Коментари - Задържаха украинка в Слънчев бряг - опитала да подкупи полицаи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По всичко личи, че е вярно твърдението:Ако си малолетен-родителите са длъжни да се грижат за тебе. Ако си украинец-целия свят ти е задължен да те издържа.

Ей андрешковци, не са гаврете с украйнските бежанци, те са нещастници, загубили най близките си, с разрушени и ограбени домове от руските разбойници. И не нашите пари ги издържат, а фондове от ЕС

Ганьо евроатлантически, на коя планета живееш? Не виждаш ли как всеки ден нарушават закона? Те са си такива и искаш да заразят и нашего брата с престъпния си ген? Кво да ги галим с перце ли?

А знаете ли, че тези укро навлеци не подлежат на проверка. Ето, и тази не е проверена за алкохол и наркотици. Нима не ги виждате как нагло се подиграват с нашите закони, карат безумно, не спазват нито ограниченията, нито забранителните знаци, не дават предимство по правилата, нямат нито гражданска, нито друга застраховка, паркират където им хрумне, не плашат паркинг такса, държат се свръх нагло... И защо това се търпи от нашата власт, кой ни задължава да ги дундуркаме като скъпи рожби, настаняване в лукс хотели, ежемесечни джобни пари и храна, безплатно медицинско обслужване... Вижте как в Германия и Полша ги настаняват в пансиони и лагери, даже в бараки и палатки в първите месеци от тяхната инвазия... Там вече има настроение от местните хора да не приемат повече такива укро навлеци, защото те нито се интегрират, нито работят, нито учат, а създават проблеми на обществото.

Как може 2 х 20, поне 2 х 100 и няма грижи, много тънко е искала да мине.

За тези боклуци се ДАВАТ от НАШИТЕ ПАРИ ???? А за българските майки , деца , пенсионери ,соц слаби-ПАРИ Н Я М А !?!???? До кога ще ги търпим на наша територия???? Да си отиват в Усрайна !!!!!

тази е рассийска стерва с украинско гражданство! нещо като ония тъмносините наши граждани дето в европа им викат българи, пък те са си цигани!

Твърде жестоко е, да я задържат. 60г, живяла цял живот в Украина НЕ МОЖЕ ДА НЕ ДАВА подкупи. Съзнанието й не функционира, ако не бутне нещо нерегламентирано и не си представя, че светът може да работи по писаните закони, а не според разбиранията за закона на джунглата. Към такива хора трябва да се подхожда с разбиране и да се минимизират контактите им с други хора, които да корумпират.

Ами да не я задържат, а да си я пратят обратно в Свинорайха. Там киевският наркоман ще я прати на фронта, където ще я денацифицират и декорумпират.