17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От както Черепа си тръгна от Герена и зачестиха уличните грабежи..... Гамените - футболни хулигани свършиха парите за дрога..

А да видя сега след колко точно ДНИ МВР пак ще се похвали, че доверието на населението в полицията растяло. Защото това го четох миналата седмица, и освен един Електронен вестник няма кой да го опровергае. А нашият късопаметен народ вярва на всичко, което прочете в "Телеграф" и "Уикенд"!!

Държавата е на автопилот, управляват ни идиоти.

по същия начин Луканов разпусна битовата и дребната престъпност, за да може свободно големите да си правят далаверите. Просто даде знак на дребните нехранимайковци, че имат зелена улица.

Прокурори респектират из цялата страна, а както се вижда и бандитите не спят - продължават да крадат :) А какво стана с Перник? Или вече и перничани забравиха?

дъх да си поемете от кражби и катастрофи. Стабилност. Явно е нужна промяна, ама от тази минута и отдолу нагоре. При тази безотговорност и да сменят управляващите все тая. Народът се е разпуснал здравата. Има нужда от смяна на полиция и съд, ама и там са се разпуснали, та...Ама вие си знаете.

Цялата държава е бандитска - политиците прибират милиони, малките риби грабят магазини и банки. От това страдаме ние. Затова трябва сами да се оправяме с разбойниците.

Нек'ви миризливи наркоманчета, яхнаха модната вълна на обири из София и страната. Но така ще е при тази ниска разкриваемост.

Елементарни бандити от най-долен клас . За съжаление беднотията е на лице !

Спасението е ако и магазинерите са въоръжени както в САЩ.

То сега още нищо не е .Тази година спират еврофондовете. Идва ново преразпределение на територии и нищо чудно скоро да почне и големия отстрел на политици и "видни "бизнесмени...

Бандите не са бедни,искат да покажат как държавата я няма.,как е абдекирала от всичките си задължения.Болничните?как се издава болничен на здрав човек да гледа болният си съпруг за 30дни естествено от частна болница?Това не е ли кражба?Защо се забрави този проблем?Ами те проблемите са толкова много,че уж се захванат с един ,а то се отварят101.

Сигурно се шегувате.Но думата е въоръжен, вЪорЪжение.

Този крадец сигурно има поне 20 досъдебни производства, но още не е осъден. Престъпниците хранят съдебната система. За това не е осъден.

Ултрасите на Уевски събират пари да спасяват "великият" отбор ....

Докато коментирате аз си обърнах левовете в евро. Големите риби ще оберат народа за една нощ,но не се знае коя. Защо призовават народа да държи на лева като те с две ръце гласуват за еврото ?

И къде ги държиш тези евра Колко са?

В банките охраняват пенсионери с памперси. С шкембета и двойна гуша. Такъв пада на пода от пистолет играчка. Да не изтърве пенсията и 600 лева за пазач.

Странна работа,налазиха големите престъпници и веднага малките се раздвижиха,дали няма някаква връзка всичко това? Дали някой не им плаща да мародерстват за да се създава напрежение у народа и да се обвинява правителство и прокуратура?!?

Отклоняване на вниманието е това. Да се вършат дребни неща, за да не се говори за големите обири по върховете. Винаги е по- лесно да се удари по кокошкарите.

Ти не си доразбрал коментара ми... Докато изловиха големите престъпници се задействат малките,защото някой им плаща,някой в опозиция...

Големите престъпници никой не ги е налазил, а те заемат местата на някои по-малки от тях. Да, имам предвид 10, който обира Божков в момента, с любезното съдействие на прокуратурата, начело с каскета. Не ми идва на ум защо някой трябва да прави нещо допълнително, за се обвинява правителството и прокуратурата, че не правят нищо добро, но активно творят зло.

Какви големи престъпници са изловили?! Източилите, опс! усвоилите милиони евросредства ли? И каква опозиция намесваш? В Бг няма опозиция.

Би трябвало да продължат обирите, погледнете само кой охранява банките......смешни хора,на смешна възраст,бивши нещо си...........а да не говорим,че има банкови клонове и без такава "охрана".не,че има смисъл от нея де

Гешев значи свобода....!!! Както искаш така го разбирай... Те тея дето скандираха в подкрепа на него сега действат ;)

ще реже лозе/уж,де/и между другото,щял да каже каква престъпност се шири у нас...и разбира се виновни са Гешев и Борисов!

малоумен ли си или ДА????

Циганите обирджии на бензиностанции са се преостановили по банките...

На вас все циганите са ви виновни за всичко.

А Вас- на тези като тебе, все нормалните хора са ви виновни за всичко!

В офиса и паник бутон си имат, и всичко. Нима не натискат паник бутона като видят маскиран на вратата? И докато му дадат парите, защо не пристига СОТ-а? Колите на охранителите са навсякъде разпръснати, не стоят на 1 паркинг всичките. Нима никой не вижда колата на маскирания? Той да не би навън да ходи без маска, пък като влезе в офиса, вика на служителката- Чакай малко, да си сложа маската, да не ме видят другите. А, сега дай парите! Туй обир. И като си тръгне, си сваля маската, околните да не видят маскиран. Наоколо не видели маскиран, пък служителката видяла само маскиран. Фантомас!

