Загинал и двама ранени при сблъсък на Околовръстния път в София (снимки)

Шофьорът на лекия автомобил "Порше Панамера" е отказал проба за алкохол и наркотици

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С влаченето на делата по 15 години и условни присъди за убийците, изродите ще продължават да убиват....

Хайде сега прокурорите и полицаите на тестове с кръв за дрога. Резултатите на някой от тях, включително и на такива ,които излизат да говорят често , ще покажат защо много наркомани им се разминава. Доброволно да се явят на тестове.

Близките на загинали може и да не простят. Сега тоз баровец или ще живее докато не му се случи нещо или да влаза у панделката, че да му се случи друго нещо.

Поршето е без регистрационни номера?

По цял ден ги слушаме за някаква газ а нещастниците в парламента не могат да променят един закон за движение по пътищата,да е максимално строг с такива УБИЙЦИ ПО ПЪТИЩАТА

Убиецът е отказал алкохолна проба и тест за наркотици...ДА ВИ ЕВА И СКАПАНИТЕ ЗАКОНИ..

В Масачузетс карането със скорост по-висока от 162км/ч(100мили/ч) е криминално престъпление, а за всичко по-надолу и над лимита нарушителя се изпраща пред съдията, който преценява обстоятелствата, историята на водача, доходите и така определя глобата. В допълнение карането в опасна близост зад някого и/или присветването с фарове(т.нар tailgating), както и рязка смяна с висока скорост на лентите в трафика (т.нар unsafe lane change) също се преследват и са наказуеми доста сериозно.

Sm3hurk0

ЗА да няма подобни неща, аз на моя сайт съм качил неща, от които няма причинена смърт... Докато съм се борел с демокрацията и бюрокрацията се натъкнах на сума ти заплахи... Истината е, че не ми пука и когато съм прав, нищо не е в сила да ме разубеди ! https://www.4yx.me/?p=136&l=1 Да.. не съм поместил имена, но каквото съм успял да запазя от медиите, съм го качил на линка по-горе... ..и така ще си седи...., а Вие може да го споделяте с който пожелаете...

Жалко за френските граждани на път за летището и за малко да се оттърват от смъртта... Не са знаели, че тук статистически имат най-големият шанс да загинат...

На убиеца с Поршето за това умишлено убйство ше му се размине ,защото е с Порше.По презумция отказването на тест за наркотици и алкохол трябва съда да приема като доказателство с положителна проба максимално над допустимите норми.Виновни са френските граждани ,че са в България. Да знаете или да сте чули баровец или деца на баровци със скъпи маркови коли да са били осъдени.Да да ама не .

Е със свалени номера ???? Кой крият?

Дай боже шофьора на Поршето да умре в мъки.

Трябва да започнеме да им помагаме, иначе няма да има оправия.

Трябва ли винаги да има загинал невинен, за да се види че има "недосегаеми" в тази държава????????????????

Кой ли ще победи , мафията или френското посолство ?

свалили му номерата по негова молба , скрили му куфарчето ... , подредили му и кръвната проба , остава и един танц.

Шофьора на панамерата е известен бос от групировките.Бил е супер надрусан.В багажника му са намерило куфар с пари.Свалили му номерата по негова молба противозаконно за да не бъдат снимани от пресата.Държал се е нахално.Едва са извадили жената.Мъжа загинал на место е със срязана от ламарина сънна артерия. Чакайтве точно тоя да бъде съден.Сещайте се и къде отива куфарчето с пари..

Такива трябва направо да ги карат на военно стрелбище.

Ще гласувам за тези, които криминализират отказа за даване на проба - мин. 5 години в дранголника, независимо от последствията при катастрофата. Ще гласувам за тези, които сумират всички присъди, а не се налага само, най-дългата. Ще гласувам за тези, които направят за всеки рецидив, предходното наказание да се умножава по две.

Не гласувай за никой по-добре. Като гласуваш, ставаш съучастник на тези, които унищожават България.

Като не гласуваш ставаш зрител и съгласен на всичко което става, ВКЛЮЧИТЕЛНО СЪУЧАСТНИК.

Само че нямаш реален избор. Само глупаците си мислят,че има някаква разлика между партиите.

Д това твоето са опорките на мафията дето ги слушаме от 30 години! Всяка партия го е повтаряла това до втръсване. "Възраждане" дето толкова го рекламират, също е част от статуквото.

