Задържаха опозиционни активисти при протест в Москва

До негодуванието се стигна, след като кандидати на опозицията не бяха регистрирани за участие в местния вот през есента

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

русия си остана империя на злото горбачов им подари свободата но те са мазохисти не я щят

И как не са събрали достатъчно подписи след като само арестуваните 1400 са достатъчни?? Бахти и кочината дето са си заформили руснаците..

на който се надяваха няколко откачалки начело с навални.

само Майдан ви е в кухите кратуни.......ако някой протестира задължително трябва Сорос да му е платил да прави Цветна Революция. Откачалки били....сигурно , кой може да протестира против такъв РАЙ комунистически тия ако са откачалки,какви са ония жълти жилетки дето цяла зима палеха и всяваха безредици.....революционери ?

Те натрупаха напоследък много опит в отразяването на такива събития.

НаСРалните соросоиди не се котират нито в Унгария, нито в Русия. Унгария си има Орбан; Русия - Путин.

Най-проспериращите 2 страни в Европа (с изклчючение на България,тя е пред тях - купуват се самолети от излишъците). Унгария последните 15 години пропада, че и започва да копае дъното. Селата им а времето бяха по конец, а сега приличат на цигански битаци. А за руснаците, те си знаят..

..............где так вольно дышит человек!

дядка, владееш руския. Конграчулейшънс!

човек трябва да знае езика на враговете си, за да може да се опази!

Няма начин тия са демократи колкото лъвът е вегитарианец,

Вече трябва всички да разберем дали комунизам демокрация или какъвто и строй щете оправия няма все бият другия варянт народа да не излиза на мирен протес с някакви искания а направо да взема оръжието и да се мятаме който оцелее май като глдам натам отиват работите комунизма беше лош строй сега е уж демокрация то стана още по.лошо в Русия е същия грабеж и разруха както в бг изоставени градове изоставени села шепа хора владеят крупни предприятия богатства нефт диаманти газ а бедния човек при всички случаи е прецакан

в Хонгконг днеска са към 300 хиляди - за какви права на руските лешпери ревете тука? Ето ви от днешния дир "Стотици демонстранти влязоха в сблъсък с органите на реда след протеста, който не получи разрешение от полицията да продължи. Органите на реда използваха сълзотворен газ, лютив спрей и гумени куршуми за разпръсване на демонстрантите."

странна работа - преди да допиша и прегледам текста ми го публикува дира.

А къде не бият ,,негрите,,?

Явно руската полиция е далеч от френската. Има да учи още доста много. Нямат гранати със сълзотворен газ, нямат водни оръдия, .. не бият с палките яко... изобщо - не стават! )))

що се отнася до протестиращите: Те не могли да съберат подписи, за да се регистрират за изборите, а сега протестират! Срещу кого бе? Путин ли да ви събере подписите?

Някои от кандидатите са угаловници!

днеска е било голямо мазало.

щом са опозиция да ги бият! да ги затварят по затворите! да ги убиват дори! само се чудя борисов що днес не изпрати жандармерията на бузлуджа да претрепе българската опозиция?

ма що несте съгласни бе?? нали са опозиция?!

така,така,не трябва да им се дава да дишат на гадните опозиционери....виж Ердоган как изтърва местните избори.......а ти,ти каква руска подметка си,не е истина просто.Ще ми сравняваш тия демонстранти с ония анархисти дето палеха центъра на Париж ( и не е да им е платил Сорос , а някой друг )

Забравили сте в заглавието НЕРАЗРЕШЕН и какво ви мъчи че няма газ и гумени куршуми като във Франция ли ХАХХАХАХААААА

За тези, които се информират за ситуацията само от официалните руски медии, им препоръчвам да изгледат преки репортажи от задържанията на граждани в Москва ( има в ютуб голямо количество репортажи) - броят на полицията и Росгвардия превишава многократно броя на митингуващите - всеки един се задържа от най-малко четири огромни горили, без значение дали е дете, жена или старец, при това без никакъв намек за съпротива! В колона по един, държейки се за предния с ръка, като деца от детска ясла, десетина охранени "пазители на реда" разсичат хората , достигат до набелязания обект (който обикновено изобщо не предполага че нарушава нещо) грабват го и го повличат към камионетките!

не си въобразявай, че другите пасат трева.

Не, не пасете трева - това предполага известна степен на свобода, нещо, с което вие не разполагате! Вие сте навързани като добичета на руската ясла, и каквото ви подхвърлят с това се задоволявате!

