Задържаха хотелиера за ритника срещу израелски туристи

След проверка от Министерство на туризма министър Ангелкова заяви, че подобно поведение е недопустимо

Обратно в новината

Коментари - Задържаха хотелиера за ритника срещу израелски туристи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само дето ритник нямаше имаше смешно падане. Гледаме клип правен, от двете жени където обаче не се вижда как наплюват рецепционистката . Това са две провокаторки, такива неща не стават случайно винаги се предизвикват с определена цел. Времето, ще покаже, какво се крие зад всичко това.

Какво от това, че медиите показват мутренското поведение в хотел с 4 звезди? Какво от това, че ще губим туристи заради опитите за шмекеруване? Като няма здрава ръка, която да тропне на масата и да следи постоянно хотели, ресторанти, заведения, концесионери и т.н. (да не забравяме, че всеки си има задължения и отговорности), няма да се повиши броя на туристите. А те остават само от чужбина, след като българите вече не искат да се излагат на некачествено обслужване, ругатни, заплахи и т.н. А тази здрава ръка може и трябва да им отнема звезди, лицензи, за да се научат, че клиентите винаги имат право и изискванията им са основателни. Затова си плащат.

Не и ако клиента се прави на нещо повече

Аз отидох до Гърция, щото ми казаха да не стъпвам на бг черноморието. Отидох на гръцки ресторант и почнах да чупя чинии, щото така ми казаха, че правили гърците. Обаче дойде полиция и ми разтегли халката, щото се оказа, че не можело. Оттогава се мажа за стягане на халката и вече не ми се ходи в Гърция.

Ще ти платя, за да те наплюя, не забравяй, какво си казал и не ми посягай след това!

Няма да пувярвати аку ви кажа, че в цивилизованити страни хутелиерити ши са извинaт на гостити си заради ниудобствуту, ши им придложат 10% утстапка или ши ги пуканят на бизплатно питие, обят или вичеря! Придставяте ли си какви работи имало по цивилизованити страни? Буа? Направу дан пувиарваш! Я па сиа, некви си гости ши ми казват те на мени! Ша видят те сиа кой сам ас!

това изобщо не е вярно, ще ти пуснат една презрителна усмивчици и ехидно ще те накарат и до по-късно да чакаш. Свърши тя митологията с така наречените цивилизовани страни. А за теб като циганин с основно образование даже и усмивчица няма да има...

Булгар булгаааааар! Добре дошли в Булгаристан! Тук ви обслужва бай Ганьо Балкански! Тук гостите нямат никакви права, имат само задължения! Да си плащат, да плюскат мизерна храна, да спят при брутален шум и да не се оплакват, да лежат по мизерн пясък, да ги ритат и бият полуграмотните мутро-чалгари добрали по съмнителен начин до състояние! Скъпи туристи! Не сте изпаднали толкова много за да гостувате по пропадналото и мизерното черноморие на Булгаристан! За същите пари можете да летувате в Гърция или Турция като царе, където сте добре дошли! В Булгаристан не сте добре дошли!

дано да те изрита некой швед в ченето ! Те така са свикнали да се отнасят към тебе !

she te izrita norvejec tebe

Така е-туристите чужденци ивмат право да ритат камвериерките, и да плюят рецепционистките. А ние трябва да мълчат, да не се обидят чужденците!

Този шушляк бил голям каратист

Само да попитам. що за туристи са това, които се придружават от офицер за сигурност. И що за държава сме ние, да позволяваме на кадрови разузнавачи на чужда държава, да джиткат където им се хареса, уж са туристи.

Статия, изобилства от "терминология", сякаш за да се измести фокусът върху някаква мнима организация (естествено, постфактум i proforma, както всичко в тая дъжавица) на мнимото разследване, предшеството мнимото вършене на нещо от мнимото правосъдие. Ангелкова се заканва да разучи какво било станало.. да наказва, но от първото изречение е ясно, че всичко е за парлама из медиЙте и за тежкареене с поверените и' институциЙ.. Защото и тя си има шеф.. все пак, да не забравяме. А гафовете и напоследък се множат в геометрична прогресия. Но като гледам коментарите, в които с чувство на гордост и патрЕотизъм разни капацитети обясняват, че никой никоого не е ритнали, а само е имал половинчато намерение.. пък и евреите и арабите и прочие са втори сорт хора, особено когато идват да оставят една сума в родното, затрито от тъпотия Бетономорие... искам само едно да попитам. Драги сънародници, не се ли уморихте да гледате този евтин цирк и изтъркана пийп шоу програма по всички нива на овластените институциЙ? И не ви ли писна да летите в свободен полет надолу към дъното на всички класации, като най-безкултурните, най-необразованите, най-мързеливите, най-негостоприемните, най-корумпираните, с най-робската психика...? Май не сте..?! Защо не можете да си признаете, че никога не сте знаели какво означава добро обслужване, както и никога не сте се интересували искрено да научите... поради гореизброените вече качества, които лъсват на цял свят благодарение на многобройните прояви като тази, заради коментирам. Да, добри хора се срещат навсякъде, тук също. Има и свестни хотелиери, честни хора, работещи в сферата на услугите.. Да, те заслужават добро отношение и признателност за труда си, с който изкарват всеки лев. Но и да... те по-често са от едно друго поколение, което в свое време не е имало изобр да ходи или да не ходи на училище, да бие ли учителя и да открадне ли тия пари от тия фондове или това ДДС, че така е по-лесно да се живее. А онези, които сега задавате стандарта и създавате лицето на времето, в което живеете - вижте го това лице в огледалото, най-после.. хубаво го разгледайте. То е все по-отблъскващо, не само след пиянска вечер, а изобщо - всеки ден, в ежедневието. Щом прояви като тъпотията на тоя собственик на хотел са нормални за вас, а и самата тъпотия и несправедливост даже ви се вижда спорна т.е. никой никого не бил ударил, сама си е виновна тая еврейка, че е иска обслужване на ниво.. и прочие - то значи съвсем са ви потънали гемиите. Скоро няма да можете да се сравнявате дори с "индо-европейците", които сега сочите за виновници на една част от проблемите в собствената ви държавица.

