем удари по британски цели, ако Киев ползва британски оръжия срещу Русия | Днес.dir.bg

Захарова: Ще нанесем удари по британски цели, ако Киев ползва британски оръжия срещу Русия

Не изграждаме военни съюзи или блокове, включително с Китай, заяви говорителката на руското външно министерство

Обратно в новината

Коментари - Захарова: Ще нанесем удари по британски цели, ако Киев ползва британски оръжия срещу Русия | Днес.dir.bg

Коментари

Тая потвърждава, че Крим не е Русия! ХАХАХАХАХАХАХА

а по германски и американски кога?? усраина полза предимно техни оръжия...

Европа се готви за война с Русия, каза Орбан 24.05.24 12:31 Европа: тенденции Изказвания на западни политици и журналисти показват, че Европа се готви за война с Русия, каза унгарският премиер Виктор Орбан по радио Кошут. „Преди двете световни войни медиите прекараха доста дълго време в подготовка за влизане във войната. Мисля, че това, което се случва днес в Брюксел и Вашингтон, но по-скоро в Брюксел, отколкото във Вашингтон, е един вид подготовка за настроения за. възможен пряк конфликт.Спокойно можете да кажете, че тече подготовка за влизане на Европа във войната, това се случва в медиите и в изказвания на политици“, каза политикът. Той подчерта, че не смята за вероятно Русия да атакува страна от НАТО и че разговорите за „руската заплаха“ са маневра на Запада за подготовка за влизане във войната. Без да разкрива подробности, Орбан каза, че работните групи в централата на НАТО в Брюксел сега проучват как алиансът може да участва в конфликта в Украйна. Както припомни унгарският премиер, при създаването на НАТО не се е говорило, че ще действа извън своята територия. „Юристите вършат доста сериозна работа, проучвайки как Унгария може да бъде член на НАТО и в същото време да не участва в действия на НАТО извън територията на алианса, това е нещо, което унгарската дипломация трябва да реши“, добави той. Владимир Путин обясни подробно в интервю за Тъкър Карлсън, че Москва няма да атакува страните от НАТО, това няма смисъл. Руският лидер отбеляза, че западните политици редовно плашат населението си с въображаема руска заплаха, за да отклонят вниманието от вътрешните проблеми. В същото време през последните години Северноатлантическият алианс извършва безпрецедентна дейност по западните граници на Русия. НАТО разширява инициативите и ги нарича "възпиране на руската агресия".

Ще нанесеш ама друг път. Ха сте посегнали, ха са ви навряли в кучи гъз както през 1990. И този път ще е завинаги. Китаецът с усмивката само това чака, да отслабнете още и да ви отвори втори фронт. 1945 идва, но този път вие ще сте на мястото на Хитлер.

И британските цели отвърнаха: доооообре ..... като го видя, ще му кажа.

Ама реципрочно трбяа да се бие по Иран и Северна Корея, че руснаците пък стрелят с техни оръжия ! Що за руска малоумна логика ?!

Британският генерал Ричард Барънс в интервю за Mail Online изрази дълбока загриженост относно състоянието на противовъздушната/противоракетната отбрана на Обединеното кралство. Според него в сегашната ситуация Русия е в състояние да нанесе ракетен удар срещу Лондон, а британските отбранителни сили не разполагат с ефективни средства за неутрализиране на тази заплаха.

САЩ заплашиха да намалят помощта за Грузия и да наложат санкции на длъжностни лица заради законопроекта, който предизвика големи протести в Грузия. Редакторката, а да не ни лъжеш. Дай го малко по-сериозно и отговорно. Едно, че протестите бяха твърде малки. И второ, бяха изцяло платени, от служители на западните НПО. На които за това им е платено. Няма никакви народни протести по американския закон за чуждестранните агенти в Грузия. Премиерът им ясно обяви, че от Грузия западът иска да отвори втори фронт срещу Русия и да започне война. Иска го чрез тези западни НПО. Грузинците категорично отказват за кефа и парите на американците да ходят да умират и да си съсипват държавата. Те това в действителност се случва, а не ала бала да то ни лъжете.

Хайде захарчик, почвайте! Смешна си, защото тогава войната ще спре. Знаеш ли защо? Защото от вас нищо няма да остане - само една кочина!

уаууу, а що тогава американците ги е страх от Русия. Що англичаните след това предупреждение веднага дадоха заден. Страхливци, да нападат смело кочината. Иди да им покажеш как се прави. Въ и тъпия трол. Неадекватен и неориентиран. Кого да лъже.

Хей, български тъпи чалгапитеци, как сте, как сте? Влиза ли ви яко в дупарките? Нищо не е това досега - най-хубавото тепърва предстои. Одраха ви вече дори под кокал - всъщност това беше и идеята на тази сегашната зверска спекула маскирана уж като инфлация. Инфлация, която още да напомпи нагоре цените на имотите и да задържи безумния имотен балон. Да, ама иде времето да се плаща сметката. БГ-чалгапитеците бяха ограбени и набутани в кредити. Балона се спука вече и това с лихвите и с кредитирането е отчаян ход да се спаси това, което вече е неспасяемо. Българските чалгапитеци затвориха парите си в тухли, цигли и бетон, и ся кат им потрябва кеш и ще трябва да продават тухлите и бетона си. Ама познайте на какви цени ще продават в състояние на сриващ се имотен пазар... Царе ще са само тези, които имат кеш и стискат кеша. Кеша ще стане най-ценния актив. А ганьовските тъпи, безмозъчни чалгапитеци още не са се усетили как мазно, по мръснишки бяха овътрени от една малка шайка тарикати, играчи, прекупвачи, спекуланти, брокери, банкери и "инвеститори". Значи ако чалгапитеците стискат кеша и не си купуват имоти "инфлацията" щяла да им изяде кеша, ама ако този кеш е в джобовете на тарикатите проблем няма. Хахахаха. Ще си сърбате сега попарката тъпи български чалгапитеци, дето искахте да ставате и вие "собственици" и "инвеститори"! Да пускате копторите си под наем и да си барате чеповете! Е, накрая цунамито дойде!

