Заев, Пендаровски и Рама отвръщат на удара на България и ЕС

Албанският премиер към македонския: Дано не поискат да се наречете Западна България

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никакъв ЕС за бг-еничарите от коминтерна! Да палят знаме на държава от ЕС и да търсят подкрепа от нея е идиотизъм по сръбски и режисиран лично от Путин! Да вървят със сърбите в Евразия!

След Португалия Председателството на ЕС го взимат французите, а ТЕ КАК "ОБИЧАТ" АЛБАНЦИТЕ ?! :-)). Така, че албанеца да си мълчи, че...утре французите ще го кастрират и него !!

Рама да се моли да не забравим договорките от Балканската война, с които щяхме да разделим Македония на две... И да преместим Западна България малко по на запад....

Нито от макетата, нито от шиптарите стават европейци.

Тези македонци, т.е. ВСИЧКИ македонци са вокло ла*но!! Няма спасение от тях! Към тях водещия ни принцип трябва да бъде: БИЙ, ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ!!

Забелязва се някаква ясна деградация на политическите елити...Но не мога да се сърдя на премиера на Албания, че мете с езика си като чистачка с метлата си. Колегата му от Великобритания също си плямпа каквото му дойде на човката, че някакъв си албански премиер ли?

Фигурант номер едно на Републиката за две години 5 пъти се среща с албанския премиер и президент! Днес Албания ни се присмя от разстояние. Радев за толкова разговори и визити не успя ли поне да формира някакво уважение у албанските лидери?

Много се надуват нещо? Да внимават само да не им се пръснат гащите...

Май на този албански премиер Рама му се иска да нарече Македония - Източна Албания!!!! Знаем имперските амбиции на албанците, които имат план да завладеят Сърбия и Македония и да ги присъдинят към Велика Албания

На художника по образование и албански премиер, Еди Рама, България коза"да", за отваряне на преговори за членство с Албания, но на РСМ, не. Не ЕС не успява да присъедини титовата Северна Македония, а нейният македонизъм диктуван от Белград и Москва, което вече не е само двустранен спор. С омраза и преследване на българите в РСМ, няма добросэседство, няма ЕС, защото се нарушават правилата по Копенхагския договор, да не говорим, че северомакедонците не изпълняват договора с България от 2017. Преди крадяха гръцка история и Гърция ги спря за 28 години, сега крадат българска.

е учил за художник, ма е станал бояджия... :)

ТОВА СЕ ИСТИНСКИТЕ ЛИЦА НА ВЪЗПИТАНИЦИТЕ НА СРЪБСКАТА УДБА. ЯРОСТНИ НАГЛИ И БЕЗПАРДОННИ ТОВА Е ФИЛОСОФИЯТА НА УДНА. ТЕЗИ ХОРА СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО САМО И САМО ДА ПОБЕДИ СРЪБСКИЯТ ИДЕОЛОГИЧЕСКИ ШОВИНИЗЪМ.

Ами и не точно - Албания и Косово са турските агенти там.

скоро ще се казват източна албания

Удивително кухи кратуни са тези т.н. македонци. Не си знаят интереса... Хем искат български паспорти, хем ползват българския език и азбуката ни, хем изпращат децата си да учат в нашите университети, при това с намалена такса, хем искат да пътуват през нашите летища и пътища, а не признават нищо българско...

Предлагам Република Сръбска Македония. Държава без история и култура.

Трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се преименуват на Западна Македония и тогава спора ще бъде разрешен за по малко от 24 години, а не както с Гърция за цели 25 години.

Добре де, в кой документ е записано, че Фиром и Албания трябва да се членове на ЕС. Ние също не бяхме за там, но извадихме късмет (ако членството в ЕС в днешно време може да се нарече късмет). Колкото до обещанията на сульо и пульо ... Ами и на нас ни обещават от 10 години за Шенген и еврозоната ама ... Най-добре шиптърите и фиромците да вземат пример от Турция и да се интегрират в движението на необвързаните.

Никой не Ви спира. Спира Ви Вашият инат пословичен -това Ви спира. Добре, съдадохте дъргжава от отломките на една фидеративна скупщина. Няма лошо - България първа призна тази държава. За името Македония не Ви се получи, защото Гърците си пазат историята и 25 години Ви мачкаха. Северна Македония е понятие на една област от Бълнаните, добре да кажем, че е държава. Кои са основните признаците на една държава. Език и история. Езикът Ви го съдадоха след 1944 сърбите - няма лошо. История искате - ама цялата Българска история. Нали сме татари, фашисти, шопи за какво Ви е нашата история. Защото била обща – заедничка. Как така обща история, когато България е на 1340 години , а Вие сте извинете на 20. Нормално е в тази крехка юношеска възраст да проявявате бунтарство и нетактичност към по-възрастните. Нека да Ви бъде простено и вероянто ще Ви се наложи да почакате още 25 години за да получите нашата родителска благословия. Смирете се и ще я получите по-рано !

