17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заев, Заев, защо и ти като украинците се лъжеш? За какво ти е НАТО и от кого ще те брани то? Само разходи те очакват вместо за пенсии и социални дейности ще наливаш пари в бездънната яма НАТО. Откажете се до като е време.

Ами купете някой Ф16 де , само БГ ли да се набутва.

BoMaLe

Още от Филип II Македонски жадуват за НАТО, той за тва сина му Александър се е скитал толкоз белким го намери НАТО-то и така от поколение на поколение та до ден днешен жадуват. Алооо Заец спри са ве, кви поколения кат съществувате от 20-30 години.

Сорос купи Станишев. Станишев купиш Заев.

Горките българи от Западна България!

Аххххххх! Червените отново вият на умрело.21 век сме, другари , а не 1918г.

Този Заев на какво се радва "? Щял да влиза в едно умряло НАТО ... Какво ли ще струва това на Македония ? Ние платихмв с АЕЦ Козлодуй, американските централи, АЕЦ Белене ... и продължаваме да плащаме с ЮП, Ф16, координационни центрове, американски бази, антируски санкции ...

Ах милият, как се е загрижил за друга държава... на македонците направо мед им закапа на сърцето, като разбраха.... избора си е техен, ще членуват където те пожелаят. Както избрахме и ние. А на тия от вас, на които не ви харесва - Сибир е слабо населен, колонизирай те го. Царят слънце ще ви посрещне с отворени обятия, та даже и медал ще ви закачи...

" Както избрахме и ние." МОЛЯ?! Какво СИ избрал?!

Вечна дружба в нещастието Хахахаха

PEYTSCH

Ужъсъ...Тва език ли? Нане и Вуте са по-езиковеди от писаното на окепазен български...Голям превод е нужен, ама така им се пада,,,

Никой не я ще рашка - бедняшка Мъка руска, мъкааааа Товарищи Иде ми като вълк да завия В тайгата

Тия ни развалят хубавия български език! Повръща ми се като го почна да го чета и спирам още на първите две изречения! За съжаление единият ми дядо се борил за тяхната свобода!

Симеоне, рзвалиха го сърбите с убийства и насилия.

З. З.: "Защитени, сигурни и стабилни ние продължаваме да укрепваме икономиката в полза на всички наши граждани" Зайко Байко би трябвало да гледа "просперитета" на българите и да мисли за бъдещето на северномакедонците.. Америк. посланик Ерик Рубин: "България не би влязла в ЕС без двете американски централи. Да не забравяме това." Кунева пък обясняваше, че без да затворим блоковете на "Козлодуй", нямало да влезем в ЕС... ... България стана ВТОРАТА държава в НАТО по разходи за отбрана като % от БВП; България стана ПЪРВАТА държава в НАТО по разходи за ново въоръжение като % от БВП... .... ПРЕЦАКАНИ отвсякъде...

Честито на Севера! Скоро да се осъзнаят и Сърбите!

Опа! Сърбите останаха острова на самотата... Евала и на Бойко....

На какво се радват македонците, като ги приели в някакво НАТО с мозъчна смърт, т.е. умряло НАТО? ?

Заживяха макетата!

Нее,не са приели Северна Македония в НАТО,а са приели НАТО в Северна Македония!

Чак приели ... по-скоро нато са в чакалнята за приемане в Северна Македония. А дали ще ги приемат, може би ако слушкат. :)

29 таша ка и един краварски у й! вожте членовете, малки смотани държави ксто нас и Македония

Србия остана сама, обкръжена от натовски държави, силни и враждебни. Рассия газ пикае...

Газ има , ама чак пък и да го пикае?!

Шиптъра стрико заю и представа си няма за мечтите на нашите сънародници от югозападна България :))) Едва ли са свързани с вагоните кинти , които трябва доброзорно да плащат като рекет за да ги пазят от .... а бе от нещо си ... май от Сатурн . Да се натресеш в терористичната шайка , преди окончателния й разпад .... размах си трябва за това ;000

А те имат ли си ревливо еврейче с трабанче, да ръси сълзи на тържеството по случай военното заробване от ФАЩ и сие?

