Коментари - Задържаха сина и няколко приятели на Владимир Пелов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След сина на Пелов трябва да се арестува и внукът му! По закона за наследството! Кокто нас ни посочваха: Син/внук на царски офицер, адвокат, съдия, държавен служител, търговец, сарафин, предпреимач. Т. е. както казваше Тато -И най лошият партиен член, е по -добър от най добрият безпартиен. Или точно казано синът на активни борци, В. Коджаиванов от К-во, роден 1957 година става активен борец, след време става управителен член на комисията по земеделие в града, после става кмет на града и накрая ....шеф на полицията на града. Кака Рада Д дълги години беше фактор в Поморие ..... От син на "бандит" какво да стане -дори и за момента да не е. Както ни учеха навремето "ПРИЕМСТВЕНОСТ В БОРБАТА"

Deus Vult

"след дъжд качулка"...

Смятай сега колко ще платим, когато арестуваните ни осъдят в Страсбург....

От МВР май не знаят че Пелов е мъртав и случеят е прекратен,и сега правят пошло шоу...

Като Раева с банския си...

А стига бе, не знаят -Я виж какво става в Ботевград след убийството на Пелов -Песни, пляски, екшън срещу полицаите; радост в Гетото. И как да не се радват, когаато като се чу че фъснал от пангото махалата бяха по -тихи от водата и по -ниски от тревата. Преди години вуйчото наа мой приятел ходел с ножа и пищова и целият пети квартал бил тих и кротък. Един ден майка му казала стига, хвърли ножа и пищова и стани човек! Е ми хвърлил пищова, хвърлиил ножа и след дни станал мъртвец. Но и до днес, още се говори за радостта в Пети квартал

Какво стана с бащата, заловихте ли го? Айде, търсете го, че ще се вмирише от чакане. А иначе, то ясно що за фамилия сме отчували - фани единия, пусни другия. А мамата, тя пък кого рекетира и трепе? И там има нещооо.

Опасно нещо сте това кухите червени кратуни. Ако арестуват помагачите на Пелов - защо ги арестуват, ако не ги арестуват, в държавата царяло беззаконие- айде вот на недоверие. Е, като дойде вашата кокошка Кури на власт, тя ще ги арестува преди още да са свършили престъпление. Както беше по комунистическо време. Само дето важеше за другомислещите.

Във всеки град, градче, село си вирее една пасмина бандитска вече с десетилетия. ПРИЧИНАТА: никакъв страх от Закон, полиция, съд. А всички ги знаят. Никакви усилия за полиция и правосъдие, но ...няма воля. В държава, където изборите се купуват , циганите и престъпниците цъфтят, защото по избори някой трябва да свърши мръсната работа - плашене, плащане, контрол..... 30 години вече стигат. Ако управляващите не се заемат с промяна, на следващите избори ще си отидат. И слепите го виждат, и най-простите го осъзнаха.

а не е ли причината че няма какво друго да се прави по тези места?а освен това в бг е беззнаказано...

е сега ли се сетиха? пропаднала държава

Ааа, Перуката и Шопа ли? Стари аверчета от пандиза. Добро че ни казват мутренските им пряккори, иначе кой сред народа щеше да се сети, че това са точно тези двамката. Освен дебили, българите се оказваме и мутраци-пандизчии, които знаем колегите си по прякорите им. Журналисти...

Май е време на това населено място да му сменят името! Twin peaks как ви се струва?

Sm3hurk0

Ще тормозим цялото му обкръжение и да видим какво ще излезне от тая трънка ! Това са старите методи на милицията.

Ташак, г-жа Петрова!Пълен ташак!

Както винаги "дрън-дрън, та пляс".

Ботевград е странно място още от деведесетте години. Очевидно държавта почва да работи и разни там перуки, галевци, ццековци от Галиче ги прибират.

А тия хора са му станали приятели и Пелов си е призна за сина след като той умря и веднага ги привикаха? Странни мисли и странни действия ама а дано ....

След дъжт качулка,цялата работа им е такава,шоу...

Е, що да е след дъжд? То добре стана с дъртия Пелов - вместо да го храним 30 г..... Не е лошо и други да хукнат от затвора и да последват съдбата му - да се попрочисти малко тая държава!

бах тоя Ботевград, то си стана най-добрият град за живеене...

Пелов го няма и циганите се рзбесняха.Вместо да дървенясат разпасаните мангали, те се занимават с трупове.

Цялата държава вече е отървана. Всичко върви по инерция.

светкавично действа нашата полициа! Има-няма един месец след убийството на Пелов задържаха свързани с него лица!

че не са успели да се укрият или да извършат друго престъпление...

ами ако си бяха пуснали бради?

Отчитаме дейност, а? Казаните ви чакат, момчета...