17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Остап Бендер има достойни наследници

ТЕЯ СА ГЪРЦИ БЕ МА ТЕ ПЪК ГЪРЦИТЕ СА ОЩЕ ПО ЧЕРНИ И ПО ВМИРИСАНИ ОТ ТЕЯ ТЕЯ НА СНИМКАТА НАПРАВО СА СИ ФИНЛАНДЦИ ЗА РАЗЛИКА ОТ МРЪСНИТЕ ГРЪЦКИ ЧЕРНИ КЮНЦИ ХАХАХАХХА

ТЕЯ СА ГЪРЦИ БЕ МА ТЕ ПЪК ГЪРЦИТЕ СА ОЩЕ ПО ЧЕРНИ И ПО ВМИРИСАНИ ОТ ТЕЯ ТЕЯ НА СНИМКАТА НАПРАВО СА СИ ФИНЛАНДЦИ ЗА РАЗЛИКА ОТ МРЪСНИТЕ ГРЪЦКИ ЧЕРНИ КЮНЦИ ХАХАХАХХА

ТЕЯ СА ГЪРЦИ БЕ МА ТЕ ПЪК ГЪРЦИТЕ СА ОЩЕ ПО ЧЕРНИ И ПО ВМИРИСАНИ ОТ ТЕЯ ТЕЯ НА СНИМКАТА НАПРАВО СА СИ ФИНЛАНДЦИ ЗА РАЗЛИКА ОТ МРЪСНИТЕ ГРЪЦКИ ЧЕРНИ КЮНЦИ ХАХАХАХХА

ТЕЯ СА ГЪРЦИ БЕ МА ТЕ ПЪК ГЪРЦИТЕ СА ОЩЕ ПО ЧЕРНИ И ПО ВМИРИСАНИ ОТ ТЕЯ ТЕЯ НА СНИМКАТА НАПРАВО СА СИ ФИНЛАНДЦИ ЗА РАЗЛИКА ОТ МРЪСНИТЕ ГРЪЦКИ ЧЕРНИ КЮНЦИ ХАХАХАХХА

Това са кореняци-финладци, бе, не ги ли различавате, просто са искали да се приберат дома...

Тоя мъ кефи! Ооолиййй, якооо! Иди ми да го черпя идна дамаджана самагон! МОЛОДЕЦ!

Той не ги е заблудил. Тези земи не са руски.

Де го Динко, бе? Да чете това тука!

Човека с право е поискал пари. Я виж какъв хубав граничен пунк е изградил. Парите не са му стигнали да постави и една караулка.

Тук има нещо много неверно-вземете една карта и вижте къде е Виборг какви са тези "мигранти" и от къде идват.И ЗАЩО НЕ СЕ СЪОБЩАВА ОТ КАКВА НАЦИОНАЛНОСТ СА защото на снимката са доста мургави! ?Утре да не се окаже че не била компютри а компоти...нещо обикновено за прокопсаната ни "журналистика"!!!

Браво на руснака. А тия тарамбуки, да ги връщат обратно в Азия. Човек, който има 10 хил. евро там, откъдето идват все едно има 1 млн. евро в Европа.

Само питам, къде ги печатат тези пари?От къде са парите?Да нямат печатница тези? Или от соросоидни организации.

хаха.. човекът го знам кой е. Казва се Остап Бендер

Нищо ново, направил е това, което беше практика до 1989 та. Фалшиви огради и граница и искаха открит лист да си отидеш на село. Наследство от комунизма. В Корея вероятно са тройни оградите.

Ей това е тарикат!

Хммм, "руският" град Виборг... Той значи не ги е излъгал. Там си е финландска територия, незаконно заграбена от Русия. Само не ги разбирам тези емигранти - да искаш да напуснеш путиновия рай и ходиш в загниващата Финландия.

Виборг не е финландски, а е шведски гпрад, основан през 1293 г. когато земите на финландия са били във Велика Швеция. През 1710 г. го правзема Петър I.... Остава в Руската империя до 1917 г. След Руско-финската война през 1940 г. СССР си го връща...

Мисля да кандидатствам по програма за 10,000 табели Bulgaria и да ги закачат всички западни и погранични на Европата държави и ще избегат мигрантите, един няма да остане :)))))))

Велик, велик е руския войник... Евала !

PEYTSCH

Идеята е добра за турчулята...Да вдигнат една орадка и да пишат от другата страна „добре дошли в Германия“ или „мама Меркел ви прегръща“....И да дадат по колкото им искат...

"прибрал по над 10 000 евро от всеки от четиримата мъже" Тези откъде имат толкова пари?!!! Явно някой им е платил доволно за да станат "мигранти"!!!

tonk11

А де? Ма не трябва да се пита щото не е полит-коректно и не е хуманно. Всъщност като се замисля руснаците не са в ес и този хуманизъм не ги бърка много- много. Та сигурно са питали. Няколко пъти.