Само виж коментарите и ще видиш колко прост, тъп и гаден е средниа българин. И тези хора си мислят че ако се случи в българия, на някой ще трябва да му е през оная работа??? Естествена селекция, след поколение две няма да ви има, простаците.

Тц, това НЕ Е средният българин, а най-обикновени россотряпки и россоблядки. Всеки истински, нормален българин, се радва, че най-после се открива пътят на разума за Северна Македония. Дано осъзнаването им продължи, за мъка и ужас на българомразците от Мордор и техните катраници в България!

PEYTSCH

Четох и се смях от все сърце...Маке-езикот, майтап бе Уйли....Голям кудош...

Мечтата на поколения македонци да са в мозъчна смърт? И от кога я има Македония та има чак поколения?

Сега вече им се еб ..майката на иранците!? Доказано Ал.Македонски е достигнал до Персия и е нанесъл удар на персите!?

Скоро ще им се приака,като започнат да отделят пари от бюджета си !

PEYTSCH

2% трърдо !

Ще станат още по-бедни Макетата по-добре им беше да неса в нато и ЕС то е илюзия няма да им напълни хладилниците

НАТО ще се засили с Мекедония,колкото слона с мухата ! Формална работа !

Да благодарим на Русия,че при тези непрекъснати провокаций още се държи адекватно за разлика от Западните малоумници,където вече за пореден път тласкат света към война.

На кои граждани е сбъдната мечтата? На албанците? Иначе македонците еднозначно отхвърлиха на референдума членството в НАТО и ЕС. А в Булгаристан даже нямаше референдум.

Нов шамар. Докога ще търпим, товарищи?

другарко!

невероятно но факт- макетата са на път да изпреварят братята сръбе и да влезат преди тях в ЕС.

Честито на братска фМакедония!!! Поредният пирон между очичките на злобното джудже от Кочината на Злото и Лъжата.

Заев това в будно състояние ли го е казал, или е бълнувал на сън?

Мечтата бъдещите ти поколения да палащаш едни луди пари за нищо, може да се роди само в главите на не достатъчно умни хора.

Не искаме Нато! Искаме мир!

Ликуй, народе! Руските гниди сепукат от яд!!!

Комунистите и там не успяха хахахах....

Европа бърза, Македония става не става, но давай да идва в НАТО, защото Русия, Китай и Турция не спят. Ритането е голямо. Какво ще правят със Сърбия? Сърбите не се натискат много, много. Сръбският народ никога няма да прости на НАТО войната от 1999 година.

Точно Сърбия никой не я е канил в НАТО. Па и те от край време са бамбашка луди кратуни.

Е то и съседите на Сърбия никога няма да и простят за всички лайна които сътвориха тъй че това не е проблем.

ico_all

Интересно на кои техни много поколения сбъдват мечтите с влизането си в НАТО. На македонските войводи от Илинденското въстание или още на по -предишни "македонци"? Мога да си представя как Даме и Гоце са бленували да са в НАТО и са мечтали Вашингтон да ги командва с кой да са приятели / Турция и Гърция/ и с кой врагове /Русия/. Дали пък не се въртят в гроба драги ми Заев, а !!!!

споко бе - Македония влиза, турция излиза.. ако още не си разбрал.

ico_all

Ако Турция излезе "умнико" на нас веднага ни е спукана стомната. Внимавай какво си пожелаваш или смяташ че Македония ще ни помогне, а?

Браво, голямо Браво!

Честито!

Ама вас за член ли ва имат във НАТО ? За никакъв член не ставате !

Cezarbg

Члена е умрял заю се мисли за Бог!!¡

Cezarbg

Големи ЯЙЦА!!!! С двата танка ли в НАТО????

А ти с москвича бърже да излизаш от НАТО!

Имат и десетина пушки !

Cezarbg

Кремъклийки от турско¡!!!