Захарова: Фалшива новина е участието на Русия при взрива във военни складове в Чехия

Това безусловно е движение на Чехия по посока на американските интереси и в ущърб на собствените си национални интереси, заяви говорителката на Външното министерство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фалшива новина е самата Русия и всичко свързано с нея окзлизащо т официалните източници .Жалка картинка .

Научи се да пишеш и тогава пиши,селяк.

и за какво им е на Русия да взривяват военни складове в Чехия? определено има нещо гнило

"обявени Анатолий Мишкин и Алексей Чепига. Предполага се, че двамата са част от спецотряда 29155 и са участвали в отравянето на българския бизнесмен Емилиян Гебрев" е не това вече не е истина, тея двамата са "отровили" Скрипал, Гебрев, Навални, взривили са военни складове в Чехия и кой знае още какво хахах е тея вече ни взеха за канарчета, наистина ли хората са изпростяли и са им промили мозъците толкова много?

Чехите се оказаха големи идиоти

Престъпление е насажданата от САЩ на страните от Източна Европа ксенофобия спрямо руснаците. Ако някой си позволи подстрекаване на подобна масирана омраза към евреите, ведната САЩ ще ревнат - това е престъпно, това е антисемитизъм, това е ксенофобия. А това което те правят какво е? Като си искат да мразят руснаците, но защо насаждат тяхната омраза и на Източно-Европеските страни? И с какво се различават САЩ от хитлеристка Германия?

едно не мога да разбера нещо стане в света и все Русия и Путин са виновни

Не към руснацитееее опорко!

за да не стгне оръжието от тези складове до Украйна, където се води война и едната страна в конфликта се подкрепя от Русия. Звучи правдоподобно, друг въпрос е дали е вярно.

Как го размахва само. Ту на този, ту на онзи. Една говорителка не може да си позволява политически обобщения и насочване чрез нравоучения кое било полезно и кое не за дадена страна! Иначе са много ревниви ако някой на тях им каже нещо в очите. Може би се вживява в ролята на нов "Распутин" с пола? А де я дебелата брада? Да поскрие мужишкия произход демек.

„НЕ МРАЗИ ВРАГА СИ, ЗАЩОТО АКО ГО МРАЗИШ ЩЕ ЗАГУБИШ ПРАВИЛНАТА ПРЕЦЕНКА ЗА НАЧИНА НА НЕГОВОТО УНИЩОЖЕНИЕ“ !!!

Ей га и тоя - руски патриот!

Тия Анатолий Мишкин и Алексей Чепига ги изкарват нещо като Рамбо, Джеймс Бонд и Щирлиц взети заедно.

В складовете във Врбетице отдадени под наем на Остравската оръжейна ф-ма "IMEX Group" s.r.o. е имало два взрива - първият в склад № 16 (където са съхранявани близо 50 т. боеприпаси) в 09.25 ч. на 16 окт. 2014 г. - при който загиват двамата работници от фирмата, вторият месец и половина след това - на 3 дек. в склад № 12 отстоящ на 1,200 м. от пъррвия, съдържащ над 100 т. военно имущество (експлозиви и стрелково авт. оръжие). Дори да допуснем версия за предполагаема диврсионна дейност в първия от случайте, доста трудно обясним е големият интервал м/у двете събития и отстоянието между обектите ..

То няма държава по света която да не би шита на руските натрапници, а Захарова спазва оня принцип - ''И НА КАЛЪП ДА ТЕ ХВАНАТ В ЛЕГЛОТО С ДРУГ, ОТРИЧАЙ''

Ако преди години Русия е можела да казва на страните от Източна Европа, кой е националният им интерес, днес това изглежда като пародия.

Като фалшивата новина, че руснаците плащали на талибаните да стрелят по американци в Афганистан. Демократите спечелиха изборите, сложиха си санкцийките, а сега сами излизат и казват, че нямат доказателства и никога не са имали и вероятно не е така.

Сладея Безцицевая пак размахва пръстче, хи хи! А през ден от някоя държава гонят мужикистанските шпиони! :))))

Вчера мисирките на Борисов в големите телевизии ни разправяха, че се били опитвали да се свържат с Гебрев, ама той не им вдигал телефона.

Брюксел и Вашингтон определят националните интереси на страните от Източна Европа.

_stankow

Чехите са малко като онези артистки от Metoo. "Обезчестили" ги преди 20, че и повече години, но те чак сега разбрали и се жалват. Взривовете бяха през 2014-та година ... :D :D :D

Във всяка една държава населението е нахранено и звучи налудничаво да е в национален интерес да станеш съюзник на държава в която глада коси наред

Руските шпиопни - най-невидимите в целия свят!

_stankow

И като погледнеш как са ги "определили" - точ в точ са като интересите на САЩ. Пълно съвпадение ! :D :D

Само на основата на преположения се сриват добрите отношения градни с години между двете страни. А ние си мислехме, че само и нас има дебили...

