320 нелегални мигранти задържани у нас, няма терористи

Задържани са 320 незаконно пребиваващи в страната чужденци, като нямаме установена съпричастност на някои от тях към терористична дейност.

Обратно в новината

Коментари - 320 нелегални мигранти задържани у нас, няма терористи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо смятате народа за бели питки а?Нямало терористи,че как разбрахте бе.Това е специализирана ислямска армия,нахлуваща пред очите ви от боеспособни,млади,силни и обучени мъже.А някои тук ще приспиват простолюдието,че нямало терористи.Какво очаквате ,да казват "Аз съм париж"ли -това ли очаквате,за да ги окачествявате -смях

Вие тъпаци нали разбирате че терористите са с изрядни документи.

обикновено за да се разглеждат документи на един бежанец, в Швеция им трябвало 6 месеца, за да кажат, че не е замесен в терористични групи. А нашичките , ха за един ден определиха се.

а знаете ли, че като стигнат Европа, те се подчиняват само на правилата диктувани от имамите. А там, според френски източници и не само според тях, има имами, които водят агресивна пропаганда.

Добре е че са започнали акция. Лошото е че явно е само показна. Е днес няма атентат, няма и акция. Но някак ми се чини, че това е ежедневна работа. Пък минете през женския пазар, ще съберете 5 пъти повече. Лошо е че систематично се разби полицията, жандармерията, граничните войски, не говоря за разузнаването - голям проблем!

ПОРЕДНАТА ЗАБЛУДА НА НАРОДА....ОТ 320 МИГРАНТИ НЯМА ТЕРОРИСТИ...ГЛУПАЦИ БЪЛГАРСКИ..ВИЕ ЧАКАТЕ ДА СИ НАПИШАТ НА ЧЕЛАТА ЧЕ СА ТЕРОРИСТИ..........

Значи разносметката е 320 задържани за два дни, когато полицията е провеждала акция. А колко не са задържани, когато полицията не е провеждала акции, сигурно десет пъти повече.Слаба работа. Полицията трябва денонощно да провежда акции и лез прекъсване, защото вече ни заливат.

Ей го, поредния боклук, изпълзял да заработи някой цент. Хайде спрете се. И при Руския самолет, и сега, използвате нещастието на хората за гнусните ви пропаганди. . Цитат "никсън ( регистриран ) 16.11.2015 14:48 Мозъка ти е бетониран и не виждаш путлериската заплаха за Европа.Благодарение на Щатите Европа не бе прегазена от руските танкове през 1945 и сега руснаците не смеят да го направят благодарение на Щатите. Вън руската агентура от България."

Защо никой на казва какво ще стане сега с тези 320 души ? Махат ли ги от България или остават тук до второ пришествие ?

Тези 320 човека ще подадат молба за убежище и ще бъдат настанени на държавни разноски в бежански център. При първа възможност те ще заминат към Германия. Това е Европа днес... На който не му харесва - да духа супата!

ББ да не си мисли, че България е само София? Забрави ли, че ИМАШЕ ВЕЧЕ атентат у нас и той бе в Сарафово. И още - имаше едни нелегални имигранти, заловени на границата с Македония, които бяха освободени по живо по здраво, ВЪПРЕКИ снимките с отрязани глави в телефоните им. Така че как точно имигрантите се преценяват от МВР дали СА или не са терористи, остава огромна ЗАГАДКА.

Стадото ни се води с морков и тояга към кланицата. Волен може и да е меркантилно копеле, което се възползва от политическата си формация с лични цели и за лични облаги, но в хода на изявите си изрече много пророчески истини, с което стана мишена на политическата сган, която засегна. С личния си пример пък, обърна обикновените хора срещу себе си. Прекалено директно представи пред нас истинското лице на политиците ни. Не владее демагогскта мимикрия на останалите.

Сега е момента да действат службите, че после пак ще ни упрекнат, че сме груби и нехуманни с горките "бежанци" дето всичките една песен пеят колко много ги били в България...