Да ги мачкат! А ти какво си се е загрижил на за тази продажна маса хора.

Деца от детска ясла? Ти на ред ли си? Какво там правят бебета? Ако наистина ги има там, то това е чиста провокация от подлите опозиционери.Кой нормален човек ще доведе детето си в тази опасна навалица? Ако е така, то добре ги характеризира, че нямат граница и не спират пред нищо.

И като погледнем "неофициалните" медии става ясно че в Русия, вместо да пребиват протестиращите които не могат да убият както правят във Франция, направо ги носят на ръце-)

Русия не може да бъде "демократизирана " от вън с натиск, давление или бомбардировки освен със санкциите, които не помагат, значи тя трябва да бъде разбутана отвътре. В САЩ дори не крият, че Путин им пречи - разрушава хегемонията на САЩ и те поддържат и финансират така наречената опозиция, която иска да разруши "родната" си държава при това използва школници, които не разбират какво искат, но лесно се подават на вредоносни внушения.

Според руската Конституция митингите не подлежат на разрешителен режим... Тъй че "несанкциониран мигинг" е нонсенс според собствените им закони - ако ги спазваше властта и "гвардията" им. За много подписи, определени от "графолозите" като недействителни има видео как отива човека и пита в избиркома на какво отгоре собственоръчния му подпис е отхвърлен - в отговор само вдигат рамене, не смеят да говорят даже. Иде новата 1937...

от съдия в техния ВКС. какви разбирачи имало само.

че разбираш от материята колкото свинче от звънче.

я сподели.

Само изключително елементарен човек може да прави аналогия между двете ситуации!!! В Москва няма нито едно счупено стъкло, нито какъвто и да е намек за агресия от страна на протестиращите- агресията и насилието са от страна на полицията и Росгвардия ( които впрочем по численост превишават броя на Сухопътните сили на Русия), което ясно показва от кого се бои повече властта -от външен или от "вътрешен" враг(руският народ). Интернационалните ударни бригади на "жъртите жилетки " във Франция опустошиха и подпалиха цял Париж и други градове.

стига с тия смешни доводи.

Кви интернационални бригади?! Във Франция вдигнаха данъците и хората излязоха на улиците... комичното в случая е че Макрон няма пари за да плати на полицията за положения извънреден труд и затова полицаите толкова ожестечено се разправят с протестиращите-)

прав си, но в россия си имат един коментар за конституцията на снимката елцин връчва конституцията на россия на путин при встъпването му в длъжност под нея коментара е: путин прие конституцията, и никой повече не я видя!!

толкова си елементарен.

Зомбита са американски фолклор и не виреят из Русия, щото тези имената на тези с установени фалшиви подписи са вадени от списъците на умрелите...от няколко години насам-)

Навални както не работи и не ясно какво друго прави освен да вреди на държавата си, да обясни с какви пари и за чия сметка живее и да ходи извън държава навсякъде както и на почивки." Държанка" на американски господа.

държанките така ги наричат сега.

Навални е свободен чове, и не е длъжен да обяснява на държавата си, демек на Путин, с какво се занимава. Още-повече, че то се вижда с просто око с какво се занимава. Не всички са тъпи тролове, че да не го разберат.

на лидерите на опозицията - Известният опозиционнен политик, бившият депутат, полковникът от КГБ на СССР Генадий Гудков е заявил, че в Русия е станал държавен преврат. «Граждани на Россия! В Москва има държавен преврат. Към властта се е устремила хунтатау която подкопава конституционните основи на Русия. Вашите кандидати са задържани: Яшин, Жданов, Дм. Гудков, Янкаускас. Вървете в отдела на МВР, поддържайте ги. Ако народът не може да брани и подкрепя своите лидери — това не е народ!» — заявил бившият депутат и полковник от КГБ Гудков. Време е да се задействат санитарите и за хапчета, викам аз. Продължавайте да им се възхищавате. Источник: https://rusvesna.su/news/1564230679

в россия няма опозиция! всички читави руснаци отдавна са в чужбина! и доста от не много читавите! утре невални да изберат за президент, россия пак ще си е същата кочина, а русские същите варвари!

Марш у кочината ве! Скрии сё там и не квичи, чё свинската чума върлува около тебе свинята мизерна.!. мбууухахаха

ти специално си от най- нечитавите представители на това варварско племе!

Всеки ден стават чудеса. Ето, днес най- вежливия алкаш защитава Невални и цялата опозиционна зган на Русия!!