Умнико, искам само да си представиш, че си рецепционист и не знаеща английски чужденка, ти вика истерично насреща, след което ти тегли, една мазна храчка в лицето.

А ти си представи, че се налага да работиш така, както се работи в целия цивилизован свят в сферата на услугите - без да блъскаш и обиждаш клиента, без да го пипаш, буташ, риташ, без да му крещиш в лицето и да му сочиш врата, защото не е доволен от услугата, за която ти е платил предварително, решавайки му проблема, а не създавайки му нов. А също си представи, че имаш конкуренция в лицето на още 500 хотела, в които опитни, любезни, професионално подготвени и компетентни хора, владеещи достатъчно английски, за да разберат не само American English от 3тия път на 50%, a и други акценти, умеят да направят добро първо впечатление на гостите и да ги посрещнат с достатъчно внимание и търпение, след като са пътували часове наред. Освен това знаят и адекватно да се справят със ситуации като късен checkout + ранно настаняване в един апартамент, могат да измислят достатъчно добри алтернативи, борят се за всеки клиент и знаят, че основното им задължение е да накарат клиента да се върне! Дали няма да се чувстваш жалък тогава, ако си на мястото на тоя развилнял се селянин, който не може да си държи нервите.. и понеже насреща има 2 жени и 2 деца.. бързо и без задръжки прибягва до физическата си "сила" (поради липса на умсвтвена...)

Няма бизнес в България има простотия. Като са взели пари от резервациите, трябва да осугрят на хора това, за което са платили. Да го арестуват тоя измамник, боклук!!!!! Такива като него, неграмотни много в България!!!!

Чифут, негър, гей и циганин да си на днешно време! Ашкулсун!

това е национален герой!

Аре стига, понеже са евреи сега ще убием нашия човек. Евреи и араби са супер нахални, без обноски.

и първи братовчеди, между другото...

Адмирации към дамите, които са си търсили правата и не са се оставили да бъдат минати по " тънката лайса" от някакви хитряги. Това двойно букиране ми напомня много на автобусните фирми, които около празниците обявяват извънредни курсове, за да привлекат клиенти. Накрая дори не пускат автобусите, сбиват по няколко курса в един, дублират места, зарязват пътници на средата на нищото / дори без информация/, въпреки закупени билети, много от тях и с последващи билети за чужбина. Междувременно тук и там набутват от гарите свои хора, пропуснали да си купят билетче навреме. А ние потребителите мълчим. Търсете си правата, сънародници! На наш гръб ето такива лекета, си живуркат охолно и доволно.

да роди от тебе...

Tq shte rajda

Със сигурност никой не рита абсолютно никой. Вижда се, как мъж се отправя да благодари за довиждане към жена, подхлъзва се и пада. Мъжът не докосва жената при падането си, което е ясно доказателство , че жената не го събаря.

Евреи и араби са братя. От една семка са. Какво очаквате.

Настаняването не навсякъде е точно след 14, както и освобождаването не винаги е до 12. Всеки хотел има индивидуална политика, в зависимост от големина, наличен персонал и т.н. и това е обозначено на сайта им. И да, в случай, че стаята е празна и готова, хората не правят задължително проблеми, че още не е време за настаняване и влизат в положението на изморените от пътя гости. "Отношение" нещо малко, но с голямо значение. В България за всичко ще ти изважничат, ще ти посочат секундите. Последното лято в Черноморец чакахме 2 извънредни часа да ни настанят, при положение, че времето ни беше ограничено. Приятелката ми накрая се преоблече в банята, докато и подготвят стаята. Камериерката и заяви, че другите 2 легла нямало да ги оправя, защото и без това била сама в тройна стая. Сама, ама плаща за 3ма. Бизнес по български

Ше минат приятелката ти и тебе

Наглостта на чужденците няма край. До кога ще се кланяме на чуждите туристи които вадят дивиденти от всяка ситуация? Защо не се защитава българското? Защо се вярва на чужденците а не на българите? Никъде по света не се толерира това. Да клиента има право, но когато се извръщава то нека бъде поставен на място.

За каква наглост говорите? Платили са луксозен апартамент, а ги наръчкват 4ма в стая за 3ма. И при възражения ги бият и хулят. Има наглост, но не е от чуждестранната страна. Недопустимо е такъв хотел да е част от Бест Уестърн. Надявам се, да им отнемат лиценза.

Арестуваха зелената нинджа !

Каквито са ни мутрите такива и мутресите или каквото повикало такова се обадило.

Клиентите са имали безобразно поведение с персонала още преди хотелиера да дойде в хотела,извикан по спешност от персонала си.Не говорете глупости.Вие видяхте ли предаването по тяхната телевизия за какви изобщо става дума...

Видяхме видеото, ако тук не се отваря по-назад в дир има още една статия и там върви. Вижда се много ясно как тоя джуджан се засилва към жената и се опитва да я ритне. И ако е свикнал да пердаши свойта слива от сутрин до вечер щото е негова собственост (или каквото оправдание си има) то нищо не му дава право да посяга на непозната. А въобще да не споменавам, че ако не беше жена, а някой здравеняк този мухльо не само нямаше да налита на бой, а сигурно щеше да му се кланя и да му лиже обувките.

страхува от мосад ,затова не говори ,че са я плюли ромките .едната беше с шалвари !

