Задържаха втори джигит в София, потрошил 8 коли

Инцидентът е станал близо до мястото, където вчера пиян таксиджия смаза 9 коли

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дайте им условна с пробация....Нещастни ченгета, нещасти прокурори и съдии, нещаста държава.

Незабавно връщане на "Строителни войски" и всички тия "дупета" ги мятайте там за по 10 години. Да строят пътища, да им плющят ушите. Квартални пикльовци, дето нямат един трудов ден в живота си, така хубаво ще ги опъват старшинките под жаркото слънце на бетонния възел!

Вместо да подобряват рекорда... тия се излагат...

БОЙ , БОЙ И БОЙ в ПОЛИЦИЯТА КАКТО през ТАТОВО ВРЕМЕ съд не им трябва , после за основен ремонт в ПИРОГОВ. Само така ще се оправят.

Човека е бил притеснен от тези полеви тестове и кръвни проби ще вземат да му лепнат някаква чума и после следва ефтаназия предполагам заради то зачестяват подобни случки.

Изпрати "пукницата" на Габриелчето Медарова от Пловдив. Тя отдавна отговори на офертата ти.

и в бантустаните го няма

Тия са ебаси аматьорите. Габито Медарова е само на 21 години, а потроши 10 коли наведнъж!

Абе хубаво са го хванали - но защо ще го пускат сега алчните адвокати и съдии ? Те нямат ли деца и роднини ? Този боклук можеше да убие човек - такива още при ареста трябва да им се хвърля един як бой, после в районното още един, след 72 часа престой още един бой и чак тогава да влиза в съда ! Нека другият път пак реши да троши и да кара лудо ! Някак си омекват тези палячовци като ги хване полицията - почват да хленчат като баби, но иначе са големи мъже, като са седнали в ламарините си !

Държавата на простаците, управлявана от простак.

Абе, какво ни занимавате с някакви дилетанти, потрошили "само 7" коли. Както сме тръгнали в новините ще трябва да се слагат отрепки, потрошили поне 30-40 коли като за начало. След някой месец може да качим бройката и на 70-80, кой знае. Ама, чудя се, контролА къде е, контролА? Нали нещо, акции, нещо модерни камери, устройства за засичане на наркотици и прекурсори... Нещо май, само пари да се харчат...

Контрола в случаят го има - заловили са го ! Въпросът е - къде е наказуемостта ! Такива лекета могат да лежат и месец в ареста - те са безработни цървули без семейства, докато не им вземат книжките и не ги глобят така, че да работи 10 години ,за да си плати глобата - няма да има подобрение !

Тия двамата да не са пили от млякото , дето Корни го раздаваше на жълтите павета !? И при льотчика има някакви подобни симптоми .

Здравейте Полиция! Елате вечер към 21 ч. на ул.Опълченска (района на 2-ро РПУ-София), при светофара с ул.Кавала и ще може да заловите поне 10 джигита с мотори, които тормозят с шума целия квартал.

Това тях какво ги интересува? Да не би да им вдигнат заплатите заради което?

Като е отказал проба за алкохол и наркотици, да носи отговорност по закона все едно е погълнал 5 промила и надрусан до козирката!

Че в този разграден двор така става.

Що не му написахте имената, не сложихте снимката му? Що го пазите? Гаднярите трябва да ги знаем. При евентуална среща с такъв първо да викаме полицията, а след това всичко друго.

И тоя ли е пил от млекото на баба ви Донка ?

Донка е в Белия дом , бабата с млякото е Дора.

а бе при баи тошо маи не можеше да се откаже проба ...

и коли много нямаше.

Имаше , ама само за нашите другари !

...имаше и още как!

Ами, че забавляват се хората! Чувството за НЕНАКАЗУЕМОСТ в БГ е опияняващо!

Патрулката в квартала само спи и върти дрогата с дилърите. Я вижте, какво става около денонощния на Тодоров в кв. Свобода.

Иначе улицата е "Кирил Дрангов". Не знам защо тия от МВР постоянно бъркат

Как така бил отказал, защо има такава възможност въобще?

Отказваш и те вкарват в ареста, такава е процедурата. Реално погледнато е много по-тежко да откажеш, отколкото ако дадеш и се окаже, че си под 1,2 промила. Ама хората явно са с над 1,2

Дозите. Затова го крият и го опазват, като капризно бебе.

Как така бил отказал, защо има такава възможност въобще?

И двамцата в кауша за по 10 год, с отнемане на книжките до живот. Много ли съм взискателен ?

10 години в кауша кой ще ги храни? Много е. Като не работят на ползу роду по-добре по един сребърен билет 9гр за 50стотинки парчето.