ти сподели, че си гласувала за Яблоко - най-тъпите опозиционери, обрали Русия през 90-те, така че нямаш думата.

по-добре се погрижи за тяхната кочина, да не се разболеят.

гледам овце, не свине! някой от тях са умни като тебе, и значително по креативни!

гащник смотан.

писах че гледам овце, а не овчарник, смо..тльо!

или си овчар - други варианти няма.

тъпи, овцете са на свободна паша! прибират се в овчарници чак когато падне сняк, смо..таняко!

"На несанкционираната акция в центъра на столицата за нарушения на обществения ред са задържани 295 души" В полицията са подчертали, че "значителен брой от задържаните НЕ са жители на Москва". -------------------- освен това се отбелязва масовото участие на непълнолетни - на навални зомбираните, които му пълнят касичката с парични вноски.

Нешастни дрогирани грантаджийчета, това ли е представителството на целия руски демос? На изправителен труд в колониите - от тия безделници и без това няма полза, те могат само да рушат и да блудстват.

Браво на полиция. Само бой по тези либерални изродите.

Гледах малко от стрийма и виеда в Туитър и Фейсбук. По мои сметки протестиращите са около няколко хиляди - общо може би 3-4 000. Организацията им е безупречна и действат точно по наръчника на Антифа, който е разпространен в интернет: - разделени са на групи, действащи координирано на различни места - сред групите ясно се забелязват тези, които са предвидени да провокират ченгетата - въпреки жегата са облечени с по няколко чифта дрехи, върху които са си сложили дебели зимни шушлякови якета, всички без изключение носят раници (някои самона гърба, по-малко - и отпред на гърдите), някоии са с доста дебели шапки - във всяка група, оснвен провокиращите има още три подгрупи - на хлапета (очевидно непълнолетни), основно момичета, които буквално избутват пред полицаите когато те тръгнат напред във верига; такива (пак основно млади момичета), които дават интервюта пред медиите и накрая - подгрупа снимащи със смартфони и стриймъри. Действията са в строга последователност: - провокаторите удрят ченгетата, опитват се да им вдигнат шлемовете, обиждат ги с какви ли не думи, ритат ги; - когато ченгетата не издържат и тръгна напред, избутват пред тях хлапетата, като ги ползват като щит и през това време провокаторчетата просто изчезват назад - така на предна линия остават хлапетата, които ченгетата избутват и бият, а втората линия снима или дава на стрийм - ако ченгетата не спрат, цялата група се оттегля в подлези, магазини и пресечки. После след като ченгетата все пак спрат - щото са ги разпръснали, онези явно се събират на уговорено място и цялата група се появява на ново място, където действията се повтаярт. Че ще ги бият и разпръскват, че ще ги смажат и ще ги арестуват е ясно предварително - то очевидно точно това е и целта на организаторите.- да ги "накървят" и настървят. Дезинформацията също е на лице - дори и в тази статия тя била задържана, което съобщила в Туитър. Е как бе пиле си задържана пък туитиш? Или си пусната (т.е. не си задържана) или просто лъжеш. А Навални - както винаги си уреди с едно две изявления и "акции" да го арестуват предварително - за да не трябва да се включва в ротестит и да ги овладява. Вече почвам да си мисля, че е човек на Путин, на когот западняците тъпо вярват. Впрочем, точно той преди 3 дни призна в пряк ефир, че не са успели да съберат необходимите за регистрация подписи. това как ви се вижда?

Да ти отговоря на въпръса: аз мисля, че ти лъжеш, и представяш желаното от теб за факт.

Фашизмът в Русия е по-страшен от тоя в Германия! И ако в Германия беше само 12 години (1933 - 1945), то в Русия е вече 102 години (1917 - 2019) и не се знае кога ще свърши! За съжаление пълно освобождение от руската свинска чума няма! Но затова са виновни руски подлоги и платени агенти като Гоце, Доган, Марин, цялото БСП & Co и още много знайни и незнайни руски помияри и откровени небългари, които допуснаха 300 000 души руская сволочь да станат собственици тук и да ни контролират днес не само чрез Лукоил, но и с жива сила и техника! Обаче Империята на Злото е толкова прогнила, че тя сама ще падне под собствената си тежест! Гаранция!!! И тогава тежко им на тия 300 000 пияндурници и курви тука.

Пич, ти май поняти си нямаш от фашизма - какво означава думата, от къде е дошла (нека т подскажа - идва от фашио), кой и кога го е създал и най-вече - къде е имало фашизъм, а къде нацизъм. Къф фашизъм в Германия, бе?

