Загиналите пилоти на хеликоптер Ми-17 са повишени посмъртно

Погребват ги с пълен церемониал, хиляди ги изпращат в последния им път

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сямо това е редно да се каже сега, но снимките от погребението са наистина тъжни. Някакъв псевдоармейски мутробарок.. като цялата ни лутаща се и умираща нация.

И като защо ги повишават? Били с ана опасна мисия? Спасявали са някого / нещо? Предприели са всички действия да спасят хора / имущестмо / вертолета при падането. Дори да приемем, че не са се сгромолясали поради собствена гришка / некадърност, пак н евижда мпиричина д апъдат повишени само защото са загинали.

Царство им небеснол

а когато завърши разследването, и евентуално се окаже, че те, или някой от тях са виновни, ще ги разжалват ли посмъртно??

Разследването може вече да приключи.

Какво точно стана, какво се случи при този инцидент ? Некой дебне да го изтрие.

Двигателите работят, винтът се върти и изведнъж се срива, като с нулева подемна сила!? ...само извънземните, подучени от Путин, си правят пиш.. с нас..

Вечна им памет на пилотите ! Съболезнования към близките ! Чест и уважение към военнослужещите, които въпреки безкрайните трудности, продължават да намират мотивация да служат на България.

и как точно служат на България?? когато работиш работата за която си назначен само 16 часа годишно, няма как да се каже че си служил на България! по скоро България им е слугувала на тях!

И ти пък! Те служат на...Глобализацията!?

Бе какви безкрайни трудности, каква мотивация, каква служба на България? Ти вчера ли се роди или си паднал от космоса? Всички военни в Бг, от президента до последния фатмак са в армията, защото там могат да вземат най-много пари за нищоправене. Е, парите не с амного, но пък и те НИЩО не умеят да правят.

ЩЕ ИЗВЪРШИМ ПОГРЕБЕНИЕ НА ХЕЛИКОПТЕРА ЗА МИЛИНОНИ НАРОДНА ПАРА ПОГРЕБАН ОТ ПИЛОТИТЕ.

Това са героите на днешна България, да изпълняваш дълга си, рискувайки живота си, поклон!

ВСЕКИ ШОФЬОР ЗАД ВОЛАНА НА ТИР РИСКУВА ЖИВОТА СИ ЗА ДА ВНЕСЕ НЯКОЙ ЛЕВ В ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА ЗА ХЕЛИКОПЕТИРИ КОИТО ДА СТРОШАТ ДРУГИ.

с този тип разсъждения никога няма да се оправим!

Вече сме ,,оправени,, ама дано ни повторят!

А черната кутия кога ще я разчетат?? Нещо се умълчаха за нея.

И ВИДЯХА, ЧЕ НЯМА ТЕХНИЧЕСКА НЕИЗПРАВНОСТ И СЕ ИЗТРЕПАХА ОТ НЕКАДЪРНОСТ, ЗА ТОВА СИ МЪЛЧАТ. ДОБРЕ Е ЧЕ САМО 17 ЧАСА СА ЛЕТЕЛИ ТАЗИ ГОДИНА. АКО БЯХА ЛЕТЕЛИ 170 ЧАСА ЩЯХА ДА СА СТРОШИЛИ 10 ХЕЛИКОПТЕРА И 10 ЖИВОТА ПОГРЕБАНИ,

Ъгълът на атака на лопатите на носещия винт не се записва като параметър.

Извратено е на погребението на тези мъже да присъства т.нар. министър на отбраната Каракачанов.

ИНЦИДЕНТ Днес падна хеликоптер на земята и гракна политическият хор. Един на друг подмятат си вината, като че ли не са в един отбор. Не спекулирайте с пилотите, които пазят родното небе! Осигурете им нальотите, че имат много малко часове! Те лятото гасят пожари, докато вий сте на море, и с вертолетите си стари загиват младите мъже. Сведете просто днес главите пред падналите офицери! Добре ще е да замълчите! И не бъдете лицемери! Николай Димов 12.06.2018

Загиналите пилоти са повишени посмъртно. Но тия, които са виновни за тяхната смърт, трябва да бъдат понижени пожизнено. Начело с Борисов, Плевнелиев, пишман войводата и Цецо. А Ненчев въобще не трябва да излиза от затвора.

Нека почиват в мир. Какво ли им е било да летят на беге хеликоптер. Едно вечно очакване.

комунистически е...не е БГ

От войските ни останаха духовите оркестри.

И Ген. щаба, макар че всичките са отдавна пенсионери.

Жалко за младите достойни мъже... Поради ред причини, независещи от тях, тези мъже си отиват от този свят и оставят семейства, деца, близки...

а ?!

от години се знае, че самолетите и хеликоптерите не се обслужват, че пилотите нямат летателни часове... трябва ли да паднат и двата хеликоптера и трите самолета за да стане ясно, че така не може да се кара. Аз ако съм пилот ще напусна службата, няма смисъл да загинеш за няма нищо.

горките пилоти, не е хубаво даже да си пилот в бананова държава.. То това вече е бананова територия, даже не е държава. 17 часа имали само полети за една година. Най хубаво да закрият армията, флота и ВВС, който иска да ни пази...

И Ген.щаба, макар и пенсионери.

Разследването не се води от МО и ВВС, а от Военна прокуратура. Ако има нещо за казване те ще го кажат. Разделение на властите.

Баш льотчика няма ли да сложи цвете?

Само след хаджията.

Лека им пръст на момчетата. И защо като всички инциденти през последните години ВВС и МО крие за ПРИЧИНАТА за инцидента. Хвърлят разни пиратки за стара техника, нисък нальот и т.н. Президентът и той суфлира разни си но конкретика за инцидентите няма за данъкоплатците. Ние даваме парите, които харчите.