За какво да ги храним, след като могат да работят и то здраво. Я виж колко пътища чакат да бъдат оправени, а тунела под Шипка - може да излезе почти без пари!

Явно, това вече е национална спортна дисциплина. Може би се готвим за следващите Олимпийски игри.

До журналиста, написал статията: кварталълът, в който се е случило произшествието, отдавна се нарича жк. "БЕЗнадежда"...

и.

Я па тия полицаи. Човекът тренирал, рекорд на Гинес искал да поставя, те го подгонили, арестували, че и проба за алкохол и наркотици искали да му направят.

Да се отмени правото за отказ от проба!!!

Това е високата еко такса!

как ще откаже тест бре? Набиват му два три шамара на кръст на сополанкото и е готово дрогираното идиотче!

Да няма някоя нова игра за идиоти?

10 изгорели коли в Люлин, 7 коли в минус заради джигит, 9 помачкани коли от пиян таксиджия...... 26 коли за два дни.... скоро няма да има задръствания в София..... яко....:)

Искал е да подобри рекорда на вчерашния, но... не му стигнаха силите.

Много е некачествена дрогата напоследък . Ъхъ.

и това в същия квартал като вчера, май дилъра там е виновен

Какво значи, отказъл проба? За тези, които отказват тест - автоматично да се налага най-строгото наказание за употреба на алкохол. Отделно да извади от джоба пари за ремонта на всички коли. Време е полиция и прокоратура да не са констативен, а да бъдат наказателен орган.

Всъщност точно това се случва. Ако откажеш проба, директно ти щракват белезника и после ти взимат насила. Всеки сам си преценява

Пиян зад волана трябва да значи две неща - 3 месеца в затвора + доживот без книжка. Но няма политическа воля за ред и законност. Когато има работеща съдебна система и законите се налагат е ТРУДНО ДА СЕ КРАДЕ!

Точно това е! Ако има истинска съдебна система, тя освен тоя случай, ще хваща всичко /политици крадливи също/ - няма как да им се каже - прилгайте само този закон, а оня не. Затова се поддръжа неработеща ...

Сега да го счупят от бой в мазето на районното и да го пуснат поживо поздраво !

Ами...как ,,по живо по здраво"... Не е трябвало да го отвеждат във Второ РПУ,а да го оставят в ръцете на потърпевшите собственици на потрошените коли....Те щяха да го ,,настанят" там,където му е мястото!

Да се редуват и на почивки.

В територията всичко е спокойно. Анархията е пълна и няма поводи за тревога.

Трудови лагери за дебилите и да си отработят щетите......

Докато не почнат да вкарват пияните шофьори в затвора, дори закратко, няма да се спре. Това си е преднамерено действие, няма какво да ги жалят.

Само седем. Иначе е искал повече. Бляд-сука. Дано го докопат собствениците и застрахователите.

Някакво черно тото се разиграва със собствеността и живота на хората!

служителите си за да се пазят, че може да налетят на тяхната служебна кола.

Бацета, то си станА нещо като състезание! До тук мацето-майна води, ама имам усещането, че този рекорд скоро ще бъде надминат!

Тя ша го подобри още с излизането. Излезе на челна позиция без да се напъва даже.

Ааа, Лерца води, Лерца!

абе журналя поне слагайте кавички на думата "Джигит" , прочетете какво означава има интернет сега е 2018г. ако си мислите че джигит е калпав и пиян шофьор , ще останете изнендани-съвсем друго е "джигит"

ЗА ПИЯНИТЕ СВИНИ - ЗАТВОР-КАКТО Е НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА!!!

Ами няма място в затворите, бе! За кого по-напред ...

Имаше една Маргарита, дето щеше да строи нов. Направиха я президент даже, а партията й още си бърка по дупките.

Да се провери дали не са карали шофьорските курсове на едно и също място. ....и дали не са застрахователни агенти

До редактора... Не употребявате ПРАВИЛНО понятието ,,ДЖИГИТ"...така,както и ,,ЦИРК" и производна та...,,ЦИРКАДЖИЙСТВО"! И във двете е заложен смисълът за ...СЪВЪРШЕНСТВО...ВЪРХОВЕН МАЙСТОРЛЪК,,а в конкретната история е тъкмо...ОБРАТНОТО!

верно е, този е някакъв неудачник, другите по 9-10 мачкат

Ехее,то не останаха коли в София бре,пияния таксиджия 9 коли,този 7 коли,а в автокъщата в Люлин 10 коли пък изгорели...

То па едни коли....Изхвърлени боклуци от предишни собсвеници...

е па айде извади едни 40-50к за 2-3 годишно bmw ''боклук'' бе баровец оръфан ? Можеш ли? Кой те знае каква кочина караш наистина за скрап ама айде.

много боклук се събра в София,явно трябва да се разчиства вече