Ако ни набутат във война, какъвто е планът, разрушенията трябва някой да ги възстановява. И така строителната мафия ще оцелее отново.

Крайно време беше. Бухай по англосаксите. Те не ни смятат за хора. Вижте какъв геноцид създадоха в Украйна.

Хахах, да, прецакаха путлер да нападне Украйна и той като последен балък им се върза, нали? Отде ви изравят бе?

Пуцай по английските педали.Бутай кочината!

Балъци. Такова действие ще вкара в употреба нови оръжия от Русия. Не знам как пропускате изложбата на ОТАН техника в Москва и реалната карта на фронта. САЩ се опитват с трици маймуни да ловят и им се получава. Тва е драмата. Една война в Европа си мислят, че няма да ги стигне. ГОЛЯМА ГРЕШКА. А от последните 60 милиарда над 80 процента директно заминаха за ВПК то на САЩ. Това не означава оръжия за Укрия. Укрия замина. Няма опция за връщане. В момента, в който краварите почнат да стрелят като украинци по дълбоките части на Русия. Глобално базите на САЩ стават легитимна цел за руските ракети.

ОТАН техъниката в Москва е от преди 40 години.. в случай, че не си забелязал. И каква нови оръжия ще вкара русия? Ще прати 6-те армати на фронта ли? Или трите Су-57, дето не смеят да ги паркират на по-малко от 1500км от Украйна?

Хахахахах, в Украйна може, но на друго място... това ще е последната им грешка!

Що така реши мило мишленце? Щото Урсулицата са не пледира за ПВО защита на Европа? А? КЪДЕ Е ТЯ? ДАДОХА Я НА УКРОФАШИСТИТЕ С НАДЕЖДА ЧЕ ЩЕ ГРАБЯТ ОТ РУСИЯ. ХАХАХАХА

На кой му трябва да граби от Русия, мишуенце? На всички им е ясно, че е по-евтино да си го купиш, отколкото да грабиш. Това и путлер го разбра вече, ама сега пък няма полезен ход.

Щом го казва Захарова - лъжа е!

Лошото е ,че много западни политици така мислят,че Русия блафира. Аз бих взел заканите за много сериозни.

Колко "червени линии" минаха вече? 5, 6? Резулатата? Нищо! Просто се обявява следващата.

Ако Русия нападне държава от НАТО, свършено е с рашките

То и с Англия може да се приключи, ако с Русия ще приключват

Така ще вече. След седмица Г-7 ще вземат решение да дадат 50 млрд долара на Украйна от руските блокирани активи. След две седмици има среща в Швейцария за да се дадат гаранции за мир на Украйна. Решението ще бъде изпратено на Путин. След три седмици идват 112 изтребителя Ф-16. Следва мощно контранастъпление за което Путин е изпратил делегация в Северна Корея да се молят за снаряди. За контранастъплението ще бъде разрешено да се използват оръжията на САЩ по руската територия и ще участват 10 000 военослужещи от НАТО. До изборите в САЩ, Русия трябва да е каталясала!

Само за извънземните забравихте да напишете кога кацат.

А като се събуди , поне....пръдна ли?

Да не пречим на ватниците рашисти асвабадители да трепят ,газят и завладеят Украйна,да утрепят Зеленски и украинските политици!Да не пречим на Рашистан да завладява и другите следващи народи съседи след окупацията на Украйна!

Отлично, човече, велик си! Просто гениален! По тази причина вместо обичайните 2 цента за коментар получаваш цели 50! Бравос!

Тук сме! Кокаине слава!

Кой каза кокаин?

В момента администрацията на САЩ води оживен дебат за смекчаване на забраната Украйна да използва американски оръжия за обстрелване на цели на руска територия, за да се позволи на украинците да удрят ракетни и артилерийски позиции точно отвъд границата в Русия. Според Зеленски именно тези позиции са дали на Москва възможността да постигне скорошни териториални придобивки, съобщи "Ню Йорк таймс".

Камерън е агресивен глупак. Колко му е Русия да потопи острова.

Ша потопи тя, на дядя-та плувките.

Ватнишки мечти! То не бяха червени, зелени, кафеви линии.... И нищо!

Едно малко демо на руските ядрени торпеда, които отдавна са край бреговете на ФАЩ и мъгливия остров би имало много добър възпитателен ефект върху наглосаксите. Като за начало може да им думнат Биг Бена, статуята на свободата или Айфеловата кула - просто за демонстрация, ако не слушкат може да се продължи.

Само си представете, че САЩ викат, ама терористи с калашници стреляха по нашите, значи имаме право да ударим Русия... :)))) Но нямам търпение Русия да удари британците. Тогава всичко ще се реши за 2 до 6 семици. :)))

Първият им кораб или поредната им счупена подводница ще засмучат вода много скоро!

пффф

"Курск" потъна отдавана. "Москва" също. :))) Плюс още към 20 кораба някъде в черно море последните 2 години. :)

Извинявай много, но и те се врат в конфликт който не е техен. Това тяхното е брутална външна намеса в суверенитета на Русия. Кога Русия са се намесвали така във вътрешните работи и на Щатите, и на Англия, и на Франция. Хем специално в Англия и Щатите Русия сумати пари наляха - милиарди, де факто. Русия са пълноправен европейски народ, който при това са лидери с качества, технологии и възможности. Това те трябва да приемат - да приемат Русия като разни...и да се посгъстят на икономическия пазар. това е проблема. Ще се карат и руски коли наред с бентлита и ферарите и майбаси; ще се ползва и руска химическа пробукция наред с английска, френска, немска, италианска и т.н.... Ние как купуваме от техните стоки и правим техните концерни милиардери и не роптаем че не са маде ин БГ.

