Задържаха близнаци от Цалапица, укрили трупа на Димитър Малинов

Според обвинението тримата замесени не са се били уговорили предварително

Обратно в новината

Коментари - Задържаха близнаци от Цалапица, укрили трупа на Димитър Малинов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредните душички. Хич ли не им хрумна, че има мещо нередно да закопаеш някого убит от друг?

Няма значение кой е на власт, МВР и Съдебната система трябва да се преосноват. Те не работят в полза на Обществото прогнили са от всякъде.

Шшшш, алоууу, ПРОКУРВАТУРАТА, това не е ли съучастие в убийство? Какво значи тоя старовремски термин "укривателство"? Укривателство е ако прикриват или укриват извършителя на деянието в някоя плевня. По своя характер тяхната постъпка е заличаване на следи и отърваване от тялото, тоест откъдето и да го погледнеш би следвало да се квалифицира като съучастие в тежко криминално деяние каквото е това убийство, което още повече вече си личи, че е брутално и умишлено. Престанете с педалските формулировки и започнете да пращате мръсните копилета в затвора доживот, защото ще започне да ви застига съдбата на жертвите!!!! За тези двамата присъди от поне 15-20 години за съучастие, а за извършителя доживотен затвор без право на замяна само и единствено поради липса на възможност за изпълнение на смъртно наказание. България трябва да върне смъртната присъда за една година и да бъде разчистена страната от подвижната престъпна тор и плесен дето са я налазили пък дори и това да ни коства ежедневни глоби към ЕС!

Да видиш ти като скочи народа на протести и как ПОЧВАТ ДА РАБОТЯТ и прокурори и следствие и МВР? Можело, значи, като опре ножът до кокала, а? Сега всички необезпокоявани БАТКИ татуирани с кръстове и "Свобода или смърт" ще ги изловят за 1 седмица, нали?

Не мога да повярвам! Докато кажат близките на жертвата, че се прикриват съучастници и хоп, наистина имало съучастници! Наистина трябва да се закрият полиция, съд и прикриватура и да се започне на чисто!

Ясно, значи без обществен натиск няма да има правосъдие и справедливост! Питам се, вие за какво сте тогава- да слагате печатите ли? Как да има държава, като в следствие, МВР, прокуратура, съд работят дебели, дебилни олигофрени, как? Какво да направят нормалните хора, че да се промени нищичко, да ви чакат да измрете преди тях (за да не ги уморите), а може би трябва наистина да не спим, да стоим под прозорците ви, да ви крещим, че затова ви плащаме, да разберете, че това ви е работата, как да стане... Всичко е толкова абсурдно, че направо все едно не се случва в нашия живот, а в някоя паралелна вселена в която живеят само НЕНОРМАЛНИ!

На самите изроди изключително много им тежи бремето, наречено ЖИВОТ, и дори от проста хуманност, а не само заради справедливостта, е редно да бъдат евтаназирани.

По кротко с изводите. Дай да видим след месец кой кво ще помни. Зора ще е Крим ще се превзема ли. А след години как ще завършат делаат - погасителна давност. Ентусиасти сте, ама не го разбирате. И ако пак ми легнете на Орлов мост - тоя път ще газя. Няма да вися 2 часа за някоя от Сусурлево и либовника от Натопорчене.

на това събитие медиите дали ще отделят толкова време, колкото за 18 годишното момиче от Стара Загора? (което също е отвратително деяние) Тук имаме убииствто по особено жесток начин. За тази жертва на 'домашни насилие' ще носим ли плющени играчки пред съдебната палата?

То няма такива структури всичко е фективно. На чисто с кого на чело ?

От сега прокуратура и полиция , под НПО натиск започват да мислят как да оттърват извергите. Той не убивал, той 'съдействал'. Било 'без да искат', 'без умисъл'. Били в Германия, що да се занимават да ги търсят.. Изобщо - КОЧИНА

събирам целия емоционален отрицателен вот. Дреме ми на "Чиваса". Но да си кажа. Ти даде ли си труда да си скъсаш задника от учене, за да влезеш в ЮФ. Какъв натиск? 5-6 дена екшън и после пак за Украйна. 1 година да се подготвиш. 5 г. да учиш /е има пиене и хубави, интелигентни момичета - не си кривя душата/. 1 г. стаж. 3-5 г. да специализираш и разбереш къде ще успееш. Дърво си! Това са 10о г. А ти просто поресто лепиш плочки и плюеш. Ще ви у обществения натиск. Утре ще защитавате куче, което е нахапало дете. Хубава вечер на платените и недоучените.

Протестират, протестират, ама на изборите пак гласуват за ГЕРБ, ПП/ДБ или ДПС. Да им ядат ла@ната.

Абе тези наистина действат бързо и ефективно. Все пак, кой сложи пиратката на Гешев и кой му написа писмо?

Същото може да каже даже един шофьор на тир. Всеки бачка по някакъв начин. Но никой не дава право на другите да се разпореждат с хора. А тези дето 10 години са "страдали" четейки, не са с нищо по-добро от всеки друг. Просто както се вижда от тона ти си мислят че могат законно да издевателстват над другите.

Гледах снимките на всички участници и до един приличат на диви селски рапони.

Айде, айде - касапинът резач беше изрод от Израждане.

Ти знаеш ли, какво е НПО, малоумнико? И клуб по фотография е НПО!

По провинцията е така, един дебил един олигофрен

тъпако прост, точно тези в цалапица гласуват за бсп! там кмет е павел михайлов михалов! ваш заслужил дрОгар!

