Задържаха дилър с марихуана и амфетамини, оказа се военнослужещ

Прокуратурата е поискала от Софийския военен съд най-тежката мярка за неотклонение

Обратно в новината

Коментари - Задържаха дилър с марихуана и амфетамини, оказа се военнослужещ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Работил съм за едни от най големите западноевропейски фирми. Там се друса от най ниско ниво до найвисоко. Всички го знаят, а никой не обръща внимание.

военен ли е, си е дебил! после е дебил от резерва!

Пък нас при Тошо военната полиция ни гонише че не ни беше разписана книжката за домашен отпуск, или че косата ни е повече от сантиметър. Бая се промени света.

лъжеш! военна полиция е закрита 1947г! на 05. 11. 1991г е създадена съвременната военна полиция! тогава тошо вече беше минало!

Тотален цирк е нашата "родина", тотален! Нищо нормално не остана тук.

Ами ,какво се чудите ...при този дефицит на желаещи да са "военнослужещи" ,въпреки десетократното орязване на личен състав в днешната ни "армия" се набират от кол и въже ...ВСЯКАКВИ БОКЛУЦИ ! В това число и целият генералитет -продажен и команден с-в !

Генералитета е от твоята буйна младост - комунист до комуниста. В армията на САЩ ся чака ред да да издържи тестовете. Тази армия се крепи на сержантския състав. Офицерите са няколко % и ако офицер не си повишава квалификацията и знанията и не преминава в по-висш чин....президента го "помолва" да напусне армията. Лежачи няма в тази армия. Първи се хранят войниците. Втори сержанти. Накрая офицерите. При смърт на служба, държавата изплаща $1 млн. на семейството на загиналия. Бенефити при следване, държавна работа след уволнение. Медицинско покритие за цялото семейство. Служещ в такава армия никога няма да търгува, дори с друга. Докато в Русия младежите са чудят как да емигрират или да се откупят за да не служат. Защото е наборна службата. В България службата продължава да я СЪВЕТСКИ МОДЕЛ, но ненаборна. Спасението на "служещите" я в ДАЛАВЕРКАТА на служба. Пълна противоложност на Българската ВОЙСКА на генералите ВАЗОВИ, КОЛЕВ, ЛУКОВ, капитаните на Българското Небе - Списаревски и Стоянов. Те са от една истинска и отишла си България.

Хвалиш страна, която е избила местното си население-индианците! Хайде недейте да бъдете подлоги, осъзнайте се!!!

що, рассия да не би да е развъждала местните?

Куродръв е черен кон изправен на задни крака и с много надървен грездей.Зад него в далечината светкавица проблясва в мрачното небе.

Каква е тая тъпня ? Ми узаконете ги вече, или ние сме по- умни от половин Европа ? И качете смешните заплати на военните !

Високорисково вещество е Марихуаната...ужас, с този мироглед, разбирания и изследвания показваме ,че дори през каменната ера хората са знаели повече от българските специалисти. Докато света гледа на марихуаната като на възможност за лек, за забава, за суровина, за антидепресант и много други, ние гоним духовете...

В почти цяла Европа, марихуаната е декриминализирана и си има магазини където да си купиш. До 5 грама можеш да си имаш в себе си, но явно в България е вредна. А и много точно го каза ти, има сумати държави където лекуват ракови преобразования с масло от трева.

"преобразования"?!?!?! WTF?

Човече, ти се'а си напушен, налЕ? "...ракови преобразования...." Е, зат'ва не бива да се легализира, че хептен зле ще станат нещата.

Анфетамини ...

И марихоланата е виновна защото всички млади пият наркоман!

Марихуана - високорискова, а химиите които се продават по барове и дискотеки са нискорискови. Дообре.