Остап Бендер може да се гордее - оставил е достойни наследници !

Точно Остап Бендер така го бяха обрали на границата! :)

Ама на румънската :) Там всеки би пострадал :))

Еваларка! Така се прави :)))

От къде тия големи суми в бедните мигранти, бягащи от мизерията в собствените си страни? Значи сметай ние колко сме зле, щом не можем да избягаме от нашата мизерия, а сме в Европа - затънали в тиня до над ушите.

Нашите мутри, бандити и бизнесмени, когато не се вредят за политици зададен момент, мигрираха към щатите. За преди 15-20 г. пиша. Там, много от тях, бяха я жертви на дискриминация, я бедни, честотни двете, и надали са вадили по-малко от шестцифрени суми за логистика и подкрепа. Но, може би верни на стола си да крадат и да е циганят, са минавали някак за държавна сметка, т.е. наша.

Добре го е замислил, само дето не го е изпипал добре.

Не се съобщава, че той е заловен, а че мигрантите са заловени. Той може да е бил с очила и перука - ще му хванат опинците !

Ма защо дори цингаляците-мигранти бягат от рая на Земята , матюшка Рассия и не искат да останат там.

Свенят се да взимат огромните руски заплати просто, не се чувстват заслужили :D

Естествено, тия заплати в Европа са социални помощи

Бахти пича! Човека изобретява къде къде по оригинални схеми за печелене на пари, от Ало фъшкиите и нашите ГРОБарски боклуци от гроб с техните три милиарда долара за боклуците Ф-16, които ще получим след 8 години! Ето това е предприемчив бизнесмен!

Тц, пак на измамник се впечатляваш. Руснака не е робин худ, по-скоро робин капут :)

Вече 3 милиарда ли станаха? И то долари? Добрееее, карай да видим другия месец ще стигнеш ли 10 милиарда. За да се определи степента на идиотията ти.

Финландия е една от малкото останали държави в ЕС, които не искат тая измет. Целта им е било най-вероятно Швеция или Германия. От къде тия имат 10 000 евро на човек?

Тези мязат на хора от Бангладеш или Шри Ланка. Целта едва ли им е Финландия. Целта е ЕС като цяло. Защо не стоят в Русия? Ами по колко се падаха на бежанец пари от ЕС? Помните ли? Мислят че беше над 1000 евро на човек на месец. В Русия няма така програма. За какво да стоят там? Няма да им дадът безплатни жилища, няма да им дадът пари и храна, нито курсове по език и интеграция. Русия няма интерес да предлага такива програми. Макар Русия да няма парите на ЕС, Русия има социлани програми за собствените си граждани. Примерно към 10,000 долъра за дете (или за всяко или за 2-ро). Разбира се тези пари не ти се дават в кеш а под формата на купони за най различни неща в период от 2-3г. По същата логика може да питате защо бягат от "процъфтяваща" турция, която нашите помаци и потурчени българи ни рекламират като страхотна икономическа сила на която трябва да се възхищваме. Талази мюсилмани минават тюркието колкото се може по бързо и си рискуват живота по гумените лодки за да стигнат ЕС Защо не стоят в процъфтяваща и мюсилманска турция при братята си по вяра е бутат при неверниците?!? Просто в ЕС има програми които им дават пари..или поне имаше такива и хората се подлъгали да тръгнат. Как живеят като стигнат бленуваният ЕС...това вече е друг върпос. Тубата е пълна с документални филми където ги интеревюрат тези бежанци по улиците на Франция примерно..вика ако знаех че тука е така, никога нямаше да тръгна! Излъгаха ни че в Европа живота ще е по добър...ама не е. Спиме в кашони по улиците на Париж!!! Хората са глупави, неинформаирани и често по простите взимат решения базирани на стара и неправилна информация. "В САЩ можеш да работиш много и да станеш милионер"....можеш ама преди много години. Сега а МНОГО по трудно и по малко вероятно..но има милиони които все боравят със стара информация.

Като чуете, че бежанец струва на европа 1000 евро и си мислите, че им ги дават в ръцете. Това е издръжка, социална помощ, настаняване, храна, всичко. Мислете с тия прости тикви.

И джобни

Никъде в коментара си не съм намекнал че тези пари се дават в кеш на бежанеца. Не си мисли че ти си най умен или понеже на теб ти е отнело много време да стигнеш до едно заключение, означава че то е много специално и трудно разбираемо за други. Посочил съм къде се харчат тези пари..за жилища, храна, курсове и други неща. Но само ЕС има такава щедра програми за хора които не са граждани на ЕС. Това е и една от причините бежанците да се насочват към Европа...чули че там ще им дават помощи (под най различни форми) и са тръгнали на там. Други държави не предлагат такива програми (или не толкова добри) и заради това ги подминават бързо или хич не се насочват на там.