БATKO

И как разбрахте, че няма терористи бе, пухльовци? На челото ли трябва да им пише? Ами то и терориста от Париж бил много добро момче според тези които го познават.

Тъкмо щях да пиша същото - сигурно Костов боб е хвърлял и така е "познал";о) С тези познания направо се губи тук висшия милиционерски кадър - направо да заминава за Париж. И там да хвърля боб...

И КАК РАЗБРАХА ЧЕ ТЕЗИ НЕЛЕГАЛНИ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С И.Д. НЕ ЗНАЕХ ЧЕ ТОЛКОВА ЛЕСНО СЕ РАЗБИРА КОЙ Е ПРЕСТЪПНИК И КОЙ НЕ. ВСЕКИ КОЙТО МИНАВА НЕЛЕГАЛНО ГРАНИЦАТА И БЕЗ ДОКУМЕНТИ Е НАРУШИТЕЛ И ПРЕСТЪПНИК....ЗНАЧИ ИМА НЕЩО ДА КРИЕ ЩОМ МИНАВА ТАЙНО...ТО СЕ ПОДРАЗБИРА.

Ангела Меркел говори за легалната емиграция , на тая тъпачка няма ли кой да и го начука в устата за да млъкне. За Германия е нужен Хитлер от ново поколение та такива като Меркел да бъдат смачкани.

СЪЩО АТАКИСТ, КОМУНИСТ,БЕСЕПАР И ПУТИНИСТ СА са равни на джихадист , всички са против ЕС.

Абе, другарко министър на милицията, как така веднага разбра, че няма терористи? Те самите да ни би да ти кажат кои от тях са или ще бъдат такива? Да си чула за т.нар. "спящи клетки", или ако не си, което е очевадно, вземи прочети малко литература поне. Няма никакъв смисъл да се правят тъпи акции по установяване колко и какви бежанци са налице към днешна дата, логиката казва: "всички вън от България"!!! Просто ги ловят и натирват обратно, доброволно или насила, но Родината ни трябва да се освободи от ислямската чума. Стигат ни нашите ислямизирани ракикали в Пазарджик и из Родопите, както и 2-та милиона родни цигани. Допълнително не ни трябват тези, които припълзяват през границата.

ВЕЧЕ Е ЯСНО РУСНАК И ИСЛЯМИСТ Е ВСЕ ЕДНО.

Да, язък, че едно време ислямистите се гърчеха под руска кубинка из разните "-стани" и ако америкосите не бяха подливали вода и да въоръжават муджахидите, после нямаше да си имат проблеми (а и целият останал свят) ни с шибаните аятоласи, ни с талибани, ни с Осама, ИДИЛ, Сирия и всичките тия развъдници на терористка паплач.

не му обръщай внимание, според разбиранията му, той е на 14 годинки, или просто идиот.

Олеле, компетентните, неподкупни и доблестни служители на МВР са организирали акция в името на безопаснотта на гражданите! Е, сега вече се чувствам напълно спокоен! Отивам да си пусна Веско Маринов!

Какви сме мърши това българите. Просто нямам думи колко низко е паднал този мръсен народ.

По време на Чернобилската катастрофа пък нямаше радиация!

Руската агентура в България ликува след атентатите в Париж защото имат 1 цел с ИД унищожаването на ЕС ,за това трябва да и тях трябва да ги унищожим .

Само че ИД го създаде чичо ти Сам, и пак той създаде бежански потоци към Европа. Пак той подкокороса европейския си слугинаж да приема и храни джихадисти у дома си. Самият той обаче, не се нагърбва с подобни разходи. Произвежда си оръжие и е вдигнал секирата над глупавата тиква на Европа. А ти си бълнувай за Путин.

NIKI NIKOLOV

Мозъка ти е бетониран и не виждаш путлериската заплаха за Европа.Благодарение на Щатите Европа не бе прегазена от руските танкове през 1945 и сега руснаците не смеят да го направят благодарение на Щатите. Вън руската агентура от България.