Само едно уточнение. Никакъв проблем държавата и езика да се разминават като понятия. Примери много. Ето самите САЩ няма собствен език ползват английски и никой не страда от това. Австрия ползва немски език. Белгия ползва два официални френски и фламандски. Канада - английски и френски, Австралия - английски и т.н. Много съвременни и модерни държави се развиват без да се запъват за езика си. Македонците просто не искат да се развиват и търсят някой друг да им е виновен. Досега беше Гърция, сега пък България после ще е Албания или Сърбия и т.н. С две думи искаха от Гърция да откраднат географията си, а от България историята си. Накрая се чудят що не си мълчат съседите.

Бреей , много духовит тоя шиптер , като вентилатор . Правят им се а приятели , но бавно и постепенно ги навеждат .

Гнусно! Да се нарекат българи! Вече ги знаем що за хора са, така че ако искаме да отговаря на истината, трябва да се прекръстят на Посърбения или АнтиБългария (предвид носещите се там настроения). Но може и Лицемерия да си кръстят държавата, ще им отива на политиката.

Еди от твойте уста в божиите уши. Та Западна България е най-правдоподобното име за една откъсната територия от България.

тикви се оказаха албанците, малийййй.......

Дира пусна платена статия от Заев срещу България!!

Ма я си направете една ШУ (Шиптърска Уния) , та да мирясате.

Е показа се кой стои зад поведението на македонците. Албания, Турция, Косово и разбира се мустакатата кака Мустафа....Тия какво пи позволяват да ни плашат със сащ-исаните.

на макетата ценностите баси и шиптърите тъпи ердогански.

в жестикулацията надхвърля даже Безрадев.

Заев и Рама като искат да докажат, че изповядват ЕЦ ценности и са Европа, да сложат високи токчета, цветни дрехи и да се вземат в центъра на Скопие. Ама с език. Другото са празни приказки ! ;)

Това за разделителните линии в Европа според Заю Баю няма нищо общо с антибългарската политика на която се гради измислената им държавица. Абсурдистан. Не ме гладай какво правя а какво говоря. Прост като северномакедонец.

ОДОБРЯВАМ ЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ. ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ И ГЪРЦИЯ ЩЕ ГО ОДОБРИ!!!

Що не вземете да си направите съюз на Балканите заедно със Сърбия? И без тва всичко ви е сръбско - телевизия, образование, насъскване срещу България! Не! Вие искате да правите всички на маймуни! Щом сте чакали 25 години да се разберете с Гърция, значи може да почакате още толкова, за да се разберете с България!

Тези македонски и Албански политици много искат да са в ЕС, уж заради народа. А всъщност е заради парите, които ще усвояват "лично". А за народа един дебел! А Албанците да не приказват много, че и те са една измислена държава.

САЩ боб хвърлят за вас!

Идеята на Рама е много добра. "Западна България" е най-точното в исторически план име на тази държава.

... защото изведнъж България се появява сега и иска още нещо ... Айде, сега пък, "изведнъж" - г-н Рама само затвърждава разни клишета, като тези за едни реотани! Проблемът е Македония, не България!

НИКОГА НЕ СВЪРШВАТ!

Не разбраха ли северномакедонците, че демагогиите в ЕС не вървят! Тук ще ти се усмихват докато не направиш точно това, което трябва. Няма да ти кажат в прав текст, че щом не схващаш явно си тъп, просто ще чакат докато сам не проумееш, че пътя по който трябва да минеш е точно този, посочен от ЕС и друг заобиколен път няма.

Е всички ги подкрепят за членство, само ние ги спираме. Все същата линия на коминтирна за използване на национални въпроси и вражди в полза на Москва. Нищо ново, сега ни ползват да разединяват Европа. Ганьо е многу прост и примитивен идеален за троянски кон в Брюксел , че и горд , че го дава портиер на Европа и има позиция.

По тази тема по- големи майцепродавци от либералните кръгове и тук- таме някой русофил няма. Путин: "Нашата азбука идва от македонските земи." Каква е позицията на руските медии по този въпрос ( спорът м/ у България и РСМ)? Наясно ли си защо в Русия думата АЗБУКА е сменена с думата АЛФАБЕТ, откакто Путин е на власт?

