Руски сержант, предотвратил атентат, е загинал в Сирия

Руски военнослужещ е загинал в Сирия, предотвратявайки атентат с кола бомба, съобщи вчера министерството на отбраната на Русия, цитирано от ТАСС и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Руски сержант, предотвратил атентат, е загинал в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

KATO CHETA IZKAZVANIYATA I MI STAVA YASNO KAKVI MURZILKI IMA V FORUMA.TE MRAZYAT VSICHKO RUSKO ZASHTOTO SA BEPOMOSHNI,MURZILKITE GLEDAT SAMO DAPLUYAT.NA TYAH GLAVATA IM E PROMITA OT RAZBESNELIYA SE DIVAK ERDOGAN KOITO NE GO CHAKA NISHTO DOBRO OSVEN KURSHIM V DEVETKATA.

слава на героя слава!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

По-Уекичко го давай бе! Ако си толкова гоУем, събери парична помощ, направи му паметник...

БРЦК

ВСЕКИ предовратил атентат с кола-бомба срещу цивилен конвой с хуманитарна помощ е герой. Независимо дали е пиян , с ватенка, кравар и тн. Точка. Всичко останало е тролска платена диария.

Нещо много се намножихте, симпатизиращите на ИД. Да не се жалвате, когато за пореден път боклучивия "цвят на нацията" нахраните прасетата. Момента ви наближава. Няма да чакате дълго.

Много точно, а проститутките, както винаги са се записали с минусите.

Ще се направим че вярваме! Че е умрял поради тази причина. Те руснаците много си измислят.

Някой ( нерегистриран ) 20.06.2016 11:26 Там са по пакана на сирийското правителство. Какво правят там другите? Освен това както виждаш осигуряват раздаване на хуманитарни помощи. Тия помощи едва ли са от САЩ, ЕС и подобни. Освен това ако четеш и другите новини, въпроса е какво прави САЩ в Япония например? Ами в Гуантанамо Бей? Ами дори Хаваите? ---------------- Амчи да! Те винаги са по покана на "законното правителство" - и в Афганистан, и в Унгария, и в Чехословакия, и във Виетнам... и сега в Сирия. Винаги тях ги канят, за да ги освобождават от нещо си. Така ги поканиха и в Чечения, и в Осетия, и в Крим, и в Донбасс... И те, нали са уж славяни, уж са добри хора, с жалостиви сърца, все се отзовават и пристигат. Да освобождават, та освободените да им бъдат признателни най-малко 200 години след освобождението. И паметници да им правят. Голееееми!... А когато се налага, освобождават ги и втори път. Дори без да питата. Просто така, от добро "славянско" сърце и "православна" съпричастност. Какво да ги правиш? Освободители. В кръвта им е.

За окупаторката америка ли говориш, която е окупирала почти цял свят и продължава по пътя си към Русия и Китай.

стоп ( нерегистриран ) 20.06.2016 10:08 Хорааа, осъзнайте се! Руснаците са ни налазили яко, въобще не са се отказали да преърнат България в "задунайская губерния"!! Промиват ви мозъците с лъжи и фантасмагории! И на всичкото отгоре са напълнили форумите на сайтовете с платени агенти, които го играят големите привърженици на русия! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ, БЪЛГАРИ! Решавайте какво искате да сте, свободни европейци или кирливи мужици!

Шегуваш ли се?!

Какво общо има по темата твоето изказване? Или ей така да си начешем езиците, да си изкажем омразата...просто защото сме неудачници и мразим всичко.....е ще ти дадат някой лев...пак си на "далавера"...... само с омраза не се живее...затова си самотен чекиджия, заради омразата

