17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тея за дюнер ли са все на път през София? Гледам картата и си мисля - чий го дирят там на път за Сърбия? Или просто сбора им е там преди тренировъчни лагери нейде из планината…

по една кирка и да почват корабоплавателен канал вн-сф.

Докато излезе новината джихадистите трябваше да са гръмнати вече.

Да дойдат до София, минавайки през цяла България! Няма ли най-после някой да се почувства неудобно и да направи нещо?

Защото им е казано на ушевите да ги пускат както навремето беше казано на ушевите да не пипат циганите при престъпление

Добре, хванали още осем нелегални мигранти.После какво ги правим? Регистрираме ги храним ги и после те си организират нов канал, нали вече имат опит. А не може ли да ги репатрираме обратно ,все пак ,въпреки че и те бягат от война са преминали нелегално нашата граница. Това е причината западняците да имат възражения за влизането ни в Шенген, а не,че изобщо имаме имигранти. Ние не трябва да допускаме нерегистрирани емигранти да нахлуват в страната, а не изобщо емигранти.

Репатрирането иска прием от другата страна ако тя откаже или няма единна власт там както в Либия Сирия и тн как ще ги репатрираш

Ами Черно море голямо,да плуват към ,Сирия,Афганистан,може и към Одеса.

да водим поне статистиката, че да има за какво да си искаме увеличенията после преработваме се и сме мноооу гладни

От както стана ясно, че Шенген ще го гледаме само през крив макарон, няма защо да се набираме, като глист на буца, камо ли да рискуваме живота на нашите полицаи! Вместо това, просто трябва да се осигурят благоприятни условия за трансферен превоз на емигрантите от южната до северната граница и оттам да се засилват по направления в Европа, към ония джендърски държави, които искрено ни обявиха за трета категория хора и официална Периферия на Евро-градинката. Време е за бунт на сервитьорите, обслужващи софрата на Господарите!

Те се разхождат като у тях си............ няма ли кой най накрая??????????

Осигурете им коридор към Сърбия,С.Македония.Те не са ЕС.

А из шенгенско спокойно се разкарват терористи, трепат ги и им ебат жените, и дъщерите, и родата до 10 коляно!!! ЕвропИдали!!!

Чакате ги да дойдат до София? Браво, умници!!!!