Коментари - Задържаха група мигранти в с.Трояново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

едно към 500. На една група задържани мигранти 500 групи минават. Смятайте за какво иде реч.

мале единия с голи крака .ама и човешко е да хапнат баница:)..някой име е дал хора сме

Баница направена със свинска мас. Смятай само да разберат....

Тия НЕ са мигранти... Тия араби- сирийци са Ислямски НАШЕСТВЕНИЦИ- башибозуци, които убивахме при Освобождението на България от Мюсюлманско РОБСТВО- 1878 г. Или да ги ЗАСТРЕЛВАТ или да вкарат по един нагорещен до 200 градуса, пуялник в занниците, да им стопят занниците и да ги ИЗХВЪРЛЯТ обратно през Турската граница... Белега от пуялника , ще им напомня да бягат ДАЛЕЧЕ от България и Европа. А мигранти са БЪЛГАРИ, които се местят от един град или село в Българиа в друг град или село.

Тва мигрирането не е лесна работа. Буквално ти излиза по долар на километър такси. Обяснимо е що после не искат да работят и държат държавата да им плаща социални помощи цял живот.

Прочетох по инерция "мангали", не че е далече от действителността... но все пак.

Да ги наричате мигранти. Те са нарушители на държавната граница.

ИДЕМО ! сега ше го видим де е и колко чини прочутио москалски параден мукавено-картонен танк Армата

драги украинци Za вас съм приготви вичко необходимо Za да иZчегъртате м0скалите от Украйна ..ще има ракети със среден радиус на действие до 200-300 км ..ще има хеликоптери Zа прикритие на танковете ..ще има бойни дронове ..ще има и самолети ф-16 + Еврофайтери ..ще има и подводници ако се наложи !

алююююююю Кремълските пигмейчета Вова и Дмитрий педведеви , не си и помисляйте , че ще преглътнем даже и локален ядрен удар в/у Киев ! по скоро , вие ще преглътнете още много тесли ! Вовата се иZoka на 24 февруари 2022 г : ще денацифицираме цела Украйна , който се намеси по какъвто и да е начин ще бъде раzмаZан и какво ..11 месеца москалите преглъщат много унижения , иZхвърлиха ги от Киев , Чернигов , харков ! Zапада се намеси яко и Zaпочна да снабдява Украйна с оръжия , боеприпаси и раzуzнавателни данни ! потопиха флагмана на черноморския руски флот Москва , иZхвърлиха ги от остров Змиянский в черно море и za капак москалетата си бегаха кът подплашени сърненца от Харковска област и Херсон , над 400 населени пунката бяха освободени от украинците ! а москалите само цъкаха с еZик и подсмърчаха , да не говорим че преZ целите 11 месеца украинците обстрелваха директно руска територия например Белгородсака област и Крим ! сега след 8 месеца джиджака пак се иZока и повтори февруарското си блъфуване , пълно унижение ! нещо повече по наши канали съобщихме на москалските абдали , че ако ударят украйна дори с локално атомно оръжие ще ги раZмажем по пълна програма ! нали видяхте кво направиха 10-15 хаймърса и 60-70 155 мм. оръдия , направо отнесохме москалетата , та се наложи частичната уж моболиZация на 300 000 мужичета , която ще се превърне в могилиZaция и много груZ-200 ! теZи референдуми нищо не променят , и след тях ще има яки битки и украинците ще бухат по ДНР , ЛНР , Запорожие и Херсонщина както и сега си бухат ..a сетете се сега кво ше стане , ако ние иZбухаме с цялата си мощ по мужичетата , нема да усетят как щеги иZчегъртаме от Украйна , а ако се наложи и до урал !

Радев ни обеснява , че сме готови за шенген , явно не следи новините. Всеки влиза когато си поиска през границата, няма ден да не се появят някъде "група емигранти" обаче ние сме абсолютно готови за шенген. Голяма простотия,ей!

Едва ли се различават от местното население в селото, но са се издали заради езика, а и нормално е всички хора в селото да се познават.

"по негови данни пак са били група от около 12-13 души, които вечерта са гостували в землището на селото" Гостували .... много политкоректно!

Ако ги качат на каруци и не пердашат по магистралата, а в градовете бутат колички с боклуци - нямат хващане!

изоставили го били, аз пък мисля, че е решил по-добре да остане тук, а не да мръзне и гладува, най-парадоксалното е, че гранична полиция ги е пуснала да минат границата, а кметът търси гранична полиция

Това вече не е новина, а ежедневие. Язък за похарчени пари за така наречена ограда. С нея или без нея все тая, тия преминават, хващат ги или пък не, сигурно ги настаняват, и така следващите гости са убедени, че могат да дойдат където поискат и никой няма да бъде върнат.

не преминават, а ги пуска гранична полиция

А италианците дали ще им се зарадват или ще ви ги върнат по най бързия начин ?