Няма от какво да се страхува,а да си прибират шалвараните или поне да ги възпитат малко,ако искат да бъдат сред хората.Плюли,крещели,псували,при условие,че са им предложили стая да отпочинат.Хотелиерът е напълно прав,че във всеки хотел в Западна Европа нови клиенти се анстаняват след 2 часа следобяд и това може да се провери. Въпреки това в хотеа са им предложили стая за отмора докато дойде часа им за настаняване,която кресливите госпожби са отказали.

Евреите по принцип са араби-така че шалварите не бива да учудват никого

за туристи-проблеми .да ходят в турция или където искат .нека там да ги ритат истински .тия номера минават само тук ,затова и идват !май вече и на хотелиерите им е писнало от тях . човек трябва да си пази достойнството ,а тия дошли да плюят и вдигат скандали ,защото в исраел няма как да си го позволят .

Хората си плащат бе каун, резервирали са места, излъгали са ги, и на това отгоре им налитат на бой. Поспомагат икономиката, а аз съм и свидетел как много руски еврей купуват имоти.

Научи български преди да пишеш!

Значи прибрал парите от резервацията, а после места няма и в друг хотел. Къде го има това по света, как ще се почуствате вие ако платите за нещо, а ви прецакат с друго. Лоша релклама за БГ, Е ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА НЯМАТЕ НИТО ТУРИСТИ НИТО РАБОТНИЦИ, ЗАЩОТО СТЕ НЕКОРЕКТНИ МУТРИ

И милиони да плати някой,ако се държи като тези клиентки,да плюят администраторката,да крещят като обезумели-никой хотел няма да ги изтърпи или толерира.Запознайте се с подробностите.Държали са се Б-Е-З-О-Б-Р-А-З-Н-О!

ВЯРНО ЛИ Е, че си толкова малоумен и нелогичен в изказването си по толкова ясни иобективни факти, важащи в цял свят - след 13 ч. се настаняват в хотелите ????? Еееее, ти, отрепко си от тия дето са търчали да предават българските революционери на убийците. Гнида си. Гнида нещастна.

тоя е малоумен щом един, само един факт от информация не мое да вържи с главния мозък. Ни са коркай! Пълно е с малоумници тук, у нас, умиращи да плюят народа си, съгражданите си, комшията си. Такива са ослепели и оглушели от злоба. Те са малоумни и живеят само от злоба.

ajovev@

Подали оплакването 5 дни по-късно, ами да, няма да си хабят почивката да ходят на разпити да дават обяснения.

узурпирали лайноморието ! Толкова сте се самозабравили , че се съмнявам един сезон назад да ви накара да се промените.Поне 2-3 нулеви сезона са нужни да ви дойде акъла в кухите тикви !

Аз продължавам да почивам ТУК НА ГАЛЬОВНОТО НИ МОРЕ С ПЕРФЕКТЕН ПЯСЪК, СОЛЕНОСТ НА ВОДАТА И ЧУДЕСЕН КЛИМАТ!. Отказах се от Гърция, където по принуда почивах. Няма като нашето море. И като 5-звездните ни хотели. В една Атина преди години имаше само 4 броя 5-звездни хотели. Нито един от тях не може да се конкурира с българскити или с черноморските. Още декември си резервирам студио или апартамент за смешни суми в прекрасни хотели и вече 6-7 години съм много доволен. Прибавям към това и прекрасното ни море, пясък и климат. Никакви червени сухи баири по Гърция не искам да виждам със зной и мараня, там , гдето и птица няма. Морето - соленяк, камъняк. Ходя през две години в Гърция, заради компания.та и съм нещастен там. Живея си по 7-10 дни на български хотел като цар с включен паркинг в цената, с плаж и шезлонги към хотела. Даже и открита количка ни вози до плажа и обратно - на повикване, ако ме мързи да извървя 150-200 м. Жалко, че не мога да си позволя по-дълъг престой, заради работа.

Радвам се да чуя, че има такъв хотел на българското Черноморие, но това е само едно ИЗКЛЮЧЕНИЕ! А правилото е, че масово хотелите са неподдържани, сървиса е ужасен, храната и напитките под всякаква критика и на всичкото отгоре от българите се искат цени, които по никакъв начин не могат да поискат от чуждите туроператори. С две думи, българския турист плаща скъпо за кофти преживяване, чужденците поне си викат "абе кофти е, ама поне ни е евтино". Те затова не ги съдете българите, които избират Гърция, за да почиват, защото за същите или по-малко пари, получават в пъти по-добро качество. Всичко това го казвам с голямо огорчение, защото и аз изпитвам носталгия по българското море, но след два неуспешни опита, с удоволствие ходя всяка година в Гърция. Най-хубавото е, че тази година бях в невероятен хотел, собственост на българин, който буквално им показва на гърците как се прави туризъм, но се чудя защо трябва да отидем в чужбина, за да правим нещата като хората??? Явно нещо в държава ни не е както трябва...

Продължавайте да почивате на нашето умряло черноморие и да пълните джобовете на прости и дебели "батки" от селски тип. Скъпи шезлонги и чадъри, скапана храна и неподдържани хотели. За морето да не говорим - водорасли, щипалки и постоянен жълто/червен код. Нищо, вие си слушате чалгичка, галите шкембетата и ви е добре. Евала, рая гяурска. Няма завод на Филксвсген, 'щото сте ербапи. Но.....винаги се намира по-ербап и от вас и духате супата. ;)

Какво ще ти помогне. Освен че ще замърсява и ще генерира задръствНия

Аз продължавам да почивам. Отказах се от Гърция, където по принуда почивах. Няма като нашето море. И като 5-звездните ни хотели. В една Атина преди години имаше само 4 броя 5-звездни хотели. Нито един от тях не може да се конкурира с ългарскити или с черноморските. Още декември си резервирам студио или апартамент за смешни суми в прекрасни хотели и вече 6-7 години съм много доволен. Прибавям към това и прекрасното ни море, пясък и климат. Никакви червени сухи баири по Гърция не искам да виждам със дной, гдето и птица няма. Морето - соленяк, камъняк. Живея си по 7-10 дни на български хотел като цар. с включен паркинг в цената, с плаж и шезлонги към хотела. Даже и открита количка ме вози до плажа и обратно на повикване, ако ме мързи да извървя 150-200 м. Жалко, че не мога да си позволя по-дълъг престой, заради работа.

