Задържаха истинските убийци на 43-годишния Десислав от София

Криминалистите стигнали до двамата мъже след разпит на техни познати

Обратно в новината

Коментари - Задържаха истинските убийци на 43-годишния Десислав от София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Убийците на народ,държава и Родина 30г. са все на власт,като някои от тях законодателстват,други правораздават,трети - слугуват и предателстват.

Изток от дипломатически квартал се превърна в клоака, бъкаща от пияндури, курви, наркомани и изтрещяли пенсии.

Да не забравите и "русофилите"!

......е "zeus", споко бе нежна душичке, те само са го милвали с тоягите пък той взел че умрял от кеф, но не се притеснявай за извършителите сега по съкратената процедура и готово 10 години 5 ще лежат и са на свобода и може и теб да те срещнат и да те помилват с по-здрави тояги, дано да издържиш,....докото не изтребим първо боклуците като въпросният "zeus" и след това всеки изрод като тези двамата да получи по една 9 mm. дупка в тила,....това е пътя...

UBIITE GI

Браво на Гешев! Откакто той стана главен прокурор, престъпниците вече немогат да се измъкнат!

Пил ли сте?

Не, не е пил Цецко, не е пил лекарствата си

Кога стана главен прокурор, като процедурата май още не е минала. :-)

А в Великобритания дават 18 години само за опит за убийство

Не го вярвам. Нали някакъв Джок беше заклал българин у нас и искаше да го съдят у дома му. Тук май има 20 години, и май го избираха едни за човек на годината.

Opeloto na Deso 6te se izvarshi na 14,09,2019 g v carkvata "vaznesenie gospodne" sreshtu Rumanskoto posolstvo ot 14.00 4asa.Mir na prahati Deso.

Абе! Как може единият да е обявен за държавно и международно издирване, а той да си се разхожда и никой да не го търси? Значи хванали двама и те го посочили, той си работи, живее и даже убива, а никой не го търси! Браво бе! Добра полицейска работа!

Ами те го търсят на адреса по лична карта и толкова. Един съсед имахме във входа, сума ти хора завлече с една пирамида. И него така го търсеха, а той си разхождаше кучето пред блока.

Дир, кои сте вие, та да издавате присъди за убийство? Убийци ще станат като ги осъди съда, сега са само заподозрени или обвиняеми!

Присъда никой не е издал! А квалификацията "убиец" очевидно е правилна.

Вземи прочети Конституцията и пак ще си говорим

куките само така могат - с бой, докато някой си каже всичко :)