Захариева привика норвежката посланичка заради случаите с отнети българчета

Децата са на първо място в нашата култура и народопсихология и тяхното място е в семейството, заяви външният министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като я "привикала",дали и се е и "скарала"?

А кои дадаха най-много еничари ? И защо в Кюрдистан тече и .. българсkа кръв?..!

"Посланичката на Норвегия е разяснила накратко механизмите, по които функционира норвежката система за закрила на децата, и е предложила, наред с консултациите, да бъдат организирани в България работни семинари, на които норвежки експерти да работят заедно със семействата, с НПО и с българските компетентни институции в разясняването на процедурите." Ясно, сега норвежките специалити от социалните служби ще инстуктират нашите еничари как се действа в такива случаи.

Я - показваме топки най-накрая, а дай Боже !

Ми от сутринта й се скарах 3-4 пъти, по примера от премиера.

Скандинавските държави са подложени на тотална дегенерация и зомбиране на населението! Такава тече и в другите западни държави, но идиотизмът е ненадминът на Севера. Отнемане на деца без основание или скалъпено такова, неглижиране и неразбиране на нуждите на децата от страна на институциите и налагане на извратени ценностни системи, сигурно 89% поне от населението там е антидепресанти, пълно е в педофили, напиват се като свине по почивните дни по къщите, финландците това го правят редовно например. Тъпите женоря, дето са тръгнали да си търсят богата партия и щастлив живот в Скандинавията, е добре да знаят какво ги очаква там! А норвежките измислени социални сружби да ходят да дават акъл на папуасите в Нова Гвинея или на циганите в Индия!

за какво да ѝ се скара ?! чужденците в Норвегия не сменят законите ,а ги спазват . ако не му харесват ,да си избере друга държава според манталитета си !

в дипломацията "привикването" на посланик във външното министерство е вид официална санкция от нисък ранг , която е индикира за проблемна точка в дипломатическите отношения между две страни. Следваща мярка е връчването на протестна нота, след това следва принудително намаляване на дипломатическия състав на съответното посолство, след това изгоннване на посланника и намаляване на отношенията до ниво аташе или консул и след това е замръзяване /прекратяване на отношенията-

е отказал среща с норвежкия посланик по същия повод и е изпратил писмо, че Чехия може да преразгледа дипломатическите отношения с Норвегия. Нашата грантаджийка поканила посланничката да я почерпи едно кафе.

Всеки да си стои в държавата. Келяв народ сме. Всичко хукна навън за жълти стинки след като ни приеха в ЕУто. Сега да си сърбат попарата. Там им вземат децата, живота, тук циганите им взеха това което имаха.... като поодъртеят емигрантите ще се огледат и ще осъзнаят че нито там имат нито вече и тук.....

Уф какво рекламно заглавие - захариева била "привикала" ... Кой ще привика - нали е поредната калинка, дето не може да чете и пише едновременно ! Тя ли ще помогне на някой - е как, като не зане и Норвегия къде е на картата !

Ама захариева, какви чужди норвежки емисари ще доклесат тука ма, това ли бе целта на разговора ти, да учат наще на същите извращения ли? Давай Нота незабавно, или децата да бъдат върнати в България или късаме дипломатически взаимоотношения с тия откаченяци нацисти!

дирци, тази статия е нарочно подбрана, нали? за да привлече присмеха на народо-населенските дебили "кой ша привиква тая бе"

Тя Захариева ги пише заглавията по медиите... прост народ!

Норвежката посланичка нищо конкретно не отговорила по казуса , но тънко си прокарала линията тези извратенящини да бъдат вкарвани и тук.Тези за какво ни мислят ?

Привикала била посланничката да се учи от нея. Онези и те, тръгнали да им разясняват и ще ги обучават. Чакай малко бе! Ти може да имаш народопсихология, ама и те имат. Като ти е казано, че няма да пращаш бял хляб в училище, няма да пращаш. Точка.

