Двама души загинаха след сбиване в дискотека

Двама души загинаха след инцидент в дискотека в село Паничерево. Той е възникнал късно в събота между две групи и е започнал масов бой, предаде БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Двама души загинаха след сбиване в дискотека | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предлагам всяка седмица да има по няколко десетки такива циг. празненства. След всяко внуче да махат по един дядо. Така де, той е вече на цели 39 години!

Може и два пъти седмично. И входът задължително да става с представяне на нож, по възможност по-голям.

Голем праз!

Що ни занимавате с патладжански битовизми?

жялкото е само че при толкова много цигани на дискотеката само двама са убити стреляно е с пистолет

Извън тази циганска битова реалност, искам да питам за стотен път журналята: до кога ще налагат нелепото название "роми" и кой ги задължава за тази тъпотия? Защото: 1) Няма ромска, а циганска престъпност, 2) Няма ромско, а циганско лято, 3) Няма ромска, а циганска работа, 4) Няма ромска, а циганска махала, 5) Няма ромска, а циганска сватба, 6) Няма ромска лъжа, а циганска лъжа (лъжеш като циганин), 7) Няма ромско, а циганско мешере, 8) ... да продължавам ли? Еее, драги журналя, тези исконни вековни названия и термини как смятате да замените и наложите някакво непонятно ново име, след като те нямат еквивалент с нищо ромско... Айде, да се върнем към вековните традиции, защото това ромалеене го налагате едва от десетина години, даже по-малко... И каква е целта?

така ли мислиш, а защо се променят турските улици, меснециз,булеварди, градове, названия на предмети, думи, фрази.... да не ги изброявам че няма време з а всичко други, говориш за за циганското а забравя6 за 500 год.история нéе толерантно моъ човек.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Правилно обръщате внимание, че не навсякъде думата циганин може да бъде заменена. Изразът "циганско лято" е идиоматичен, защото не става дума буквално за лятото на циганите, а за нещо друго. Иначе, ако тръгнем по тази линия, трябва да наречем циганията "ромия" , а циганя се трябва да стане "ромя се". И как точно ще променим думи като "циганор"?

Ще минат с един масраф.

Заклани двама циганина. Загуба никаква. Братята ще онождат майката и вдовицата.

Софка по ми е на грижа. Откакто Гринго е в затвора няма кой да я оножда. Лоренцо го няма никакъв и нищо не пишат за него. Явно се е запилял някъде.

Tези - загиналите, къде са загинали: в Pакка, в Mосул, на други бойни места в света?

Е, заглавието трябва да е бомбастично, някак да привлече внимание! След което да разберем, че е пиянска свада организирана от циганьори... Остава тия дни да сложат паметна плоча пред дискотеката: "Тук ЗАГИНАХА Асан и Мюмюн, поразени от вражеска ръка."

Масов бой, при който: - двама убити - двама ранени - двама задържани. Ние по-масово си го представихме. Или има незадържани?

ДВАМА ТЪРТЕИ ПО-МАЛКО,ЗА КОЕТО ДЪРЖАВАТА,ЩЕ ДАВА ПАРИ!ВСЕ ТАКА ДА Е!!!

Боцни го, мушни го, ръгни го, надупчи го, бульо мари баааайова!

Циганите винаги са водили родови войни помежду си, защото те са 2 вида - добри , работливи и тарикати, лихвари, крадци които гледат да живеят на гърба на добрите като ги лъжат , крадат, дават им пари срещу непосилни лихви и др. Понякога едните колят другите, след това обратното.

В района местообитават няколко кланове цигани, едни от най-гнусните в България, които живеят крадейки от рибната люпилня в Николаево... Имам приятели в Николаево, там малко си е като на война. И да ми е жал за някакви добитъци, които се мушкали с ножове? Пък то и една новина...

Както е тръгнало скоро в България ще останат само цигани и тогава такива "инциденти" ще са ежедневие . А и "органите" вече се циганизират ........

Баща и син са двамата загинали при  жестокото меле в дискотеката на село Паничерево , в което завърши с двойно убийство с хладно оръжие.  Единият загинал мъж е на 23 години, а другият на 39, двамата са от ромски произход.

Е, по-интересното е, ако бащата е на 23 години, а синът на 39... Всъщност - ноормално - покрай Софка имаме такива случаи.

Пишман журналята, стига сте копирали кризисния пиар на МВР, в случая се прави опит да се омаловажи убийството като се изкарва инцидент. Мъжете са били УБИТИ, наръгани с нож а не са загинали при нещастен случай.

Е браво на Ме Е Ре за работата 2 ма убити 2 ма ранени и никакви арестувани и обвинени. Е поне са регистрирали случая ама освен апване на дюнер и мощно освобождаване на газовете друго явно не са свършили. То по селата и без това държавата е абдикирала тотално.

От дискотеки - файда няма.

Има- два дегенерата са отървали обществото от присъствието си.

ПанИчерево

Свършиха българите , и циганите сами почнаха да се колят ! Не останаха българи за колене само роми !

Селска забава с три букви?

Причините са ясни, ниско IQ. Вместо полицията да изяснява причините, по-добре да изясни кои са нападателите.

Старозагорско село...дали е било"дискотека"или обикновена чалготека,или най-вероятно селска кръчма....местните джигити VS компания от съседното Николаево.Загиналите-баща и син. Не е било"Танц със саби",а долнопробно меле с ножове.Повеселили са се хората."Уйкенд".

След като не се съобщават имената на загиналите и престъпниците, защото Антибългарският хелзинкски комитет бди, няма съмнение, че става въпрос за бой с ножове между цигани. Ако бяха българи, не само имената им щяха да съобщят, но и ЕГН-тата им.

бла бла бла , за всичко циганите са виновни. като се надрискаш в гащите пак циганите ще са ти виновни.

Станало е убийствено парти.

Дир, пак си спестихте инфото за етническия профил на хулиганите! "Загиват" войниците, когато защитават родината си, а тия пияни серсеми са пукнали като кучета!

Никой нормален Не ходи в селска " дискотека" !

какъв е етноса

Аз

Добра новина.

Кое му е нормалното...,че ще храним още две-три мангусти докато ЛЕЖАТ в затвора ли ? Нужно е всички осъдени по НК да се вътровяват в трудови лагери,да бачкат от тъмно до тъмно за да самоиздържат системата,а не да лежат и мислят за глупости в затвора !

сто на сто циганска работа