на тебе кво са ти направили на морето, та така плюеш ? Нещо като комплекс ти е останала ? Що си се врял в простолюдието и евтинията, дето я има по цал свят !?

Мутренският рай наречен Слънчев бряг. Една година се стреляха по заведенията и прецакаха сезона. Сега една карате-мутра ще прецака сезона. Вижте какви материали се въртят по телевизиите в Европа и ще разберете. Специално в Израел коментарите са крайно отрицателни.Вижте и репортажите и коментарите по БТВ. Този случай може да ни струва милиони загуби. Ангелкова дали е чувала нещо за мутризацията на туризма? Ако не е, просто да си огледа и хотелиерите и управителите и ресторантьорите!

Булгар, булгааар!

Каквито и претенции да имаме спрямо израелските туристи, от записа ясно се вижда, че управителят е най-обикновена мутра! Защото опитът му да нанесе удар с крак е факт. Не успя, защото се подхлъзна. Като гледам този "управител", като гледам как изглеждат протестиращите ресторантьори, никак не ми се ходи на морето. Там не можеш да се разминеш от мутри. Ако се разбере името на хотела в който се е случило това, с него е свършено. Никой няма да стъпи там. Пак казвам: Истеричното и нахално поведение на туристите, не допуска подобно държание от персонала. Така не се прави!

протестиращите верно имат вид на надрусани мошеници.

Ванчо и тем подобни вместо да копат тютюня станана хотелиери и ще го духат.Догодина хотелчето ще се продава.

Сега вече и такива туристи няма да има и драгите хотелиери ще си ближат пишките за сол

На клипа ясно се вижда, че еврейките започват скандала и провокират човека. Негова грешка е вече, че си е изтървал нервите.

С какво започват скандала? С това, че са предплатили резервацията си, но в алчността си хотелиера дал техния апартамент на някой друг?

с лъжите бе малоумно мекере без достойнство! евреин ли си ?

Затова и се подхлъзва и пада ,за ад не я ритне самата нея.Няма посегателство срещу деца,както днес се писаха лъжи из форума.Първата еврейка му посяга и го удря -след което се разиграва сцената.Ясно е,че ги подканя да напуснат хотела му.

Този вид туристи са комбинацията 3 в 1. Прости, нагли, лъжливи. Аргументирана, документирана и реална заплаха със законови санкции работи при проблеми с тях по-добре, отколкото прилагането на сила.

Проверено е, много добре даже работи. От прилагане на закона и реда срещу тях се боят.

То пък да бяха читави туристи а то еврей.

Как пък нямаше някой от Мосад на почивка в този хотел да утрепе този малоумен каратист

Или каратистите да утрепят него

Дерзайте хотелиери бетон бол , туристи няма , изгонихте руснаците сега е ред на евреите славата на България като "добра" дестинация се увеличава само така и ще изгоните и последния глупак заблудил се да дойде тук на почивка! Ние сме с Вас,

"антисемитизъм", "антисемитизъм"... ! да проверят дали няма и газова камера там

След като си е изпуснал нервите и се опитва да рита клиенти, независимо колко те са неправи, значи е виновен за това, че си е изпуснал нервите и е станал агресивен. То ако беше лесно да си хотелиер, всеки щеше да става. Но тези хора не си дават сметка, че всяка професия си изисква познания и опит и професионализъм, а не само да се правиш на мутра. Тези там в Слънчев бряг и Бургас мутри и бандюги и тарикатчета и какви ли не щеш са доста агресивни и бих казал по-неприятни и от софийските такива.

Софисйките мутри повече или по-малко се самоизтрепаха - кой в България, кой в Холандия, кой на Малдивите. Останаха най-умните - тихо и кротко си въртят дрогата и проститутките, и стига да няма фалове, полицията не ги закача (както е и в цял свят). Докато по Слънчака и подобни места местните мутри още са всесилни и кметове и шефове на полицията ядят, пият и еб*т при тях и получават запечатани пликове.

които плюят Бг и бг етнос един бял ден да не видят !

Тук явно има доста от не-български етнос и заклети анти-Българи. Каквото пожелават на Българите и България-да им се върне 1000 000 пъти и още толкова отгоре.

Ами за нас нормалните българи вие Ганьовците не сте българи. Както държим да се прави разлика между българи и... индианци... така и вече искаме да се прави разлика между българи и Ганьовци. Щото и те са родени тук както и вие, и те имат бг паспорти както и вие, и те безчинстват и тровят живота на нас нормалните българи - както и вие.

За това мнение един плюс горе и още 5 тук! +++++!

Но тази ситория с телевизията намирисва на анти-българска пропаганда Никакво друго обяснение няма!

Саму за таа реплика, требе да бъдеш опандизен. България когато ти изнасе, а другите българи кучета ги яле, ак оти пичелиш пари и използваш името на страната за далавери и оправдание. Това се води предателство, наясно ли си. Ти кой си, да вършиш гнусотии и да се криеш зад именто на страната и другите граждани? Мизерни мишоци, за страната го правел. Страната му била извинение да върши престъпления.

Ти какво наричаш,ако някой вместо да направи опит за разрешаване на проблема тича в телевизията на страната си.И акк с лека ръка една национална телевизия ще плюе по чужда държава...Не ели прекалено преднамерено.А ти като мразиш Българите,работа в Български форум НЯМАШ!

НЕ СИ ОПРАВДАВЪЙ ЛИПСАНА НА МОРАЛ С ПАТРИОТИЗЪМ! ЛЕКЕТА! МЪРШИ ДОЛНИ, ШЕ СЕ КРИЕ ЗАД СТРАНАТА И НАРОДА, КОГА СЕ ОСЕРЕ!