И как установиха толкова бързо, че не са съпричастни към някоя терористична организация? Питаха ги и те отрекоха?

Българи наистина неблагодарници.

При 320 незаконно пребиваващи в страната чужденци бъчварова с цацарв са си за оставка ,един луд е достатъчен.

НЕ МОЖАХ ДА РАЗБЕРА ПО КАКВО СА ПОЗНАЛИ,ЧЕ НЕ СА СЪПРИЧАСТНИ КЪМ ТЕРОРИЗМА...? ЗИНЕДИН ЗИДАН ПРЕЦАКА 2006-та НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА ФРАНЦИЯ НА ФИНАЛНИЯ МАЧ С ИТАЛИЯ КАТО УДАРИ С ГЛАВА В ГЪРДИТЕ ИТАЛИАНСКИ ЗАЩИТНИК, КОЙТО ГО НАПСУВАЛ ПО ВРЕМЕ НА ИГРАТА ?! ПОЛУЧИ ЧЕРВЕН КАРТОН,А ВСИЧКИ РАЗЧИТАХА НА НЕГО ЗА ДУЗПИТЕ СЛЕД РАВНИЯ МАЧ . ЗНАЕТЕ ДОБРЕ ПРОИЗХОДА НА ЗИДАН И КОЙ Е ... НАЛИ ? ОТМЪСТИТЕЛНИ СА ВСИЧКИТЕ РЕЗАЦИ ! КОРАН И ДЕМОКРАЦИЯ СА ДВЕ НЕСЪВМЕСТИМИ ПОНЯТИЯ !!!

Чудно ми е как при конфликта в Украиня всички европейски държави дружно се обединиха и спретнаха едно ембарго на Русия, а при създалата се конфликтна ситуация с "бежанци" от мирни държави същите тези държави се награждават с европейски фондове? Ами да им се спретне едно ембарго няколко месеца без внос и износ към африканските и азиатски държави, от които идват "бежанците", да се блокират вси1ки авоари на техните "лидери" в европейските банки и тогава ше видим дали няма да се отървем от бежанците. Естествено, ще бъдат засегнати интересите на големи производители-износители, но какво е това пред сигурността на населението на Европа? Ех...мечти, мечти за свобода, братство и равенство, но в действителност на кой държавен лидер му стиска да предриеме тези реални мерки?!?

"Хората се чувстват по-сигурни, когато виждат присъствието на полицията." Идеята не е хората да чувстват фалшива сигурност, а реална. Вероятно много са виждали ежедневно полиция, но това не е попречило да ги оберат примерно. Що се отнася до охраната на обществените обекти. Много от от тези обекти са и без охрана или само с фиктивна. А на много места са и разни пенсионери на по 70 години. Във Франция няма ли дюнер, който да ги пази?

този Костов е много прост човек. не стига, че не може да говори като се изправи пред камерите, но и сега плямпа по шапката си. как са установили, че задържаните не са свързани с терористи като всички мигранти са без лични документи? даже не знаем истинските им имена, а те вече решиха, че били добри хорица.

"Заради мерките за сигурност опашката на ГКПП-"Капитан Андреево" е 12 км." - Тъкмо обратното, заради липсата на адекватни мерки за сигурност, които да са развити и отработени с много практика, сега при една истинска проверка, се стигна до километрични опашки.

Това трябва да е постоянно. И по-малко обвързване с каузи, които не са наши. От многото лакейски прояви на президент и министри народът ще страда.

