Шестима задържани за подготвян атентат срещу принц Чарлз

6-ма души бяха арестувани в графство Лийтрим в Ирландия по подозрения, че планирали атентат срещу британския престолонаследник принц Чарлз и съпругата му Камила

Обратно в новината

Коментари - Шестима задържани за подготвян атентат срещу принц Чарлз | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази публикация разкрива изключително добре ролята на кралските институции в съвременния свят. Благодаря на автора, по-добре и по-сполучливо не можеше и да се направи!

На островчето броя на паразитите щеше да намалее с тези две никому ненужни отрепки.

Кой го брига за тоя камилар, бе. Айде моля ти се, пак немало кой да обърне фнимание на камилата.

Прост и злобен народ на изчезване победен от... циганите плюе по принц който само за един ден изпитва повече удоволствия от колкото ганьовец в продължение целия си мизерен живот.

прачичото ли?

ей ше утепат камилата :)))

PR акцийки за привличане на вниманието...

Гати малоумният идиот. Ми по-скоро кралицата да абдикира, че тоя да стане крал и да ни развеселява, ако не абдикира в негова полза ще има дълго да чакаме.

Тоя смотаняк да си наляга парцала!! Антарктида-НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ТЯХНА-ДА ГО ГРЪМНЕ ИРА!!!

Горкичкия ще вземе да получи инфаркт, че е станал крал в деня на смъртта на кралицата.

На тоя медицински идиот не му трябва атентат.Достатъчно е да му попадне в ръцете логическа задача за 5 годишно дете,той ще получи оток на мозъка докато я реши и ето ти атентат с успешен край.

Дръж се брат,чет! Венсеремос бе пич! Ние тук БГ-тата (републиканските монархисти) от РБ-Царството сме с теб! Кураж, и поздрави на Нейно Величество. Да се държи, че ако остане кралството на теб, ще стане като в РБ.

СЪКЪН

що,някаква загуба за света ли щеше да е?

в романите си за "Търтеите"..

..

Опити за несръчен пиар. Умрял някой да си губи времето и хаби куршумите за Чарлз. Сякаш камилата не му е достатъчно наказание. Халал да са си!

ЩЕ СЕ НАЛАГА МАЙКАТА НА КЕЙТИ ДА ВАРИ ОТВАРА .... .... ИНАЧЕ ТЕЙКО МИ Е ЗДРАВ КАТО ПРЪЧ И ТОКУ ВИЖ ИЗКАРАЛ ДО 100 КАТО КРАЛ :))

Антарктида е изконна Македонска територия. Стига лъгали и мазали историята. Истината все пак ще излезе наяве.

ОТ ЕДНА СТРАНА ИРА ОТ ДРУГАТА СТРАНА БРИТАНСКИЯ ХАЛИФАТ :))

ТОКУ ЩО ПО СИ-ЕН-ЕН АМЕРИКАНСКАТА ЕМИСИЯ КАЗАХА ЧЕ НЮ СКОТЛАНД ЯРД АРЕСТУВАЛА ПО ЕДИН ИСЛЯМСКИ ТЕРОРИСТ ЗАВЪРНАЛ СЕ ОТ СИРИЯ НА ДЕН :))

деер

Хайде ,бе?! Бомбата ще се уплаши от Камила - просто е невъзможно да гръмне и да рискува да я докосне..

Щеше да ми е мъчно за Камилата...

"Интерес предизвикват други теми, вълнували Чарлз - загриженост за съдбата на рибата Патагонски кликач, за която е писал до ексминистъра на екологията Елиът Морли, както и подкрепа за противоречиво приетата идея за умъртвяване на язовци, за да се спре разпространението на туберкулозата при кравите. " А нещо за подземния живот на картофите?!

Явно пиарът на тия работи добре.

добре е католиците от Ирландия да подарят на дядо Чарлз секирата , с която е бил екзекутиран Чарлз 1 по време на метежа на Кромуел през 17 век , така съвсем ще рухне психически ! ха-ха-ха

Тука пак само Путагонски кликачи са се събрали и плюят ли плюят. Кажете на Болен Ага, че няма да гласуваме за него. Да се успокои.

Я пък тоя .........ЗнаеШ ли , колко ме "Боли" за кой ще гласуваш .Тъпанар

Това г*йче невярвам да е писало нещо освен любовни писма на тонито...

Писма на Чарлз??!!??!!??!!??!!! Изумително!!! Дебилът можел да пише бе!!!! П.П. Абе,батковци,да няма грешка в новината а?? Сигурни ли сте,че ония са от ИРА и не са нацисти?? Да ликвидираш Чарлз е евгеника бе,не политически акт....:):):))))))))

За камила съм съгласен.пък и за принцът не съм много против.

Язък!

Антарктида като британска територия???!!!Ха ха ха,старческа деменция!

Не бе, грешка на езика - имал е предвид звездата Антарес...нея да си я вземат, пък и да се изселят там, лошо нЕма!

Късно е чадо! Путин вече обяви Антарктида за исконна руска територия, щото рускоговорящите полярници били там болшинство???!!! Готви се провеждането на референдум, само че не били още разработени унифармите за "белите" човечета! Ха ха ха,старческа деменция!?????

Лека-полека народите на Европа започват да се събуждат и да повеждат народо-освободителни войни. При това посещение ще гръмне поне една мандра!

Така е, вече се освободиха от СССР, скоро ще се освободят и от путлерофашистка Русия!

ако бяха успели?

Щеше да има една камила и един рептил по-малко

Антарктида - британска територия? Айде аман от империалисти! смешник

Те завзеха почти всичко останало. Няма какво повече.