Самия ти осъзнаваш ли какво си написал?? Че ЕС подкрепя неправдата която Коминтерна и Москва създадоха през 1944г.! И твърдението на Путин за азбуката показва че Москва и ЕС хич не им пука за България и премахването на неправдата направена през 1944г. Сещаш ли се другарю че ЕС и Москва подкрепят съществуването на С.Македония! А сега ми обясни как така ЕС и Москва са ръка за ръка, а уж се мразят??

Първо, не съм ти другарю! Не си отговорил на нито един от въпросите. И да, либералният запад и Русия имат едно и също мнение по отношение на македонската нация.

Е, Тито им разказваше играта на демагозите.

Мониторинг от страна на европейски и други международни правозащитни организации - поради неспазването на правата на тамошните българи!!! Това ще им дойде допълнителна екстра към ветото! Пък да видим тогава на какви удари ще отвръщат!

Като гледам , нас ни се съдят и четат от Съвета на Европа за потискане на макетата,а не тях за потискане на българи , а те са също членове на тази организация.

съвета на европа не е ЕС, умишлено подвеждаш хората съвета на Европа е Русия, Сърбия и .....

Егати филмите. Егати филмарите. Отвръщали на удара.... Това е най-простата и най-наглата част на Балканите. Не ни трябват в ЕС точно поради такива прични. Друг е въпроса че ние албанците ги подкрепялме. Германия и Франция са тия които ги държавт блокиртани и не ги пускат да отидат напред без Северна Македония. А Албанския премиер предпочита да атакува България щото е по-лесно отколото да атакува Германия и Франция.

крадат история, език и писменост, но дори не са ги разбрали и овладели. Естествено, че никой не иска да се занимава с примитивни неграмотници.

И неграмотниците имат повече Европейски награди за литература от нас грамотните. Факт.

на кой удар ще отвръщат? История чели ли са? Кои са "новите" изисквания на България? Има договор сключен и разписан през 2017 - всичко, което България иска е написано там и не се изпълнява вече три години. На базата на какво да се съгласим? Милите думи и тънките ехидни усмивчици на Заев отдавна не ни топлят! България да излезе с официална позиция ЕС да раздели двете държави и да започнем преговори с Албания. Туй знам аз!

Прочети договора. По историческите въпроси единственият ангажимент на Македония е да участва в тази комисия и тя участва. Няма никакви задължения да признава каквото и да било за историческа истина. Другото е дъра-бъра за вътрешна употреба и избори.

Нищо подобно - практически отказва участие, саботира работата на комисията, отказва се от вече договорени периоди и личности! Така че, да, има комисия, но тя не работи, и то по вина на РСМ. Няколко пъти спряха работата на комисията "поради избори" и т. н. Нали е независима и не се допуска политическо влияние в/у нея - ами, не, не е така! Така че не си прав - не изпълняват договора. А ако отвориш македонските сайтове - мнения на обикновени хора - "да раскинеме договорот" - валидно и за Преспанския и за нашия договор! Това е положението!

Не само , че участва, ами и беше съгласна да приеме Самуил за наследник на българската корона , общи празници за възрожденците имаше и формула за Гоце, подсказана от техния президент . Тогава нашите го удариха на идентичност и език и нещата македонците се дръпнаха . А воеводите като наближиха изборите пуснаха лайномета и всичко постигнато отиде в кенефа.

е явно всички вече сте наясно, че това е западна България, звучи по-добре от северна македония във всеки случай.

С какво се друсат тия??

Ке,ме-ще духате супата

Нашият Радев направи много голяма грешка като качи Пендаровски на самолета. Питам се казва роля има Северна Македония за да посещава ПАПАТА по случай празника на Българската писменост и чествания на Кирил и Методи? Нали Северна Македония отказва общата ни история?

