Поне 84 жертви при терористично нападение с камион в Ница

Поне 84 души загинаха, сред тях много деца, 18 са тежко ранени, а десетки по-леко във френския град Ница, където снощи камион се вряза в празнуващо множество.

Обратно в новината

Коментари - Поне 84 жертви при терористично нападение с камион в Ница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е поне да вървим ,както му е реда след,събитията.Преди години България имаше много добре изградена разузнавателна мрежа в Близкия изток, Северна Африка , Магреб и централна Африка.Но ние дададохме мило и драго ,анализаторите ,резидентите да ги оплюем и продадем на чужди разузнавания и даже се хвалехме как сме разбили мрежата изграждана десетки години.Арабистите и анализаторите ,резидентите след подходящо демонизиране бяха изпратени да стават вардияни по офиси и фирми.Същото споходи и военното разузнаване , ама там се действуваше по-подмолно и перфидно.А ние сме на гравицата между мюсулманския свят и християнска Европа, даже да го оставим настрана деленето по религиозен признак ,ние сме наследници, разбирай Европа ,на гръко -римската цивилизация, европейската култура , европейския начин на живот, а от другата страна е тъмното и мрачно арабско средновековие ,но с технологичен привкус.И сега след като си унищожихме разузнаването и няма кой да подаде изпреварваща информация за региона ,нашите политици я събират такава от медиите и социалните мрежи,егати смеха.Нима не разбират ,че ние сме първоешалонна държава, изнесена силно напред и на 250 км от Мала Азия , тази люпилна на терористи.Не стига ,че сме на първа линия , а като допълнителна екстра сме се обзавели с наши родни продажници и мекерета ,като БХК,Протестна мрежа , ранобудни, красиви,креативни,грозни и всякакви измекяри, на чужди и враждебни нам хранилки.Като че ли не ни стигат чуждите омразници. За събитията в посочените по-горе територии до последния момент на сме в пълно неведение,и чакаме с молитвено скръстени ръце , някой да благоволи да подаде някакво инфо , макар, че има голяма вероятност то да е дезинформация

Затегайте, затегайте. Требаше да затегате преди години, а не меркел да се прави на благородница и да пуска в Еропа терористи.

Тъкмо за това англичаните казаха bye, bye на ЕС.

Се управлява от страхливци и предатели. В крайна с/ка те са виновниците за тези отвратителни престъпления, на които стават жертва техните народи. А те би трябвало да се събудят и да променят нещата.

големите цености до тука ни докараха !!!!!!!!!!!!!!!!!!ебати криворазбраната цивилизация е това маи немога да разбера къде са спецслужбите на франция те маи се надяват на краварските ама не се получава с това което фащ указват права на човека и т.н. ебати глупоста е това!!!!!!!!!!!!!поклон пред жертвите на този теракт поклон!!!!!!!!!!!!!!!!!

за послледно ще напиша ако уланд бе умен като саркози то никога това няма ше да бъде никога!!!!!!!!!!!!!!кгб е кгб винаги на място а не като цру поборник на евреите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мир на праха на загиналите! А еврогейовете е крайно време да спрат да осъждат, а да се обединят с Русия и да ликвидират веднъж завинаги тази напаст, наречена ИДИЛ!!!

ЗАД АТЕНТАТА СТОИ "ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА", А ПЪК ЗАД НЕЯ КОЙ СТОИ ?! ПРАВИЛНО СЕ СЕТИХТЕ !!!

Както се казва "Колумбе, Колумбеее да ти е... Майката"

БРЦК

Няма как атентатите да престанат , докато мюсулманската общност прикрито подкрепя атентаторите , а никой не наказва същата тази общност и семействата на атентаторите! Тези 'джихадисти' имат семейства , ходят в джамии и тн и тн. Всеки атентатор трябва да бъде погребан в свинска кожа, семейството му изселено в мюсулманска страна и гражданството им отнето. Джамията която е посещавал трябва да бъде изравнена със земята , полумесеца закопан поне на 10 метра , и мястото да стане мемориал на жертвите. Ако това не се случи , Европа ще се радикализира все повече и повече и мюслитата ще пострадат. Ще се възродят фашисти и кръстоноосци и ще стане страшно!

