Задържаха стрелеца от столичния фризьорски салон на гарата в Русе

51-годишният мъж е криминално проявен и има ограничителна заповед да не се доближава до бившата си приятелка, която простреля

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки различно понася изневярата.Единия влиза в саморазправа и понякога до трагични случаи, друг пък гледа философски на живота и пред себе си, си признава, че нали и той е кръшнал настрани.Човешко е да се подадеш на изкушение, а и щом някой/някоя е тръгнал да изневерява, причините може да са много, не че защитавам подобно деяние, но нищо ново под слънцето.Една мисъл гласи:"Човек търси в другия това, което не намира в къщи"Ревност, любов, изневяра, омраза съществуват от както свят светува.Една максима гласи:"Човек не е ревнив, когато обича, а когато иска да бъде обичан!" Има мъже и жени ревниви до болка, без дори да има повод.Ревнуват от всичко от всеки, така наречената БЕЗАДРЕСНА РЕВНОСТ, такива са много опасни.Постоянно тормози другия с тази ревност и накрая на човек му писва и решава да го направи, така и така е набеждаван и то без основание.В този ред на мисли друга максима гласи:"Ревността сама тласка жената към друг!".......................Просто това е една много сложна материя, колкото и банално да звучи.

Щом насилника и преди е нарушава заповедта да не се приближава до жертвата, защо съда/ полицията налагат нова? В нормална държава щяха да го вкарат в затвора.

Какъв е тоя пистолет със сачми, с който те прострелват в главата и си жив? Въздушен ли е бил?

В една нормална държава,полицията е в служба но обществото.Да го пази,защитава,помага ...за да може нормалните граждани да живеят нормално. Когато в една държава,обикновеншя гражданин не намира подкрепа,разбшране,помощ(психологшчна включително) ами е оставен на произвола на съдбата,то това не е Държава!Нито закони,нито правосъдие,нито полшция,нито социални служби.......нищо,ама нищо не работи в полза на гражданиа. Сякаш всички сме една пречка,на злото,което всячески се општва да ни унищожи.

Бай Ставри ще го простреля отзад !

Той се е предал

Това трябва да е някакъв виц, хахахах…

goose

"Колегите й разказват, че конфликтите между нея и бившия й приятел са от години. Фани е била заплашвана системно, за което подавала сигнали до полицията, но резултат не е имало. " И отново МВР, Гешефтура и съд са свършили перфектна работа.

Прострелял я два пъти в главата,а тя избягала...Сериозен пистолет...

Щом завършва на 'ьорка' значи обича курвалъка така че бегайте надалеч :) Тпва фризьорка, сервитьорка, стриптизьорка е за чук и бег... А на тоя лудия кой му е дал оръжие не се казва!

Прост като обикновен тъпоъгълник

Снимка и име иначе не сте никаква медия.

Бугаристан, където не се ваксинират и си бият жените

А в Норвегия- НорВей какво правят бе, запознатия?? Разстрелят наведнъж по 70-тина, или пък ги избиват с лъкове....Да не мислиш другаде е по-различно...

Мхм - Великия Норвей, където жените си клъцват фалопиевите тръби превантивно, за да не раждат деца, които да живеят в глобално затопляне ... Великия Норвей, където ако комшията ако не те харесва с едно позвъняване ти вземат децата и те така ... Да не си мислиш, че там не спят с брадви?

народа

Добър вечер ковид идиоти