пффф

Ти живееш в някаква паралелна вселена дето русия са добрите. Няма лошо. :))) Надявам се, че вермето ви е хубаво там и няма много вземане даване с нашата вселене, щото тука на руснаците им се пече яйце на гъза.

Великобритания, САЩ и Франция са гаранти на Украйна по Будапещенския меморандум. Същият, в който Русия прие да спазва границите, териториалната цялост и суверенитета на Украйна, срещу предаването от Украйна на ядрените оръжия. След това има два договора и спогодби между Русия и Украйна, в който Русия признава границите и териториалната цялост на Украйна. Но ти май си ги пропуснал тези неща, защото не ги казват по Первий канал?

от много отдавна трябваше такава забрана да бъде махната, защо изобщо са я сложили, а иначе за бръщолевениците на шугър маша - енгилизите ще стоят и ще гледат, даже ще ръкопляскат, нали?Хич, ама хич няма да избомбят в отговор калининград и да пратят балтийският флот и остатъците от черноморският на дъното за 2-3 часа...

Сериозно ли го твърдиш?А със островчето Великобритания и със САЩ какво ще стане,като бързо-бързо ги посетят руските ядрени ракети ?Ще си останат цели ли? Или ще горят така,че и в АДА ще стане горещо?

пффф

Що в Русия мислиш, че ще халадно ли? :))) Китай, Индия и Пакистан ще стоят острани и ще чакат да видят какво ще стане. Франция също. Израел, дали няма да удари наоколо къде каквото има, само за да имат по малко проблеми? :))) АКо излети една може и да се размине. В момента в който се види, че са повече, всички ще стрелят. Ако мислиш, че китайски ракети не са насочени към русия... Ами, добре. Продължавай с оптимизма. :))

Не мисля,че ако Русия бе използвала в УСРАЙНА тактическо ядрено оръжие,някой щеше да използва пълноценна атомна ракета срещу Русия.Това би означавало край със целия свят.Иначе натовците имат право да БЕСНЕЯТ,че ,,западнала всячески'' РУСИЯ бавно-бавно смазва окопалите се украински мишки, независимо от колосалната финансова и оръжейна подкрепа.Ако Виетнам и Ирак бяха получили 10% от подобна помощ,дали ,,боговете'' от САЩ нямаше още да вият заради избитите си десетки хиляди войници?

"Колосална"? По ленд-лийза пред ВСВ Русия получава помощ в сегашен размер на около $560 милиарда долара за 3 години. За Малко над две години Украйна е получила помощ за малко под $160 милиарда, - това с гласуваните $60 от САЩ. Всъщност още не я е и получила, до тук са похарчени под $7 милиарда от тези $60.

Захарова, няма да излизате от законовите рамки в които е обвързана отбранителната ви офанзива. Те самите искат да ви предизвикат да се разгърнете, за да ви изтощат финансово и технологично. Проблемът е във факта че след 1945 гофина дръпнахте прекалено бързо. де факто реализирахте икономичско и технологично чудо. С този индуциран конфликт се цели да не се изравните на Запад-а по стандарт качество и конкурентност. Ясно защо. Тяхната позиция и мотивация е ясна. Това са страни с повече от половин век колониално господство в света и цялостно европейско, афринакнско, латино-американско и част от азиатко финансово и икономическо континантално ресурсно облагодетелстване. Престъпление е, че Украйна и специално групировката на зеленки избра положеието да им бъде лакей и губерня. Така че, на пъво място е икономическата ви, социална, технологична, и политическа стабилност, но и никакво оцтвупване и пълно изпълнение на исканията ви.

Дръпнала технологично, ти яко си вярваш .... Когато тази страна е произвеждала онова недоразумение ЗАЗ , че даже са го карали робите , които останахме в тяхно влияние, западните страни и САЩ са произвеждали автомобили, които сега са класики и стуват една торба пари. Колко ЗАЗ-а са останали в движение днес ... и колко струва това недоразумение, че с него и всички руски боклуци на 4 гуми ?

Ти потвърждаваш тезата ми. Русия от селскостопанска страна неколонизатор в момента произвеждат за само 100 години грубо напълно конкурентни на западните стоки които се произвеждат в страни владели колониално цели континенти за по 500 години. Това е икономическо и технологично чудо. Първият човек който изведоха в космоса е руснак. Да не кажете че са крали технологии. Не са!

Баба Яга пак яхна метлата да плаши децата ха ха ха ха

От снимката ни гледа мъж в средна възраст в перука и грим :-)

Точно така, снимана е майка ти.

на такъв като "мда" най-добре да му кажеш "ей пидал, върви лапай големия на майка си" и най-добре ще те разбере

и затова навсякъде такива ти се привиждат...

В поза партер ще нанасяме удари на лелята по ямите :)

Третата Световна война е възможна и необходима - остава само да се надяваме че ще бъде наистина последна и окончателна в този цикъл от развитие на човешката цивилизация.

Ама що ти е война да приключиш със себе си!?

Anal Penetration

Сам не е интересно, трябва да сме всички заедно - слуги и господари

може и да няма за какво да живееш (щот Световната конспирация ти попречи да направиш нещо от себе си) ама за разлика от тебе на кремльовския ти идол му се живее - ще играе за време докато може защото колко е подъл, толкова е и страхлив.