"Испания засили мерките за сигурност","Италия затегна контрола по границите", "Парижката префектура призова към спокойствие", всички осъдиха терористичния акт.......за какви мерки, контрол, спокойствие и осъждане става въпрос? Всички бежанци и ислямисти незабавно вън от Европа!!!

Властите на Франция продължават с безхаберието, лицемерието и пълното послушание пред чичко Сам докато убиват гражданите й. "Умерените" Терористи продължават да убиват, а в това време Кери пристига пристига в Москва, за да преговаря с Русия да не е толкова жестока по отношение на "умерените опозиционери".

Абе хора не разбирате ли че е ИЗВРАТЕНО ама МНОГО ИЗВРАТЕНО да ползвате смъртта на 100 човека за да правите политическа пропаганда и да разгласяте руски опорни точки. Никакъв чичо ти сам не е виновен, а факта че Франция е бивша колониална империя и от 70 100 години си внася черни и араби за работници...... Фанатик с фанатик такъв.

НЯМА АМА НИКАКВА ПРОПАГАНДА ДА ЗАЩИТАВАШ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СЕ ГОВОРИ ЗА ФРАНЦУЗИН, ИРАКЧАНИН, ИЛИ СОМАЛИЕЦ.КАТО ГРАЖДАНИ НА ЕВРОПА СМЕ АЙ-ЗАИНТЕРЕСОВАНИ КАКВО СТАВА НА НАШИЯ КОНТИНЕНТ. СТИГА ПРОМИТИ МОЗЪЦИ, СТИГА ПАЛЕНЕ НА СВЕЩИЧКИ И СЛАГАНА НА ЗНАМЕНА НА ЛИЧНИ ПРОФИЛИ. ТРЯБВА ЗДРАВ РАЗУМ, ТРЕЗВО МИСЛЕНЕ И ДЕЙСТВИЯ. ЗА ДА НЯМА ЧЕРНИ ЗНАМЕНА, ДЕЦА СИРАЦИ И РОДИТЕЛИ ПОГРЕБВАЩИ НЕВРЪСТНИ ДЕЦА. СТИГА ПРОМИТИ МОЗЪЦИ И НЯМА НИЩО ИЗВРАТЕНО В ТОВА ДА НАЗОВАВАШ НЕЩАТА С ИСТИНСКИТЕ ИМ ИМЕНА И ДА АЛАРМИРАШ ЗА НАДВИСНАЛИ ЗАПЛАХИ. СТИГА В ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА - КОЙ Я СЪЗДАДЕ, КОЙ ИМ ДАВА ОРЪЖИЕ. ДНЕС Е НИЦА УТРЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ХАГА, НАВСЯКЪДЕ ХОРАТА ТРЯБВА ДА ЖИВЕЯТ , А ТОЗИ КОЙТО ИСКА ВОЙНА ДА ВОЮВА У ТЯХ.

Извинявай, ама ти малоумен ли си или само тъп?

