Коментари - Задържаха педофил, блудствал с деца в столично училище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще си вземе за адвокат от клана Марковски и ще получи УСЛОВНА. Те марковските умрат да защитават престъпници. Дискутира се къде е работил - където и да е - важното е че се е добрал до децата. Такива най-обичат в затворите - разнообразие пък и повечето затворници имат деца, които им стават на-мили когато са на топло. Дупе да му е яко казано директно.

Заловенят мъж е доставчик на хляб от фирма елиаз и няма нищо общо с лафката или училището аз съм служитетеля на лафката тел.0896220580

Не се оправдавай! Щом знаеш кой е и ти си в кюпа...

Тоя нема акъл! Ще лежи в пандиза при всички случаи, само срокът не му е известен, както и не му е известно, че педофилите и изнасилвачите са "най-харесваните" индивиди там! Дупе да му е яко (в буквалния смисъл на израза!!!)...

Пише се лаВка, думата е русизъм и няма нищо общо с търговското наименование на веригата "ЛаФка"....

Гледам кеч мания и разбиване понеже съм фен и ми прави впечатление че много деца и бебета дори мъкнат американците. После се чудят що има насилие срещу деца. Ами много са агресивни и татковците гъзари и майките гъзарки дето взимат по 2000 - 3000 лв заплати на месец. Никакъв родителски контрол не виждаме в интернет влизат си навсякъде. Има голяма агесия при младите семейни двойки после се чудим що ги учат на насилие.. Купувайте им скъпи джиесеми за по 1000 лв не знам как им плащате сметките скъпи лаптопи и ги пращайте по дискотеки после се чудете що стават гадости. По цял ден киснат във фейсбука запитвали ли сте се с какви типове се срещат и комуникарат там докато сте си на работа. Децата ви са ужасно агресивни и се нуждаят от психолози но РОДИТЕЛИТЕ ИМ СЕ НУЖДАЯТ ОТ ПСИХИЯТРИ-ВИЖТЕ КАКВО СТАВА В САЩ?РЕДОВНИ СТРЕЛБИ МЕЖДУ УЧЕНИЦИ ТУК Е СЪЩОТО АКО ИМ НАПРАВИш забележка че се бият и се карат и псуват най-много да отнесеш някой бой а не можеш да ги ни набиеш ни да ги напсуваш щото най-много да те изкарат педофил- ДА СЕ ТРЕПЯТ ПО СПИРКИТЕ И УЛИЦИТЕ И ДА ШМЪРКАТ ТРЕВИ И НАРКОТИЦИ ЩОТО БОГАТИТЕ ИМ МАЙКИ И ТАТКОВЦИ ТАКА СИ ГИ ВЪЗПИТАВАТ НАКОМАНЧЕТА КУРВАРИ И ПРОСТИТУТКИ СТАВАТ ВСИЧКИ?

Един въпрос до родителите?Прави ми впечатление че ученичките носят на джобовете си много скъпи мобилни телефони дето и ни ние не можем да си ги позволим. Непрекъснато киснат във фейсбук и не се ли притеснявате че ще попадат на педофили тепърва?Вмеждувпрочем педофилите е доказано че СА ТАТКОВЦИ С ПО ЕДНО ДВЕ ДЕЧИЦА ПОБЪКВАТ СЕ?КАТО ги гледам как ходят облечени с къси панталонки дето им се виждат задниците това не е ли детска педофилия от страна на родителите и що не наказват РОДИТЕЛИТЕ КОИТО КАРАТ СЕКСУАЛНО ДА СЕ ОБЛИЧАТ УЧЕНИЧКИТЕ-ПОСЛЕ РЕВАТ ЧЕ ЖЕНЕНИ ПСИХОПАТИ ПИЯНДУРНИЦИ ВЛИЗАТ ДА ГИ ТОРМОЗЯТ-А НАРКОДИЛЪРИТЕ РАЗПОЛОЖЕНИ ОКОЛО КВАРТАЛНИТЕ УЧИЛИЩА ДЕТО ГИ СНАБДЯВАТ С НАРКОТИЦИ ВСЕКИДНЕВНО ЩО СЕ ПРАВИТЕ НА УДАРЕНИ ЧЕ НЕ ГИ ЗАБЕЛЯЗВАТЕ И НЕ ВЗЕМАТЕ ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ-ПЪРВО СЕ ПОЧВА С ДЖИЕСЕМИТЕ И МАРИХУАНАТА ПОСЛЕ ХВАЩАТ ПИЩОВИТЕ КАКТО ГО ГЛЕДАМЕ В САЩ-УЧЕНИЦИТЕ СА УЖАСНО АГРЕСИВНИ САМО ЗА СЕКС ГОВОРЯТ И СЕ БИЯТ НАЛИ СЕ ОПИТАХ ДА ГИ РАЗТЪРВА ЕДНИ НА ЕДНА спирка преди няколко месеца ЩЯХА ДА МЕ НАБИЯТ И ДА МЕ ИЗКАРАТ ВИНОВЕН ЧЕ СЪМ ИМ НАПРАВИЛ ЗАБЕЛЕЖКА ЕДИНИЯ ДОРИ КАЗА ЧЕ БАЩА МУ СИ ПИЕЛ БИРАТА С ШЕФА НА РАЙОННОТО ПОЛИЦЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ-В ЯПОНИЯ НА УЧЕНИЦИТЕ Е ЗАБРАНЕНО ДА ХОДЯТ И ДА ГИ ПОЛЗВАТ В УЧИЛИЩЕ ДЖИЕСЕМИТЕ СИ ТУК СА ВЕЧЕ НА МОДА И ПРИ ШЕСТ ГОДИШНИТЕ ПОСЛЕ РЕВЕТЕ ЧЕ СТАВАТ ГАДОСТИ-семейни го правят НЕ ЕРГЕНИ?

