Коментари - Загиналият след удар в каруца младеж е племенник на известен бизнесмен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чичото е поставено мекере на Доган.Това се знае от всики в Казанлъшко ,и Бавелбанско.

Като чуя за бизнесмен и ми се повдига

Беесолу е карал като бесен.

Подпийнал каруцар; каруцата без светло отразители, тръгнал за някъде по тъмна доба. Най-вероятно се е прибирал. Факт е обаче, че ако скоростта на БМВ-то беше човешка, нямаше да има смъртен изход, а само огънати ламарини. Не би! Нали е БМВ, как ще се движиш с по-малко от 150 км/ч?! Та това е престъпление! Такива "царе на волана" са изключително опасни нощем! Без проблем могат да пратят в гроба някого. Каквото търсил, намерил!

Какъв бизнесмен е чичото на загиналия бе??? Данъчни измами, подкупи, незаконна сеч на дървесина в особено големи размери, нагласени обществени поръчки и политически протекции от високо ниво, заплахи, побоища - с това е свързан Иса Бесоолу от село Александрово. Наричат го "октоподът на общината, който е пуснал пипалата си навсякъде“. Той е осъден условно с 3-годишен изпитателен срок за склоняване на длъжностно лице към подкуп и за длъжностни престъпления. Живее в сарай в подножието на Средна гора, където редовно и неизменно през годините му гостува шефът му Лютви Местан и високопоставени гости от София. Вози се в последни модели джипове. Бесоолу владее дърводобива, транспорта, търговията с горива и строителството в региона. Има три паркетни фабрики в Турция. Всеизвестен е фактът за изключително "силните" му позиции в Държавен фонд Земеделие. Общински съветник е от ДОСТ, и е подчинен пряко на Лютви Местан.

Turchaka si go e poluchil:ot siganin s liubov

И номера на колата СТ 7777 - четири седмици не можа да го спаси това момче...

Тоя си е бил пътник, погледнете колата на снимката, прочетете му спирачния път от статията. Карай с 200 пък после каруците ти виновни. Можеше да е камък на пътя, резултата щеше да е същия. Колкото до пияния каруцар, да си носи отговорност по закона.

Само олигофренчета пишат коментари. Видяхте ДПС и започнахте да желаете смърт без да ви мигне окото. Особено щом сте анонимни. Даже този е племенник на такъв от ДПС,но и това не е проблем за вас да се раздвате на чужда смърт. Боклуци сте ,заслужавате си Бойко!

Ела ме намери и няма да е анониммно, нито пък само пожелание.

Кво ДПС бе, ипне? Член е на ДОСТ въпроснат мутра!

Радваме се защото по снимките на колата се вижда с каква скорост е хвърчал по това шосе. Един потенциален убиец на пътя по-малко. Пък дали е от ДПС или СДС или КПСС въобще, ама въобще не ни интересува.

АКо е карал бавно, а не е летял да се отървал. Щом е илзязал от пътя и е покосил стълбове, удрял автомобили, не е карал с 40 - 50 км/ч

Колко бавно да кара извън населено място...дори и с максимално разрешената, има ли пред него олигофрен,който се движи,като нинджа в тъмнината, нищо не може да го спаси. Моли се,на теб да не случи,защото тия са като хлебарки, пъплят по всички пътища, особено, лятото

Максимално разрешената скорост е 90 км/ч. Със тази скорост няма как да отсечеш 3 стълба. А точно на това място, заради бензиностанцията, ограничението е 60 км/ч. Ако беше карал със 60 щеше да е жив, може би леко уплашен ...

Мюсюлманите бавно и сигурно ни превземат.....

... така става

Децата плащат греховете на родителите. Иса да дари 1 купа сено на стресирания в катастрофата кон. .

Може да дари нещо на майка ти/

пробвай да ми го кажеш на живо .ха.ха. Ще те науча да ядеш сланина и да копаеш лозе!

Да се организира акция на МВР,Армия и Жандармерия и да се изземат всички каруци и да се унищожат- запалят, нарежат и др. Мръсна зган, за тях закони не важат, но за това е виновна държавата, тя е абдикирала от всички свои задължения. До кога ще продължават да избиват по пъгищата с купени книжки,каруци, избиват възрастни хора по селата за по пет лева. Това не може да продължава така. Държавата да вземе мерки и то незабавно.