....ЛИДЕРИТЕ НА ЕВРОПА И ДА ЗАЩИТЯТ ГРАЖДАНИТЕ СИ. СТИГА СЛАГАЧЕСТВО НА АГРЕСИВНА АМЕРИКА. КОГА ЩЕ РАЗБЕРАТ, ЧЕ АМЕРИКА ИСКА СЛАБА ЕВРОПА, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАТВОРЯТ ГРАНИЦИТЕ ЗА ТЕЗИ НЕОБРАЗОВАНИ И НАДЪХАНИ МЮСЮЛМАНИ, ЧЕ ВЪТРЕ В ДЪРЖАВИТЕ ТРЯБВА СТРОГ КОНТРОЛ / ЗА КОЙ ПОРЕДЕН ПЪТ РАЗБИРАМЕ, ЧЕ ТОВА СА ХОРА РОДЕНИ В ТЕЗИ ДЪРЖАВИ/. В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ СЪБУДЯТ ЛИ ПОЛИТИЦИТЕ И ДА ВИДЯТ СЪЩАТА КАРТИНА С ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ТУРЦИ , РОДЕНИ В БЪЛГАРИЯ УЧИЛИ ТУК А ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ДРУГА ДЪРЖАВА. КОГА И КОЙ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЛИДЕРИ ,ЩЕ СЕ СЪБУДЯТ И ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ ОКОЛО ЕВРОПА СА ПАГУБНИ, КОЙ ТРЯБВА ДА ИМ КАЖЕ, ЧЕ ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ В ЧЕРНО МОРЕ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА. НАТО КАТО СИ ПРАВИ УЧЕНИЯ ЗАЩО ЩЕ ИДВАТ В ЧЕРНО МОРЕ, А НЕ СИ ГИ ПРАВЯТ В БЛИЗОСТ ДО ТЕХНИЯ КОНТИНЕНТ. КОГА ЩЕ РАЗБЕРАТ , ЧЕ АМЕРИКА ИМА ИНТЕРЕС ЕВРОПА ДА Е ПУШЕЧНО МЕСО, ВКЛ И БЪЛГАРИЯ, ГОВОРЕЙКИ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ И АЛА-БАЛА ПРИКАЗКИ. БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ И ДУПЕДАВЦИ КОГА ЩЕ СПРАТ ДА ПРЕДЛАГАТ ДЪРЖАВАТА НИ И НАРОДА КАТО ПРОСТИТУТКИ НА ПОРЕДНИЯ КЛИЕНТ ЗА ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ . КОГА? КОГА?КОГА?....

Копирам горното защото важи и за теб: Абе хора не разбирате ли че е ИЗВРАТЕНО ама МНОГО ИЗВРАТЕНО да ползвате смъртта на 100 човека за да правите политическа пропаганда и да разгласяте руски опорни точки. Никакъв чичо ти сам не е виновен, а факта че Франция е бивша колониална империя и от 70 100 години си внася черни и араби за работници...... Фанатик с фанатик такъв.

EUROn

Подкрепям! Евала!

ЕЙ ТОВА ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО НЕ МОГА ДА ГО ПРИЕМА!!!! ИЛИ СИ ТАМ, ИЛИ СИ ТУК! КАКВО Е ТОВА ИДИ МИ, ДОЙДИ МИ ! ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕМАХНЕ И ПО СВЕТА, И У НАС!

Насилието ражда насилие. Всичко идва от Саудитска Арабия и съюзниците им-САЩ и Великобритания. Все пак Саудитска Арабия е техен проект. Те им продават оръжие за милиарди долара. Там разцъфтява уахабизмът. Там се финансират бойците на радикланите групировки Ал Кайда и ИДИЛ. Там обезглавяват хора на площада. Там ги учат, че неверниците трябва да се убиват. И така. Проблемът е ясен много отдавна. И той може да се реши за точно 1 месец. Само че големите западни "демокрации" имат интереси в региона, които съвпадат с интересите на посочените монархии. Знаете приказката за вечните интереси. Моите съболезнования за загиналите. Онези, които сънуват нови операции им пожелавам да отидат те да участват в тях или да пратят там децата и близките си.

Търпението се изчерпа, чашата преля - Ница е окървавена!!! Вън от ЕС на всички бежанци. Европа е християнска. Ние ще ги приемаме , а те ще избиват децата ни. ЕК не взема мерки да защити гражданите си, затова гражданите ще вземат нещата в свои ръце. Незабавно да подадат оставки и Оланд и Меркел и Юнкер. Трябват сериозни политици като Орбан . Да се мобилизират всички здрави сили в ЕС и да започнат екстрадиране на мюсулмани. Нямат работа в ЕС защото не подлежат на превъзпитание. Тяхната религия е античовешка и целта е да унищожават християни. Тук няма място за демокрации, бдения и пр. а силови мерки и затваряне границите на ЕС.