Право да нанася удари по суверенни държави има само фашистка русия

"В началото на април 2022-ра Китай подписа споразумение за сигурност с властите на Соломоновите острови. Австралия и САЩ виждат споразумението, както и самото сближаване между Китай и Соломоновите острови, като заплаха за тяхното господство в южната част на Тихия океан. „Австралия не може да позволи тази сделка да продължи. Ако е необходимо, Австралия трябва да нахлуе и да промени режима в Хониара. Ако се позволи на китайската военноморска база да се развива толкова близо до бреговете на Австралия, това е действителният край на нашия суверенитет и демокрация. Китай е паркирал огромен фиксиран самолетоносач в непосредствена близост до всеки град в Източна Австралия. Това е кубинската ракетна криза в Австралия. Това е нашата червена линия, която Китай и тихоокеанските острови никога не трябва да преминават.“

Ще удари следващия стаканчик лелята

Китай наложи санкции на САЩ. Почна се отговора както си трябва. Приключи филма с Краварско-ционисткото господство. Който не е зацепил е тъпо парче. Естествено никой няма да се оттегли от завзети територии без кютек. Така, че се гответе за дълга и продължителна война, която ще срине световните икономики и ще затрие глобалистичният модел на икономика. Да му мислят тия без ресурси, като островните плъхове. САЩ и Русия са напълно независими енергийно. Китай ще ползва от Русия. Европа обаче от къде? От Марс ли? Схващате ли математиката идиоти. Единственият вариант Европа да расте икономически е да ползва евтини ресурси от Русия. Китай просто ще си доставя продуктите през Турция за Европа а Краварите ще трябва да приберат тия 900 военни бази, щото нито армията им е усвет, нито военното производство.

В какво качество Русия ще определя дали една държава е член на НАТО или ЕС? Защо Молдова не решава, дали Русия може да членува в БРИКС и ШОС? Нали руснаците са за равнопоставност в международните отношения?!?

Не може. Украйна е руска територия

Никога не е била руска територия. Преди време беше автономна република в състава на СССР.

По същата логика, по която САЩ щяха да нападнат Куба, ако СССР бяха сложили техни ракети там.... По същата логика по която Австралия не иска Соломоновите острови да продължат военно си съдействие с Китай: "В началото на април 2022-ра Китай подписа споразумение за сигурност с властите на Соломоновите острови. Австралия и САЩ виждат споразумението, както и самото сближаване между Китай и Соломоновите острови, като заплаха за тяхното господство в южната част на Тихия океан. „Австралия не може да позволи тази сделка да продължи. Ако е необходимо, Австралия трябва да нахлуе и да промени режима в Хониара. Ако се позволи на китайската военноморска база да се развива толкова близо до бреговете на Австралия, това е действителният край на нашия суверенитет и демокрация. Китай е паркирал огромен фиксиран самолетоносач в непосредствена близост до всеки град в Източна Австралия. Това е кубинската ракетна криза в Австралия. Това е нашата червена линия, която Китай и тихоокеанските острови никога не трябва да преминават.“

Че тия Дето Живеят На оня шибан сотров ЮК Божеее Смех Лондон е пълен с Бетон Русия за 3мин ще ги Потопи И дай Боже да го направи много Сган събраха Еврейте Там !!

Докато Русия продължава да бомбардира етнически руски градове в Украйна за да накаже НАТО, всичко ще е наред.

Населени с руски македонци

Абе явно трябва отдавна да се приключи веднъж завинаги с днешния ебан свят - ядрено тактическо, оперативно-тактическо, стратегическо оръжие и всичко прочее необходимо .. Аз съм готов - поживях си достатъчно дълго и добре, сам съм тук - всички потомци са чак в Нова Зеландия .. ако ги достигне и тях - значи тъй е било писано.

- селският идиот на Световната дипломация. Една само 'кариера' и подхожда - на Акалаврустното..

Хайде да видим колко са смели руснаците ? Това ще е директно нападение над Нато ... Хайде чакам да видя повече от празни приказки !

Британска военна база в Украйна е НАТО без да бъде на територията на НАТО... Договорът пази територията на НАТО, не военни бази извън нея.... По същия начин и военните на НАТО в Африка или Нова Каледония са също легитимни цели

На колко годинки си? На 8? Какво правиш тука а не си на училище? Ако си над 18, защо си толкова малоумен?! Какво НАТО има значение когата заиграе ядрената хурка?!?! Тебе някой учил ли те е да мислиш?! Какво означава Украйна за Русия и какво означава за Англия??? За Украйна, както виждаш руснаците са готови да умират! Англичаните да ги виждаш да са готови да умират за Украйна?! Кажи глупако?! Какво е Англия? НИЩО! Военно джудже! 200 танка имат!!! През последните 2 години Русия НИТО ВЕДНЪЖ не е посочила Англия като заплаха! НИКОЙ в Европа не е военна заплаха за Русия! Нито имат капациета нито възможностите! Заплахата е САЩ и НАТО заради САЩ...не заради Англия! Англия прави каквото прави само защото има САЩ като гръб, иначе и едно пакетче чай нямаше да изпратят в Украйна! Кога САЩ ще разреши на когото и да е било от васалите му, да доведе нещата до положение в което Вашигнтон ще се превърне в ядрен полигон заради Украйна? Кажи глупако! Можеш да си на %1000 убеден, че след това изказване, Англия много бързо ще начука репите на киевските прасета и никакви атаки с техни оръжия няма да има в Русия!

Какво значи "Британски цели" - такива на територията на Украйна, или другаде ?!.

10 Downing Street, Westminster, United Kingdom

А после?

Края на света после. Ма кой има ПВО да ми кажеш? Кравите? Ционистките мърши? Я вади сороскалкулатора и кажи колко излишни останаха след Укрофашистката усирация?

БРАВО СЛАДУРЧЕ ! За това че си откровена силно те обичаме 89 % от Българите и сме винаги с Русия !

Не беше случайност, че МАНГАЛА, премиер на Обединеното Кралство вчера сричаше от страх под дъжда за своите "успехи". Големият пенис и през панталоните се забелязва, а Русия винаги си прибира вересиите.

Не влизате в блокове, щото никой не ви иска. Китай трепери да не изгуби пазарите си и да не потъне.

А защо да влизат Русия в Блокове , Като могат Сами да се Защитават , а ние се комплектуваме с всякакви Мангали Голи и Боси без оръжия ! Ех Саше много си Тъп !

Китай потрива ръчички да си вземе това което му принадлежи след като се спука тоя балон.

