Плевнелиев няма да налага вето на ратифицирането на заемите

Президентът Росен Плевнелиев заяви пред журналисти, че не обмисля налагане на вето на закона за ратифициране на новите заеми.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев няма да налага вето на ратифицирането на заемите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плевню ще излезе по-тъп и от рапоня. И почти толкова нагъл.

Андрешко от Банкя обещава; Няма да пипаме от тези 2 000 000 000 лв. Тогава за какво ги теглите а ние да плащаме кражбите на тези олигофрени. За да не им падне лихвения коефициент прцент при сформиране на зделката за джоб парите? ? A защо Санчо Панса (помака) не подпише да се инспектира зделката;Половината пари са договорени от Пръмова; а там безплатен обяд няма;Отговора е един Всички са в кюпа а за Рамадан Рамазанов политик за един сезон

Боцко папка, Роско слушка.

Този Горанов само като го погледне човек как говори и как предъвква думите си разбира , че лъжец .А , що се отнася до дълга най- после Борисов изпълни задължението си към господарите си да изрита българите от България , така , че тепърва трябва да търсим спасението си . Ако досега за дълга можеше да се преговаря , то от сега при всяко неизпълнение от страна България, банките - кредитори могат да обявят България за продан и познай кой ще ни купи ? Може би, с този дълг ще бъде откъснато парчето земя от България без управляващите да могатд разберат как е станало. / Слава Сврюкова/

знаем, че няма бе екстремент или емесис, квото си избереш, карам го на медицински термини, че иначе дировците ша ме цензурират ;)

е с нахилена физиономия след премането на убийствения заем. Всички управляващи сигурно си дават сметка за това , че няма как съдбовно да не плащат те и децата и внуците им за заробването, за нищетата и болката на българския народ....

Ако си представям какво представлява един БЕЗЛИК човек, вече просто трябва да видя някъде снимка на Плевнелиев!

КОЛКО? КОЛКО? КОЛКО? Колко раздадохте за да получите подкрепа в парламента???

И ти ли си съгласен със загробването на нацията? И ти ли искаш да живеем на кредит? И ти ли искаш не само ние, а и децата и внуците ни да плащат тези заеми? ИЛИ ТАКА ТИ Е НАРЕДЕНО???

Вече са изчислени в картони, болтове, замазки, тръби и прочие строителни материали. А междувременно ще четем заглавия от сорта: - "Дали ще има лекарства за онко болните деца?"

нали заедно с Плевела са мудрили колко милиарда военен заем да вземат на наш гръб?

Аман от този двоен аршин. За 1 млрд. може да се налага вето, а за 16 млрд. при това гласувани противоконституционно - НЕ. Този е срам за българската държава.

не може да се отрече, хубавия загар който Роско е придобил в Халкидики.

Махнете го това смешно нищо, че само ви излага.

Лицемерие, двуличие и покорство !

Това си беше повече от ясно.Кога чумата е връщала умрелите?Импийчмънт,разследване,съд,затвор!

Блян блЯнумвам, моя обичч Гусин пре-зиден ! Бойко, ти се яххнал, ти, крака подвиваш, Жално- милно, ревеш, още миг И ще рухнеш? Барна Мерано- Тудорка

Който харчи без мяра, ще търка нара!

Тосс, който на Бойко, го ... бара, ще го чукат на нара Но млъкни, и, престани да се хилиш, магаре проклето! Барна Мерано- Тудора

БРАВО ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ!!! ВСИЧКИ ВИ ПОЗДРАВЯВАМЕ ЗА ПЕРФЕКНАТА АРГУМЕНТАЦИЯ И ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ КОЕТО ВЗЕМАХТЕ!!! РЕЯЛНО ПОГЛЕДНАТО СЕГАШНИЯ ПРЕЗИДЕНТ Е НАЙ-ДОБРИЯ ОБЕКТИВЕН И ПОДДЪРЖАН ПО-ВЕЧЕ ОТ 2/3 ОТ НАРОДА! НЕ СЕ СТРАХУВА ДА КАЖЕ ИСТИНАТА В ОЧИТЕ НА КОМУНЯЦИТЕ И НЕ ИМ ДАВА ОТЧЕТ! УМЕН И КОМПЕТЕНТЕН, ИМА ВСИЧКО КОЕТО ТРЯБВА НА ЕДНА ЛИЧНОСТ ДА БЪДЕ ПРЕЗИДЕНТ И ГЛАВНОКОМАНДВАЩ! БЛАГОДАРИМЕ ВИ Г-Н ПРЕЗИДЕНТ ЗА МЪДРИТЕ БЕЗПРИСТРАСНИ И АРГУМЕНТИРАНИ РЕШЕНИЯ КОИТО ВЗЕМАТЕ И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е С ВАС И ВИ ПОДДЪРЖА!