Я се погледни колко ти е умствения потенциал Как и с какво право наричаш 'престъпници' коментиращи граждани.Ало,я се лекувай!

Това видео в статията дори не тръгва А ти там ли беше,че знаеш точно кой какво е правил.Леке мазно си ти!

С какво право плюеш и кълнеш хората,които коментират тук. Я си дигай омазания задник и престани да плюеш шпо коментиращите.Това не е хотелиера,параноик такъв!

с кое право оправдаваш побой над деца и жени бе леке мазно мерлизиво! кой ти е казъл, че е патриотично да биеш жени и деца и да им земъш парите с измама, бе муършо изгнила! Кой ти е казъл, че имаш право да се криеш зад името на тая страна и да вършиш гнусни престъпления като наричаш себе си патриот бе мазно леке! МАЛКО ВИ Е ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ, ТРЕБЕ ДА ВИ СЕ ПУСНЕ ЕДНА ЯДРЕНА БОМБА, ДАНО ВИ ИЗПЕПЕЛИ, НИЩО ДРУГО НЕМА ДА ПОМОГНЕ В СОДОМ И ГОМОР НА КУМАНЯГИТЕ И МАФИОТИТЕ.

Халал да ти е злобата!

Нека всички клетви,псувни и прочие,които не спряхте да бълвате днес във форума да Ви се върнат хилядократно като бумеранг- да се върнат там,откъдето и от който са изпратени незабавно и да останат там,при този,който пожелава гадости на обикновени читатели във форума. Халал да са ти и злобата и омразата, с която плюеш цял ден по Българите и България.

Конспирацията е още по-сериозна - хотелиерът е израелски агент, обучен от Мосад и настанен у нас специално за тази инсценировка.

щом във видеото фактите са много ясни

Навремето руснаците казваха "Бей жидов – Спасай Россию". При нас става "Бий евреите - Спасявай сезона!" :) Ще ми е интересно с колко ще се увеличат израелските туристи догодина.

Евреите оправиха Русия отвсякъде-по тяхно нареждане и стехни пари беше създаден СССР и избито царското семейство,а днес им показват бижутата по изложби.Не са читави хора!

Естествено евреите са виновни за всичко! На руснаците за провалените империи (факта че всички народи се опитваха векове да се измъкнат от там е долна еврейска пропаганда), на нас за проваления летен сезон. P.S. За сезона са виновни и българите, които са национални предатели и ходят да почиват в чужбина вместо като истински патриоти да се радват на бетон, цигания, чревни инфекции от мръсната вода, минерална вода по 11 лева и левашки опити за маваши гери от персонала на хотела.

Абе не знам кой прав кой крив....ама когато дойде много рано за check in трябва да чакаш....Аз съм чакал в Амстердам 3ч тъй като настянването бе в 14ч...остяваш си багажа в хотела и след 3ч идваш и се настаняваш. Освен това една стая след като се напусне трябва да се почисти...дори и стаята да е напусната в 12ч тя трябва да се чисти до 14ч Очевидно е че тия велики туристи са имали цел да предизвикат скандала и са чакали за да снимат и видео....просто тия в хотела трябва да бъдат инструктирани да си въздържат нервите

Те не са престигнале сутринта, нема текъф полет. Чартър пък лети в часове поръчени от туроператора, по взаимно съгласшение и договор. ТоеЗ, нема как да има грешка с времето на настаневане. Спрете да лъжете. Не си правите услуга.

Отлитай и не се задявай с Българите. Като мразиш България,отивай на друго място!

Никой не приема нови кленти в хотелите преди 2 часа след обяд С малки изключения,но само срещу допълнително заплащане

Ш еш ыу зкфцшх тфкщётщ тф игтфлб йцтщю НЕМА ПОЛЕТИ ОТ ИСРАЕЛ ДО БУРГАС, КОИТО ДА ПРЕСТИГЪТ ПО-РАНО ОТ 5 СЛЕДОБЕД. АК ОЕ БИЛ ЧАРТЪР, ТЕ СА СИ ПРЕСТИГНАЛЕ НАВРЕМЕ ЗАЩОТО СА НАСТАНИЛЕ ЦЕЛАТА ГРУПА ОТ ПОЧТИ 20 ЧОВЕКА И САМУ ТОВА СЕМЕЙСТВО Е БИЛО ОСТАВЕНО В ПО-МАЛКИ СТАИ. ПРЕСТАНЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ, НАСТРОЙВАТЕ ХОРАТА ОЩЕ ПОВЕКЕ СРЕЩУ СЕБЕ СИ, ЗАСРАМЕТЕ СЕ БЕ МЪРШИ ДОЛНИ! КАТО СТЕ ВЗЕЛЕ ПАРИТЕ, ШЕ ИМ ОСИГУРИТЕ УСЛУГАТА ЖИВИ ИЛЕ УМРЕЛИ. ЛЪЖИТЕ ОТВРАЩАВЪТ, БЕЗСМИСЛЕНО Е, ЖАЛКИ СТЕ, ХОРАТА ВИ ПРЕЗИРЪТ И ВИ МРАЗЪТ, СТРУВА ЛИ СИ ЗА 5 ЛЕВА, ДА СЕ СЛОЖИТЕ САМИ В КАТРАНА! ЩОМ ПАРИТЕ СА ВИ ПО-ВАЖНИ ОТ СИЧКО, СЕГА КЕ ПЛАЩАТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО.. ПРОДАЛЕ СТЕ СИ ГЗА, ЧУДЕСНО, НО СЕГА ШЕ СИ ПЛАТИТЕ ЗА ИЗМЕКЯРЛЪКА. ДУМИ НЕ НАМИРЪТ, ОТКЪДЕ СЕ ЗЕХТЕ ТЕЯ ЧЕРВЕЦИ, ГНУСНИ ПРУЖЕЦИ, ОТКЪДЕ ИЗПЪЛЗЕХТЕ, ТОЯ НАРОД БЕШЕ ЗА УВАЖЕНИЕ, КОЙ ВИ ПРЪКНА, КОЙ ЛИГАФ ПЛУЖЕК! ЗАРАДИ ВАС, ПРЕЗИРЪТ И СТРАНАТА, И НАРОДА, И ИСТОРИЯТА НИ, И СИЧКОТО...ОСРАХТЕ И ЗАСРАХТЕ СИЧКО ГРАДЕНО ОТ ДЕДИ И ПРА-ДЕДИ....НИЩОЖНИ ГНУСНИ ИЗТУДИ, ИЗЧАДИЯ! МРЕТЕ, НЕМЪМ ЖАЛ ЗА ВАС, ИЗМРЕТЕ, ПОНЕ ДА НЕ СЕ СРАМУВАМЕ ОТ ВАС, КАКВО ПАДЕНИЕ, ДА БИЕТЕ ЖЕНИ И ДЕЦА, ДОТАМ ЛИ СТИГНАХТЕ, ПАРИ НЕ ВИ СТИГНАХА, ЖАЛ