Лошото е, че ювеналната юстиция бавно но сигурно настъпва и в България. Нарочат ли те няма отърване. И тази случка ще е една възможност нещата да се ускорят. вижте какво ще каже гугъл за "виена днес безмилостния клин"

ОТНЕМАНЕТО НА ДЕЦА Е ЕДНО ОТ НАЙ-СТРАШНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ В ИСТОРИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. ДА СИ СПОМНИМ КРЪВНИЯ ДАНЪК И КАК ТОЙ И СЛЕД СТОТИЦИ ГОДИНИ ТРОВИ БЪЛГАРО-ТУРСКИТЕ ОТНОШЕНИЯ

Znachi za tova che davash bial hliab na deteto ti e okay da ti go otnemat - taka li be ui spleskan?

Явно държавите се управляват от НПО-та..

"Посланичката на Норвегия е разяснила накратко механизмите, по които функционира норвежката система за закрила на децата, и е предложила, наред с консултациите, да бъдат организирани в България работни семинари, на които норвежки експерти да работят заедно със семействата, с НПО и с българските компетентни институции в разясняването на процедурите." Що не си е.ат майката тези норвежки експерти. Щели да правят семинари, за разясняване на процедурите. И какво ще разясняват – как да се отнемат децата от семейството, заради една изядена от детето филия бял хляб, намазана с шоколад. Това ли искат, да наложат в България. Я си еб.те майката от.ачени, нено.мални изро.ски бо.луци. Налагайте си правилата, във вашите миз.рни ге.ски общества и там си провеждайте еничарската политика, долни пе.офили. Това, че сте бо.ни нации и изв.атени дегене.ати с промити мозъци, не ви дава основание, да идвате и да си прокарвате пе.офилските политики в МОЯТА РОДИНА! ВЪН бо.луци мр.сни!

Случайно попаднах на норвежко предаване за деца, в което разясняват разликите между двата пола. Една леля хвана едно момче и едно момиче, махна им хавлиите с които бяха прикрити и като почна да пипа, да бърка, да рови, да дърпа, да показва ... ужас Тия са тотално сбъркани, ако има някой останал нормален, то той в обществото се води ненормален. Содомитската култура на обществото в скандинавските държави е факт.

Всички прости!!!-Само ТОЙ умен!?–Червен, пернишки чугун.

Ха, щели да идват тука да организират семинари?! Да ни учат може би?! Тая Захариева нищо хубаво не свърши, толкова е дебилна, освен това подкрепяше джендърските извращения, така че.. явно семинарите са за попиване на норвежкия опит.

Не разбрах за какво са й ги отнели. Майката не казва ясно.

Отново ГЕРБ имитират дейност ! И май само те ще си ходят по тези семинари и т.н. ! И ще отчитат дейност както със всичко за последните 9г !

С една дума нищо не е свършено, освен да се навеждаме!

Ами дебил си, щом вярваш на всяка недодялана статия.

Сега норвежците. явно, искат да ги откъснат от родовата им идентичност. Хуманизъм, човешки права ...., всичкото опира до правото и отстояването му в съда.

Последната затвори ли вратата ?

Алоо ,ДИРа,на кого сте поверили писането на заглавия на статии? Един външен министър не може да ПРИВИКВА посланик на чужда държава, това да не ви е леля Пенка чистачката.. да измете счупена чаша .Впрочем сигурен съм ,че и тогава Захариева ще бъде любезна а не да ПРИВИКА. Може да покани на разговори .да се консултира.да поиска помощ ама да привика посланик-много некадърен изказ,да прощавате

Че "има нещо гнило в Дания", ама то май е прогнило в цялото Скандинавие......Каквито и да са им законите, начина, по който се твърди, че се вземат децата НЕ Е нормален, че ми се вижда и варварски!!!!! Фактът, че ги разделят едно от друго и че ЗАБРАНЯВАТ на родителите им да се виждат с тях е толкова ПОТРЕСАВАЩ, че чак не е за вярване!!!!! Тези са тренирани на изродщина още от времето на викнигите и явно им се губи усещането за нещата. То бива простотия и безчовечност, ама, такава варварщина в 21 век е направо нереално да се случва....

Защитничката на Истанбулската конвенция и джендър философията министър Захариева,ще вразумява страна,в която джендъризма е на почит и религия.И отговорът е в техния стил- да дойдат да ни цивилизоват,ограмотят. Не случайно Хитлер е започнал да създава висша арийска раса от отбрани германци и норвежци.Чувството им за превъзходство и непогрешимост,личи от всяка една казана дума.

Криви или не, това са техните закони и тяхната страна. Трябва да положим нужните усилия, българските институции да бъдат възприемани с уважение - едва тогава ще можем да отстояваме позициите си.

