17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имате ли представа колко зверски тъп и самонадеян боклук трябва да си, за да завъртиш така прицеп? Тоя имбицил сигурно е бил поне с 20 над ограничението.

А защо не е задържан турчина дето е карал другият ТИР? Вероятнп и той е бил с несъобразена скорост, за да не успее да реагира.

Защото не е причинил катастрофата...

ТУРЧИНА Е СЪПРИЧИНИТЕЛ и ТРЯБВА СЪЩО ДА Е В ЗАТВОРА

Всичкото тираджия е за затвора, заради превишена скорост и не спазване на дистанция. Между другото това е най често срещаното нарушение наред с неправилно и рисковано изпреварване..

първият е карал с 90-100, с колкото е карал сигурно и турчина, като задължително е натискал колата пред него

Ти как би могъл да реагираш ако на колата пред теб и се забие ТИР челно, защото бако е решил, че цялото пътно платно е негово. Ако можеш свиваш на някъде и се надяваш да излезеш жив.

Ще го пуснат и ще избяга или с минимална присъда. В България се насърчават убийците на българи. Неслучайно стотици убийци се измъкнаха .

95% от тираджиите карат с превишана скорост и минават на кръстовища с 80 километра в час при ограничение 40 километра; причината за тези ограничения са, че тези кръстовища са рискове, поради големия брой катастрофи, които стават на тях. Друг е въпросът, защо службата отговорна за това не предприема промяна в движението!