Като защитавате и оправдавате това идиотче , просто явно давате доказателство защо на туризма като бизнес се сложи кръст! Дерзайте, другари мутри!

Ето защо хората бягат в Турция и Гърция. Такава простащина може да има само тук.

Какво гледах аз по канал12; 19 израелски туристи пристигат на летище Бургас ,посрещнати били от говорещ иврит от тур агенция. Още на летището им казват че имат проблем с хотела За една вечер и ги настаняват във въпросния хотел. Там настаняват един по един всички и за въпросните две жени с две деца останала стая за трима,а не за четирима . Двете жени съвсем спокойно обясниха пред цяла държава,какво им се е случило,кратко и ясно и съжаляват само че децата им били свидетели на Рамбо или как там го наричате цял ден.

По-долу има коментар,че са плюли рецепционистката. Поведението им не е било правилно.Като Българин заставам зад Българина!!!

Е затфа никога нема да бъдете бизнесмени, защото вие не правите бизнес, а мафия. Сега седни спокойно и си посмили, каква е разликата, между едното и другото, и защо хората бегът от ваЗ.

чифут ли е-далеч

А вие г-не до тук прочетохте ли някъде или по тв -то ни някакъв превод от БГ страна,а се подава само фалшиви и неверни факти.НЯМА такова нещо че искали по ранно настаняване и куп глупости който изчетох.АЗ съм горда българка

Е щото ти е се тая какво правиш, мафия или бизнес, сега дано те опандизът за побой над жени и деца, и дано ти изкормът червата в циганската затворническа келия. Не се научихте, нема признаци да искъте да се научите, и не сте способни, ерго, мрете у затворо изкормени. Света нема да се завърти в обратната посока заради ваЗ.

А защо им зе на чифутите парите и си продаде гЗа. Да не си. Сега дано те изкормът в затвора, и теби и останлите ти другарчета. С доказателство, присъдата не ти мърда, а а ако съм аС, ке поръчем на МОСАД да ти сложи еврейскасолФГЗА>

Не като българин, а като простак, заставаш зад простака!

Общо взето не знам какъв ти е етноса,но не ми прличаш на Българин или по-скоро мразиш Българите.Чий го търсиш в Български форум?

Е то остана цялата си отпуска да киснат в районното да дават показания! Много мъдро са постъпили явно. Не виждам защо да не може да дадат писмено показания в Израел и да ги препратят тук.

бУКВЪМ ПО ЦЕЛ СВЕТ, НАЙ-ЧЕСТО В ЕВРОПА. НЕМА ТЕКАВА СТРАНА - КОЧИНА, КАТО БАЛХАР. ПА СЕ И ОБИЖДАТЕ КАТО ВИ ГО КАЖЪТ! ЕМИ ТОВА Е, КОЧИНА СТЕ, И СТАА СЕ ПО-ЛОШО, ПРОСТО НОРМАЛНИТЕ ХОРА ВИ ИЗБЕГВЪТ, И ОСТАВАТЕ КЕНЕФА НА СВЕТА, ТФА Е ПОЛЖЕНИЕТО.

Ей селянин ходи се гръмни бе. Букваш в кенефа на централна гара.

Обиждат се, щото Ганьо е на принципа „хем насран, хем голям“. Колко хора като им направиш забележка ще кажат „оппа, извинявам се“? Масата казва „ама то сега аз щото за малко...“, или „ама то и другите така правят“ или „абе тебе ко ти пречи“. То затова и сме стадо, щото гледаме от другите. Бъди индивидуалист, гледай себе си, ти бъди за пример. И си вярват, че хората само заради едните пари бягали в цивилизованите страни.

Другите да не са цвете. Специално от чифут човек трябва да бяга като от огън- нито на визия,нито по нрав са приятни

Саму за таа реплика, требе да бъдеш опандизен. България когато ти изнасе, а другите българи кучета ги яле, ак оти пичелиш пари и използваш името на страната за далавери и оправдание. Това се води предателство, наясно ли си. Ти кой си, да вършиш гнусотии и да се криеш зад именто на страната и другите граждани? Мизерни мишоци, за страната го правел. Страната му била извинение да върши престъпления.

Аз не съм хотелиера. Я се съвземи,че си смешен!

Не мъ интерише кой си, саму факта, че си оправдавъш мизерията и далаверите с името на страната, стига да те одера жиФ. Мизерен алчен циганин, за страната и хората не ти пука, ше оправдавъш престъпления с репутацията и патриоптизма ли. Деба вашта мамица жалка долна циганска, защо, ЗАЩО, ЗАЩО НЕМА СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО КЪМ СТРАНАТА И НАРОДА, ДА ВИ ИЗБЕИЕМЕ СИЧКИТЕ, И НЕ Е КЪСНО, ПЛАЧЕТЕ ЗА РАЗПЛАТА! КЕ СИ ГО ПОЛУЧИТЕ, НЕ СЕ ТРАЕ!