Аз нямам нищо против това, че автентичните рассиянски мурзилки, както и българските им катраници-имитатори, тъгуват за смъртта на техният си солдат. Правилно! Ако беше загинал български войник, навярно и ние, българите, щяхме да тъгуваме. Не разбирам обаче, защо този уж-новинарски "български" сайт, непрекъснато трябва да ми пробутва прорассиянски и пропутлерастки пропагандни материали? Тук непрекеснато се цитират рассиянски медии, като едва ли не единствено достоверни. Западните се цитират само и единствено тогава, когато съвпадат с ТАСС и други рассийски инфопропагандни сайтове. А ако задълбаеш в информацията, оказва се, че и тези, уж западните позовавание, отново са с автори, които или са натурални москали или такива, които са на путьова издръжка. Както писа по-долу един друг колега, нас постепенно и неотклонно ни "налазват" рассиянски "освободители". Всички сайтове за политическа информация са наводнени от тези плужеци така, че нашата, истинската българската дума, не е възможно да се чуе. Според мен, крайно време е да се сложи някакъв ред в нашият БЪЛГАРСКИ дом! ДА ИЗМЕТЕМ И ДА ИЗХВЪРЛИМ РАССИЯНСКИТЕ БОКЛУЦИ!

ОТДАЛ ЖИВОТА СИ В БОРБАТА СРЕЩУ ТЕРОРИЗМА, КОЙТО САЩ, НАТО И БЪЛГАРИЯ ОТКРИТО ПОДКРЕПЯТ. БОГ ДА ПРОСТО ТОЗИ ГЕРОЙ!

най-много в идил са от бившите ссср членки... когато говориш, кой кого подкрепял

Както винаги "братята" мълчат, на тях са непознати такива "жестове"! Виж, ако беше "разделяй и владей" щеше да е друго! А най добре е и без "разделяй"...

Прочетох няколко коментара, коренно противоположни, което е съвсем естествено. За едните руснака е герой, смел войник, спасител на мирното население около хуманитарния конвой и т.н., за другите пияница, псе, руски убиец, ватенка и т.н. Всеки има право на мнение. Та, герой ли е загиналия руски войник, или убиец? Герой е за колегите си, герой е за близките и приятелите си, герой е за хората, които със сигурност да са се превърнали в жертви на камикадзето, герой е за съгражданите си от всички райони на Русия. Вероятно това са достатъчно хора, в сравнение с шепата хора, наричащи го убиец, пияница и т.н. Загинал е, спасявайки десетки непознати хора, мъже, жени, а вероятно и деца. Със сигурност е можел да се спаси, както са направили другите, но той не го е направил. Убиец е за камикадзето и близките му, убиец е за тези, които в този форум го наричат така, което навежда на мисълта за симпатията им към атентатора. Нека всеки, имащ поне малко здрав разум в главата си, сам си отговори, какъв е този руски войник?

Не става въпрос дали е герой или просто обикновен наемен войник, загинал по време на... работа. Това, да бъде убит по време на наемническа мисия, е калкулирано в неговия договор и в застраховката му. Става въпрос, че от смъртта на един наемник, загинал в чужда земя за интересите на Путлер и олигарсите около него, се прави пропагандно шоу, в което дейно участие вземат един куп граждани на рассия, нямащи доблестта да признаят, че са такива. Дразни ме не, че някой героизира смъртта на един обикновен наемник, а че това се прави с лъжа, в тъмното, подмолно, с цел да се оправдават престъпленията на един самозабравил се постсъветски пишман-диктатор, какъвто е Путлер! Както и да се върти и да се сучат нещата, изводът е един - Путин е военнопрестъпник и Хага го очаква!

Ти въобще прочете ли какво е написано? И какъв беше отговора ти написаното? А позицията ти я разбрахме всички. И от коя страна си, също.

Поклон пред поредния руски воин загинал за поредното спасяване на света! И двете Световни войни бяха разпалени от Запада и дойдоха от Европа. Втората световна война беше запалена от Хитлер, щедро финансират от американски и британски банки. Русия се изправи и плати основната цена за спирането на нацисткото безумие. Днес наблюдаваме как отново Америка си играе мръсните игрички, създава тероризъм като първо уж се бори с Ал Кайда, после пък се съюзява с тях, но на всички им е ясно, че и ИДИЛ и АлКайда и всички подобни образувание са копелета на Америка - създадени и финансирани от Америка и нейните съюзници - Катар, Саудитска Арабия, Турция. И кой отново се изправя да почисти нечистотиите и да спаси Европа? Отново Русия. За съжаление твърде много болни русофобски мозъци отново обвиняват Русия за какво ли не и не могат да видят простата истина.