Българският "Арсенал" трябва да преосмисли на кои американски фирми продава оръжието си , защото от САЩ пътят на същото е Саудитска Арабия и оттам - ИДИЛ ?! Така , че не трябва само да проливаме сълзи, а да се опитаме да бойкотираме снабдяването на гадовете с оръжие Нека помислят кои изкупуват 3 пъти по-евтино петрола от ИДИЛ ?! И още други подробности,които са много добре известни на всички по-горе в йерархията на света. САДО-МАЗО ДЕМОКРАЦИЯ - ТОВА СА НАПЪНИТЕ НА МЕРКЕЛ,ЮНКЕР,ОЛАНД И СИЕ ОТ БРЮКСЕЛ !!! ТЕ САМИ СИ ОТГЛЕДАХА ИНКВИЗИТОРИТЕ А ДНЕС ЗАДЪЛЖАВАТ И НАС !

Къде е Ленторезачката от Банкя да каже на пуснатите от него ислямисти у нас: И аз съм простак , и вие сте простаци, значи ще се разберем, ха, ха, ха и да се нахили тъпо като идола си. Тази първа по-сериозна ситуация за сигурността на държавата показва , че правителството е абсолютно неадекватно там, където трябва да има изградени изпреварващи стратегии за борба с тероризма. А леличката с ролките просто да се разкара от МВР, защото дразни!

ПО КАКВО ПОЗНАХТЕ - ПО ЦВЯТ ПО МИРИС ПО ВИЗИЯ ЧЕ НЕ СА ЕМИГРАНТИ СМЕШНИЦИ ТАКИВА - ПНЯМА АРМИЯ НЯМА ПОЛИЦИЯ -

Че са имигранти знаят. Ама откъде са разбрали, че не са терористи?

Нещо не ми е ясно. Уж границата е опазена, а всеки ден се залавят 100-200 нелегални. Започвам да мисля, че една ФИРМА ги пуска през границата срещу заплащане, после друта ФИРМА ги залавя. Щом като пари се правят от вятъра, защо да не се правят от мигранти. Поне ФИРМИТЕ да се регистрират, и да си плащат данъците.

ако не е фирмата"ердоган" , коя друга може да е ??

Що за глупост е да си хванал мюсюлманин и да твърдиш, че не е радикал. Ето какво казва Коранът по този въпрос. Коранът съдържа най-малко 109 стиха, които призовават мюсюлманите към война с неверниците. Коран Сура 4, стих 89 Желаят и вие да сте неверници, както и те са неверници, за да бъдете равни. И не взимайте ближни от тях, докато не се преселят по пътя на Аллах! А отметнат ли се, хващайте ги и ги убивайте, където ги заварите и не взимайте от тях нито ближен, нито помощник. Сура 5, стих 33 Наказанието за онези, които воюват срещу Аллах и Неговия Пратеник, и се стремят към поквара по земята, е да бъдат убити или разпънати, или да се отсекат ръцете и нозете им кръстом, или да бъдат прокудени от земята [им]. Това за тях е позор на този свят, а в отвъдния за тях има огромно мъчение. Сура 8, стих 12 Твоят Господ разкри на ангелите: Аз съм с вас. Подкрепяйте вярващите! Ще вселя Аз ужас в сърцата на неверниците. Бийте ги по вратовете, бийте ги по всички крайници!

Така е - това е то "религията на мира". И още - "Апостолът на Аллах каза: "Знайте, че Раят е в сянката н мечовете", Бухари, т.4 книга 52, строфа 73.

Т.е. как се тълкува това, добре, че беше инцидента ж Париж та нашите да почнат ряботят ?!

Български мърши прокажени, следващи път няма да ви освобождаваме. Турчин да ви коли, циганин да ви е*е, друго не става от вас.

Следващ път с предатели като вас руснаците няма да се хванем. Кой ни предаде на запада за колония? Русия.

Какво става, платеният, опитваш се да настроиш българи срещу руснаци ли, смешен! :) Само че българите помнят и много добре знаят кой точно би им помогнал! НЕ се напъвай изобщо.

Що бе?! Нека се напъва, даже още повече - накрая ще произведе смрадливо нещо, с което ще си нацапа гащите.