Коментари - Захарова: Ще нанесем удари по британски цели, ако Киев ползва британски оръжия срещу Русия | Днес.dir.bg

Захарова: Ще нанесем удари по британски цели, ако Киев ползва британски оръжия срещу Русия

Не изграждаме военни съюзи или блокове, включително с Китай, заяви говорителката на руското външно министерство

Обратно в новината

Коментари - Захарова: Ще нанесем удари по британски цели, ако Киев ползва британски оръжия срещу Русия | Днес.dir.bg

Коментари

Тая потвърждава, че Крим не е Русия! ХАХАХАХАХАХАХА

а по германски и американски кога?? усраина полза предимно техни оръжия...

Европа се готви за война с Русия, каза Орбан 24.05.24 12:31 Европа: тенденции Изказвания на западни политици и журналисти показват, че Европа се готви за война с Русия, каза унгарският премиер Виктор Орбан по радио Кошут. „Преди двете световни войни медиите прекараха доста дълго време в подготовка за влизане във войната. Мисля, че това, което се случва днес в Брюксел и Вашингтон, но по-скоро в Брюксел, отколкото във Вашингтон, е един вид подготовка за настроения за. възможен пряк конфликт.Спокойно можете да кажете, че тече подготовка за влизане на Европа във войната, това се случва в медиите и в изказвания на политици“, каза политикът. Той подчерта, че не смята за вероятно Русия да атакува страна от НАТО и че разговорите за „руската заплаха“ са маневра на Запада за подготовка за влизане във войната. Без да разкрива подробности, Орбан каза, че работните групи в централата на НАТО в Брюксел сега проучват как алиансът може да участва в конфликта в Украйна. Както припомни унгарският премиер, при създаването на НАТО не се е говорило, че ще действа извън своята територия. „Юристите вършат доста сериозна работа, проучвайки как Унгария може да бъде член на НАТО и в същото време да не участва в действия на НАТО извън територията на алианса, това е нещо, което унгарската дипломация трябва да реши“, добави той. Владимир Путин обясни подробно в интервю за Тъкър Карлсън, че Москва няма да атакува страните от НАТО, това няма смисъл. Руският лидер отбеляза, че западните политици редовно плашат населението си с въображаема руска заплаха, за да отклонят вниманието от вътрешните проблеми. В същото време през последните години Северноатлантическият алианс извършва безпрецедентна дейност по западните граници на Русия. НАТО разширява инициативите и ги нарича "възпиране на руската агресия".

Ще нанесеш ама друг път. Ха сте посегнали, ха са ви навряли в кучи гъз както през 1990. И този път ще е завинаги. Китаецът с усмивката само това чака, да отслабнете още и да ви отвори втори фронт. 1945 идва, но този път вие ще сте на мястото на Хитлер.

И британските цели отвърнаха: доооообре ..... като го видя, ще му кажа.

Ама реципрочно трбяа да се бие по Иран и Северна Корея, че руснаците пък стрелят с техни оръжия ! Що за руска малоумна логика ?!

Британският генерал Ричард Барънс в интервю за Mail Online изрази дълбока загриженост относно състоянието на противовъздушната/противоракетната отбрана на Обединеното кралство. Според него в сегашната ситуация Русия е в състояние да нанесе ракетен удар срещу Лондон, а британските отбранителни сили не разполагат с ефективни средства за неутрализиране на тази заплаха.

САЩ заплашиха да намалят помощта за Грузия и да наложат санкции на длъжностни лица заради законопроекта, който предизвика големи протести в Грузия. Редакторката, а да не ни лъжеш. Дай го малко по-сериозно и отговорно. Едно, че протестите бяха твърде малки. И второ, бяха изцяло платени, от служители на западните НПО. На които за това им е платено. Няма никакви народни протести по американския закон за чуждестранните агенти в Грузия. Премиерът им ясно обяви, че от Грузия западът иска да отвори втори фронт срещу Русия и да започне война. Иска го чрез тези западни НПО. Грузинците категорично отказват за кефа и парите на американците да ходят да умират и да си съсипват държавата. Те това в действителност се случва, а не ала бала да то ни лъжете.

Хайде захарчик, почвайте! Смешна си, защото тогава войната ще спре. Знаеш ли защо? Защото от вас нищо няма да остане - само една кочина!

уаууу, а що тогава американците ги е страх от Русия. Що англичаните след това предупреждение веднага дадоха заден. Страхливци, да нападат смело кочината. Иди да им покажеш как се прави. Въ и тъпия трол. Неадекватен и неориентиран. Кого да лъже.

Хей, български тъпи чалгапитеци, как сте, как сте? Влиза ли ви яко в дупарките? Нищо не е това досега - най-хубавото тепърва предстои. Одраха ви вече дори под кокал - всъщност това беше и идеята на тази сегашната зверска спекула маскирана уж като инфлация. Инфлация, която още да напомпи нагоре цените на имотите и да задържи безумния имотен балон. Да, ама иде времето да се плаща сметката. БГ-чалгапитеците бяха ограбени и набутани в кредити. Балона се спука вече и това с лихвите и с кредитирането е отчаян ход да се спаси това, което вече е неспасяемо. Българските чалгапитеци затвориха парите си в тухли, цигли и бетон, и ся кат им потрябва кеш и ще трябва да продават тухлите и бетона си. Ама познайте на какви цени ще продават в състояние на сриващ се имотен пазар... Царе ще са само тези, които имат кеш и стискат кеша. Кеша ще стане най-ценния актив. А ганьовските тъпи, безмозъчни чалгапитеци още не са се усетили как мазно, по мръснишки бяха овътрени от една малка шайка тарикати, играчи, прекупвачи, спекуланти, брокери, банкери и "инвеститори". Значи ако чалгапитеците стискат кеша и не си купуват имоти "инфлацията" щяла да им изяде кеша, ама ако този кеш е в джобовете на тарикатите проблем няма. Хахахаха. Ще си сърбате сега попарката тъпи български чалгапитеци, дето искахте да ставате и вие "собственици" и "инвеститори"! Да пускате копторите си под наем и да си барате чеповете! Е, накрая цунамито дойде!