Сержантът взима рушвет, пуска камиона и загиват стотици невинни хора....

Ти, разбира се, си ид_от! Ако не беше такъв, щеше да знаеш, че Хитлер започна ВСВ едва след като се спогоди със Сталин - чак тогава нападна поделената вече Полша. Да ми говориш, че руснаците са жертва е идиотизъм, наистина. Попитай поляците, ако не вярваш на мен.

а какво е правил този руски солдат в сирия??

Какво ли? Ами отишъл е да почисти поредните лайна, които Америка снесе. Последните 100 години Америка разруши десетки страни, изби милиони мирни хора и разруши живота на стотици милиони, но все ще се намери някой идиот дето се мисли за много умен да не обръща на това внимание, а да си вие русофобските истерии.

Там са по пакана на сирийското правителство. Какво правят там другите? Освен това както виждаш осигуряват раздаване на хуманитарни помощи. Тия помощи едва ли са от САЩ, ЕС и подобни. Освен това ако четеш и другите новини, въпроса е какво прави САЩ в Япония например? Ами в Гуантанамо Бей? Ами дори Хаваите?

как какво бе!? ми освобождава сирия от сирийците!

Търсил е петролната фирма на Маккейн Ямата-Рискова експлоатация.Купува по 17 долара барела от американските джихадисти и препродава по 72 долара на Еврозелките

Haaretz пише че колата се е взривила при проверка на документи

Не можеш и да си представиш, че може да има свободни хора, виждащи какво се случва и изразяващи мнението си. Ти си с гена на онези, предали България на Османлиите, предавали и избивали хора, като Ботев, след това предавали и избивали студентите, не съгласни с условията на живот и политиката на царска България. Същите тези бяха и първи доносници след 1944, а по-късно след 1989 станахте антисоциалисти, а сега първи евроатлантици). В същност сте едни най-обикновенни комплексирани душици. Хора без чест и морал, правещи всичко в името на мизерния си животец. И точно ти да ми пишеш за "Агент"? Ти, дето от навеждане и целуване на задници си оскотял и си се принизил до нивото на безгръбначните? Знаеш ли? Тъжно ми е за теб и подобните ти. Вие вече не осъзнавате къде сте. . "хехе ( нерегистриран ) 20.06.2016 10:29 . така ти каза да пишеш твоят водещ агент, докато свършваше в устатата ти. после се избърса в ризата ти и ти каза "молодец", а ти грееше от гордост. "

Ще е интересно да видим, колко проституиращи ще сложат минус.

Ти реално описваш руските мекерета предатели на България още от преди Освобождението та до наши дни! Руските долнопробни подлоги!

Гледах клип от ситуацията. Сержантът беше смел войник, стреляше по ,,шахидмобила" до последно.Някои от сирийските му колеги побягнаха в паника.

и сирийците , като чехи, унгарци ,поляци и българи, молдовци,румънци и украинци, финландци и норвежци, азери и чеченци, не искат да разберат , че руснаците са отишли да ги освободят! и ги гърмят!

един вид- като иракчаните и афганистанците? и те гледам нещо се опъват на американските опити да ги 'демократизират'.

Дали тези народи са упълномощили тебе да им изразяваш мнението пред света? Мисля ,че за целта те ще намерят някой по -умен и мислещ човек. За радост - това не си ти.

тези народи, които вашите пияндурници така неуспешно се опитват да "освобождават", много ясно си изказват мнението, като ви избиват дето ви сварят! Вие, дето сами се определяте като "най-православни и най-славяни", нямате никъде никаква и от никого дори най-елементарна поддръжка! Защо така? Да не би да си въобразявате, че това говори за вашата изключителност и едва ли не богоизбраност? Задайте си поне, ПОНЕ един правилен въпрос и ще получите правилен отговор. Просто си отворете очите и отпушете ушите!

американците са два пъти в повече, но никога няма да прочетете за подобни саможертви , защото такива постъпки нямат нищо общо с тяхната фантазирана демокрация ... винаги на гърба на другите !

ми няма , щото тях местните не ги обичат както обичат руските освободители където и да идат да освобождават!