Защо едва сега ги залавят тези незаконно пребиваващи? Защо трябваше да се случи такава трагедия, за да започнат акциите? Като чета си мисля, че предваритлно са ги знаели кои са и сега само са им сложили белезници.

къде виждаш белезници ?!!?

В петък ИД заплашиха,че ще отровят храната и водата в Европа. МВР да прати охрана на водопречиствателните станции. Самолетите,които оставят селди в небето също са тероризъм. на кой са тези самолети? На Нато ли? Да се направи запитване,и ако са на НАТО да се махат от БГ.

Айде стига с тия задържания и прах в очите.Връщайте цялата рязана сган обратно където и е мястото.Нищо лошо няма да и са в ковчези.Нека не се поемат повече рискове,защото е ясно,че никой от тия в парламента и техните близки няма да загине(за жалост).А само невинни хора и ще има отново "прей" "прей" и цветове,ама няма кой да ги върне обратно.

преди 20 мин. бях в метрото - няма хора, няма полицаи! само на Сердика една такава (полицайка) стоеше до ескалатора без да шавне и извън орловия и поглед, малкото хора оставаха без полицейско покритие. и тъкмо си рекох: един - един, ама я и без един! и вядях, че тя стои там и позира на камера на БНТ!

Така стигаме до друг важен въпрос ислямизацията на Европа. Колкото повече се увеличават мюсюлманите в Европа, толкова се увеличават техните изисквания към коренните жители и властите на съответните страни: да имат специална храна халял в магазините, отделни гробища и отделни басейни, банките да функционират според ислямските традиции, да се въведат шариатски съдилища в Европа, да имат отделни училища и отделни детски градини, навсякъде да се изучава арабски език... Всичко това се финансира не само от ислямски държави като Саудитска Арабия. Норвегия също плаща за "ислямските удоволствия". Саудитска Арабия от 2007 г. насам е похарчила 600 млрд. долара за ислямизацията на Европа, Канада, Австралия и Америка. Построени са 1500 джамии, 202 ислямски колежи, 210 ислямски културни центрове ... Журналисти и коментатори ме упрекват, че позволих на един имам да бъде свидетел на моята защита по делото за да потвърди, че се води война между исляма и европейската цивилизация. Естествено, всички хорово заявяват, че това са глупости но мнозинството от мюсюлманите мислят също като мен по този въпрос! По-голямата част от мюсюлманите в цяла Европа. Имам много доказателства за това от открити източници. Така, според изследване, проведено в Германия, 56% от мюсюлманите там смятат, че се води война между исляма и Европа. Ето защо се оказва, че глупости брътвя не аз, а точно политическите коментатори...

Трябва нещо да предприемем. Особено на места където има съмнителни орки. Трябва да се патрулира от доброволци,да се следи за съмнителни орки, пакети,куфари, автомобили,бусове и т.н. Явно няма кой да ни защити освен ние самите. Особено на места където се събират много хора,всички трябва да бдим.

Трябва да ги интегрираме и заселваме в опразнените ни села и г радове. Трябва да се слеем с тях за да съживим прокаженият ни български ген. Трябва да им даваме момичетата ни за жени за да им правят деца, много деца. Да спасим България.

Какво значи "няма терористи", при религия, която ражда само терористи?

Първите терористи в света не са араби или мюсюлмани. Чувал ли си са солунските атентати? А за японските камикадзета със самолети?

Тези 320 нелегални като под бройка са ги заловили. Нещо от рода на КАТ: днес искам 200 акта за превишена скорост да са ми на масата.

Ей тоя Путин голям гей бил бе.

ако го нямаше гроб а управляваше живков тия 320 незаконно пребиваващи нямаше да ги има поне един за цяр няма да има

Живков не умря ли бря? Как умрял ще управлява?

Как разбрахте, че не са терористи. Вероятно, щом не се е омотал със взрив и жици, значи, няма как да е терорист.

320 незаконно пребиваващи бъчварова,то си е страшно в страната на герб и мутрите,но не мога да преценя кое е по страшно герб или терористите