EUROn

Поредното размуно мнение Евала! И аз силно се надявам търпението да се е изчерпало но едва ли...... със стари ку*ви нов бардак не става :(

ли са "драконовските" мерки на службите за сигурноист - да тичат по ускоряващ се камион? Шефовете им са за съд...

EUROn

За жалост почти невъзможно е да се противопоставиш на тероризма защото днес може да е шофьор на камион утре капитан на кораб просто арабите са се интегрирали успешно и не може да следиш всички и да чакаш на кой ще му прещрака нещо в главата. Друг е начина :) Хитлер и като тръгне от горния край на Европа да ги върне всичките в пясъците от където са дошли!

EUROn

И Доналт Тръмп става на първо време :)

не споменавай името на хитлер че еврогейовете и хуманистите ще те оплюят но да само реални мерки могат да помогнат а те са всичкото мангал и що не е бяло в крематориумите....

така е, но в тоя случай мисля, че ако имаше заграждения към зоната с хората нямаше да има толкова жертви

сащ няма да се спрът докато не запалят война в европа и русия. тяхната алчност да владеят целия свят няма граници. в момента единствен на пътя им е русия. нищо което виждате дами и господа случващо се през последната 1 година не е случайно.

Благодарение на политиката на управляващите ЕС, Европа стана като руска рулетка за европейците - не знаеш къде ще те гръмнат - летище, ресторант, крайморска алея...

нямам думи..... някви чички които очевадно не знаят как да управляват европа действат някак си а негативите ги бере народът богатите взимат решения а последиците плащат бедните..... призовавам всички терористи - не убивайте мирните хорица те нямат нищо общо със глупостите които творят тия дедовци и бабета.... убивайте тия със власт така ще помогнете а няма да пречите

Натиснаха ни отвън със закона за тероризма-този закон е частица от глобалния план за пренареждане на света. Магистралите също са част от този план / има материали по въпроса/ и точно затова натискат Бибитко да "строи", а не че им пука за простосмъртните....

Този вид тероризъм е в резултат на много гняв натрупан в простите хора които нямат други средства да се борят с несправедливостите в света Това не може да се бори с дрънкане на оръжия и говорене на глупости

Не е нужно всички новини да са свързани с този акт. Може да се обърне малко повече вниманите на Роженските поляни.

Някой има интерес Франция да има извънредно положение. Тамън щяха да го свалят и сега на ново... Брюксел май има нечий зъб....

Не само че ще има такива атаки, но и ще стават все повече. Няма как да се реши проблемът, докато не се назове с истинското му име - ислямът. Докато политиците ни най-нахално говорят глупости - религия на мира, терорът няма религия и т.н. тяхното приятелче Ердоган им го каза направо - "НЯМА УМЕРЕН ИСЛЯМ. Определянето му за УМЕРЕН е обида за нашата религия. Ислямът си е ислям. Точка." Ако Брюксел незабавно не се съобрази с това (а те, уви, няма да го направят), България трябва незабавно да спре участието си в това умишлено самоунищожение, наречено ЕС.

ВИЕ УБИХТЕ ТЕЗИ ДЕЧИЦА И СЕМЕЙСТВАТА ИМ! ДАНО ГОРИТЕ В АДА, ВЕЧНИ МЪКИ ЗА ВАС! ДАНО ЗАСТИГНЕ И ВАС СЪЩАТА УЧАСТ, ВИЕ СТЕ ПРОКЪЛНАТИ САТАНИСТИ

Нищо нередно не виждам в новината. В страни, като Тунис, това е ежедневие. А помните ли каква красива страна имаше някога там?

Не е така и това че не го знаеш си е твой проблем. Няма място за сравнение между Тунис и Ирак.

Всъщност като се замисля тези атентати са хубаво нешо. Може би, когато такива неща станат ежедневие, когато чернилките започнат да режат простите тикви на евро-толерантните идиоти направо на улиците - може би тогава това болно, малоумно, самоубиващо се стадо, наречено "европейци" има надежда да се събуди. Може би тогава ще разбере, че има и по важни неща от поредното футболно първенство, от правата на негрите и чалмите, от "европейските ценности". Може пък и да проумее, че Хитлер е бил прав. А дано - ама надали.

