17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нов премиер? Борисов се е отказал от депутатското място, но не и от премиерството. Тия май бързат да му седнат на...стола...

Ще предложат нормално правителство- значи това до сега е ненормално?!

тия кокошки гнусни никой не иска да ги вижда и чува НИКОГ повече. Марш при цацка цацава на село но и да върнат заграбеното. цацка цацава също!!!! на НЯМА давност за гербаджийските айдуци!!!

бе дами. До преди изборите се кълнехте , че премиер не може да е друг освен ръководителя на партията , не било честно ,не било правилно. Сега как така променихте виждането си. Но то си ви е в кръвта на гербаджийте да си сменяте мнеието и принципите си по ТРИ пъти на ден.

По принцип съм съгласен с тебе на 100 % с едно малко изключение,тия двете са всичко друго но не и дами!

Ха ха ха

Змиите около Бойко се разсъскаха и надигнаха глави,но не са познали!

Двете патки още не са се събудили от мераците си да властват и се заблуждават че хората саде ментора им ненавижда а тях ги ''обичат ли обичат''...

Двете патки още не са се събудили от мераците си да властват и се заблуждават че хората саде ментора им ненавижда а тях ги ''обичат ли обичат''...

Аз даже имам предложение. За премиер предлагам Цвета Караянчева. Този високо интелигентен кадър е силно подценен с неговите умения за ясно и безпогрешно изразяване. За вицепремиери ми е малко трудно, все пак там има голям избор между доказани вече професионалисти с висока принципност като Тома Биков, Сачева, Дариткова, Атанасова и др.

стига бе , недей така .Ако я сложат на това място , ще вземе някъде да се загуби по света , че както я знае географията , ще останем по никое време без премиер.

Какъв е проблема, ако сегашните "незаменими" министри продължат добросъвестно на експертно ниво?

Щели да съставят НОРМАЛНО правителство. С това признават, че досегашното не беше НОРМАЛНО. Еле пък тези две озиозни фигури - семплата какта и сачева с поглед на боя, която се готви за акция.