Всеки ден ще се моля някой престъпник да даде фира , защото само така може да има възмездие - За това което ще моля Всевишния няма спасение с ФАЛШИВО медицинско , няма политически ЧАДЪР , няма ФАЛШИВА проверка , и няма спасение защото батко и татко ....... - Минахте всякакви МОРАЛНИ , ЕТИЧНИ , ЧОВЕШКИ и НОРМАЛНИ граници и е време да си плащате ''обяда'' !!!!!!

Сичко на тоя свет е карма. Не се пънете излишно. Квото е писано на човек, не оди по стоката.

Лека му пръст на младежа, но с каруците стават само бели и кражби и трябва да се въведе пълна забрана. В цялата стрна са само проблеми с тези каруци.

За всичко причинено на Родината ми и народа ми !!!! ПРОКЛЯТИЕ до 10-то коляно за всеки дръзнал да ощети България !!!!! Цял живот се трудя честнио и почтенно , и винаги съм внимавал да не ощетя никого , НО ми ПИСНА да ви гледам наглите и ПРОСТИ физиономии и как грабите от моя труд и от труда на други като мен хора - МРЕТЕ !!!! Този даже е живял прекалено дълго - цели 25г. - Такива дори не трябва да се раждат !!!

Само с искане не става. Ти какво направи по въпроса.

Jaxon

аллах е искал да стане така..

Трябва ли да ги жаля , защото бил племенник на ПРЕСТЪПНИК и НАГЛЕЦ - НЕ МИСЛЯ - Аллах си знае работата !!!!

Старото проклятие за предателите никога не е махано. А някои си мислеха, че са бабини деветини и нищо няма да им се случи... Еми... Добре че няма пострадали невинни.

Достатъчно много народ се изби заради въпросните каруци. Опасни са и по светло и тъмно. Нехуманно е отношението на повечето, които ги управляват към теглещите животни. Кога за бога ще бъдат забранени???

когато циганите спрат да крадат. общо-взето, няма да е скоро.

Ама когато не е каруца, а колоездач тогава обвинявате шофьора, нали?

допълнение към всички коментари, случката е до бензиностанция по целия път там, където има бензиностанция, ограничението е 50 или 60. Тоест превишената скорост не е просто 20 или 30 км. В час, а ДВА пъти над ограничението!

Не два пъти, защото с 60 километра, ще приключи само с каручката, а не да мине през бензиностанцията като торнадо. Движел се с не по-малко от 120км. в час.

Всичките така наречени бизнесмени и техните издънки - тарикатчета с беемве - ще бъдат изтребени. Обаче държавата си ги пази. С огромния си грабеж и съсипия на природа и държава, те генерират пари за нашата корупционна политическа класа. Така са ни хванали за топките, че остана само да се молим да има повече каруци по пътищата, че да се самоизбиват тия. Рядко е обаче, по-често такива хубави новини да пускате!

При желание всичко може !!!

Нищо не казвате за животинчето теглило каручката,добре ли е?

И то е с 2 промила.

Интересен случай, при който джигит-изъм(ако може така да се нарече) и ромските безхаберия по пътищата, се събират на едно място и резултата не учудва никого. Колкото вина има превишилият ограничението, толкова има и ромът в "стелт" каруцата. Интересното е държавата дали изобщо ще си помръдне пръста или пак ще има яко популизъм, пъчене пред телевизионните камери, биене в гърдите, последвани от едно звучно "пръц", съответно НИЩО.

С БМВ с превишена скорост. Останалото е dena vu.

Дървен бос - синче с беемве. Позната комбинация, придружена със СВРЪХВИСОКА скорост. Може и да бъркам.

Айде сега, дано и чичо/вуйчо му го последва от мъка ... и после цялата рода да си метнат въжето и да се обесят ... прасета мръсни скапани...

тези от ДС не са хора да не се изсилваме

Типичен пример за това, как превръщаш държавата си в кочина, за сметка на лична облага, но после ти се връща, защото живееш в същата тази кочина.