Може би някой иска точно така да мислиш.

Дали? Май не е така. "Министерството на истината" в днешно време е телевизията (и медиите като цяло). Я сега погледнете какво бълват 99% от медиите и направете съпоставка. Жокер ще ви дам. ЛЪЖИТЕ и опорни точки на 99% от "мейнстрийм: медиите): 1. Милионите орки са сирийски бежанци, дори и когато идват от Конго. Всички бягат от чудовището Башар Асад (ЛЪЖА) 2. Бежанците не са терористи (ЛЪЖА) 3. Европа има нужда от имигранти (ЛЪЖА) 4. Няма отделни раси, всички сме хора (ЛЪЖА) 5. Троризма няма раса и религия (ЛЪЖА)

Римско право- разделяй и владей... Какво са стотина човека жертва, на фона на великата цел, глобализация и контрол....

EUROn

1984 много истина има в думите ти Евала!

ИД не разполага със собствена база за производство на каквито и да било оръжия, нито милиарден бюджет за свръх високотехнологични оръжия. Такива имат САЩ, Англия, Франция, Германия, Русия и други, които твърдят, че вече пет години не могат да победят няколко хиляди араби, въоръжени с леки стрелкови оръжия на територията на Сирия! Някой вярва ли в това? Има ли поне един човек, който вярва, че обединените усилия на всички мега военни сили, контролиращи открития космос, срещат съпротивата на религиозно надъхани камилари?Aфера. бг

Взе ми думата от устата. Изброените АКО ИСКАХА досега щяха да се справят с тероризма. Но жидомасонската мафия, инкорпорирана във всички изброени държави, има интерес той да съществува и той ще съществува докато изпълни предназначението, за което е създаден от същата тази мафия. Жидомасоните ще насъскват мюсюлманите срещу християните докато разпалят световен конфликт, че да продават оръжие и на едните и на другите. Спомням си един възрастен човек на времето ни беше казал: "Евреите дето правят войните". Тогава се чудех на думите му, но се оказа, че те са пределно прости и абсолютно верни.

Големи мерки за сигутност, няма що!

EUROn

Поредния ужас от арабски произход...... грешката си е ваша Оланд и Меркел сега си берете последствията. От арабския добитък влязъл в Европа нормални хора няма да изязат!!! Скоро ще дойде времето в което някой като Хитлер ще бъде избран на власт в някоя европейска държава!

Може би точно те са ги накарали, както си ги викнаха. Знае ли човек каква е целта

EUROn

Възможно е.... от Бабката и Цайса може да се очаква всичко

Още джагали си приберете, тъпи меки китки !

Мразя всяка мюслиманска смрад, не казвам че всички са свини мръсни, може би има и свестни хора от тях, но самата им религия е анти-човешка по смисъл! В случая е правилно да бъдат покръстени в християнството всички мюслита, а джамиите им да бъдат сринати до основи!Който от тях не е съгласен да се кръсти и да яде свинско-да бъде депортиран във великите арабски, пустинни кенефи на изток от Турция! Покрай сухото ще гори и мокрото.И тук не бива да става дума за национализъм, както се опитват да ни подвеждат разни УЖ "националистически" партийки спонсорирани с руски петрорубли-примери много: Перхидрола, МАриЛьоПен, Орбан, Фарадж, агент ГОце и т.н. По принцип няма как да се говори за национализъм в такава ситуация, защото терористите основно се различават по религиозна принадлежност, затова е трудно да бъдат заподозрени предварително! Тероризма има много спонсори-САЩ, Русия, Арабските кенефи и т.н., затова е трудно доказуемо кой стои реално зад атентатите-може да е всеки.

Сега очаквайте традиционните европ(г)ейски клишета: "Да кажем НЕ на страха", "Да не се поддаваме на ксенофобия" "Спрете расизма", "Заедно срещу ислямофобията"; "Тероризма няма цвят"; "Путин е диктатор" и др. и др. и др. ИДИОТЩИНИ! И за капак Франция ще покаже, че не се страхува и ще приеме още 1-2 милиона тъмнолилавички чалмари от Африка или Арабистан.