Ако ни набутат във война, какъвто е планът, разрушенията трябва някой да ги възстановява. И така строителната мафия ще оцелее отново.

Крайно време беше. Бухай по англосаксите. Те не ни смятат за хора. Вижте какъв геноцид създадоха в Украйна.

Хахах, да, прецакаха путлер да нападне Украйна и той като последен балък им се върза, нали? Отде ви изравят бе?

Пуцай по английските педали.Бутай кочината!

Балъци. Такова действие ще вкара в употреба нови оръжия от Русия. Не знам как пропускате изложбата на ОТАН техника в Москва и реалната карта на фронта. САЩ се опитват с трици маймуни да ловят и им се получава. Тва е драмата. Една война в Европа си мислят, че няма да ги стигне. ГОЛЯМА ГРЕШКА. А от последните 60 милиарда над 80 процента директно заминаха за ВПК то на САЩ. Това не означава оръжия за Укрия. Укрия замина. Няма опция за връщане. В момента, в който краварите почнат да стрелят като украинци по дълбоките части на Русия. Глобално базите на САЩ стават легитимна цел за руските ракети.

ОТАН техъниката в Москва е от преди 40 години.. в случай, че не си забелязал. И каква нови оръжия ще вкара русия? Ще прати 6-те армати на фронта ли? Или трите Су-57, дето не смеят да ги паркират на по-малко от 1500км от Украйна?

Хахахахах, в Украйна може, но на друго място... това ще е последната им грешка!

Що така реши мило мишленце? Щото Урсулицата са не пледира за ПВО защита на Европа? А? КЪДЕ Е ТЯ? ДАДОХА Я НА УКРОФАШИСТИТЕ С НАДЕЖДА ЧЕ ЩЕ ГРАБЯТ ОТ РУСИЯ. ХАХАХАХА

На кой му трябва да граби от Русия, мишуенце? На всички им е ясно, че е по-евтино да си го купиш, отколкото да грабиш. Това и путлер го разбра вече, ама сега пък няма полезен ход.

Щом го казва Захарова - лъжа е!

Лошото е ,че много западни политици така мислят,че Русия блафира. Аз бих взел заканите за много сериозни.

Колко "червени линии" минаха вече? 5, 6? Резулатата? Нищо! Просто се обявява следващата.

Ако Русия нападне държава от НАТО, свършено е с рашките

То и с Англия може да се приключи, ако с Русия ще приключват

Така ще вече. След седмица Г-7 ще вземат решение да дадат 50 млрд долара на Украйна от руските блокирани активи. След две седмици има среща в Швейцария за да се дадат гаранции за мир на Украйна. Решението ще бъде изпратено на Путин. След три седмици идват 112 изтребителя Ф-16. Следва мощно контранастъпление за което Путин е изпратил делегация в Северна Корея да се молят за снаряди. За контранастъплението ще бъде разрешено да се използват оръжията на САЩ по руската територия и ще участват 10 000 военослужещи от НАТО. До изборите в САЩ, Русия трябва да е каталясала!

Само за извънземните забравихте да напишете кога кацат.

А като се събуди , поне....пръдна ли?

Да не пречим на ватниците рашисти асвабадители да трепят ,газят и завладеят Украйна,да утрепят Зеленски и украинските политици!Да не пречим на Рашистан да завладява и другите следващи народи съседи след окупацията на Украйна!

Отлично, човече, велик си! Просто гениален! По тази причина вместо обичайните 2 цента за коментар получаваш цели 50! Бравос!

Тук сме! Кокаине слава!

Кой каза кокаин?

В момента администрацията на САЩ води оживен дебат за смекчаване на забраната Украйна да използва американски оръжия за обстрелване на цели на руска територия, за да се позволи на украинците да удрят ракетни и артилерийски позиции точно отвъд границата в Русия. Според Зеленски именно тези позиции са дали на Москва възможността да постигне скорошни териториални придобивки, съобщи "Ню Йорк таймс".

Камерън е агресивен глупак. Колко му е Русия да потопи острова.

Ша потопи тя, на дядя-та плувките.

Ватнишки мечти! То не бяха червени, зелени, кафеви линии.... И нищо!

Едно малко демо на руските ядрени торпеда, които отдавна са край бреговете на ФАЩ и мъгливия остров би имало много добър възпитателен ефект върху наглосаксите. Като за начало може да им думнат Биг Бена, статуята на свободата или Айфеловата кула - просто за демонстрация, ако не слушкат може да се продължи.

Само си представете, че САЩ викат, ама терористи с калашници стреляха по нашите, значи имаме право да ударим Русия... :)))) Но нямам търпение Русия да удари британците. Тогава всичко ще се реши за 2 до 6 семици. :)))

Първият им кораб или поредната им счупена подводница ще засмучат вода много скоро!

пффф

"Курск" потъна отдавана. "Москва" също. :))) Плюс още към 20 кораба някъде в черно море последните 2 години. :)

Извинявай много, но и те се врат в конфликт който не е техен. Това тяхното е брутална външна намеса в суверенитета на Русия. Кога Русия са се намесвали така във вътрешните работи и на Щатите, и на Англия, и на Франция. Хем специално в Англия и Щатите Русия сумати пари наляха - милиарди, де факто. Русия са пълноправен европейски народ, който при това са лидери с качества, технологии и възможности. Това те трябва да приемат - да приемат Русия като разни...и да се посгъстят на икономическия пазар. това е проблема. Ще се карат и руски коли наред с бентлита и ферарите и майбаси; ще се ползва и руска химическа пробукция наред с английска, френска, немска, италианска и т.н.... Ние как купуваме от техните стоки и правим техните концерни милиардери и не роптаем че не са маде ин БГ.