E тя цяла Цалапица знаела, че са съпричастни, прокуратурата обаче не.

Как Кой? Той!

Има една мисъл преписвана на Кенеди - Обществото получава органите на реда, за които настоява ... Е, явно се налага силен натиск , за да влезнат в час ... и постоянен контрол, за да са постоянно !

Щом са повдигнали обвинение за лично укривателство значи няма съучастие. Укривателството и помагачеството като форма на съучастие са алтернативни квалификации. За да има интелектуално помагачество трябва да са обещали на дееца да дадат помощ за заличаване на следите ПРЕДИ извършване на деянието. Тогава се формира общоността на умисъла необходима за съществуването на съучастието. Нямат елемантарна представа за основни правни институти като извършителство, помагачество, укривателство, но компетентни за всичко. Политика, право, футбол, медицина, военно дело няма граници за българския интелект. Личи си по успехите на България във всяка една сфера.

си реша проблема с такива ... изпрати ги на фронта...

Това са лумпенити, отгледани от прехода и демокрацията.

"Бизюрев се издирва с европейска заповед. На 24 юли той е напуснал страната и се намира в Германия, за което са уведомени тамошните власти." Пишете го бегал. В Германия можеш да си живееш години из турските и арабските квартали, без някой да те открие...

Ето и текста от София Прайд: Победа за ЛГБТИ+ хората в България!!! На днешното си заседание, 28 юли 2023 г, Народното събрание прие Закон за изменение и допълнение на Наказателния кодекс, с който се предвиждат по-тежки наказания за престъпления, извършени с мотив сексуална ориентация на пострадалото лице. Това е първата значима законодателна промяна в полза на ЛГБТИ+ хората в България след приемането на Закона за защита от дискриминация през 2004! Добавянето на сексуалната ориентация като защитен признак в НК стана възможно след много години работа и обществен натиск от страна на ЛГБТИ организациите в България, местни, международни и европейски институции и множество активисти и общественици.

Това са лумпените, отгледани от прехода и демокрацията.

ми е отгледан в демокрацията и е образовано момче с успехи в олимпиади - и научни и спортни - проблем ? аз съм от лумпените от комунизъм към посткомънизъм - и е въпрос на възпитание и личност...

Greshish. Njama takava opastnost. Do njakilko dni shte go hvanat.

Звъни им убиецът и им казва 'Момчета, идвайте да ви черпя'. Ония идват. 'Няма да ви черпя, заровете трупа'. И момчетата нали са добри душички казали 'Амчи, дубрие.'

Щом са повдиганали обвинение за укривателство явно не могат да докажат съучастие. Не се съмнявам, че тия ще си твърдят, че е укривателство, за по-ниска присъда. До 5 години за плебеите, които не знаят, не че има такива. Дали ще излязат данни за помагачество може би вече е все тая. Нали решението какво обвинение да се повдигне се взима от плебейското обществено мнение. Поне доскоро само прокуратурата се водеше по акъла им. Сега и съдът започна да се оправдава. Въпрос да време да се върнем към изпитаната практика решенията да се вземат от плебеите на площада с викове. Който вика по-силно той печели. Естествено наказанието ще е само 1 - бесене на стълб, за да са доволни плебеите. Задължително публично, като плебеите може да хвърлят домати и яйца по клетия плебей, който ще висне. Назад към изпитанато дрОгаре и дрОгарки!

и кое точно е безумието - да не би онзи с макетното ножче да заслужава по-малко наказание ако беше нарязал не момичето а някое 18годишно момче защото е решил че е гей (независимо дали е или не е) ?!?

По една случайност съм до болка запозната с юридическото образование и професия, придобиването на диплома и правоспособност не те правят професионалист, не си извършил геройство с това, че си получил образование..., едва ако съумееш да станеш качествен човек, можеш да бъдеш добър юрист... За всяка професия е така: лекар, икономист, инженер, учител, архитект..., нима те не са учили с години, нима не са получили всичко даром, не те всички продължават да учат, за разлика от вас, които считате, че с диплома сте стигнали върха... Кой

PEYTSCH

Никаква Истамбулска или Констинополска конвенция, никаква превенция и закони няма да помогнат докато не се въведат Крумовите закони.

"Държа да подчертая, че те не са съучастници в убийството", добави той. Вие, господине, там ли бяхте та твърдите това? Проличава голяма загриженост, както от прокурора, така и от медиите, да оневинят съучастниците.

Правилните думи са "истанбулски" и "константинополски". Май не са за всеки.

Пак прокуратурата ни прави на балами Така случайно убиецът среща двама души и ги взема да да заровят убит преди малко....

Тази гаменчета близнаците какво са получили срещу "услугата"? Пари, дрога, курва или плащат свои стари сметки към убиеца!

Айде правете нови психуатрии че не се издържа вече!!!

Не бъдете наивни - МВР и Прокуратура пряко участват в това кой е на власт, а и тези във властта се страхуват от тях и само им увеличават бюджетите без каквито и да е поставени цели, дори за след време.

Затвор за тези боклуци!Щом на 19 са такива "гробари",нищо добро от тях не се очаква!

Задържаха двама братя близнаци по случая за убития в Цалапица Димитър. 19-годишните Валентин и Борислав Динкови укрили тялото на жертвата. Доколкото разбирам това са мангали,както и самият убиец.

Прав е. Аз съм отличен юрист, но никога не ми е пукало за плебеите. Важното е буквата на закона да е спазена, а плебеите да вървят по дяволите.

В много страни съучастието в укриване на труп се счита за съучастие в убийство. Защо в България не е така?