СРМ продължават да лъжат като роми и се показаха като ромите на Европа. Само липсата на човешко достойнство е достатъчно, за да лъжеш. Продължават като селски хитреци и лъжци да изместват фокуса на ветото върху името си и самоопредлянето си. Ей, лъжци, наричайте държавата си както искате и с каквото име искате! Самоопределяйте се като каквито искате и се чувствате - това е ваше право. Ако се чувствате османци, гърци, сърби - чувствайте се и се назовавайте както пожелаете и никой не се занимава с вашето усещане за принадлежност! НО...... НЯМАТЕ ПРАВО да променяте името и самоопределянето на МЪРТВИТЕ. НА МЪРТВИТЕ СИ ПРЕДЦИ. ТЕ САМИ СА СЕ НАРИЧАЛИ Б Ъ Л Г А Р И !!! ОПРЕДЕЛЯЛИ СА СЕ КАТО БЪЛГАРИ, ОСТАВИЛИ СА НАДПИСИ И КНИГИ, ЧЕ СА БЪЛГАРИ И ТАКА СА ГИ НАРИЧАЛИ ВСИЧКИ ОТ ДРЕВНОСТТА ДО 1945 г. До кървавата КОЛЕДА . С убити без съд и присъда над 30 000 македонски българи от сръбските завоеватели. Заровили ги в изкоп, нахвърляни като животни - свидетелство и днес на трагедията на нашия народ от област Македония. ТРАКИЯ, МИЗИЯ, МАКЕДОНИЯ Е БИЛА БЪЛГАРИЯ ! И заради Македония българският народ е участвал в Балканските войни и в Първата и във Втората световна война, в които е избирал съюзника си, според предложението за област Македония и сънародниците си. Заради тях българският народ сме дали над 300 000 жертви само до Първата световна война и над 250 000 ранени и инвалидизирани мъже. Заради област Македония, България губи Беломорска Тракия и над 1/4 от територията си и народа си. Имайте СРАМ пред МЪРТВИТЕ си ПРЕДЦИ ! НЯМАТЕ ПРАВО да говорите днес от тяхно име ! Те са казали какви са и какъв език говорят ! А вие днес се наричайте и определяйте както искате ! Хленчите и лъжите пред цяла Европа като сополиви ци-анета. ИМАЙТЕ ЧЕСТ ! Не осквернявайте мъртвите и историята им! ПОЧИТАЙ МАЙКА СИ И БАЩА СИ ! - ПЪРВА БАЖИЯ ЗАПОВЕД ! Отвърнахте се от името, от езика, от родителите си, че и от БОГА и от словата му! А Европа не толерира езика на омразата, граничещ с предвоенен. В 21-ви век упражнявате заплахи и терор към собствените си граждани, насред Европа. На Европа не и трябват още проблеми - поне това да бяхте осъзнали като кандидати! Или някой умишлено ви насъсква и не желае членството ви ?!

Еди Рама е българоубиец. но за сметка на това има много мръсна кръв. Изказването му не стува и пукната пара. Заев има съшата мръсна, нечиста кръв. Това се вижда най-добре по политиката която водят. Всъщност ми приличат на някакви малки злобни гризачи притиснати в ъгъла готови да скочат и на лъв...само че от страх.

Всяко идиотско деяние има философско оправдание. Дълги години българските правителства се правиха на слепи и глухи, само и само ,да не си разваляме отношението с Македония.Но македонците имат и своето философско оправдание, защото военните начело с Кимон Георгиев обезоръжиха и унищожиха ВМРО на Ванче Михайлов под давление и заплахите на Сърбия,че сръбски войски, ще нахлуят в България ,за да се разправят с тях. А тогава България беше от победените в ПСВ ,без армия и със съсипана икономика и нямаше избор. От тогава македонцитени мразят

""През 1929 г. Михайлов започва стратегическа промяна във ВМРО – отдалечаване от целта за присъединяването на Македония към България и поставяне на нова задача – “свободна и независима Македония”, съединяваща трите части, т. е Вардарска, Егейска и Пиринска Македония като “втора българска държава на Балканите”. През 1933 г. новият курс на действие се превръща в доктрина на организацията. Според Михайлов нацията на новообразуващата се държава, състояща се от “македонски българи”, може да се дефинира и като “българо-македонска”, бидейки българска в етнокултурно и езиково отношение, и македонска - в регионално. Така ВМРО си създава враг в лицето на политическия елит в България, който до онзи момент, в по-голямата си част, е положително настроен към организацията. Резултатът от това е, че след 19-ти май 1934 г. политическият кръг “Звено” и Военният съюз изпращат българската армия срещу цитаделата на ВМРО в Петричко. Само за няколко дни структурите на организацията са разбити, лидерите й са интернирани, а през 1935 г. на Михайлов е издадена смъртна присъда.""

А бе я се съберете с братска Албания и се преименувайте на ВЕЛИКА АЛБАНИЯ. Не забравяйте да се запасите с вазелин.

Имат желание да станат щат на САЩ.

Най-лесно и бързо ще стане, като обявят война на САЩ!

Нагли,по-нагли,най-нагли! Толкова много ни мразят и публично го показват и плюят по нас. Да не говорим за лъжите им исторически. Няма да им клекнем!

2021-06-24 07:05:44 И ти си в силна позиция (нерегистриран) Европейския кур ти е в задника и те повдига нагоре. Така ходиш по лесно, руски помияр --- С БЛЯДСКИЯТ КУР, НА КОЙТО 143 ГОДИНИ И НАНИЗАНА БЪЛХАРИЯ !

Защо не се обърнат към евразийския союз на велика русия? Въпрос към родните руски робченца.