При тях геройските постъпки са истински и надлежно документирани и потвърдени!Не са изсмъкани от. ....пръстите на някое некадърно ЗаКаПеЧе! Освен това милиони и милиони руснаци дължат живота си на американски консерви,оръжие,дрехи и военни и цивилни материали!

Уау! Голем лаф извади! Ленд лийз не е помощ, а помощ срещу заплащане. Има някаква разлика. Според теб лизинговите къщи подаряват коли на хората ли? Американците са едни грабливи изроди. На саможертва не са били никога способни, виж да ограбят или убият някой по-слаб от тях - винаги готови!

Соросоидните производни да отиват в Орландо, в оня клуб с 50-те липсващи членове. Този проблем е точноза тях. Стават и за лица на гей-паради. А иначе, по темата - оня отгоре гледа и не прощава никому. Тия пожелания от извратените гейски тролове ще се върнат.

Руското говедо е убивало деца и жени, за това е намерил каквото трябва.

Ти за него не бери грижа, за себе си помисли накъде си тръгнал. Хората за платени поръчки нали знаеш как свършват? Да ти подскажа ли?

Не знаеш какви ги говориш!

Руската пропаганда се връща към 30-те години на миналият век!Това клише е от тогава!Само,че колата натъпкана със взрив преди е била вражески танк,или котрареволюционер,или троцкист, или кулак или там някакъв враг.А съветският(руски)войник се сражава геройски и предотврарява с цената на живота си там нещо си!Оня предишният загинал пък беше насочил огъня на артилерията върху себе си!Въобще всеки е герой! Стветска отврат!

Иначе нямаш нищо против американска пропаганда, нали?

Американската образователна система,икономика,селско стопанство,хайтех и армия са сами по себе си пропаганда бее....този! А пут...ин прави лъжлива пропаганда и плаща с американски доларЕ!М?Или с евро и левове?

Трябва да има хиляди такива руски герои загинали по чужди страни. Нека да са за пример на следващите поколения! Колкото повече, толкова по - добре.

Като чета мненията и злобата, която се изсипва върху загиналия войник, оставам с впечатлението, че някои са лично засегнати, задето е спрял камикадзетата. Същите тези, явно са лично обвързани с джихадистите и с радост биха работили за един халифат, управляван от ИД.( доказали са го с мненията си в защита на ИД и Турция). Все повече се убеждавам, че от време на време е нужно да мине едно прочистване на плевелите.( т.н. Цвят на нацията)

така ти каза да пишеш твоят водещ агент, докато свършваше в устатата ти. после се избърса в ризата ти и ти каза "молодец", а ти грееше от гордост.

EI CHURDYASAL IZGNIL MOZUK SKRII SE OTUK.BULGARIA NYAMA NUJDA OT TAKIVA BOKLUTZI.

Не можеш и да си представиш, че може да има свободни хора, виждащи какво се случва и изразяващи мнението си. Ти си с гена на онези, предали България на Османлиите, предавали и избивали хора, като Ботев, след това предавали и избивали студентите, не съгласни с условията на живот и политиката на царска България. Същите тези бяха и първи доносници след 1944, а по-късно след 1989 станахте антисоциалисти, а сега първи евроатлантици). В същност сте едни най-обикновенни комплексирани душици. Хора без чест и морал, правещи всичко в името на мизерния си животец. И точно ти да ми пишеш за "Агент"? Ти, дето от навеждане и целуване на задници си оскотял и си се принизил до нивото на безгръбначните? Знаеш ли? Тъжно ми е за теб и подобните ти. Вие вече не осъзнавате къде сте.

Боклук!

Може тук да пишат оръжейните и нарко-търговци дето снабдяваха ИДИЛ през цялото време.

еее, ша падна от смях, тия от кгб вече съвсем изпростяха, муахахаха поредното руско пиянде умряло от алкохолно натравяне, и сега се чудят как да лъжат и мажат, та да не се разбере. и видиш ли, изведнъж се появи кола-бомба, лоши джихадисти, добър сержант... малеее, смях!

