Задържаха пешеходци на магистрала "Тракия", оказаха се бежанци без документи

Шестимата мъже, които твърдят, че са афганистанци, са транспортирани в РПУ-Ихтиман

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А от ония книжки с инструкции на арабски намерили ли са? Едни такива дето вътре пише как да заобиколиш оганиченията, на кого да звъннеш в Европа и такива.

Когато са ги задържали афанците са помолили да ги свъжат лично с Меркел, тя ги била поканили специално щото Европа не може без тях.

Ердоган изпълнява плана си за преформатиране на Европа в неоисламизм. Ордата постоянно преминава границата почти необезпокоявана и остават.Няма как да ги изгониш - здрави и прави самци са били, виждаш ли, "нещастни бежанци" и искат издръжка.

Основно човешко право им е да идат в Германия! Правото им на избор на богата страна за спасение е свещено!

Мъже? Къде са малките разплакани дечица бягащи от войната, къде са притеснените им майчици!? Къде са тъ(л)пите джурналиЗтки разказващи патосно за войната в Афганистан(а, ма то няма такава), къде са платените сороски органозацийки! Я се стегнете малко, така НЕ СТАВА!

Ще им откраднат парите и телефоните.. Или най вероятно вече са го направили.

Плащат хиляди на трафиканти, имат телефони и някой пак ги плаща, обикалят стотици километри... Какво е това? Спасение? От какво?

Журналистите, нали все пак трябва да правите разлика между емиграт и бежанец?!

За какво е тая скапана граница на ЕС, след като не те екстрадират като си я минал нелегално? Да какво е това гражданство и документи?!?? Какво ще ми се случи ако в сащ ме хванат на магистралата без документи и кажа, че съм от афганистан, а какво ще следва ако ме хванат на магистралата в япония без документи? Чакам отговори от ЕК и Фон дер Лайнен, и не искам да чувам за директиви, а за контрол и екстрадация до 24 часа! За какво е това афганистанско посолство в София? Да им ги мятат и да се оправят!

Още шестима "бежанци" с по няколко убийства в актива си, идват да папкат на наша сметка.

Що така бе, нали сега Боко отчита в Брюксел колко добре построени са ни границите....Е затова трябва да се слагат маски- не знаеш кой е зад маската. А и защо бягат от Афганистан, нали ги демократизираха американците? Велкомен каза тетка Меркел...

Ми аз кат се самоопределям за марсинец - минавам ли за чуждоземен бежанец?

За всеки преминал "бежанец" границата на ЕС, ЕС да екстрадира по един турчин от Германия. Германските турчаци бяха основна подкрепа за Ерголям.

Афганистанците не се наричат бежанци, а нелегални емигранти! Правете разлика! 90% от нелегалните в Европа са от Афганистан.

Няма ли жени мигрантки, защо само муджахидини

Онзи ден по Нова тв една афганистанка каза, че е дала 12 хиляди долара на каналджиите за да я прекарат от Афганистан до Западна Европа. И обясняваше колко е бедна и как в Афганистан ще умре и само в Западна Европа иска да отиде. 12 хиляди долара - бедна и гладна

В разкапаната кочина редовно и свободно се разхождат малки и големи групи "мигранти" (терористи). Имаме късмет, че минават транзит, но ако решат да правят проблеми ще стане страшно предвид колко е добра "нашата полиция ни пази"... Ама иначе дебелия и прост вожд се хвали, че имаме най-охраняваната граница... Жалка имитация на държава.

Преди известно време такива не смееха да припарят до границата ни, а сега са минали без да им се наложи дори да покажат документ за самоличност. Границата ни, а и тая на Европа, са като разграден двор. И това ако е държава!!! Да не говорим за някакъв си там съюз!

Бойко лъже ЕС колко добре пази границата на ЕС, каква непревземаема ограда е построил за милиони евро и продължава да пуска тълпи добре облечени млади мюсюлмани от Афганистан, да преминават през България!

"И пиле не може да прехвръкне!"

не знам колко са транзитни, щом от месеци 10-15 спят в дупката с археологически разкопки зад джамията в центъра на столицата, а се перат на чешмите на банята и простират на оградата.

Тия да бягат с Разпрани гъззове към Турция както обягаше Осма Ага през 1865 г.

Бегат бе баце! От американската демокрация бегат и... те това е! Неблагодарници!

Колко такива групички не са хванати въобще? А границата е стабилна, като всичко в бацева бащиния, ама пунта мара. За самолети и чесане на его на шкембо има пари, а нали охраната на границата, особено в днешни времена, е също толкова важна. Тези ще попълнят редиците на гости, които ще обгрижваме бая време.

Баце представи си, бягаш от Авганистан, всичко което имаш се оценява на 12 000$. Това е толкова жалко че си продават имоти и всичко и изкарват по 12-20к долари. АМА ГАНЯ СИ Е ГАНЯ . ТИ СИ ПЪЛЕН КАПУТ БАТЕ. Къщата ми на село е толкова. Какво говориш колко са богати афганите. ТА 12 000$ МНОГО ЛИ СА ТИ ЦЪРВУЛ прост. Но сигурно са ти много с този начин на мислене надали взимаш повече от 1000 лв. на месец. Цървул с цървулите.

еЙ МИЗЕРНИК, ТИ СИГУРНО ДО МАГАЗИНА НЕ ОТИВАШ БЕЗ КОЛА, А СИ ТРЪГНАЛ да съдиш хората дето ходят хиляди километри. Да не мислиш че го правят от КЕФ.

Ако са намерени такива книги, най-вероятно няма и да чуеш за тях. Но службите ще ги преведат, ще проверят номерата и прочие. Само не вярвам че ще са българските служби за жалост.

Там за 12 00 долара ще купиш цял анклав със селяндурите в него.

Нашата прехвалена гранична ограда се оказа като врата у поле ... кой ли не я е минал ...

Бежанци са само след като им се издаде такъв статут бре !

и аз редовно ги виждам, ама полицията нали много работи и охранява протестите от 50-тина човека, та не забелязват тези под носа им