17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Причината за целия фарс на германското правителство е ...... светлия пример от България. Сега там по наш пример, ще могат да се назначат още стотици хиляди нищо правещи чиновници по партийна, сексуална или шуро-баджанашка линия, които ще "бдят" за спазването и прилагането на демократичните закони със съответната "толерантност". Това ще са кърлежи здраво впити в приемника си - немският данъкоплатец.

Е следващия път скоро и на други места започва се!! Щом в Англия испратиха армията да потушава протестите значи оганя е разпален

Глупотевини. Арестуваните са отдавна пенсионери. Страх от пенсионери с друго мнение от Каркел ? Това ли е проблема ? Какво стана с еритрееца ?

Това, очевидно е постановка, която трябва да даде повод за заздравяване на дисциплината. Повод за рестрикции, забрани и т.нт, от които неизбежно ще се появи остра необходимост през предстоящите зимни месеци. Силно се надявам да не успеят да се справят с надигащия се гняв.

надигащ се гняв в Германия може да се види, отчасти, само в бившето ГДР, но в останалите провинции съвсем малко. "Овцете" спят дълбок сън и чакат "вълците" да ги пазят.

И ние четем романи с корпоративни теории ! Тези малко са прекалили с конспирациите !

Сказки

Аков Русия или Китай се направи акция срещу 'дидсиденти' който са на издръжка на САЩ или ЕС това ще се коментира в медиите като репресии над опозицията, а тука видите ли се борят срещу терористи :))

Тия да не се окажат някое дърташко гей секс общество където си играят ролеви игри ама малко да са се поувлекли в ролите и са ги взели на сериозно.

Точно

Трябва да си безумен идиот, за да си мислиш, че със шепа хора ще свалиш и ще промениш властта. А не знам какъв трябва да си, за да вярваш, че хората ще ти повярват, че това е станало или е подготвяно да стане. Австро-германският вожд може само да им диша прахът на съвременните немци.

Така ни го представят, ама кой знае каква е всъщност ситуацията.

група от 50 човека беше победена от 4 000 полицаи, само в берлин

все още няма данни за конкретна заплаха,според прокуратурата:))))))И в какво точно ще ги обвинят-в лоши мисли срещу политиците ли?:))))Така не бях се смял отдавна:)))))

Те не бяха ли финансирали един друг преврат в Русия преди години.

Даже и потока за газ ,им гръмнаха руснаците ,да не таят няква надежда за гориво ..Да чакат кораби..Сега и преврат им правят .С лъкове и арбалети..

В Германия има доста повече и по-различна информация, ако човек се интересува и не разчита само на майнстрийм. Цялата история с райхсбюргерите е една инсценировка на тайните служби на ФРГ, която е колкото сериозно предупреждение към всеки, който си позволява да мисли по-различно от правителството и подкрепящите го медии, толкова и "смешна" операция на тайните служби. "Смешна", защото за тази ПР операция се е знаело още последната седмица на ноември! Депутати от бундестага, както и почти всички майнстрийм медии са имали информация, че се готви подобна операция. Така че "арестуваните" са знаели, че ще бъдат "арестувани". Колко от тях са внедрени агенти на тайните служби и получават заплати от тях, естествено не се казва, но всеки мислещ може да си направи заключение каква е целта на тази операция и цялата "аларма" покрай нея.

Революции могат да стават само в Русия и Франция. И в арабския свят.Другите са подлоги..

В германия ги е страх от кюрдите и циганите..Така ги беше страх руснаците от чеченците и дагестанците + грузите през 92 Ра....Путин промени това..Всичко е превъзпитано ..Германия е смазана от Сащ..

не само изглежда, а е най-обикновено разчистване на терен. Не може 50 души да си въобразяват, че в днешно време ще успеят да превземат държава. Толкова е смешно всичко, че дори за сценарий на филм не става! Голяма комедия!

Шолц и лаейен ,срамят Германия..Това е политическа постановка ..Обаче нревст за глупака навалнийй.дето снимка Мал с дрон палата на Путин .Само дето Путин не бил там ..Бил в колиба в Тува

В същото време на улицата емигрант убива едно 14 годишно момиче и тежко ранява друго. А в Берлин забраняват обиск в заведения, контролирани от престъпни банди, защото било "дискриминация". Приоритетите на германската полика в момента нямат нищо общо с основите на една правова държава.

Тези плоскоземци са същите като нашите атакисти и възрожденци, повтарят същите конспирации, за дълбоката държава, за медицинския фашизъм, че Германия не била суверенна държава и тем подобни идиотии, де вече с нищо не ни изненадват!

С една малка разлика "в/нашите атакисти и възрожденци" са една шепа смешници, който плюят, защото знаят, че са само медийни "юнаци", който обират уж недоволния вот, а в парламента са "златния пръст" и "златния ...", защото не вярват само във финикийските знаци, а за "Гражданите на държавата" прочети мааалко повече: Това, което ги обединява е отричането на легитимността на съвременната държава Федерална република Германия, като подвластна на съюзническите страни, победили във Втората световна война. Исканията им са за установяване на нова държава по модела на Германия от 1871г. - империя, наречена "Втори райх" - съществувал до абдикацията на кайзер Вилхелм II през ноември 1918г., когато Германия става федерална република. През тези години германската държава достига най-високата точка на своята мощ и става най-голямата колониална сила.

Над всички, които не са съгласни да блеят в официалния тон без пари...

Как да му налееш акъл на дебилчето?

Какви преврати, какви пет лева?! Някои неща в Германия не са се променили от времето на полк. Щауфенберг.

Баси параноиците се оказаха тия в Германия, някаква си група недоволни граждани се оказаха едва ли не терористи номер едно, пълни глупости, тия даже не са последователи на Хитлер. И въобще не става ясно как са щели да свалят властта, пълни глупости, имали план да влязат въоръжени в Райхстага и кво от това, ще поседят вътре и накрая ще ги арестуват, то така се прави преврат, това да не е някоя африканска кочина с две правителствени сгради, дето като ги вземеш и властта е твоя...

виж, хората имали не само идеи!! ИМАЛИ БИЛИ И ПАРИ!!!!

Ей голем майтап щеше да падне, ако тези наистина съществуваха и замисляха това дето ни го разказват. Смееех, смееех, смееех!

Във всяка кръчма на Балканите се правят поне по два по-сериозни преврата на седмица..........................смешници.