Задържаха погребален агент за заровените край София трупове, възможно е телата да са над 50

По първоначални данни не става дума за убити, а за незаконно погребани хора от хосписи, подозират арестувания, че предлагал кремация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господин Президент. Създайте Наказателен Ескадрон, с тайни правомощия и извън шибаните закони, който да въдвори справедливост и да изпълни наказания, включително и смъртни. Това вече не е държава, а парад на престъпността.

И както си мислиш че си недосегаем, някой от т.нар. ескадрон няма да хареса цвета на шапката ти. Или на колата ти. Или това, че се сресваш наляво, а не надясно. И ще те застреля. И няма да имаш време да се защитиш, или обясниш, защото всичко ще е тайно, нали така? По твоето предложение. Айде малко помисли.

Най-строго наказание и затвор за всички по веригата

Много е гадно това..Мир на душите на починалите!

Благодари ти,Херо Мустафа - за "великата" ви ценностна система,която ни наложихте ,чрез българските сороспии-политици и за изключителните англо-краварски заслуги за изкормването на държавата ни и опростачването на българската нация!

Какво ти е виновна Херо, или Меро за това ?!!

какво са ни виновни американците в случая? коя мафия държи погребалните агенции, от кога и с чия протекция? я си помисли

тва е некъв психо трилър

А,ве хора!Става дума за нещо страшно! Вече писах,че на 8.05. т.г. беше намерен труп на познат живеещ сам в апартамента си и по този повод ходих в районното за да подбутна нещата- бившо криминално чинге съм и съм запознат с тези работи, а предстояха 3 почивни дни и трябваше да се помага на близките му.Ама, то е страшно, ве!!! От РПУ-то те пращат в погребална агенция , тя щяла да свърши всичко , имала си и съдебен лекар.Нуе мога да пиша по нататък за идиотщините на онези дето съм им бил колега преди нреме, някакви идиоти работят там- нека да ми образуват дело рашковчетата за да ги насоля както трябва.Аз ви заявявам- направили са такъм бардак, че без никакви проблеми може да се " инициира", " " предизвика" или както си искате го наречете смъртта на някой, да му се присвои жилището и останалото с неистински документ, да се кремира и ликвидират всички следи, като МВР ИЗОБЩО НЕ ПРОЯВЯВА ИНТЕРЕС КЪМ СЛУЧАЯ , ЗАЩОТО ТАКА ИМ БИЛИ РАЗПОРЕДИЛИ НАЧАЛНИЦИТЕ. Пълна лудница! Абсолютни идиоти! Платихме 70 лв на някакъв,който се представи за лекар и той написа смъртен акт, дойдоха двама с бус и качиха в него трупа- имаше още един и заминаха.След това двама цигани ни казаха ,че са го кремирали, ще го урнополагат и трябва да се плаща. Този Рашков на работа ли е или не,че не съмму чувал името скоро.Вчера до 51 у-ще имаше един катаджия- охранявал абитуриентите- по мръсен и смачкан индивид в униформа не съм срещал през живота си. Не им ли казват,че трябва да се къпят, перят и да се гладят дрехите......БАРДАК ОТЧАЙВАЩО СМЪРДЯЩ! Аз съм бачкал в някаква друга държава. Правехме огледи, съдебен лекар, аутопсия, аутопсионен протокол, разпити и търсене на инфо за причините за смъртта, досъдебно производство...... ТИЯ СЕГА СА ЛУДИ ХОРА!

Как е възможно кремацията да е по-скъпа от заравянето?

ми по евтина е в индия! там няма къде да те заровят, и или те горят, или директно те хвърлят в реката, което е най евтиното погребение! добре че тоя не ги е хвърлял в искъро!

Не е по- скъпо, напротив - другото е по- скъпо, понеже и паметник след това се издига и се закупува гробно място за вечни времена ... Когато почина мама, лека й пръст, всички ме наговаряха да я горя, че било по- евтино ! Бях непреклонна, че не мога да направя това с майка ми, те да горят своите родители ! Още ми е рана, а минаха 7 месеца :(

Вулгарос + Мангаликос = Изродикос. 100% чист естествен отбор! И сега ако се следва мъдрата практика на ВКС, за този , като несоъждан може да се лепне едно "строго , но справедливо", освобождаване от наказателна отговорност или условно освобождаване от изтърпяване на наказание лишаване от свобода и делото ще бъде "муцка", както обичаше да казва телевизионния съдия Сотиров !