комунистически престъпници, добре, че децата им са тъпи

Нещо не ми е жал за тоя, защо ли?! Дали не е защото баща му е изсякъл половината гора?!

Истината е, че съдбата си е казала тежката дума. Рано или късно, всички ни застига. За това се старайте да бъдете добри и смирени хора, в противен случай - всичко се връща, а това е поредния пример.

"След удара колата излиза от пътя, навлиза в двора на бензиностанция и се блъска последователно в метални пилони, осветително тяло, два паркирани автомобила и стоманобетонна ограда. 22-годишният Бесоолу загина на място. " За каруцаря ясно (тоя ще го намерят в някое дере. Хайде да видим кой ще реши пръв задачката за трети клас с горното условие. Пита се с колко километра в час е беснял въпросният Бесоолу? Добре е, че такива съдби не се решават от човеколюбчетата дето събират милиони за обречени болни. Природата трудно ще я излъжеш.

само не казахте с колко е "летял" че не е успял да реагира навреме и е окосил близката инфраструктура...или каручката и водача са виновни с 2 промила и неъсобразена скорост на магаренцето?

Ясно, че е летял но тия каруци в тъмното са най-голямата заплаха при нощно каране, човек като не ги види какво да прави. И да кара бавно и да не се убие от такъв сблъсък пак е голяма беля.

Закона за движение по пътищата е създаден с основна цел да опазва живота и здравето на участниците в движението а не бронята или фара на колата, т.е. спазването на закона няма да предотврати ПТП-тата, но може да спаси човешки живот.

Таткото на загиналото момче е причинител на немалко ПТП та в района. каруцарят пък е типичния електорат на чичо му и първият пълнеж, над който командва фамилията. Общо взето трагедията въобще не е неочаквана :-(

ЕШЕК-а добре ли е ?

Хайде престанете с тези бизнесмени и други такива писаници.Загинал е ЧОВЕК! По вина на неспазването за забрана на каруците по пътищата.Да не се обиждаме и на етноси.Един млад живот отишъл си от поредното безхаберие и безотговорност.Интересно е какво обезщетение и с какво ще се плати?

Тоя, така наречен, човек е един от престъпната клика управляваща политика и бизнес в страната. Един, заради които минималната заплата никога няма да се вдигне. Един, заради които хората бягат от държавата. Знаеш ли, че ти за 50 години пенсия, без да я харчиш, няма да си купиш само колата, която е карал келешът? Бабо.

Човекът е загинал, защото не е спазвал ограничението за МАКСИМАЛНА скорост по пътя, по който е шофирал. Превишил го е с бая. А каруцата е само подробност. Ясно е, че повечето от вас не са шофьори, но ще ви дам елементарен пример - на същия път, карате с превишена до неузнаваемост скорост, изкача елен на пътя и какво правим? Да не мислите, че резултата щеше да е коренно различен? Не защитавам каруците по пътищата, дори напротив - смятам, че изобщо не трябва да са там. Но да твърдите, че човек е загинал заради подробност, която е напълно преодолима, ако се движите с максималната позволена скорост, е доказателство, че или не шофирате, или сте много лош шофьор.

КАТ, МВР, ПОЛИЦИЯ, ДАНС, МАНС И ДР. ТАМ! КОЛКО ХОРА ТРЯБВА ДА УМРАТ ЗА ДА ЗАБРАНИТЕ КОНЕ И КАРУЦИ ПО ПЪТИЩАТА. Такива неща може само по черен път и по ливадите. Аман от цигании, селяндурщина, простотии и дебилщини!

Че манго да мое си лети с 200 без да му се пречка никой и нищо лЕ... Да си беше карал в ограничението, щеше да сменя само ламарини и фарове, поел си е риска съзнателно, близките му понасят последствията...

Почват да ги застигат клетвите. От ДПС са най-големите защитници на мангалите, сега почват и те да страдат. Жалко за момчето, чичо му трябваше да е на негово място.

Точно така трябва , защото така по-боли !!! За чичо му пет пари не давам -Радвам се че лигльото е дал фира , а другото да тези които са го учили да е лигльо !!!!