Днес много рано си се наквасил! Докарал си го минимум до 5 промила!

Значи, рейтинг от 11% се равнява на 2/3 от народа?! Брей, ти сигурно си завършил американски колеж - там имат предмет "лъжи та се късай"!!

ТИ ОТ КОЯ СТРАНА НА КОАЛИЦИЯТА БОСТАН СИ?ОТ ОНИЯ С ВАЗЕЛИНА ИЛИ ОТ РЯЗАНИТЕ?ЧЕ ИДИОТИТЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА СТЕ МНОГО....,АМА ЧАК ПЪК 2/3

Много е въшлясала нашата държава. Оядоха се въшките на нейното чело. Ще им дойде краят, кат ги пукне Мая! Мая президент! Мая президент!

може да бъде сезиран от депутати, от Омбудстмана и от граждани за гласувания кредит в ущърб на закона за ДБ и на българските граждани.

от месеци предупреждаваме и бяхме обвинявани от външен и военен министър,че всяваме паника, най-накрая официално бе признато от британския генерал и командир на силите на НАТО Ейдриън Брадшоу за Гардиън. Да видим какво казва и ген. Фредерик Бен Ходжис, генерал от американската армия в Европа. За участието си в ученията Атлантическа твърдост Румъния и България ще увеличат контингента си от сегашните 900 военнослужещи на 1900. Освен това парашутисти от американско военно подразделение в Италия ще извършат скокове в Румъния и България. Мислете за Атлантическа твърдост като за непрекъсната, целогодишна, поредица от учения от Естония до България, каза ген. Фредерик Бен Ходжис. Американските военни учения Атлантическа твърдост ще се разширят в Румъния и България в края на март на фона на засилващото се напрежение в района, съобщи електронното издание link.Да не се окаже,както твъдят и от Атака,че тези около 4 милиарда,над реално необходимите,за които никой от ГЕРБ не успя да даде смислено обяснение,да са за да подкрепим американският военно-промишлен комплекс

Плевнелиев е най-смелият и достоен Президент от всички досега! Брагодаря Ви г-н Президент!

за благодарности.

Простият те харесва, защото си по- ..от него.

Типично за един помияр! Въртенето на опашката на този уличен пес отдавна не означава покана за .....Него отдавна са го оправили във всички възможни дупки и най-вече в устата! Един от многото ГРОБари на България и неприкрита марионетка на US!

да се попречи на този заем - обявяването му за противоконституционен. Трябва да се сезира Конституционния съд, а докато заседава българските граждани да стоян чинно до него.

Много ви се иска на вас - обединените червено-кафяви тълпи, да дойде Могучая и да изгори в мобилните путински крематориуми демикрацията в България. Така че сведете глави и чакайте да се роди следващият мошенник Съсел

се върни в дупката, от която си изпълзял.

Не ти ли стига в двугънковата глава мисълта, че ти ще ги плащаш тия милиарди?Спасихме се от 1 милиард за да ни натресат 16, да ти имам демокрацията

Сега се разбра защо "продажна мрежа" и всички останали соросоиди протерстираха срещу взимането на 1 милиард кредит от Орешарски, всъщност те са искали 16 милиарда да е заемът, а не само 1.

Покрай Портестутките, и, Баша, Бесхуянова ще се облажи ! А Дингила който си меташе хайвера, сега, ще го маже, на филия, отгоре с масс, защото Роска така го обича?

Червенковчета, яжте му главата на Плавнята, сега Бате Боко има пачка и е непробиваем..... ще ви изкупи пенсионерите с добавки, ще резне тук там приходите на чегенгетатаи готово !!! На следващите избори- задължително гласуване, СБОГОМ ПАРТИО "ЛЮБИМА"!!!!

Ти олицетворяваш гербаджийския избирател - тъп, неграмотен и безкрайно нахален. :)))

Плевнелиев си възвръща влиянието върху народната любов ..според проучванията води в класацията за най-обичания политик....най -отзад са Волен и всички от бСП.