Столична община си затваря очите за много неща. На погребалните агенции са им дадени много възможности. Много дейности извършват. Да же се проявяват като духовни лица срещу заплащате и няма кой да ги спре. Столична община не са изградили контролен орган върху погребалните агенции. Ако влезете в централни софийски гробища, ще видите табели които предупреждават, че СО нямат служители, които срещу заплащате извършват ремонтни дейности на гробните паметници. Вместо тая табела да слагат и да се плаща еднократно 2лв вход за автомобили, да вземат и сложат такса на всеки час. Разбира ке може да е безплатно първите 1 или 2 часа. Тогава тези измислени служители от братчедите, ще прекратят тази дейност по гробищните паркове и ще спре изнудване на опечалените, които са решили да посетят семейните им гробове. Както се вижда и в тази сфера, последните 3 мандата на г-жа Фандъкова сабезполезни, като много други. Съжалявам стана много дълго, но безхаберието на СО е огромно!

НЕВИждам нищо лошо няма места попринцип кремацията е праеилното решение

Не мога да повярвам що за и з р о д и съществуват между нас. Всеки път си мисля че сме изгребали до дъното, а то още и още..

Не си виждал в Индия какво е, да не говорим, че например има и много по-лоши неща, примерно за "доброволната" евтаназия, която оланират да въвеждат в Канада(сам прочети подробно за каквонуде реч). Така че, в уж мидерни и уж уредени държави също има неща, за които ще ти настръхне косата.

Точно Индия да ми я даваш за пример за модерност..

Ти пък откъде си виждал какво е в Индия и кво общо има Индия с нашата ситуация! Байгън от дървени философи.

Цялата тая история е за сценарий на нов филм на ужасите. Магърдич, Иван и Андрей какво чакат?

Тези не продуцират филми, а само тв халтури.

Мислите ли, че тези са му първите 50 броя на измекяра, или това е една от партидите?

Този отвратителен случай надминава дори представите за хорър адаптация на Стивън Кинг.. Бог да даде сили и кураж на близките на мъртвите, които вече знаят по какъв начин са "третирани" техните умрели близки. Дано тази правораздавателна система най-накрая да си влезе в ролята - да издава ефективни и дълги за излежаване присъди, за да не си полисли следващия, че ще му се размине (независимо от криминалната му дейност)

Да, ама първо трябва да се построят доста затвори, защото сега гледат да ги пускат само с криминална регистрация или с пробация, тъй като няма места в затворите ни. Да се направят няколко частни затвора на самоиздръжка от работата на затворниците и ще видите, колко бързо ще проработи и правосъдната система!

Съгласен съм, логично е такъв тио затвори да се наоравят и на самоиздръжка чрез труда на затворниците да проработи. Има и още ефективни начина, но вече опираме до желанието държавата данси влезе в ролята, а не "да чопли в носа" и да не вижда проблема, който може да бъде решен много просто.

в тоя противен град София това са нормални неща...

Това градченце се е превърнало в сборище на инфернали.

Имай предвид че половин България се е изсипала да живее в София, та мисли градът ли е виновен или манталитетът на съответните хора, защото масово хората не са родом от София.

Ако си човек, си такъв навсякъде

Познавам хора, които не са родом от София, но са най-големите мърлячи и тарикати, които човек може да срещне. Човекът горв е отговорил, защо не трябва да се правят генерални изводи на базата на град, защото действително ужасно много хора от различни краища на България са се прехвърлили да работят и да живеят повечето пид наем в София(ако не броим другите големи градове). И сред тях има такива мърлячи, нагаждачи, връзкари и с прост интелект(изключвам тези, които не са). Просто градовете не са точна дефиниция за манталитет, а какви са културата и мисленето на хората и какво носят със себе си.

100% фен на ВъZразжане, хич не му пука за душите на тези хора или за техните семейства, важното е рублите да вървят!

Едва ли. По-скоро е 100%-ов ром.

Време е властите да се разровят и в този бизнес...Погребални агенции, каменоделци, гробищни паркове, охраната в гробищната паркове...всичко е Мафия.

болно ( всичко е мафия), се изгаря с огън, за да не заразява Живота. Ровенето е там, където се очаква нещо живо.