Мнооого си плосък, пич! Нацизмът (или национал-социализмът), ционизмът, азиатският "комунизъм" и други тоталитарни античовешки режими носят общото име фашизъм. Национал-социализмът на Хитлер по своето съдържание е същият като фашизма на Мусолини или ционизма - те имат еднаква икономическа и политическа система и сходна идеология. Тия неща обаче не са ти ясни и аз нямам намерение тука да те образовам.

Тотална каша ти е в главата. Още от времето когато си учил МарксизЪма и ЛенинизЪма. Ама то в АОНСУ ква друго да те научат?! Нема начин просто! :)))

Лукойл е собственост на Ротшийлд (20 % на азера Вагит)

Анти

Какво прави всяка една полиция при несанкциониран митинг?Това е новина само за дебили или за оправдание на хвърлените на вятъра пари за протестерите.

:) Общо взето, руските ченгета могат много да се поучат от колегите си във Франция и Испания (Каталуния). Щото там прошка няма никаква - бой и стрелба до нас...иране.

Вие сте смешници , занимавате ни с някакви протестъри , бройка колкото едно малко Село в Родопите ! Не си струва да пиша ,щом ви плащат пишете Дир.БГ !

jikev@

Гешев, гледаш ли как се работи с опзицията? И при нас идат местни избори. Някакви "десни екстремисти", дори успяха да се регистрират... и мислят не само общински съветници, но дори и кметове да издигат... Нагли терористи. Виж Чайка как действа! Разделение на властигте искали...

Значение колко са били протестиращите Властите ги е страх от тях. Затова забраняват протестите и арестуват организаторите. Ако протестите не бяха забранени. Ако за протестиране не арестуваха на едро, протестиращите щяха да са много повече Путин го е страх и да ги допусне до избори Това са фактите

Страх? От 200 човека?

Е страх, защо им забранява да протестират? Не чупят. Не палят. Къв е проблема? Нека не са 200. 100 да са Кремльовския вожд цапа памперсите. Иначе не биха ги спирали и арестували

Страхът, приятелю е особена сетивна категория, която не се измерва с количество! Някои хора безумно се страхуват от мишки, например, други от паяци! Безкрайно унизително е да видиш как четирима огромни оядени мъжаги влачат по улиците 14-16 годишни деца, жени или старци към камионетките - страшно много ми напомня архивни кадри от нацисткото управление на Германия! Всъщност, който е запознат с историята, може да проследи абсолютната повторяемост на събитията малко преди ВСВ и сегашните действия, само че вместо Хитлер, сега главно действащо лице е Путин - аншулсът на Австрия - анексията на Крим, нахлуването под предлог защита на судетските немци - окупацията на Ю Осетия, Абхазия, нахлуването в Чечня, събитията в Приднестровието , Донбас и Луганск1 Аналогична е и позицията на Европа - нескончаеми отстъпки пред агресора, провокирайки го за по-активни действия във военната сфера!

тъпи и упорити. стига ръсили овчи мисли.

Анти

Направо счупи тъпомера.

Най лесно ще е периодично да конфискуват парите на Навални. Тези дето ги получава от САЩ за да ораганизира пидобни циркове. Така никой няма да се яви на "спонтанните" протести.

това е важно да се отбележи. този безсрамно въвлича пикльовци и пикли в политиката. на този несанкциониран митинг са били доста от тях.

руската полицията поне арестува хората..... докато френската и американската направо бият с палки, стрелят с гранати с газ и пускат водни оръдия. Нищо такова няма в Москва, доколкото разбирам. Що се отнася до регистрацията на кандидатите - по закон трябват подписи и който не ги е събрал да не се сърди на Путин.

на избори опозицията събира някъде общо 2-3%. Така че не виждам как ще събират 5% подписи. С подписите се отсяват кандидатите, които нямат достатъчно подкрепа и само правят навалица на изборите.

евразийска клоака!

3, 5 хиляди участници, от тях 700 журналисти. финита ла комедия. кой откъде е. преди мероприятието някоя си латинина тръбеше (от чужбина), че ще направят революция и ще свалят съществуващия недемократичен строй. задържаните са към 400 души. Ще отнесат глоби, няма да ги арестуват.

Джуджака ще ги яха тия още 20 години .

РоSSия е била, е, и винаги ще бъде една клоака, затвор, крепостна територи, в която човешкия живот и права НИЩО не значат !!! Всеки по-умен руснак бяга от там. Там са останали само деградирали типове, олигарски и проститутки !!!