Това е според "агенция щерев", а според народа този си е да увисне на на някой кестен.

Усмифката, със свойта нишка лека, сближава тя, магарето с човека ... Хайде фсич кийй ! За вас са дират, ТудоркЪ и Вейсъл Мартиновийй...!

Обмислям, идва от мисля! Че кой ти даде пък на теб това право бе .... г-жо президентша Офшоралиев, да мислиш? Ако имаха малко достойнство, малко поне, тази марионетка, щеше да я накарат да мълчи! Така картината се омаза напълно, с пошлост.....

Е не е Путин. Да доказва мъжественост с голи снимки, с коне, гепарди, тъмни очила като американски рейнджър :))))) с ботокс и високи токчета. От класата на Сидеров е Путин.

закачи на малкия пръст на Путин. Путин е класа, с която се съобразява цял свят, а този е пътник отвсякъде. Няма собсвена физиономия, не случайно дори никъде не го канят, а направо идват в президенството да му издават командите, просто нищо не значещо човече президент, изразнасло по волята на ББ от магаре до президент, но ушите му все още стърчат и издават магарешкия му произход.

По- добре с тъмни очила, отколкото с боне

ВЕТО НЕ МОЖЕ ДА НАЛОЖИ ПОНЕЖЕ НЯМА КОЙ ДА МУ ПОЗВОЛИ НА ТАЯ УГРИПКА МИЖЕТУРКА НАРЕЧЕНА ПРЕЗИДЕНТ.МЪРША ОТВСЯКЪДЕ.

На този п-тю колко още му остава? Просто ми се гади от този изрод!

Kalin

Е то остава и тази кукла на конци вето да налага на шефовете си:-)Нали и той ще се облажи от тези парички:-)

Плевнелиев няма да налага вето. Много хора мечтаят да налагат Плевнелиев.

Как ще наложи - шубето е голям ........ Не бива да сравняваме този шут с баницата с тиква - тя е превъзходна.

росица с много страст бара микрофона :D

Плевнелиев,тиквеник такъв,какво значение има,че лихвите са..."безумно ниски"??? Нали не вземаме нов заем,за какви лихви говориш тогава?!? И не става изобщо въпрос тук,че лихвите били ниски,а че дори и безлихвен заем да вземем,то няма как да го върнем бре,тиквенико такъв!!! Или нещо бъркам???

са Боко и Роско, след главоломния "успех" при ограбването на Софийска Община от земята под Бизнес Парк София, сега успешно ограбват цяла България. Това ако не е успех здраве му кажи. Браво момчета, все така напред и нагоре, вие сте гордостта на всички малки и големи мафиоти в по света и у нас.

И докъде ще стигнем тaкa,теглейки все нови зaеми,зa дa си пълнят гушaтa крaдливите политици !

Президентът Плевнелиев е УМЕН човек - най-умният, заемал този пост в България. Той знае, че сложи ли вето на кредитите, няма да има с какво да погасим старите кредити на падежа, а това за всеки с IQ над 100 е ясно какво означава - ФАЛИТ! Но атакистко-БСП-аро-популистката сган няма понятие за това или не ѝ пука за България... Което в крайна сметка е едно и също, защото резултатът е един и същ...

Ай Кю 1,46, вземането на кредит за покриването на Бюджетен дефицит за ТРИ ГОДИНИ НАПРЕД е чудо невиждано никъде по света!!! Ние отново сме ПЪРВИТЕ В СВЕТА, но както обикновено по МАЛОУМИЕ и КРАДЛИВОСТ!!!!

Така е - за 16 млрд сакън вето да се налага, при положение, че заемът е поискан от финансовия гуру - боко-тъпото. Виж за 1 млрд на Орешарски и 1 ВЕТО му е малко...

,,умря циганката дето го хвалеше , излезна ,,аикюто...,,!!! новоизлюпените ,,псевдодемократи,, едно не разбрахте!!! един предприемач става или за ,,предприемач,, или ,,фалирал,, политик!!! това че е ,,комфортен,, за западните му господари не го прави ,,комфортабелен,, за народът му!!! кога комсомолецът по ,,призвание,, стана демократ??? липсват му първите седем години от детството да са били в демократично семеиство!!! но изглежда и твоите!!!

прост, ама много.

Олигофрен такъв,а на следващия падеж,когато трябва да се изплаща сега направения заем,кой ще плаща и с какво бре,захлупеняк такъв??? Насрания си задник ли ще предложиш???