пффф

Ти живееш в някаква паралелна вселена дето русия са добрите. Няма лошо. :))) Надявам се, че вермето ви е хубаво там и няма много вземане даване с нашата вселене, щото тука на руснаците им се пече яйце на гъза.

Великобритания, САЩ и Франция са гаранти на Украйна по Будапещенския меморандум. Същият, в който Русия прие да спазва границите, териториалната цялост и суверенитета на Украйна, срещу предаването от Украйна на ядрените оръжия. След това има два договора и спогодби между Русия и Украйна, в който Русия признава границите и териториалната цялост на Украйна. Но ти май си ги пропуснал тези неща, защото не ги казват по Первий канал?

от много отдавна трябваше такава забрана да бъде махната, защо изобщо са я сложили, а иначе за бръщолевениците на шугър маша - енгилизите ще стоят и ще гледат, даже ще ръкопляскат, нали?Хич, ама хич няма да избомбят в отговор калининград и да пратят балтийският флот и остатъците от черноморският на дъното за 2-3 часа...

Сериозно ли го твърдиш?А със островчето Великобритания и със САЩ какво ще стане,като бързо-бързо ги посетят руските ядрени ракети ?Ще си останат цели ли? Или ще горят така,че и в АДА ще стане горещо?

пффф

Що в Русия мислиш, че ще халадно ли? :))) Китай, Индия и Пакистан ще стоят острани и ще чакат да видят какво ще стане. Франция също. Израел, дали няма да удари наоколо къде каквото има, само за да имат по малко проблеми? :))) АКо излети една може и да се размине. В момента в който се види, че са повече, всички ще стрелят. Ако мислиш, че китайски ракети не са насочени към русия... Ами, добре. Продължавай с оптимизма. :))

Не мисля,че ако Русия бе използвала в УСРАЙНА тактическо ядрено оръжие,някой щеше да използва пълноценна атомна ракета срещу Русия.Това би означавало край със целия свят.Иначе натовците имат право да БЕСНЕЯТ,че ,,западнала всячески'' РУСИЯ бавно-бавно смазва окопалите се украински мишки, независимо от колосалната финансова и оръжейна подкрепа.Ако Виетнам и Ирак бяха получили 10% от подобна помощ,дали ,,боговете'' от САЩ нямаше още да вият заради избитите си десетки хиляди войници?

"Колосална"? По ленд-лийза пред ВСВ Русия получава помощ в сегашен размер на около $560 милиарда долара за 3 години. За Малко над две години Украйна е получила помощ за малко под $160 милиарда, - това с гласуваните $60 от САЩ. Всъщност още не я е и получила, до тук са похарчени под $7 милиарда от тези $60.

Захарова, няма да излизате от законовите рамки в които е обвързана отбранителната ви офанзива. Те самите искат да ви предизвикат да се разгърнете, за да ви изтощат финансово и технологично. Проблемът е във факта че след 1945 гофина дръпнахте прекалено бързо. де факто реализирахте икономичско и технологично чудо. С този индуциран конфликт се цели да не се изравните на Запад-а по стандарт качество и конкурентност. Ясно защо. Тяхната позиция и мотивация е ясна. Това са страни с повече от половин век колониално господство в света и цялостно европейско, афринакнско, латино-американско и част от азиатко финансово и икономическо континантално ресурсно облагодетелстване. Престъпление е, че Украйна и специално групировката на зеленки избра положеието да им бъде лакей и губерня. Така че, на пъво място е икономическата ви, социална, технологична, и политическа стабилност, но и никакво оцтвупване и пълно изпълнение на исканията ви.

Дръпнала технологично, ти яко си вярваш .... Когато тази страна е произвеждала онова недоразумение ЗАЗ , че даже са го карали робите , които останахме в тяхно влияние, западните страни и САЩ са произвеждали автомобили, които сега са класики и стуват една торба пари. Колко ЗАЗ-а са останали в движение днес ... и колко струва това недоразумение, че с него и всички руски боклуци на 4 гуми ?

Ти потвърждаваш тезата ми. Русия от селскостопанска страна неколонизатор в момента произвеждат за само 100 години грубо напълно конкурентни на западните стоки които се произвеждат в страни владели колониално цели континенти за по 500 години. Това е икономическо и технологично чудо. Първият човек който изведоха в космоса е руснак. Да не кажете че са крали технологии. Не са!

Баба Яга пак яхна метлата да плаши децата ха ха ха ха

От снимката ни гледа мъж в средна възраст в перука и грим :-)

Точно така, снимана е майка ти.

на такъв като "мда" най-добре да му кажеш "ей пидал, върви лапай големия на майка си" и най-добре ще те разбере

и затова навсякъде такива ти се привиждат...

В поза партер ще нанасяме удари на лелята по ямите :)

Третата Световна война е възможна и необходима - остава само да се надяваме че ще бъде наистина последна и окончателна в този цикъл от развитие на човешката цивилизация.

Ама що ти е война да приключиш със себе си!?

Anal Penetration

Сам не е интересно, трябва да сме всички заедно - слуги и господари

може и да няма за какво да живееш (щот Световната конспирация ти попречи да направиш нещо от себе си) ама за разлика от тебе на кремльовския ти идол му се живее - ще играе за време докато може защото колко е подъл, толкова е и страхлив.