Този кретен да си направи място до намерените трупове и да го погребат жив там, да им прави компания! Изрод е малко да се каже!

Ще си наложи до всеки труп да копае за още 50 убиеца ( и непреки) минимум.

Какви ужасни неща са се правили по времето на Тиквата. Още ще излизат.

_stankow

А за 36-те самозапалили се по негово време, забравихте ли ? https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D0%B2%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F(2013%E2%80%93_2015)

На моя близка й предстои изпращане в такъв дом, защото е лежащо болна, при това безнадеждно, но просто няма никакъв друг вариант. :( Докато с изправена коса четох това нещо и на физиономията ми сигурно се е изписала същата муцунка, както на Гешев на излизане от разпит за магистралите, а именно: "Е@и му майката, вие убихте детското в мен!" ;( ;( ;( Аз така или иначе имах възражения да я пращаме там, но физически/финансово не е възможно да й осигурим 24х7 присъствие, плюс медицинските грижи, от които има нужда и просто сме принудени да го направим. Още есента докторите ни предупредиха, че това може да е последната й Коледа, ако въобще доживее до нея. Аз и преди това съм чувала подобни страхотии за такива домове за стари хора, но сега просто съм се втрещила и наистина не знам какво да правим. :(

Бедна Ви е фантазията какво става в домовете за възрастни хора.

Аз на Ваше място ще си гледам бабата, като зная какви убийци я дебнат навън. Пък докъдето го докараме. Има кой да съди там, където отиваме всички.

Много е лесно да назидаваш и да даваш акъл отстрани, като не ти е дошло до главата. На чужд гръб и 100 тояги са малко.

Ами с парите, които ще давате за хосписа вземете човек докато сте на работа, а вечер ще си я гледате вие. Хосписът не е безплатен.

Ужасен е "демократичният" капитализъм!

в България.

...а, от гурбетчиите, непогребали собствените си роднини, даващи пари за "чиста съвест" ?...

Кой нормален човек в наши дни лично си погребва роднините бе, льольо!

...и тебе, ще те ровят из горите...льольо...

Хахах, що реши така? Или се опитваш да заплашваш с нещо?!

Аз, лично погребах майка ми ! Има и такива хора като мен, които обичат родителите си, грижат се за тях и ги погребват лично ! Под погребах лично - имам преддив, че лично аз осигурих всичко по погребението и присъствах на него, не разчитам някой друг да ми върши работата ...

И кво? Отиде със семейната кола да я вземеш от болницата, натовари трупа вътре, после право на парцела, извади от колата кирка и лопата, изкопа трапа, спусна вътре майка си, зарови я и си потегли да се прибираш?! Защото ако не си го направил това, не си я погребвал лично, а пак си ползвал услугите на специализирани фирми!

Трябва да се разследва всяка смърт в хоспис, да не се окаже, че на 50% от клетите стари хора им е помогнато да починат....

По филмите цели екипи разследват една жертва, тук засега са 7-50 човешки останки? Защо има убийци, защооооо!

Нали кметчето в Елин Пелин прикриваше нелегален хоспис...

Булгаристан. 3тия свят. Както искаш така го наречи. Баси отврата е тука.

Красиво природна място. С дупка към Ада, откъдето са изпълзели демони с човешки тела. Има и хора, малко, но има.

И точно ти си от хората, нали, ганьо?! Те всички останали са демони, пък ти си от малкото свестни!

разбира се, че е така. Иначе що да го пиша?!

Пак особености на българския етнос.

Хора, събудете се! Това е само на няколко километра от Банкя...Това са горките хорица, които Бойко е направил на кайма и изял, а костите са заровени близо до дома му! В интерес на истината само много де.билен и дърт ДС кадър може да измисли опорката Бойко-Канибал. Същото беше с някакво шкафче с пачки и кюлчета. Явно някой на стари години открил това, което всяка кифла на 15 знае - как се работи с фотошоп. А и някой цял живот си е мечтал да си има пачка и да си я тури до леглото да си я гледа нощем

под тая новина? Ходи кОпай на нивата, може и за теб да изскочи някой труп. Земята ни, явно е осеяна с УБИТИ хора и животни. Не ти ли си повръща поне малко, а?