Нали, знаете какво е казал Аристотел "Апатията и толерантността (търпимостта) към всичко са основни признаци на умиращо общество". Така, че Ганьо не разбира, че като търпи всичко и си вика "нали не е моето дете" или "нали не е мой проблем", не разбира, че утре ще е неговото дете и утре ще стане и негов проблем. Дерзайте, аз след този случай купувам еднопосочен билет, на мен и семейството ми, тук вече не се чувствам сигурен, по-добре ако трябва временно и на улецата да живея, но някъде къзето още общедтвото е нормално.

За Аристотел и апатията сте прав, за това че всеки гледа да се спаси поединично също сте прав. Само не разбирам, защо след като знаете тези неща, искате да си купите еднопосочен билет, вместо да останете тук и да се борите/търсите правата си? "... ако трябва временно и на улецата да живея, но някъде къзето още общедтвото е нормално." - ако едно общество е нормално и достатъчно развито, то няма да остави хора да спят на улицата, пък било то и за малко. Доколкото си спомням, преди години в България нямаше просяци, хора които ровят по кофите за парче хляб, и бездомници...Но това беше преди да станем член на EU и NATO.

Като ви гледам коментарите и много неща се изясняват. Вече всичко ви е ясно и сте готови да колите и да бесите. Това, че в статията има противоречия не ви притеснява особено. Ако изобщо сте го забелязали. Нали друг ще го отнесе. Що се чудите, че сте зле тогава? Политиците ни са същите като вас, но по-амбициозни. Работят със замах. Работел е в лавката, пък се представял за доставчик на хляб, пък бил вънешно човек... Нищо де, вас ви харесва да кастрирате, колите, бесите и да храните прасета с хора. Пък то като се почне, покрай сухото гори и мокрото, ама какво да се направи. Вие искате да запалите огън, не да се сгреете.

Дамммм Какви Евоатлантически ценности дойдоха у нас !!!!Сега нема да го закачат -БХК и подобни боклуци ще скокнат...

Евроазиатски са тези ценности по-скоро! Статистиката е категорична - най-много изнасилвания на малолетни и най-много хомосексуалисти на глава от населението има в...Русия!

Просто човекът е от третия пол, защо му забранявате да изявява сексуалността си? Ще дойдат от НПО и ще ви дърпат ушите.

Голям си, бате!

Дайте го на татковците, гаранциа ще стане безполов и ще отиде да пасе охюви

Такива неща се случват, благодарение на разпространението на сексуалните изкривявания. Преминават от едни към други. А запада ги защитава и подпомага тяхното разпространение. В много от западните сдружения ЛГ..нещо си, включват педофилски организации. Така една от САЩ е била ползвана за "съветване" в ООН, но накрая след протести ги изхвърлят от там. Дори партии като в Холандия искат премахване ограничението за секс по възраст. По памет съм чел, че сред хомосексуалистите педофилите са 13 пъти повече. Хубаво е да се извади чиста полицейска статистика. Тук имаше за изнасилвания и блудство на деца мужду 8-13 години. Бе много характерна статистиката. Лошо е, че няма наказание тип кастрация.