може да ги направят на някоя магистрала .

Очаквам времето на чиповете . За ваша сигурност всички да сте следени....

И народа ще го иска...

EUROn

Точно казано колега!

Обама е най - големия жив престъпник и инициатор на трета световна, която да унищожи Европа. Интересно е как много хора не го виждат - първо се създава хаос, тероризъм, дестабилизация, след време идват американците "да помагат" и "спасяват" и Европа е срината...И не бъдете прекалено спокойни, 100% и в Бг седи в някое село някой мангал брадясал и си мисли : "гледай братята за Аллах какви неща правят, а аз бездействам" и ще се опаше с тротил и ще натисне копчето я на някоя метро станция, я на централна гара и така - това ще е края на свободата и за нас..

закона за тероризма на масите срещу олигархията е приет,спете спокоино деца.

ЗАЩО ЛИ ДО СЕГА НЯМА НИТО ЕДНО ИНТЕРВЮ С БЛИЗКИ НА УБИТИТЕ ПРИ МНОГОБРОИНИТЕ ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ?СПОРЕД МЕН НЕТРЯБВА ДА СЕ КАЖАТ ЛОШИ ДУМИ НИТО ЗА ШАИКАТА ПРЕСТЪПНИЦИ НЧЕЛО НА Е.С. НИТО ЗА ОТРОЧЕТАТА ИМ ОТ И.Д. МРЕТЕ ПО УЛУЦИТЕ ЕВРОПЕИЦИ УБИВАНИ ОТ ТЕЗИ КОИТО ВАШИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА ПРИЕМАХА С ОТВОРЕНИ ОБЯТИЯ.

ОЩЕ ЛИ ИМАТЕ ГОСПОДА ДЕМОКРАТИ СВОБОДОМИСЛЕЩОТО СПИСАНИЕ ШАРЛИ ЕБДО?ВСИЧКИ КОИТО ГО ПОДЪРЖАТ КОГАТО СЕ ГАВРИ С ЧУЖДИ РЕЛИГИИ СА ЗА ПСИХИАТРИЯТА.НАПРАВЕТЕ ПОНЕ ТОВА ДА ГО ЗАКРИЕТЕ!!!

не се качиш в камион и не почнеш да мачкаш хората по улиците, а само драскаш?

Преди много години, когато се разпадна съшитата от кръпки Югославия, започна да се разпада и средната кръпка - Босна и Херцеговина. Нашите политически правилни медии веднага почнаха да реват за зверствата извършени от сърбите срещу хрисимите мюсюлмани. Все едно мюсюлманите са някакъв отделен етнос, а не са същите сърби, само че помюсюлманчени по време на "присъствието". Те видите ли само искали да живер в мир и любов. Възмутените от сръбските зверства западни общества (държавите по-скоро) пратиха войски, които да пазят хрисимите мюслита. Е да де но отчно от френския чуждестранен легион нещо забягваха на страната на сърбите. Дмите с които се оправдаваше един от тези дезертьори бяха нещо като: "Ще воюваме с исляма! Няма да ни се размине! Предпочитам да е сега и на Балканите, отколкото да оставяме войната на нашите деца и тя да се води по Лазурния Бряг." Явно легионаре е усетил, че мюслитата там са искали да живеят в мир под сянката на минарето и в любов към Алаха. Само дето минарето колкочка сянка прави?

то половината легионери са мюсюлмани ,справка убитият българин легионер преди няколко години в афганистан

Следваща сцена - познатите персони се събират в Ница и хванат за ръчички, охранявани от всякъде се разхожат с умни лица, и много селфи, речи и ценности готови от предния път. После още ПРО, батальони и учения на изток и нови членки на НАТО. И санкции. Бог да прости невинните жертви

Винаги загиват невинни хора. А някой да каже нещо относно вчерашната статия-10,000 евро за всеки разселен по квотите мигрант.