Ех, може да тролиш с "пропаганда", но нещо много малко минуси виждам. Да не стана проблем с партийната линия и да обръщате вече палачинкдата.

_stankow

Гладът коси наред ? И как успява Русия да изнася по 60 милиона тона зърно, да храни Египет, Турция и Южна Корея ? Сигурно гладува заради тях ? :) На първо място в света по износ ! :)

явно центовете дето ти ги дават от Козяк не ти стигат за храна, затова все за ядене бълнуваш? Аз препоръчвам смяна на работата и замяната и с по-достойна, при това ще си решиш и проблема с недохранването.

България????

_stankow

Чешкото контраразузнаване - най-бързото в света. Няма и 7 години и откриват кой е взривил складовете ! :D

Ей презряните еврейски късопишльовци продължават с политика на агресия, тероризъм и ксенофобия...Само Русия може да ни кортулиса от тия човеко омразници....

И те като нас са васали и играят по сценарии, писан от външното управление на страната им. Но че са дебили, е ясно от това, че чак сега след толкова изминало време, изведнъж се сетиха да кажат кой е взривил складовете...

Цялата тая нелепа история е отвратителна. По онова време в Украйна е имало достатъчно оръжие и боеприпаси и е нямало никаква нужда руснаците да вършат подобни диверсии за такива смешни количества 50 - 100т боеприпаси. Обаче важното е не да се изясни случая, а да се плюе срешу Русия, нали такова е заданието спуснато от задоканските уроди.

Според мен Русия от доста години се движи по посока на евроазиатските интереси и в ущърб на собствените си национални интереси.

запад или по точно неговите остатъци живеят в една виртуалнат психиатрична гротеска от ден до пладне-пълна бутафория.И Чехия няма вина защото така държава Чехия като самотоятелен субест не същестува. Има колония и протекторат Чехия на която западни служби извършват своите опити.

Гледах видео с Белоруски опозиционери с Американско гражданство. Подробно обсъждаха и довършваха подготовката за Убийството на президента на Белорусия, Отвличане на децата му,Използване на платени поддръжници, за Блокиране на Енергосистемата на държавата, Насилствено,въоръжено превземане на законно избрана Власт. По Венецуелско,Боливийски,Сирийски,Украински.....Американски Сценарий ! ...... Влязоха службите и ги арестуваха на място !! За да бъде Покрит този Световен Скандал ...САЩ натиснаха бутона този път на Чехия ! И се започна Цирк Скрипалови ...в нов вариант. Двамата Вездесъщи и единствени уж агенти на уж Гру ...се оказа че са взривили складчето за патрони и гранати на българина Гебрев...в далечно село в Чехия....!!!???? Е ...колко да са Тъпи гледащите всичко това?

брей тия двмата голяма работа излезнаха....Мишкин и Чепига 007 репи да яде нищо чудно да са убили и Кенеди

Оръжие което се събира в един железопътен вагон, и при това ще остане още място. Нещасни уроди.

Иде реч за много пара! И то по време на криза! Американците елиминират рашъните от участие в построяването на новата АЕЦПричината е не шпиони , а много милиони.... пърдон милярди!

като гледам следват само своите собствени и то с резултат

еее, фалшива е я! също като разстрела на офицерите в катин, липсата на их там нсет в сирия, договора молотов рибентроп, нападението срещу финландия, изгонването на ссср от обществото на народите,нападението на уткраина,изгонването на россия от Г8,сриването на рублата до 0.013 чента за рубъл.

имаше и в България! ОПИТ ЗА ОТРАВЯНЕ ИМАШЕ И В бЪЛГАРИЯ!

Не твърдя нищо, но не ви ли се струва странно, че Русия нито веднъж не е признала, че е направила нещо лошо и отрича че извършва шпионска дейност. Никога! Мисля си, че Русия май нищо не шпионира и е закрила всичките си разузнавателни служби. Ще кажете, че е същото навсякъде, но сега става дума за Русия.

но продължавай със заклинанията!

Същите уроди като троловете платени от Козяк пишещи тук. Тая измет дори не заслужава да живее.

Има и версия, че част от оръжията в складовете са били предназначени за предстоящи доставки за въоръжената сирийска опозиция.

Единствения шанс на Путин е да клекне пред Китай, за да избегне световна изолация. Но интересите на Китай и на Русия не са свързани, едните са най-голямата отворена икономика в света, а другите имат капацитет само да изнасят суровини.

Ти кажи САЩ за колко от превратите, убийстата на президенти, революциите са си признали и са се покаяли? После можеш да питаш и за Русия, аз ще ти обясня каквото не ти е ясно.

Военни складове се взривяват само когато едни хора искат да скрият откраднато оръжие ...

Много кефи как рашките са загрижени за интересеите на всички други. Оня ден ни съветваха нас, какви ни били интересите, сега съветват чехите. Ех, как им се иска като през 68 да пратят танковете, обаче ... ядец. Във ВСВ бяха от страната на победителите, вдигна им се самочуствието. Но в Студената война ядоха дърветата. И още не могат да свикнат.