бад държа, че в болницата в Хмеймим (ако има такава) никой никога не е чувал за руски сержант през последните 6 месеца. ама това не го пишат, нали

еее, ша падна от смях, тия от кгб вече съвсем изпростяха, муахахаха поредноно руско пиянде умряло от алкохолно натравяне, и сега се чудят как да лъжат и мажат, та да не се разбере. и видиш ли, изведнъж се пови кола-бомба, лоши джихадисти, добър сержант... малеее, смях!!

Ами прочетох. Спрял е камикадзето, като е открил огън по него. И не му е дал да стигне до хуманитарния пункт с цивилните. Ти и платената измет, това не можеш, а и няма да го рзбереш. Излиза извън рамките на ограничените ви мъзъчета. Жалко е, че напоследък България се превърна в развъдник за такива. . "Истински реалист ( нерегистриран ) 20.06.2016 09:38 . Глупости пишеш! Камикадзето е връхлитало върху него и той просто си е спасявал живота! Не четеш ли какво точно пише по случая? "

Не е като британските командоси дето се бяха преоблекли като талибани и готвеха атентат с кола бомба в Ирак през 2005-та!

Откога на алкохолното натравяне му се вика атентат?

хорааа, осъзнайте се! руснаците са ни налазили яко, въобще не са се отказали да преърнат България в "задунайская губерния"!! промиват ви мозъците с лъжи и фантасмагории! и на всичкото отголе са напълнили форумите на сайтовете с платени агенти, които го играят големите привърженици на русия! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ, БЪЛГАРИ! решавайте какво искате да сте, свободни европейци или кирливи мужици!

твоята "свобода" можеш да си я сложиш от*зад или я подари на майка си !

точно такива като теб стамболов ги е бесел през 30-те години по уличните стълбове в покрайнините на софия. и тогава българия е била велика сила на балканите, с най-силна армия, по-силан от турската. но заради такива продажни лайна като тебе ето къде сме днес.

България вече и за Задунайска губерния не става така че спести си лозунгите. По добре погледни, че турците я смятат за свой вилает и то под ръководството на твоите задокеански приятели.

Иди се прегледай! Сега е чудесно - бурки и гей паради! Голямо развитие и демокрация!

Към всички, плюли по паметта на загиналия руски войн: Жалки сте.

Може да съм жалък, но за загиналия руски окупатор никога няма да ми стане жал - това е положението. Страната ми заради тях е в това положение. Не мога да обичам руснаците.

на такива като теб , все другите са им виновни , но сте далеч от светците и трябва да го осъзнаете по-скоро !!!

Тоест, не е постъпил добре, като е спрял с цената на живота си терористите да избият куп хора при хуманитарния пункт, така ли?!

абе я не ес прави на утрепан бе, въобще не е имало такъв "сержант", това е пълна лъжа на путинската пропагандна машина. най-много някой пиян редник да е паднал от вишката и да се е утрепал, и сега се чудят как да обяснят какво е станало, и на ти - герой станал. с осем водки.

Беше там, видя и затова твърдиш това така убедено, нали?!

Абе, щом е загинал руснак, задължително със смъртта си трябва да е направил нещо велико! Няма как иначе. Пропагандната машина така работи...

Шокиран съм колко злобни и проклети хора пишат тук. Човекът е загинал спасявайки цивилни граждани на пункт за раздаване на хуманитарни помощи. Естествено, че е загинал като герой. Колкото и да се давите в собствената си жлъч няма да промените факта, че този сержант е бил повече човек от половината драскачи в този форум. Светла му памет!

Рушнака не е герой, а окупатор, стрелящ по жени и деца.

Затова е пазил хуманитарен пункт. Тази война не я започнаха Руснаците. Върни се при твоите господари да ти дадат нови опорни точки....

Гледах видеото с загиналия руски войник...Истински професионалист! Лудите ркави да бяха се посрали в гащите и да бяха хукнали да бягат като страхливи животни, придържайки гащите пълни с лайна..А руснака остана, и геройски продължи да стреля, докато останалите сирийскивойници се разбягаха от приближаващия джихадмобил....Има чуство за дълг човека! И стоманени топки....А не миниатюрни еврогейски или краварски пишленца :)

Хубаво е да има повече такива герой..ха.ха

Неграмотник.