Абе не гледай другите, а гледай себе си. Другите ако серат по улиците и ти ще правиш така? То какво ли питам, отговорът е ясен.

https://www.expedia.co.uk/Flights-Search?flight-type=on&starDate=19%2F07%2F2019&endDate=28%2F07%2F2019&mode=search&trip=roundtrip&leg1=from%3ATel+Aviv%2C+Israel+%28TLV-All+Airports%29%2Cto%3ABourgas%2C+Bulgaria+%28BOJ%29%2Cdeparture%3A19%2F07%2F2019TANYT&leg2=from%3ABourgas%2C+Bulgaria+%28BOJ%29%2Cto%3ATel+Aviv%2C+Israel+%28TLV-All+Airports%29%2Cdeparture%3A28%2F07%2F2019TANYT&passengers=children%3A0%2Cadults%3A1%2Cseniors%3A0%2Cinfantinlap%3AY На ви да видите полетите от исраел до Бургас БГ. Нема ни един да престига сутринта, сичките до един са късно следобед. Добавете си времето за транспорт от Сарафово до Бурлагс (Несебар, дето там е хотела) . Който си мисли, че може да лъже, не стаа, мутрички. Света е веки отворен, не стаа да малтретирате хората. МРАЗИМ ЕВРЕИТЕ, НО В ТОЯ КАТЕГОРИЧЕН СЛУЧАЙ, КЕ ИДЕМ ДАЖЕ ДА СВИДЕТЕЛСТВАМ В ТЕХНА ПОЛЗА. ИСТИНАТА Е НАД СИЧКО, ДАЖЕ НАД ЕВРЕИТЕ, ДАЖЕ НАД МЕНИ. ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НА НАСИЛНИЦИТЕ, ДА ОДЪТ В ЗАТВОРА, ТЕКА ИМ СЕ ПАДЪ. ЛИЧНО БИХ МУ НАВРЕЛА СНОП ОТВРКИ фГзА НА НАСИЛНИКА, И БИХ РЪЧКАЛА ДА МУ НАРЕЖА КАРАНТИИТЕ НА МУТРАТА!

Изпии си хапчетата почини 1 час и после пиши в dir.bg

ЕБИСЕФГЗА. АПОСЛЕСИГОИЗБЛИЖИИСЕИЗПРАЗНИФОСТАТА.

Кълне и псува наред всички във форума.

че грешиш . така е ,когато не се разполага с фактите ,а се спекулира и манипулира .

Нема какво да ме уверевъш и да плачкъш колко сте невинни, побоя над жени и деца е документиран, записа не е грешка. Гледали са го мелиони, дай боже МОСАД да ви благослови и да ви покае правия път. Че ми е писнало начи от дебели шкембовци да се мислът за първи красаФци, време е да ги поотръскът малко у затворо из отзадзе. Малко ви е истанбулската Конвенция.

НЕ СИ ОПРАВДАВЪЙ ЛИПСАНА НА МОРАЛ С ПАТРИОТИЗЪМ! ЛЕКЕТА! МЪРШИ ДОЛНИ, ШЕ СЕ КРИЕ ЗАД СТРАНАТА И НАРОДА, КОГА СЕ ОСЕРЕ!

Работа и място нямаш в Български форум. Да си видял някой Българин да виси в израелски форум и да пише глупости като тебе против хората и страната им???Но ти не се спря да пишеш против Българите Хайде,отлитай като не ти харесват Българите и България.Ама че наглост!

Защо в статията не пише че еврейките са плюли рецепционистката ?

кАТО ИМАТЕ СТАНДАРТИ ПОКРИТИ, ЗАЩО НЕ ИЗВАДИХТЕ СЕКЮРИТИ КАМЕРИТЕ , ЧЕ СА ПЛУЛИ РЕЦЕПЦИОНИЗКАТА? ИЛЕ НЕМАТЕ СТАНДАРТИ, И НОРМАЛНО СЕКЮРИТИ? ДОКАЖЕТЕ ГО, КАТО Е ТЕКА, ИЗВАДЕТЕ ЗАПИСА . ИСРАЕЛКИТЕ СА ИЗВАДИЛИ ЗАПИС, ВИЕ ЗАЩО НЕМЪТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВО. КОЙ ВИ Е ВИНОВЕН, ЧЕ СТЕ ПОСЕРКОФЦИ.

Спокойно за всичко има време и записите ще се извадят. Мри в лайна. Лека вечер.

шЕ ИЗВАДИШ НА КУКОВО ЛЕТО, ЩОТО НЕМА КАКВО ДА ИЗВАДИШ. ТО АКО ИМАШЕ, ДОСЕГА ДА ГО БЕШЕ ИЗВАДИЛ.

Спокойно бе пич срока за обжалване е 1 месец има време. Успокоителни имаш ли под ръка ?

Kакво обжалване бе мутро, ако имаш запис, извади го бе, какво се дръФчиш на ората бе. НОМЕРА Е ЧЕ НЕМА ЗАПИС, НЕ ВИ Е УДОБНО ДА СЕ ЗАПИСВАТЕ ЩОТО СТЕ ЛЪЖЦИ И ИЗМЕКЯРИ. КЕ ВИ ИЗЛЕЗНЪТ ДАЛАВЕРИТЕ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА.

Абе тъпунгер това че има запис го казаха по новините на национална телевизия. На теб ли да ти го показвам тоя запис ? Кой си ти бе мижитурка ? Наркоман.