Народа оскотя,затова и краде!

Винаги е бил крадлив народът ни, с това е прочут. Може тоалетна хартия да открадне, но никога няма да е капо. И при социализма когато имаше някакъв ред и респект към държавата, пак се крадеше. Сега повече, защото няма държава, а някаква икономическа групировка горе, на която изобщо не й дреме за тези долу, оставяха ги да крадат каквото могат, за да не се заглеждат много много нагоре...

Стотици хиляди млади хора не работят и не учат. Стотици хиляди неграмотни, примитивни роми извън социума, Тепърва ще броим плодовете на капитализма по български. Като добавим и крадливата, безхаберна върхушка, картинката никак не е добре.

Тези мило и драго дават за "сините говеда"!!!

Тия са някакви вътрешни хора. Как така никой не ги вижда, освен служителката в офиса? Нито от съседните сгради, нито от магазините, нито минувачите... И как така наоколо няма нито полицай, нито патрулка, нито някакви СОТ? В нашия град на всяка крачка коли на полицията или на охранителни фирми. Не преувеличавам. На всеки 50- 100м. се разминавам с такива коли. Пък продавачките са като информбюро- знаят всеки къде отива, къде влиза, в коя кола се качва, те по цял ден стоят по прозорците или по вратите. Нагласена работа е това с обирите.

Кой е този твой град? Банкя ли?

Не е нужно да е Банкя. Охранителите в Бг станаха повече от полицията. Това май е най- масовата професия днес.

гешефт е радос, поне за престъпниците... Сега навсякъде всеки ден, всеки час, навсякъде има МАТРИАЛ, както казваше Бай Тошо навремето...

Абе трол неграмотен, матриал ни нарича Боку, бай Тошо може да е всякакъв, но уважаваше народа си.

другари-товарищи...

да измислят нещо по умно...

Егати банките нещастни, в които има по някакви мижави 10-15К кеш наличност... Нещастна булгаристанска работа. Какъвто плебса, такива му и "банките"! За управниците няма да пиша, че става мазало.

Откакто Гешев е на власт, престъпността се засили. Всичко друго е реклама

БоримЕ престъпността със страшна сила , всеки ден даже я боримЕ, щото няма ден без престъпление...няма празно;)) Еб@ти цирка! Метооо, в "бяла държава" досега да си си подал оставката и да си забравил за нея...

а сега...им организират грабежи... Сценаристите обаче са едни и същи...

Те така се събират пари за Лесни

Мисля, че тези обири на обирджийските наши и чужди банки са много дребни. Поне по няколко милиона да краднат, та да ни върнат заграбените от нас от банките част от парите, закътани от нас за черни дни.

Некой май иска да прави мръсно на Гешев....

Браво - видими резултати. Но по-важното е да не спират да ни показват милиционера с каскета по телевизора.

Май, с новият главен прокурор, бандитите се чустват по-спокойни....

Въоражен обир е станал в сряда вечерта във Враца. Маскирани бандити са ограбили клон на "Ийзи Пей" в ж.к. "Дъбника", съобщава Bulnews.

Пълен разпад на държавата!

Кво става, Гешев ще прибори престъпноста .

Ми що не? Като е безнаказано? Полиция или няма, или не работи. Или умишлено съучаства. Що да не обират? Що?

Даже вече разбраха, че и 4звездни затвори ще им строят, ако случайно нещо се обърка и попаднат там за малко...

Това вече на активно мероприятие на каскетите заприличва. Като се добавят и изявленията на шапкаря "президент" нещата започват да изглеждат доста тясно свързани.

Някой май си прави гаргара с Гешев

Както е известно вече ,криминологията е наука занимаваща се с престъпниците - неудачници, с успелите се занимава ПОЛИТОЛОГИЯТА...

Мишкарите за по 5 заплати си рискуват свободата и застрашават невинни хора. Това никога няма да го разбера.

Нищо не рискуват. В Тикеоландия закони и правосъдие няма. Ще си платят, където трябва и така до следващия път.

ми няма мандри та обират банки

и преди са обирали народните изедници и сега обират същите.

Хванали били те....заподозрян. Смешници.

Ще го накарат да "си признае" и готово. А обирите ще продължават, щото се вършат от друг/и. Но не е важно, кой е извършителят, важното е някой да признае.

ТЕНДЕНЦИЯТА !!

Тези определено играят една безкрайна игра... Хванат един, после го пуснат, после пак си го хванат, после пак си го пуснат и т.н. Лошото е, че "хванатите" се множат като джендърите. Днес хванат един, утре вече има за хващане цели 5. Държавата е в тотален колапс... и по-зле ще става, не бързайте.

Чеки бе, нали една от руските опорки срещу "джендърите" ви беше, че не можели да се размножават, па ся се "множили"? Аз някой гей да е станал насила не съм видял, тия, новите, са си били такива, ама са се крили. Като теб такива, разбираш ли ме? ;)