Викаш докато руснаците се бият с терористите..Лудите крави подаряват чисто нови джипове Тойота, на Джихади Джотата, за Коледа а?:) Отделно от хероина дето им доставя ЦРУ от Афганистан и кинтите от Краварника,Турция, Саудитска Арабия и Усрел:)

Ето пак.Луд умора няма!!

Това не са ви краварските прасета..Дето могат само да хвърлят бомби по жни, деца и старци!! ЧОвека е защити л живота си хуманитарен конвой!! А европедаитата и гейкравите какво правят а?! Дават оръжия на Джихади Джотата от ИДИЛ!!! ЕТО КАКВА ОГРАОНА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ РУСКИЯ ВОЙНИК, И ЛУДАТА КРАВА БИЕЩА СЕ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА УСРАЕЛ!!!!

"Ко каза, ко ?!?"

Оф, на тия всеки път като им умре някоя вата, все героично бил загинал! Партенки в стил сесесере.

Ми щото умира като герой,а не като страхлив кравар

Дали е бил трезвен? Резултатите от кръвните проби дали ще бъдат публикувани.

Много моля,селяндурите и неграмотните да не пишат глупостите си тук!!!!!!

Това е войник-наемник и просто не е имал късмет. Те така и се наричат - войници на късмета. Глупавото е, че россиянската пропагандна отново, по стари навици, се опитва да направи от тази смърт някакво геройство, което си е глупаво начинание. Геройство би било, ако се е бил пред прага на родния си дом и е загинал, защитавайки Семейството си. Не Родината, а Семейството, защото от Семейството започва всичко останало!

Ако не беше решил да спре камикадзетата, щеше да му е друг късмета. А това, че не се бие за Родината и семейството са пълни глупости. По-добре ли ще тие, ако ИД си беше направил халифдат в Сирия? То бива да си платен, но като е подплатено и с идиотизъм...

Глупости пишеш! Камикадзето е връхлитало върху него и той просто си е спасявал живота! Не четеш ли какво точно пише по случая?

Правилно, братле, аз същото казвам и за български войници, които са загинали в Ирак. Ама тогава ти си пял друга песен.

Всеки, който е отишъл по чужди земи да се бие за пари, си е поел риска, че може да остане инвалид или пък дори да бъде убит!

В Афганистан избиха като хлебарки 15 000 редовен руски аскер. И все млади момчета на двайсетина години. Избиха ви ей така, за едното нищо.

Някое руско детенце днес е тъжно, а русофилистиците кудкудякат за някакъв измислен герой, загинал като улично псе в чужда страна. Как мислите, дали майката на този загинал нашественик симпатизира за високия рейтин на джуджето Путя?

Педерас, ..и "американците така правят"!

А ти откъде си сигурен, че има деца? Или просто така си пишеш по "задание"?

Защото чета и руски медии.

Хайде не се прави за загрижен за руските деца и майките на войниците. Ти как мислиш - майките на загиналите американски войници дали са щастливи ?

С десетина -20 жертви ръшите не позволяват на корпорациите да прекарат Тръбите през Сирия и да доограбят страната!?

Десетина - 20 руски майки не се интересуват от болните амбиции на джуджака. Но за Путака, тръбите са по - ценни от човешкия живот. Това сте вие русофилистиците - улични псета.

Напиши тези думи "улично псе " и за български войници, които са загинали в Ирак. Също така напиши и за американски кравари, дето дават фира по цялото земно кълбо. Или да пишеш за свои господари ти е страх?

Е ти нали пишеш? Пиши си, не ни пречиш :)

Улично псе е само руския войник и като такъв го затриват. Останалите са герои.

Боклук! Това момче е загинало, охранявайки хуманитарен конвой!

Простите араби ще издигнат ли паметник на Ванка - Станка?

