40-годишен техник падна в асансьорна шахта и загина

Техник е паднал в асансьорна шахта в столичен блок и е починал на място.

Обратно в новината

Коментари - 40-годишен техник падна в асансьорна шахта и загина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много се е нафиркал и не е видял че няма асансьор.

не е държавата това, което липсва в българия. липсват гражданите и тяхното общество. чалгари и мупропоклонници

едното е следствие от другото. т.е. държавата я е хванала липсата именно защото гражданското общество е мръсна, нецензурна дума. инак - Бог да съхрани душите на жертвите на тази уродлива система.

+

При спазване на техника на безопасност, това не е възможно да се случи. Остават два варианта- да го е бутнал някой и да не е спазил техника на безопасност. Дейността на техниците се води рискова и е необходимо да бъдат застраховани от работодателя. Много е възможно техникът да е опитал да бутне прага на асансьорната кабина, за да го провери, но е същото време кабината следва да бъде изтеглена на ръчно управление от машинното и приведена на безопасно място. Ако кабината е заседнала с включени "челюсти" тогава е следвало да повика други от сервиза. Затова за мен остава версията за бутане, толкова колкото случайно падане.

Всики асансйори са занемарени и напрактика са директен транспорт за Свети Петър!

Ти се научи на малко граматика и правопис....

който нож вади от нож умира

...най -искрени съболезнования ,към семейството ...деца ...съпруга ...родители ...приятели и колеги!!! Много жалко ,за загубата на един млад ,в разцвета на силите си ЖИВОТ ! Загинал по време на изпълнение на служебните си задължения... Дано ,работодателите му да са коректни и били стриктни във внасянето на осигурителните му вноски по реални показатели и да са му направили застраховка ,за да могат децата му (ако има такива ..на неговата възраст ...непълнолетни) ,да получават някаква прилична пенсия и ...компенсация от застраховката !

аз лично живея в блок който е 8 етажен на около 30 години и има срок на годност около 50-60 години в зависимост от подръжката. Има в близост доста блокове на 4 и 6 етажа които вече би трябвало да са сринат и на тяхно място де се направат модерни НО НЯМА ТОЛКОВА ПАРИ . За надежда става въпрос

Не разбрах, блока или асансьора има живот 60 години? Щото бетона 100 години си повишава здравината.

Ако е панелка - човека е прав. След 50-55 години по паспорт се прави техническа експертиза и тогава се преценява.

От какво е направен тоя блок с 50 години срок на годност? Да не би да е от мукава? ;-)

Няма такива 50-60 години. Никой не е мислил за по-малко от 100. Само дето говореха и за едни 80 процента в качество и изпълнение спрямо най-добрите. На 40 години обаче би следвало да има основен ремонт. Не саниране просто, а осн. ремонт - преглед, заварки, отваряне на фуги, смяна тръби и т.н. золацията е най-маловажна за мен, а все за нея ми говорят.

няма техници в тази държава ,това е истината ,а асансьорите стават все по опасни и е рисковано да живееш на висок етаж

Добре, че е техник (какъв?). Само си помислете какво би станало ако беше нечие домашно куче! Направо не ми се мисли как за 15 минути щеше да има 250 коментара от озверели любители на кучета. А, то човек - кучета го яли!

Както всяко нещо в България и тук всичко е сбъркано. ВСИЧКИ държави първо се грижат за данъкоплатците си, защото те са държавата, после останалите. А тук наобратно: първо ще се погрижи за циганите, бежанците, болни негри и араби, педалите, кучетата, инвалидите (да ме прощават) и всякакви - и чак тогава за нормалният, обикновен човек.

Аз съм педал и си плащам данъците, какъв ти е проблемът? Че не съм "нормалният, обикновен човек"?

Късата клечка брато! Да си беше ходил пеш, хем по-здравословно а и като знам че някой като мен е минал преди това..

Много моля за информация, къде мога да подам сигнал за изключително опасен асансьор в град Видин? Трябва ми институция, която ще вземе под внимание въпросното "асансьорче на ужасите" и наистина ще го спре от движение! Колкото и да се противят живущите вече няколко души във входа, включително родителите ми. Така хем ще са в безопасност, хем ще имат поне малко движение! Но асансьорът в действителност е изключително опасен и не отговаря на абсолютно никакви критерии за безопасност. Въпрос на време е нещо лошо да се случи. Блокът е с 10 етажа.

Във Видин няма здание с 10 етажа! Освен може би хотела като влизаш, след циганската махала!

Как ще няма бе. Виждал съм блокове с повече етажи.

Блоковете в моя квартал с 10 етажа са 4, идентични. Малко по-нататък има 2 блока с по 18 етажа. В други квартали също има блокове с по 18 етажа. До циганската махала няма никакъв хотел. Объркал си града явно.

delly

Държавна агенция за метрологичен и технически надзор

към СПИСЪКА С ОТОРИЗИРАНИТЕ ФИРМИ!!! И те завърта в кръгчето на АСНСьОРНАТА МАФИЯ... Писах до тях, щото асансьора ни - производство от 1964 година е спрян от "абонаментната" ни фирма. И ни мародерства с шестцифрена сума на УЖ нов асансьор, но със стара кабина. Точно за такъв ремонт като Цариградско шосе ни извива ръцете и мародерства. Не лъжи човека...

Жалко, гадно, баси.

Както е написана новината човек ще си помисли , че техника е паднал с кабината и не е сработила защитата !

Да е жив и здрав.

ЖЕРТВАТА ТРЯБВАШЕ ДА Е ТЕХНИКА ОТ РУСЕ!!!

Съболезнования на семейството и близките на загиналия ! ---- Маймай И относно асансьорите Трябва да Задействаме Платформата за комуникация между Нас-Всички...

Този да не е бил пиян на работа,и да не е видял че асансьора го няма на етажа,когато е отворил вратата и да е паднал надолу.

На Земята - Всяко тяло , което не е 'подпряно' - пада на земята!!! ..често е така и в .. политиката!!!?... А може и на Марс- скоро ще видим. ...

е еманация на липсата на каквато и било държава----демагозите разпъват локуми в парламента и не им дреме

Те живеят в палати,бе! Вторият етаж е за ...гълъбите!?

В БГ всичко е една шахта...но не асансьорна...

от асансьорите трябваше да се почне не от санирането ама там не мои се краде ....за това и няма интерес да се финансира ...каквото се трепят хората...ако не вие убие асансьора - ром ще го направи на улицата

Някой ако знае блока да напише.

Техник падна в асансьорна шахта и загина Държавата ни се е превърнала в опасна асансьорна шахта.

Така ще спестим пари и ще живеем здравословно!

Ние хубаво, но възрастните хора, които едва ходят какво да правят. А и нас ни чака един ден това.

да ходят на село, на чист въздух. И за тях ще е по-здавословно.

да и бабите на 90 години с по 3 кила краставици до 9-ти етаж ПЕШ ! ! !Амаааааа...си мъдър !

забранете дамтн - корупцята там е хранилка за служителите и опасност за потребителите

Съболезнования!

от години дамтн симулира грия, но истината е ,че сузнателно подуря остарелите асаниори като непрекуснато измисля "подобреня" за да се осигури "трудова заетост" на фирмите за подружка и суответно "поступленя" за служителите,коъ колкото успее да си договори. корупця !!!

че не пострада някое куче.....

tehnik