Пазарна ниша - кремацията е 1200 лв, багера без пари... Много цинично - нищо свято не остана

Не може ли в хладилни вагони да ги събират

Гнусното лице на корупцията. Замислите се следващия път като искате да "уредите" нещо с 20лв под масата

ужас.

Прием с договор за апартамента - 20 дни - евтаназия - закопчаване в гората. Пито-платено

Са ще убиваш за имот, кой, как...Ужас. Докъде ни доведоха...Какво става, бе, кои уроди с кървави пари купуват и продават имоти, а за хората няма!?...Пррррроооооккккллллеееетттттиииии да стееееее.

Много неморално и отвратително деяние. . Някои хора са с убежденията ,че не искат "червеи да ги ядат" и тленните им остански да се разлагат в земята, и затова предпочитат кремация. Други по религиозни или вътрешни убеждения пък се ужасяват да бъдат изгорени. Дори и да са нямали думата при избора, човек вече не е и сигурен, че като умре , ще се отнесат с уважение към желанията и респект към тленните му останки. Не стига тормоза , психически и физически, които повечето възрастни преживяват в хосписите приживе, ами и след това им е отнето и последната капка достойнсво.. Как оскотяха до такова положение някои хора, не ми го побира мисълта.

Защо не ни харесват?

Не зная, не всички хора харесват червеи и не всички червеи харесват хора. . Такъв е живота - свиквай! Не си център на почвата.

Дали ще ги ядат червеи, кучета, котки или хора - за мъртвия едва ли има значение.

Да, така е.Но за повечето хора , приживе, а и пост мортум за близките им, това е от голямо значение. Иначе за чий, ще си правиш труда да харчиш хилядарки за погребения. Баба ми, мир на душата й, имаше приготвен специален сандък с неща, вкл. пари, "за умирачка". Казваше ми , тука чедо са ми нещата за умирачка, всичко съм си приготвила и ми изреждаше по списък съдържанието и кое за какво е.

Защо в гората. Толкова закрити рудници осигурихме. И тецове

Хосписите хич не са знаели какво се случва, хич. И въобще не става дума за имотни измами, ама хич. И някой да не си помисли, че на тези хора са им помогнали да умрат. Сакън.

Поне да сме честни като общество пред себе си ,и че сме тотално оскотяли и за да прекъснем такива практики, най- добре е да лобираме за легализация на евтаназията. Като тия в Канада - за всички бедни, с психични проблеми, инвалиди и възрастни, да има олукотена процедура за асистирано самоубийство и разходите по евтаназията да им се поема от държавата. Като сме по пътя на бруталната социопатия поне да сме честни със себе си и да го докараме до край.

Трябва да изчезнат адовите изчадия свързани с имотите! Те са коренът на злото. И тези изроди, които ги създадоха и поддържат. Убиват всичко живо за ИМОТИ.

Трябва да изчезнат имотните хиени. Но по-големият процент от възрастни хора, нямат , имоти на свое име, всичко са преписали на децата и внуците , още преди да влязат в хоспис . Ако те не са дали инициативата, вервай ми близки и роднини са се погрижили със сигурност да разделят наследството.

А,може да не са само хора от хосписи.Как ще се познае,че урната е на даден починал?

"Про100 Киро" и Кокорчо като нищо може да са уредили внос на трупове, заедно с увредената военна техника. Проследете торбичките. Там е заровено кучето

И какво викате - като е частно, ще е много, много, ама много добре. Щото той частникът дава мило и драго за клиента. Да, ама само в детските книьки и западните обещания е така...

С тая организация в София едно добро гробно място гони по цени гарсониера

Дръжте! Там са навързани много бандити от персонала в хосписа, през управителя, транспорта, крематориума, общината,

И гробокопачите на капитализма

Не разбирам, не сте ли доволен? Имаме си капитализъм - автентичен, от най-чист вид? Кое не е ясно? Ние поне можем да направим сравнение между соц и капитализъм, ония на запад не.

на имота на починалите. Там е злото.

Държавата от около половин година не правят служебни погребения в домовете за възрастни хора. Задължават наследниците да погребват. На възрастните хора се удържа такса от пенсии те. За ново постъпилите и нямат нужните удържани средства доплащат наследниците.

Държавата да не съучаства в убийството на възрастни хора от алчност и за имотите им.