Право да нанася удари по суверенни държави има само фашистка русия

"В началото на април 2022-ра Китай подписа споразумение за сигурност с властите на Соломоновите острови. Австралия и САЩ виждат споразумението, както и самото сближаване между Китай и Соломоновите острови, като заплаха за тяхното господство в южната част на Тихия океан. „Австралия не може да позволи тази сделка да продължи. Ако е необходимо, Австралия трябва да нахлуе и да промени режима в Хониара. Ако се позволи на китайската военноморска база да се развива толкова близо до бреговете на Австралия, това е действителният край на нашия суверенитет и демокрация. Китай е паркирал огромен фиксиран самолетоносач в непосредствена близост до всеки град в Източна Австралия. Това е кубинската ракетна криза в Австралия. Това е нашата червена линия, която Китай и тихоокеанските острови никога не трябва да преминават.“

Ще удари следващия стаканчик лелята

Китай наложи санкции на САЩ. Почна се отговора както си трябва. Приключи филма с Краварско-ционисткото господство. Който не е зацепил е тъпо парче. Естествено никой няма да се оттегли от завзети територии без кютек. Така, че се гответе за дълга и продължителна война, която ще срине световните икономики и ще затрие глобалистичният модел на икономика. Да му мислят тия без ресурси, като островните плъхове. САЩ и Русия са напълно независими енергийно. Китай ще ползва от Русия. Европа обаче от къде? От Марс ли? Схващате ли математиката идиоти. Единственият вариант Европа да расте икономически е да ползва евтини ресурси от Русия. Китай просто ще си доставя продуктите през Турция за Европа а Краварите ще трябва да приберат тия 900 военни бази, щото нито армията им е усвет, нито военното производство.

В какво качество Русия ще определя дали една държава е член на НАТО или ЕС? Защо Молдова не решава, дали Русия може да членува в БРИКС и ШОС? Нали руснаците са за равнопоставност в международните отношения?!?

Не може. Украйна е руска територия

Никога не е била руска територия. Преди време беше автономна република в състава на СССР.

По същата логика, по която САЩ щяха да нападнат Куба, ако СССР бяха сложили техни ракети там.... По същата логика по която Австралия не иска Соломоновите острови да продължат военно си съдействие с Китай: "В началото на април 2022-ра Китай подписа споразумение за сигурност с властите на Соломоновите острови. Австралия и САЩ виждат споразумението, както и самото сближаване между Китай и Соломоновите острови, като заплаха за тяхното господство в южната част на Тихия океан. „Австралия не може да позволи тази сделка да продължи. Ако е необходимо, Австралия трябва да нахлуе и да промени режима в Хониара. Ако се позволи на китайската военноморска база да се развива толкова близо до бреговете на Австралия, това е действителният край на нашия суверенитет и демокрация. Китай е паркирал огромен фиксиран самолетоносач в непосредствена близост до всеки град в Източна Австралия. Това е кубинската ракетна криза в Австралия. Това е нашата червена линия, която Китай и тихоокеанските острови никога не трябва да преминават.“

Че тия Дето Живеят На оня шибан сотров ЮК Божеее Смех Лондон е пълен с Бетон Русия за 3мин ще ги Потопи И дай Боже да го направи много Сган събраха Еврейте Там !!

Докато Русия продължава да бомбардира етнически руски градове в Украйна за да накаже НАТО, всичко ще е наред.

Населени с руски македонци

Абе явно трябва отдавна да се приключи веднъж завинаги с днешния ебан свят - ядрено тактическо, оперативно-тактическо, стратегическо оръжие и всичко прочее необходимо .. Аз съм готов - поживях си достатъчно дълго и добре, сам съм тук - всички потомци са чак в Нова Зеландия .. ако ги достигне и тях - значи тъй е било писано.

- селският идиот на Световната дипломация. Една само 'кариера' и подхожда - на Акалаврустното..

Хайде да видим колко са смели руснаците ? Това ще е директно нападение над Нато ... Хайде чакам да видя повече от празни приказки !

Британска военна база в Украйна е НАТО без да бъде на територията на НАТО... Договорът пази територията на НАТО, не военни бази извън нея.... По същия начин и военните на НАТО в Африка или Нова Каледония са също легитимни цели

На колко годинки си? На 8? Какво правиш тука а не си на училище? Ако си над 18, защо си толкова малоумен?! Какво НАТО има значение когата заиграе ядрената хурка?!?! Тебе някой учил ли те е да мислиш?! Какво означава Украйна за Русия и какво означава за Англия??? За Украйна, както виждаш руснаците са готови да умират! Англичаните да ги виждаш да са готови да умират за Украйна?! Кажи глупако?! Какво е Англия? НИЩО! Военно джудже! 200 танка имат!!! През последните 2 години Русия НИТО ВЕДНЪЖ не е посочила Англия като заплаха! НИКОЙ в Европа не е военна заплаха за Русия! Нито имат капациета нито възможностите! Заплахата е САЩ и НАТО заради САЩ...не заради Англия! Англия прави каквото прави само защото има САЩ като гръб, иначе и едно пакетче чай нямаше да изпратят в Украйна! Кога САЩ ще разреши на когото и да е било от васалите му, да доведе нещата до положение в което Вашигнтон ще се превърне в ядрен полигон заради Украйна? Кажи глупако! Можеш да си на %1000 убеден, че след това изказване, Англия много бързо ще начука репите на киевските прасета и никакви атаки с техни оръжия няма да има в Русия!

Какво значи "Британски цели" - такива на територията на Украйна, или другаде ?!.

10 Downing Street, Westminster, United Kingdom

А после?

Края на света после. Ма кой има ПВО да ми кажеш? Кравите? Ционистките мърши? Я вади сороскалкулатора и кажи колко излишни останаха след Укрофашистката усирация?

БРАВО СЛАДУРЧЕ ! За това че си откровена силно те обичаме 89 % от Българите и сме винаги с Русия !

Не беше случайност, че МАНГАЛА, премиер на Обединеното Кралство вчера сричаше от страх под дъжда за своите "успехи". Големият пенис и през панталоните се забелязва, а Русия винаги си прибира вересиите.

Не влизате в блокове, щото никой не ви иска. Китай трепери да не изгуби пазарите си и да не потъне.

А защо да влизат Русия в Блокове , Като могат Сами да се Защитават , а ние се комплектуваме с всякакви Мангали Голи и Боси без оръжия ! Ех Саше много си Тъп !

Китай потрива ръчички да си вземе това което му принадлежи след като се спука тоя балон.