МУТРАТА ЯВНО НЕ СХВАЩА. АКО ЕВРЕЙКИТЕ СА НАЯСНО, ЧЕ СА ПЛУЛИ ПО РЕЦЕПЦИОНИЗКАТА, ТЕ НЕМЪШЕ ДА ПУСНАТ СОБСТВЕНИЯ СИ ЗАПИС. ТИЯ НЕЩА НИКОГА НЕ СА ЕДНОСТРАННИ. ЗНАЧИ ТЕ СА НАЯСНО, ЧЕ СА ФАНАЛЕ МУТРАТА ЗА ХУЯ, ЗАЩОТО ИНАЧЕ НЕМАШЕ ДА ПУСНЪТ ПО ИСРАЕЛСКА ТЕЛЕВИЗИЯ И ПУБЛИЧНО, ДА ПОВДИГНЪТ СЛУЧАЯ. ТЕ ЗНАЕТ НОО ДОБРЕ, ЧЕ СА БИЛЕ ТРЕТИРАНИ ГРОЗНО, И ЧЕ НЕМА КОНТРА-ЗАПИС. БРАВУ НА ЕВРЕЙКИТЕ, ДА МЕ ИЗВИКЪТ, КЕ СВИДЕТЕЛСТВАМ ЗА ТЕХ, А НЕ СРЕЩУ МУТРАТА ТРЪГНАЛ ДА БИЕ ЖЕНИ И ДЕЦА.

Еволуцията ви настига, ко ше праите, като по закон ше требе да сложите камери насекаде и нема да моете веки да лъжете. На, еврейките са биле наясно и са снимале. Вие и да снимате не сте могле, щото и други поразии сте правиле явно, та ако искарате едно, тогава ке искарате и останалото, не стаа. а света не стои на едно место. ОЩЕ ЕВРЕЙКИ ДА ВИ НАСНИМЪТ И ДА ВИ СЕ СМЕЕ ЖЕЛИО СВЕТ, ОЩЕ! МАЛКО СА ЕВРЕЙКИТЕ В БАЛХАР, ОЩЕ ВИ ТРЕБЪТ, ТЕКА ВИ СЕ ПАДЪ! МУТРИТЕ НА САПУН, ДАЙ БОЖЕ ЕВРЕЙКИТЕ ДА ВИ ВИДЪТ СМЕТКАТА! ШЕ СЕ ПОВЕВРЕЙЧИМ, АКО ТОВА ШЕ СПАСИ СТРАНАТА И ОРИЦАТА СТРАДАЩИ ВЪТРЕ!

Странно, видеото не тръгва. Иначе манипулацията е очевидна. Вие ако отидете в която и да е уважаваща себе си страна и поискате да се намъкнете в хотелската стая дори 10 минути преди регламентирания час учтиво ще ви посочат вратата. Ако тръгнете да вдигате скандал ще ви изхвърлят с полиция. Е, у нас хотелиерът не е бил сигурен че полицията ще се заеме с въпроса (чудно защо ли?) и затова по-настоятелно е помолил дамите да напуснат. Иначе реакцията на съответни БГ власти е ясна, безгръбначие, чуждопоколонничество, комплексарщина. Нали не мислите че за сребърниците дето са хвърлили тези дами трябва да бъдат носени на ръце от аерогарата до хотела?

''По- настоятелно '' - Та чак си седна на врата Смешника !!!!!

Борба за туристи , някакъв минимален ръст и един ГАНЬОВЕЦ бърза да се изсере на метеното , защото е прост и глупав СЕЛЯК !!!!! Нищо , догодина може и да има места в излишък !!!! НЯМА значение дали са Евреи или от Северния полюс - Туризъм по този начин никъде не се прави !!! Всички знаем какво означава ''Бизнесмен'' в Бг кочината ,и всички знаем как ги направихте тези 5 звезни хотели - И именно затова Не знаете как се прави туризъм !!! Вижте си и председателя на камарата на хотелиерите - ЧИЧКО домакин от БЛКАНТУРИСТ , с мислене и манталитет на динозавър от 70-те и Бай Тошовото време !!!! Не е лесно да се работи с хора , но тук идва мястото на професионализма - АКО бяхте бизнесмени и професионалисти НИКОГА няамаше да допуснете подобни ЦИГАНСКИ СЦЕНИ , и затова ще се чудите защо и Българите ходят в съседните държави !!!!! Беше ОГРОМНА грешка приемането ни в ЕС , и ще още по-голяма грешка приемането ни в Шенген - НИЕ НЕ СТАВАМЕ ЗА НИЩО !!!!! С този и другите подобни случаи за краткия сезон , започнахме ''Успешната'' си ''маркетингова програма '' за ''ТуризЪма '' по Бай- Ганьовски както винаги , и големите празни приказки на нищо НЕможещи политици !!!! След още един - два подобни РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛА - МОЖЕТЕ СПОКОЙНО ДА СПРЕТЕ СЪВСЕМ МУЗИКАТА !!!!!!

От исраел се патува с 3 часа полет. https://www.google.co.uk/maps/dir/Israel/Burgas,+Bulgaria/@36.6997685,27.464646,6z/data=!3m1!4b1!4m13!4m12!1m5!1m1!1s0x1500492432a7c98b:0x6a6b422013352cba!2m2!1d34.851612!2d31.046051!1m5!1m1!1s0x40a69266f9fc9d91:0x400a01269bf4df0!2m2!1d27.4626361!2d42.5047926 НЕМА ФЪКАН НАЧИН ДА ДОДЪТ ПО-РАНО ОТ 12, КАКВО ЛЪЖЕТЕ ТУКА МУТРИЧКИТЕ.

билетите ,че са летели от исраел ?

А ТИ КАК ИМ ВИДЕ БИЛЕТИТЕ. СТАТИЯТА ГО КАЗВЪ. ОСВЕН СТАТИЯТА ДА ЛЪЖЕ.