Какво значи “отказал да му бъде направен тест за алкохол и наркотични вещества” ? Закона трябва да се промени! В никакъв случай да няма никой право да отказва, но ако Ива такова право да се смята по подразбиране - водачът на МПС отказал да му бъде направен тест за алкохол и наркотични вещества е бил под въздействието на такива. Тогава да отказват.

Бих се съгласил, но ме е страх, че корумпирани полицаи ще спират масово и с манипулирани проби ще изнудват обикновенните хора, които спазват правилата.

Нямаме закони нито за пияни и дрогирани на пътя, нито за трафик на мигранти. Това трябва да се промени! Когато няма възпиращо наказание, няма и да намалеят нарушителите! И тази подкупна прокуратура трябва да се разследва при явно занижаване на наказанията.

Да беше пукнал шофьора на Панамерата. Има достатъчно корумпирани съдии, които ще го отърват само със условна присъда. Такива трябва да ги бесим по дърветата- друг начин едва ли има в нашата продажна държавица. Държавата на Тиквата и на Каскета.

Че става от зле по-зле. При убийството на Милен Цветков нямаше как да скрият наркоманчето, Другия убиец наркоман Семерджияв се опитаха да го скрият, но пак не стана защото загинаха две жени. Сега, явно клечката е доста голяма, защото мълчанието е пълно. Пазете се, България е пълна с дрогирани и пияни, безнаказани мутропрестъпници закриляни от полицията.

Къде са се пазиш … не разбрах? Някой връхлита отгоре ти с 200

Трябва да започнеме да караме КАМАЗИ.

Без глоба за шофьор, карал със 108 км/час в Пловдив - камерата била в извънработно време

Правилното заглавие е "Един загинал и двама ранени..." Не знам поради каква причина редакторите винаги пропускат числителното един, една, едно. Вероятно за икономия на мяста. В говоримата реч никога числителното име един, една, едно не се пропуска когато става дума за един човек, животно или премет. А в редките случаи когато числителното се пропуска това е с цел да се уточни смисълът: "Видях една кола на улицата" означава, че съм видял една, а не две или повече. "Видях кола на улицата" означава, че съм видял кола, а не нещо друго /например автобус/.

щяха да редактират. А тези хора, кооито тук са посочени като редактори, просто качват в сайта някакви текстове, написани от други хора, които явно не винаги са грамотни. Сигурно "горките собственици" на сайта не печелят нищо и не могат да си позволят да наемат квалифицирани редактори.

Този ще да е някой от чадърените от МВР след като на първата снимка се вижда как някой КАТ-аджия усложливо е свалил номера на Панамерата.

Вчера един с Панамера караше из Борово все едно го гонят, няма да се учудя да е същият. Панамерата изтлежда същата. Сега роднините на французите да го съдерат от дела и затвори.

Защо хората правещи това, като отидат в Гърция, Англия и др., стват като мушички и спазват законите. Това показва каква е държавата.

Защото покровителите им са тук и не важат навън!

Абе смешници даже мисирки не може да се наречете. Никъде не пишете кой е ненормалника карал с 200 и отказал тест за наркотици и алкохол. Никъде не пишете дали изобщо е арестуван. Никъде дори не сте посмели да напишете номера на Поршето. Защо изобщо я пускате тази статия като не сте свършили никаква работа?!?

Някой може ли да ми обясни как така в БГ имаш право да 'откажеш' тест след като си причинил такова ПТП? Сериозен въпрос е, наистина не знам

Пише го в ЗзДП. Пише и както се откажеш от това си право какво следва автоматично.

Колко още невинни трябва да умрат и без това топящата се нация г-да управляващи!!! Арест ,сьс по бьрза процедура и до живот .Крумовите закони ще оправят дьржавата!!!

Абе хора стреснете се бе. За това където и да си в нормална държава си не само зад решетките, но и си аут от бизнес и всичко останало... Някаква мутра карала с 200 и убила някакъв си французин, после отказала тестове и да сътрудничи на полицията. Много важно...

Порше в България е неминуемо говори за пиян и дрогиран олигофрен,който е потенциален убиец. Как така ще откаже проба,в такъв случай задължително трябва да се вземе.