След кремация не трябва ли да представи урната или някакъв документ от крематориума

Че трябва, трябва, ама то крематориумите са в кюпа, а урната ти я дават просто с прах вътре - не знаеш какво е. Ние също имаме кремиран близък и още не можем да сме сигурни, че наистина е кремиран и наистина прахта е негова, защото ни мотаха две седмици за кремацията, вкл. ни обясняваха, че в София нямало часове за кремация и го карали до Пловдив.

Що в Пловдив? Там къде ги копат.

излъгали са ви.

По закон най-близките могат да присъстват на кремацията, ако пожелаят. Статията касае някакви цигании по домовете за възрастни, в крематориумите има достатъчен контрол.

И какво значение има дали прахта е неговата или не?

колко хора отварят урните на близките си , за да се "наслаждават" или да инспектират съдържанаието? То една ваза и пепел от огнището за горене на отпадъци на на некой мангал, са къде по евтини от цялата процедура по кремация.

Гавра с паметта на хората и с роднините им Надявам се, да си получи заслуженото Не останаха честно хора в България Всеки зяпнал и лапа, краде, влачи Отврат

Нови лекарства се изпитват на стари хора в домовете и в психиатриите.

Така даже е доста хуманно. Инак трябва да ги изпитват в гетата, което също се прави, де!

В другите градове копаят старите гробове,вадят костите и продават мястото .

Банкя, а? Кой живее там???

Бойче живее в Банкя

Канибал

Всъщност става дума именно за убити. Ако сте посещавали хоспис, ще знаете, че става дума за държавни евтанариуми. Една шепа персонал се грижи за 23-30 старци, които се държат упоени, за да не създават проблеми. При липса на всякакъв интерес от страна на близките, очевидно схемата придобива доволно грозни очертания.

Господа управляващи, какво става в тази държава?

Господата управляващи от няколко дни се занимават с това, че Линда изхвърлила Леночка от самолета за Рим. Асенчо пък като видял сцената избягал от самолета защото той качил Линда на борда. Преди това се занимаваха с това да уредят пътници за полетите до Македония, после пък обикаляха Киев да гледат верно ли падали бомби. Общо взето, бая натоварена програма

Ма то верно толкова натоварено, че няма време човек едно мачле да се изиграе. Или да поджитка с джипката из Каспичанско да хвърля пари на пенсионерите. Или пък да си викне някоя платена дома. То това какво управление е - аматьорска работа.

Управляващи не са от няколко години на власт. По време на тяхната власт именно се разкрива злодеянието. А я сега ми кажи по времето на кои господа управляващи е допуснато подобно беззаконие? То е ясно що прякора ви е ГРОБ.

А за канибала кога ще пишеш?

Преди няколко месеца хора от правителството се изтърваха и казаха, че в България има мафия, която се е занимавала с трансплантации на органи/ в нета има статии, материали и официални изказвания/ Хората очакваха да има разследвания, разкрития и присъди, но всичко това набързо се потули.

Ахахахахахах, и точно от старци взимат органи! Включвайте ги тез реотани. Вече не се издържа тъпотата!

Органи от умрял. Или от умрял писмо

Наш Ганьо - Тарикат. Хем мошеник, хем ултра тъ.п за да си мисли, че няма да го хванат като зарови 50 (!!!) трупа незаконно.

Ултра тъпи сте, понеже ходите до 7-ми клас на училище.

Ганя не е ултра тъп , а ултра нагъл , мързелив и немарлив, но сиигурен , че е безнаказан, и че ще му се размине щото двора е разграден. А и му се е разминнавало от доста време явно . Хванали са го единствено поради собствената му немарливост и мързел, че е почнал да ги копа твърде плитко и няква лелка се е спънала я в ръка , я в крак..

Не разбрахте ли защо българите изчезват с 32-ма починали на 1000 жители ? България е продадена територия . До 10 години българите ще бъдат в няколко лагера както са палестинците. Избиват ви по-бързо от отколкото са избили индианците. Индианците са ги изклали за 70 години. Вас ще ви приключат за 40 години.

Индианците са били над 60 милиона. Ние сме доста по-малко.

Първо Народен съд,после 45 години Тоталитаризъм,след това управление от наследници на шумкари и болшевики.....Комунист където е стъпил,трева не никне!!!!!!

А бре тъпанар,на испански бик ли се правиш.Мумия недоносена.