Ама идвът отнекаде, и не са 1000 евра на месец на лгава, а доста повеки, щото им давът жилище фор фрий, а ние плащаме сичкото, и по цел живот работим, и пак не моем да го изплатим. Нека и на мен ми дадът баварска къща, сребърни прибори, месечна издръжка, ама не, на мен н е ми давът, от мени искът данаци до 60% от брутото ми, плус здравни застрахповки, и я видела пенсия я не. Нещо ноо щердо до раздавъте команягите на наш гръП.

Tози трябва да е някой от наследниците на Остап Берта Мария Бендер Бей

Поправка: Остап Сюлейман Берта Мария Бендер Бей

Мигрантите пък мязат на прадядото на Пушкин

Ха ха ха...хитро, много даже :)

Е много е оригинално, признавам... хаха...

Руския "бат динко" го биле арестували. Жалко.

човека, не го наказвайте. А тъмнозелените не могат ли да "четат по GPS" :)

Къв GPS, тези ония ден са слезли от дърветата, минали са набързо през Путиния да ощастливят няколко рускини и са продължили за ЕС.

беше ли там - да не им помогна със свирки ?

Добре деее, защо не искат в богата Русия???? Защо дават луди пари за да са в загиващия ЕС?????? В бедна Финландия??????

Защото там си имат достатъчно тюбитейки, а и джендъризма не минава!

Като има заблудени защо да не ги заблуждават.....

Естествено че е така. Нашите ало-измамници какво казват: докато има будали, ще ги мамим. Точка!

Евала, тарамбуките в Русия,ами там да си стоят нали е убаво.

Бизнесмен ...

защо бягат от Путиновата кочина в бедна Финландия ? Та нали всички български мурзилки получават ерекция като чуят за сладкият живот в Матушката ?

Много е трудно да станеш гражданин на Русия. А и Русия веднага ги изгонва. А в Европа могат да не работят и да си живуркат без никакви проблеми. А в Русия ако не работиш, веднага се оказваш на улицата. Именно поради това бягат в Европа.

Ами отговора е много лесен...на Запад още с влизането си се закачаш на социалната система и цочаш парички въпреки че дори не си внесъл и един лев в Западното общество....а в Русия трябва да бачкаш здраво за да успееш ....никой от тези не иска да бачка

А в така нареченото Западно общество трябва още по-здраво да бачкаш, за да успееш. И милиони хора от различни националности го правят. Социалното подпомагане е за неспособните или за мързеливите.

Боужей, 85% от черните и цветните в Запада не бачкът, а жевеат на цоциалки. Има и бели да не бачкът, но им го искарвът през носа, ставаш като дамгосан, никой не те ще да работа ако си живел на цоциалки, това е дъното за белите, и е нещо като ада. А цветните и черните не само не се гнусът, еми се натискът. Имаше тази година един скандален случай в Британцията, семейство от Гана ли беше, черни, престигът в Лондон спретенции. Кандидастват за къща (housing) и веднага в рамките на 2 седмици им намирът къща с 4 стаи в Лондон. Неграта отказвът и искът къща со 10 стаи. Защо? защот оса двамата родители и 12-те им деца. Посочвът, че требело децата им да спът на етажни легла и немало место в трапезарията да ги сложът около масата. тесно им било. Знаеш ли колк острува къща в Кондон. Най-мизерните ЗАПОЧВЪТ от мелион. Наште престигът от Гана и айде, искът 10 стайна къща плус цоциалки. На отказа, цоциалните им давът 9 стайна в Бирмингам. Плащът им разноските вклучително и хотел, да идът да видът новата къща. Ония отивът и казвъ, не може, това е на края на глада, не можем да ходим до училището пеша (случая е истински ,давала го по ТВ-то). Стана огромен скандал. Развихриха се страшни конфликти. Накрая неграта приеха да останът в Бирмингам, щото им дадаха ултиматум, казаъха, ако не приемете, ние ви спираме програмата за цоциалки, оправейте се. И ония опитаха да съдът държавата британия. Вие ХАБЕР СИ НЕМЪТЕ КОЛКО СА НАХАЛНИ И АЛЧНИ НЕГРАТА.

В Южна Азия е Америкаската Свинска барака. От там бягат

Абе кау...н ти от БГ-то излизал ли се....излез да бачкаш на Запад и тогава дрънкай....ще разбереш че ето такива започват да правят повече пари от теб без да работят и тогава друга песен ще запееш...папаг ал.