какъв СС те гони? Ненормалник.

там няма деградирали типове, олигарси и проститутки, така ли? какво против имаш впрочем срещу проститутките? май не те щат и срещу заплащане.

Равносметката- пострадаха търговците на Тверская от протестърската простотия.

каква "трагедия" за "бизнеса"! Докато робуваш на "бизнеса", което е едно голямо НИЩО без Хората, ще има още много протестиращи!

Гледам онлайн. Протестиращи вече няма. Тръгнаха си. Мирно и кротко, със здрави глави.

не мисли за бизнеса, техните приходи са от милостиня за брой постинги. няма да те разберат.

Чета тука глупостите на всякаква платена и заблудена паплач и разбирам защо сме на това дередже. Нашите политици се ползват, от светлия Руски опит, в кражбите и продажбите, но си остават дребни и нищожни в сравнения със своите кумири. Русия не е европейска държава, а азиатска и именно за това може да съществува само под формата на някаква диктатура. Самия факт, че е с най-голяма площ, с най-много природни ресурси, с най великата-армия и всичко друго "най", което може да се сетите, а за последните 25 години можа да роди само един достоен президент, който да е задържи на 60 и някое място по БВП (по номинална стойност) на глава от населението, може да ни каже в каква разградена кочина са превърнали тази велика държава комунистите. Уважавам Руската история и народ но не и политическата и върхушка, класа и олигарси.

Дай Боже и тук така, по "азиатски" да се разправят с неразрешените митинги и протести. А не, като в "демократичния" свят.

А знаеш ли защо е забранен ? Ако са толкова незначителни тези хора и малко , защо руската държава се страхува от тях и ги забранява? Защо в Родината ни никой не забрани БСП или Обединените Патриоти, а ?

За да е забранен, първо трябва да е разрешен. А не е разрешен, защото никой не е поискал. И протестърските медии, отразяващи директно "протеста го споменават. Казват кога е било разрешено, и защо днес няма такова нещо.

изказване на което няма как да получиш никакъв палец!

Може и така да е, но е и фактологично :).

всяка седмица в Русия има задържани висши чиновници за корупция, кражби и злоупотреби, има осъдени на години затвор, конфискация на имущество и т.н.

Ба си "размириците" . Полицаите си стоят, протестърите също. Журналистите свободно минават между полицията и протестиращите. Няма бой, няма стрелба, няма нищо. Няма и аналогия с Париж!

В Русия никога не е имало социална несправедливост !!! Тези соросоиди, тези джендъри, тези либерасти , тези бандеровци там , в Москва са платени , освен това имат милиони в швейцарски банки , лично ролдугин име пренася рублите скрити в цигулки !!! :))))

Откритата подкрепа (включително финансова) на опозиционни активисти от САЩ и техните "западни партньори" не е ли "намеса в изборите" на Русия? А какво да кажем за България... Половината медии (Дневник, Капитал, Медиапул, Фактор, КлубЗ, ОФНюз) се финансират директно от фондацията "Америка за България" - под формата на "грантове в подкрепа на демокрацията". Оттам се финансира (но неофициално или през фирмите на Прокопиев) и партията "Да, България" на Христо Иванов. ГЕРБ е основан и финансиран с помощта на фондация „Ханс Зайдел”. Така че раболепното поведение на Борисов пред Меркел не е случайно...

на време е капутн да падне ... факта, че НЕгласуваще вече и там отиват към 50% е много показателен за нарастващо вътрешно напрежение и липса на реална алтернатива! НЕгласуващите - техният % и състав е Лакмуса за състоянието на Системата в която и да е страна! Тук са вече 70% - което значи, че Краят е много близо!

Не е лесно да си продажник за центове- разбираме те.

се е намерил и няма да се намир този, който ще ми купи личните мисли и виждания за живота! НЕ може да купиш нещо, което просто НЕ се продава!

на президентските - нахални се кандидатира за кмет и събра някъде 2-3%. не ствай смешен.

% гласували?

навални е събрал 2-3% на изборите за кмет.

Руската измет троли!

Колега, пообъркал си се.

Измет са твойте политици които циганите ви избират.

за "избиране", а не за "вършене на конкретни неща", за които после да ти търся ПЕРСОНАЛНА отговорност, НЯМАШ шанс да те избера!

Журналистите са повече от протестърите. Стоят по пейките и бездействат, щото няма какво да отразяват.

Траловете на гадното джуджета се побеснели тук!