не е задължително да си пиян и дрогиран

Мълчанието (омертата) на всички медии за името на "отказалия тест" и който "ще се оправя в МВР болница" е смайващо. Дори "смелите" сайтове са неми, глухи и слепи. Пазете децата си, защото само личното отмъщение е носи някакво възмездие, а "загрижените" политици и партии умишлено гласуват подобни закони. Издирете вносителите на текстовете - аз за тия няма да гласувам никога. А този "анонимник" заслужава присъда за убийство. Питайте и къде е днес убиецът на Милен Цветков. Опростиха без затвор Явор Бахаров, но не простиха на Андрей Токев. Имаме стотици, ако не са и хиляди убити и то не при непредумишлени действия и поведение на пътя и всичко продължава без промяна.

всичкия баровец в богаристан е такъв. Порше за 200 хиляди,ама не платил 4500 лв. фишове. Ей тва ви е целия бизнес. Затова сте кочината на Европа.

НОВАТА ОПОркА на порше собственик: тия франсета ко праят в 4 сутринта н апътя. те нямат право да са там

За това, че на никой и за нищо не му пука в БГ-то. Само мангизи, мангизи и мангизи, корупция и свинщина. Така е като няма и грам държава. Занимават се само с малоритражки, спират ги, глобяват ги правят им се на велики тъпите полицаи, а поршетата и останалата престъпна паплач фучат безнаказано, защото си плащат. Помислете за това...

Не съм съвсем наясно. Ама да е причинил смърт, а то въобще катастрофа, това "отказал тест за наркотици" това що за простотия е. Ами да откаже тогава и в съда да ходи и да откаже на полицаите всичко и да си ходи у дома. Не ми е ясно, това някаква подигравка ли е.

Е кому е нужно. Да го боцкат и да го разиграват до съдилища, след като сам казва, че има алкохол и наркотици, упълномощава адвокат да го представлява в съда и направо си отива в затвора или пък кара ареста и затвора с гривна за проследяване в домашни условия. Е те така 2/3 от присъдата си. Понеже признава всичко на мига даже присъдата се намаля на 1/2 даже няма да има никакви разходи ако си наеме служебен адвокат.

на меверето да разясни мерките дето ще предприемат.

собственик на две фирми за внос на коли и пречистване на отпадни води, има 29 фиша, повечето за превишена скорост... Защо да не кара с 200...плаща си и си дава газ! Тода е България...тук всеки е по по най!

Законът не гласи ли, че при отказ за даване на проба, автоматично се приема, че пробата Е ПОЛОЖИТЕЛНА С НАЙ-ВИСОКАТА КОНЦЕНТРАЦИЯ?

Нищо такова не гласи. Гласи че като откажеш ти отнемат книжката за 2 години и ти пишат акт 2000 лева. Като му гледам колата, няма проблем да плати акта, а че ще си кара без книжка, това и на децата е ясно. Полицията е само проформа в България.

Стълба занесоха ли му ??

Joe69

Качете снимки да видим поредното наркоманче с мощен автомобил! И да не забравите полицейските чадъри, защото това едва ли му е за първи път да шофира така!

зрелища, но без хляб! всички сте хипер дебили! а ако се окаже поршето с украинска регистрация?! а ако номерът на снимката е заличен поради точно това?! какво ще кудкудякате дебили?

С руско / банкя номер е бил май

Скоро ДейБъ в канала!

ако си е типично български!

Там не е като да няма колони за мост. Идиотина колата уцелил. А щеше да е красиво ако се беше шибнал с 200 в колоната на моста.

Как се знае всичко за пострадалите , но за шофиора на Поршето нищо не се споменава той сигурно не е бил там изобщо.... Филма Недосегаемите продължава .... Журналистите ги е страх да го споменът защото той е Недосегаем...

в другата кола, защото е Порше Терминатор!

Спокойно, Френското посолство няма да остави нещата туко така. Ще си търсят правата, а този шофьора дано има тлъста сметка и имоти защото ще плаща кръвнина. Съдиите да следят на каква дата е прехвърлял имущество, за да го стопира.

Иво, от около 100 г съдебната система работи така, че да следят за сделките са длъжни прокурорите, не съдиите. Напротив, съдиите изобщо не трябва да ги интересува, какви сделки е извършил подсъдимия, преди процеса.

Айдее артиса още един апартамент ...

Явно е, че не е бил българин, защото българите го познават този с поршето и знаят, къде и с колко кара и поради тази причина дори мигачи не ползва, защото всички го знаят. Но французинът не го е знаел.