така играта е ясна: проблем вече имаме сега от нас очакват да преминем във фаза мрънкане и недоволство и господарите ни ще предоставят решението което вече имат за нас. не се учудвайте ако се наложи да се простим с някои права и свободи за общото благо:))) "problem reaction solution"

Язък за празнуващите дечица. ПОне Оланд няма да ходи неподстриган, защото се връща в Париж при своя коафьор. Либийското злато и ефтиния труд на тунизийските товарачи и мароканските прислужници ще излезе през...носа на мирните французойчета по площадите.

Не, че аз съм много грамотен, ама еФтин е направо обидно.

Кой е предполагал, че 3-ТА СВ. ВОЙНА, ще се води по този начин. Когато врагът е вътре, като трянски кон ! УЖАСССС !!! Е, КОЙ ИМА ИНТЕРЕС ДА СРИНЕ ЕВРОПА ??? / вероятно не е само един /

Само не казвай Путин. Обонго, Буш и пуделите им Блеър, МерКози, оланд и бат ви офшорко - Камеран потопиха ориента в кръв а от там и вече плътно населената с араби Европа !

Хахахаха, русофилче-ти си отговорил правилно на въпроса! Колко сте про3ти само всички лилиПутлерастчета! Фанети Мазакура мръсни, долни русофили!!

НЕ! Не бях аз. "It's Rotschild's game. Didn't you know?" - Войната е любимата игра на Ротшилд. Нима не знаете, че тя го прави богат?

Докато развити държави като Франция мислят как да легализират еднополовите бракове и все едно всички други проблеми ги решиха и ето ти изненада.

Крайно време е Франция да предприеме някакви решителни мерки по отношение на сигурността си ... , много измет се е сбрала там!

не са много,6-7 милиона мюслета като малки мишлета.

да си ги гледат там арабесите и негърчетата ....

Причина за трагедиите е носителят на Нобелова награда за мир Барак Хюсейн Обама II, с ислямско съзнание ЗОМБИРАН. И тази световна лудост-исляма ще престане, едва когато "ТТIР" се настани в Европа. Тогава всеки ще си умира тихо от ГМО-тата, сам, без много шум и ексцесии. Мир на душите на прегазените в Ница, празнуващи превземането на Бастилията в Париж, станало на 14 юли 1789 година.

интересен факт е, че когато Турция свали самолет на Русия и започнаха атентати пред 10 дена в Турция. Щом Ердоган и Путин се срещнаха и разбраха преди 20 дни и - о чудо, атентатите изведнъж престанаха ! Нещо да изкоментираш ? Само ще ти припомня, че Путя е пръв приятел с Рамзан Кадиров, който колеше и бесеше руски войници в Кавказ, а сега осъществява мръсни поръчки в Украйна и където трябва по поръчка на твоят идол. Да не забравяме, че Путя е кадър на КГБ, а там са царе на диверсията. Ако не знаеш какво е диверсия, провери в гугъл или съветска търсачка..

Трябва да вземаш някакви медикаменти или посети университетската клиника по психиятрие "Св. Наум", че не са добре нещата при теб. Принципно русофобията е тежко психично заболяване и наложително да лекува навреме иначе ще станеш на иво минджеф.

Убийството на случайни цивилни хора е варварство! Бог да прости невинните жертви. НО! Както казваше моят учител СМЪРТ БЕЗ ПРИЧИНА НЯМА! Трябва да се намери причината за този тероризъм. 1. Каква е позицията на Франция за Трансатлантическия търговски договор. 2. Каква е позицията на Франция по отношение на санкиите върху Русия. 3. Защо Франция бомбардираше Кадафи без санкция на СС на ООН. 4. Срещу кой се бие Франция в Сирия и т.н. Отговорите на тези и други въпроси ще дадът отговор на организираните терористични нападения във Франция и в Европа. КАЗАХ!

Не разбрах камионджията убиец мюсулманин ли е ,член ли е на някоя групировка ,или е просто луд самодеец.

безработен арабеса второ поколение френчи

Благодари на дира, за пълната и точна информация за застреляния шофьор от Тунис, с двойно гражданство.