Това ли успя да съчиниш? Поне гледай видеата. Те са показателни за "протестите"

Гледай в YouTube канала на Навални. Разследванията му са показателни за мащабите на корупцията в Русия. Всички руски чиновници и олигарси са големи "русолюбци", но ....източват руската държава а авоарите и замъците им са на ЗАПАД. Затова реват "руснаците" против санкциите - държавните чиновници не могат да си посетят имотите си в Алпите, Лазурния бряг, италианското крайбрежие, Испания. Заработени с тежък "чиновнически труд" несъизмерим с доходите им. И накрая Навални да покаже на показ цели замъци купени с чиновнически "заплати".....например замъка в Австрия в който е обявена Първата Световна война. Това здание освен като архитектура има и историческа стойност ....при продажбата. Или Навални да покаже механизма на даване на бакшиши на Манафорд(бившия шеф на щаба на Тръмп и световен ЛОБИСТ). Сивия кардинал на Русия Приходько, заместник на Медведев, прави среща в Норвегия на яхтата на Дерипаска и го кара да плати $2 млн на Манафорд под формата на платени интервюта. На яхтата присъстват елитни проститутки, едната от тях Настя Рыбка издава книга с подробно описание на срещата. Това е отвсякъде корупция и аморално за политик. В САЩ Приходько щеше да е в затвора. На въпрос на американски журналист за $2 млн дадени на Манафорд, Дерипаска отвърна ядосан: Get lost(изчезвай). Затова е арестуван Навални с екипът му - ако станат московски депутати ще възбудят дела за КОРУПЦИЯ и ще има осъдени. Навални го заявява в ПРАВ ТЕКСТ.

Сорос е онождал грозните мами на българо-руските тролчета, затова го мразят толкова... Вероятно тоя Сорос ще е някво божество-след като успява да се намесва навсякъде по света в политика, икономика и същевременно е таковал родителките на толкова много тролове....

явно имаш проблеми с ерекцията и все онождане ти се привижда.

Не Сорос е божество, А ПАРИТЕ МУ КОИТО ТОЙ КРАДЕ ОТ БОРСИТЕ. Има си и такава нация която знае как се прави това.

след като имат нахалството да пръскат полицаите в лицата с шпрейове. бой по чутурите. всяка жаба да си знае гьола. цялата им върхушка е ходила на мероприятия на чужди нпо в чужбина да се учи как да манипулира тълпите и да прави революция. няма да им мине номерът.

В чужбина?!

как пълзят пред щатските си учители, видях копия на извлеченията от банковите им сметки, това ми е достатъчно. чух на какво ги учат. да пудрят мозъците на такива олигофрени, каквито чета тук.

Само бой по (псевдо)либералната сган!!!

50-тина соросоидни маймуни отишли да си правят селфи. Милицията е на поне 100 метра от тях.

В Русия, както и в САЩ, е забранено ФИНАНСИРАНЕТО на политици отвън. Навални е арестуван за да не спечели той и екипът му места в Московския градски съвет. Така ще свърши монопола на Собьянин.

в Русия няма забрана за чуждо финансиране, това все пак не е САЩ, единственото изискване на руснаците е източникът на финансиране да бъде деклариран, то и затова хората като Навални нямат обществена подкрепа;)

да получват грнтвете. знае се как.

Досега не вярвах, че в интерент има толква хора, които упражняват професията на трола. Но от коментарите тук виждам, че те наистина са много. Голяма част от тях не са получили подробни указания, а само ключови насоки - хулигани, соросоиди, а в америтка как бият негрите, а в русия само ги галят и т.н.

От кога фактите са тролване?

няма помия за теб

Америта и Франция е, че ако там имаше такъв протест, той щеше да е разрешен и полицията да го охранява, а не да го разгонва! Но за троловете това е доста сложно да разберат, че има разлика между мирен протест и разушителни действия, както във Франция!

че жълтите жилетки са разрешени?

Но партийците и партийната работа останаха. Затова полята в България са пусти и необработени.

Няма по-про3то същество от фен на пУтлер и гумеН ГАДев

от платения трол.

не е вярно не е вярно не е вярно

от трол по душа и призвание.

Навални и с-ие всячески се бори за лидерско място, ама зад лидерите има маса хора, а зад него - йок. Щото "и с-ие"-то нещо чуждоземско било... А руснаците това не допускат.

пак ли са били руските сороси като нов тупан

след като тълпата е преминала през загражденията, влезли са в телевизията на навални и киното в тубата спира. засега протестърите могат да се похвалят с двама ударени по главата.