Тоз да не е бил човек на Амито с една сурия милиционери зад гърба му.Да е.а и тъпата ти източноевропейска кочина,махайте децата си на запад в цивилизования свят.

Махайте се, паразити не ни трябват!

е кво ревете толко. Айде, отказал. Ми отказал. Има съд и ще реши. Вероятно условна. Така е от 40г. и след 40 ще е същото. Не протестирате, на никой от нищо не му дреме и се оправя поединично. В резултат се мре до дупка. Някои си решиха тоя проблем с евакуация от тая кочина. Който остане се надява с молитви и късмет да не е следващия. Навсякъде може да умреш в катастрофа, простто риска е различен. При вас е на фул макс. Ама поне е забавно, предполагам, като игри на глада.

Се казва

Не. След 40 години няма да е същото, защото поради нещата, които се случват в българия в последните 50 години, тук няма да има българи. Следователно - такива неща НЯМА да се случват.

След 40 няма да е същото. Територията ще е под друга юрисдикция.

Налетял е на французин и ще плаща сега.

Ок, пак вие бедните скачате на някой който е успял да си закупи скъпа кола и да я кара както на него му харесва. Решихте автоматично че той е виновен а никой не пита другата кола как е управлявана. Карал бил със 180... Някой да го е измерил това? Някакви данни различни от "един свидетел каза"? Еми няма! Значи, това е толкова достоверно колкото твърденията че шофьорът на Панамерата е бил пиян и дрогиран! Имаме само приказки и нищо официално. Е, извод? Виновни няма до доказване на противното! Засега има един успял човек, който прави това което му харесва, има французи които не е ясно какво правят по това време на денонощието на пътя (никой не си зададе тоя въпрос). Българите много бързате да хулите хората! Особено ако имат нещо повече от вас. Любимото ви е. Приятна неделя.

Който няма пари за ляб, да яде пасти. Затова ще сте на тоя хал до самия ви край. Утре, богаташче, ше те удари голф тройка с пиян на 3 промила. И панамера не мой те спаси. Не разбираш ли че в отровна среда парите те спасяват само понякога? дебил оскотял....

Никога не съм казвал че който няма хляб да яде пасти. Ти и пасти явно не можеш да си позволиш. Но да богатите имат възможност да си позволят повече от бедните. Аз ли да ти обяснявам?

Харабия, я кажи в колко случая с ПТП, в което участва порше или друг мега гъзарски автомобил, "другият" е виновен? Последният случай покрай Царево - сигурно хората бяха виновни, че са спреи на банкета, та 20 годишния пишльо се забил в тях, а? За Милен цветков не споменаваме...

Първо да харабия човек съм, явно ми личи щом дори ти го осъзна... Ами нали са примерни граждани, нали от работа вкъщи и от вкъщи на работа.... Какво ще търсят толкова късно по улиците?

За случая с Милен Цветков така и още нищо доказано няма.... Има много ама много спорни обстоятелства там... Изобщо не ясно кой е карал, какво е пил преди това...

В България няма забрана французи да карат по пътищата. Това, което си посочил за извод е всъщност правен принцип и е предпоставка. И, накрая, да има свидетел за "поне 180", а свидетел за 80 няма. Та и изводът ти е неверен.

Ти си абсолютен малоумник

прав си! Но, че е отказал проба е ясно от по ясно, че крие нещо! Това с отказването трабва да се забрани и да се взима насила ако се налага. или ако откажеш директно поне две години в кауша без право на съд и тем подобни. А френски гражданин и смърт... ще му разкатаят фамилията чуждите адвокатски кантори, бая дълбок джоб ще трябва да извади тоя, бая...

Сам ли си хареса простотията която си написал? Иначе ако има желание от страна на полицията ще изкарат записи от камери и ще се види с колко е карал. Това да оправдаваш джигити е върховна простотия. Бил успял.... какво точно?

Това че не можеш да разбереш успелите хора изобщо не значи да им завиждаш! Ама как да го разбереш след като съзнанието ти не излиза от бай тошовата панелка?

според теб с каква скорост трябва да караш за да обърнеш кола като я удариш странично?

Ей боклик, скоро може да се повтори 9 септември 44-та и такива като тебе ще ги бесиме по стълбовете на околовръстното ;)