Майната ви , сектанти! Фак ю, що и вие не финансирате малцинствата в България

Ми за какво я викала тогава.Да си мерят...чантите може би:)

"Децата са на първо място в нашата култура и народопсихология и тяхното място е в семейството." Правилно. Точно така е. В България обаче. Аз нямам намерение да ходя в Саудитска арабия или в Катар за да си правя там щури пиянски купони и оргии до сутринта. Ще се съобразя с местните закони и обичаи - ще си пийвам само сладък щербет в компанията на законната ми съпруга, забрадена и опакована като мумия. Който иска да хитрува и от чужбина да ни поучава по форумите, как чрез Терминал 2 се е спасил, живеел си прекрасно в чужбина и ни е оставил да дивеем в "Булгаристан" - да е проучил преди това какви са условията в този неземен рай, където е отишъл.

Не се чуди.В друго детско предаване водещите са Фекалия и Струя урина.Те не са наред тези и точка по въпроса.

Не благодаря!! Няма нужда "експерти" и НПО-та да идват да ни обясняват как да си подреждаме държавата. Вече 30 години такива ни се изреждат и нещата отиват към сериозна трагедия. Имаме си глави на раменете, сами можем да се сетим кое как трябва да е. Аман от нахалници, които си мислят, че са по-добри и искат да ни дават акъл.

Нас ни карат да се приспособяваме към мултикултурните различия на придошлите у нас "гости" от целия свят... А норвежците не само че не се съобразяват с "културните" ни различия ами дори са готови да ни дойдат на крака за да ни обяснят разликите между тях и нас;)

А сега един превод от "дипломатичния език" на този разговор към нашенския. Захариева: Тая идиотщина дето я има във вашата страна при нас я няма. При нас има други идиотщини. За тва аре си имаме уважението защото тези деца са българчета. Какво ще направите по въпроса? Оная дето прадядо и бил човекоядец: Ние сме Норвегия, и сме 200 години пред вас в икономическо развите за тва затваряйте си устите. В Норвегия тачим еничерството на държавните институции. Всичко е общо ...жени, мъже всички са в кюпа още от времето на викингите. Ко дирят ти вашичките при нас? А какво ще направим по въпроса ли? Нищо. Ако искате пратете делегация от консули да ви покажем как става. А ние всъщност нищо не искаме да знаем за вас. И си дръжте хората тук ко ни ги пращате при нас а после ревете. Иначе добре си похапнахме и подрънкахме празни приказки по време на вашето председателство. Аре до скив. Горе долу превода на този разговор е такъв. Не случайно е казано. Дипломацията е хубаво нещо между братя и сестри но за чужди най-добра работа върши кованото желязо.

Крайно време е българите да разберем, че държавите от Западна Европа, макар и по-богати от нас, все пак не са земен рай. И там има проблеми, зле работещи системи, извращения, насилие, бедност и т. н. Когато решаваш да емигрираш, трябва да си наясно пред какви рискове ще се изправиш. Ако ще миеш чинии или ще береш ягоди, ще си по-добре от българския чистач или берач, но със сигурност ще си много по-зле от един човек с високо квалифицирана и добре платена работа в София.

Брей, че началник е тази да "привиква" подчинените си така. Все си мислех, че посланник се кани, а не привиква. Езика на дира кърти мивки.

До колкото знам точно така се казва и си е някакъв дипломатически ход които си е вид негативна реакция Поздравления за министърката ни

Да питам тези, които са заминали за Норвегия и са си плюли на сурата за пари, защо се жалват? Такива са законите там и ако не им харесват да си вземат децата и да се махат, защо ни занимават със себе си?

Къв Г..Б, ква партия те гони бре? - явно не разбираш че министъра е министър на всички български граждани за назначеното време.

любим фелдфебелски стил. на майора му харесва например.

на норвежки - по-добре първо иди на фризьор или се срещи и тогава ме разкарвай.

Там принципът е раждаш дете и си дотам , после ако имаш късмет се явяваш просто човек , който се грижи за физиологичните нужди на детето си.Другото е работа на държавата и ако не ти изнася ти казват прав ти път , а детето го губиш.

E как тия дето насилват децата си ще проявят уважение към други, различни от тях? Никога няма да стане!