И този психопат ще го пуснат....

Да върнем тухларните и смъртното наказание.

Пак неточности в статията, уж работи в училищната лафка пък после доставчик на хляб, един път вързраст 33 после 39... Незная колко истина има във всичко това, но ако излезе че е истина, такъв се пребива да помни кога и какво е правил, отделно затвора и непременно отговорност от училищните власти за безхаберие относно сигурността на децата ни.

Докато тия изроди не почнат да ги кастрират,няма да има оправия. Кво,задържан,утре ще го пуснат и ще отиде в друго училище-София е достатъчно голяма,да го погълне и никой да не го помни що за боклук е

Те ще ги кастрират, ами всички пълнолетни лица от мъжки пол. Имаме си фермач все пак

Не знам дали е виновен, но ще се проведе уточнителен разговор с този изверг, и няма да е в присъствието на адвокат. Родители , които очакват полиция да защити децата им от педофили са за пребиване. Събираме се няколко бащи и решаваме проблема !

Цялата история на човечеството досега е доказала, че затворът не помага. Скопяването със сигурност ще го стори. Скопявайте го този изрод и го изселете.

Боже, пази децата ни от извратени типове! Такова трепане му трябва на този, че да не си помисли никога да се доближи до дете!

Нито администрация нито охрана за нищо не стават. А къде са дежурни учители по коридорите? Има ли ги? Защо в тоалетната може да влезе всеки възрастен без да бъде забелязан и дори проследен? Формализмът в работа и безконтролна обстановка сред малките не са допустими. Децата не могат да бъдат оставени на междучасието (камо ли в друго време) без наблюдение. Има случаи на сбиване и други произшествия.

Виж училището и къде се намира,ще ти стане ясно колко сериозно учителите и охраната подхождат към тези си задължения

Хайде по-полека. Нито сме били там, нито имаме достъп до факти и обстоятелства. Това, че не сте изписали името на заподозрения, не означава, че хора не го познават! И ако се окаже, че не е виновен ?!?! А вече сте му съсипали живота?! а ?!

И после с районирането и уседналостта искат да пълнят тия долнопробни училища!

Кастрация без упойка и за храна на прасета.

Каква е разликата между педиатър и педофил? Вторият обича децата истински.

Не за бг, но отвъд океана имаше ,някаква такава афера, в края на краищата педофила се оказа друг и сега обаче набедения първи човек, отдавна вече не е сред сред живите, излезе след няколко години от затвора с разбито здраве и набързо се спомина.

Носел ли е шапка с надпис РОССССИЯЯЯЯ!!?!

Негъра от Козяк дето те оножда преди да ти даде стотинките ли?

Това май се оказва , най-популярната европейска ''ценност'' , в България!

Бас ловя, че тоя е патриот. И харесва силната мъжка ръка на късия. Точно като тебе...

ако наистина е виновен а не е набеден нещо да го кастрират най-добре

В България ги има у в Парламента , и в СЪД. СИСТЕМА ,.... Е И ? На скоро :''В училищата в България , БИЛО нормално да се продава дрога ''?????

Външен човек , от ''друго'' училище ли е ?

В най-корумпираната държава , отново осъдени няма да има !

Външен човек - ама работи вътре в училището. Кастрева, кастрева, бая чурки си изпочупила докато седнеш на този стол, ама не си станала по-умна..

''Неадекватната министърка Кастрева , се изкиха неподготвена ''!

Въпросът е какво прави външен човек в училището при първокласниците?

Не е истина какви боклуци ни напъплиха. Май ще се наложи да ловим брадвите. Държавата ни е изоставила.

Ванчето Кастрева веднага бяга пред вятъра , не е ли обидно и нагло ?

Веднага на момента кастрация и доживотен затвор за този изрод!Веднага!Боклук долен!

Г-жа Кастрева отново не е в час....какво, като е външно лице този изрод, нали училището и детската градина трябва да защитават децата и да ги опазват. Защо на този пост е толкова неадекватен човек!!!

Бърза да се прзастрахова, че после няма време да се разправя. Нали от 9 до 5 са заети да поръчват стрес топки и тефтери по еврофондовете, или да организират поредния банкет след семинара.