Даааааааааааа....ТОВА Е РУСКИЯ ВОЙНИК!!! БИЕ СЕ СРЕЩУ ИСЛЯМСКИТЕ ВАРВАРИ!! ТОВА НЕ ТИ Е ДА СТРЕЛЯШ ПО БЕЗАЩИТНИ НЕГРИ В КРАВАРИСТАН!! ИЛИ ДА ВЗРИВЯВАШ СВАТБИ, ПОГРЕБЕНИЯ ИЛИ БОЛНИЦИ НА ЛЕКАРИ БЕЗ ГРАНИЦИ..КАКТО ПРАВЯТ ЛУДИТЕ КРАВИ!!!!

Това е 11-тия убит руснак в Сирия. - Американски войници загинали в Ирак - 4 486 загинали, плюс 46 132 ранени. - Американски войници загинали в Афганистан - 3 504 загинали Това е по информация на американската агенция CNN, а на на ТАСС

Може и да е така, както пишеш. Само че правиш ли разликата между това, как постъпват в САЩ и как в Рассия? Да си чул за посмъртно наградени американски войници или пък да си чел за техните чутовни подвизи, минути преди смъртта им, както се описва обикновено смъртта на рассиянските солдати? На война се умира като на война - внезапно, когато най-малко я очаква войника. Те затова са отишли там - да рискуват с девиза "парите или живота". Няма геройство в това да убиваш през девет земи в десета.

Ако ти толкова късопаметен или направо малоумен, само да те спомена, През 1988 г. полет 655 на Иранските авиолинии е свален от ракета земя-въздух, изстреляна от американския военен кораб Винсенс. Убити са всички на борда - 274 пътници и 16 души екипаж. Американският флот казва, че самолетът - Ербъс А300 - е бил взет погрешка за изтребител на иранските ВВС. Та офицер е повишен в звании, точно след случая, при официален запрос за неговото наказание. Пилоти , трапнали ракета на Горна баня също са поощрени - защото за тях ти си един нищожен абориген.

Това да им е за урок на руските нашественици. Да си седят в източната кочина и да не си врат миризливите задници там където не им е работата.

Казваш, да не пречат на ИД да си се настани в Сирия. Отдавна там щеше да си е халифат и ти да си щастлив, нали? Това боклуците, нямате свършване. Поне на такива новини, можехте да си замълчите.

Правилно. Свалянето на правителства на суверенни държави, организирането на цветни революции, запролетяване посред зима, плащането на държавни преврати, поставянето на марионетни правителства - това е работа САМО на САЩ !

Може да ти се признае, ЧЕ си Голям Педерас!?!?

Глупак.

До 15000 има още доста! Толкова кацапи бяха избити и изклани в Афганистан! Тежко им и горко! Последния пленен летец преди няколко дена е даден за "закуска" на лъвовете!

извършването на самоубийствен атентат с бомба си е тероризъм без значение националността на загиналите. А тук се забелязва невиждано оживление и радост сред соросоидите. Което доказва за пореден път, че те, както и задокеанските им приятели не ги интересува никаква борба срещу ИД.

Сержантът взима рушвет, пуска камиона и загиват стотици невинни хора....

Герой!

Даааааа......Ето това е войник! Войник който е изпълнил дълга си!! Както нашите войници в Кербала някога, когато ги нападнаха! Стреляха по терористите и успяха да ги възпрепятстват да нахлуят в базата!!

Майка му да ходи да целува ръка на Вожда - Путиту и да благодари за намесата му в Сирия

Български войници, които бяха върнати в ковчези от Ирак - техните майки да ходят да благодарят НАТО.

За избитите в Афганистан руснаци, ти на кой благодари.

Руските военни загиват като измисленият герой Матросов. Оня пияница от витязите отвел самолета от жилищни райони, този героично защитил сирийците от атентатор. Само руските военни анонимно загиват в Украйна срещу братята си. Путинска война срещу славяните

4000 американски войници са загинали в Ирак от началото на кампанията им там през 90-те години. За тях що не кажеш дали са били пияни, матросовци или просто наемници без кауза.

Бай Ставри

За разлика от путинскапраститутка като ти, аз не се интересувам от американците Путин е най-опасната гад за България

Български войници, които бяха върнати в ковчези от Ирак, за какво точно загинаха?

В Чечня, Кадирови ви клаха като пилета и за награда, Путака направи Рамзан губернатор. Хахахаа, няма толкова жалка страна като Путлеристан.