Задържаха 75 мигранти на АМ "Тракия", водачът на камиона е бил дрогиран

Шофьорът е задържан, а с бежанците от Афганистан разговарят служители от "Миграция "

Обратно в новината

Коментари - Задържаха 75 мигранти на АМ "Тракия", водачът на камиона е бил дрогиран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още ли е началник на Гранична истеричната Росица, любовница на Антонио Ангелов по-предишния директор? Дето го уволниха защото каналджия спечели обществена поръчка

Едва ли ще му направят нещо за две престъпления.Хем дрогиран,хем и с нелегални емигранти.За да нахлуват толкова много емигранти те влизат от някоя дупка която сигурно граничните я знаят но може би ПЪЛНЯТ ГУШИ за да се правят на кьорави.ЕСЕС ЩЕ НИ ИЗМЪКНАТ ОТ КОРУПЦИЯТА ДААА БЕ ТЕ Я ПОДСИЛВАТ ДАЖЕ!

Тяжко е наследството ни от ГЕРБ ! ГЕРБ печелеха много от Транспортировка на мигранти , спомнете си случаите с активисти на ГЕРБ и НФСБ !

Всички, вкл шофьора са под 17 годишни…

Егаси разградения двор.... ПОЗОР!

Мигрантите веднага да се назначат за учители, лекари и ядрени физици, където има нужда, а шофьора да се предложи за министър на транспорта.

Разграден двор, защо плащаме данъци ?

Ами точният с парите каза, че всичко било наред!

Ги на слънчев бряг зс сметка на европа.С какво са по нисши от украинците.

ЕМи няма ме мен да ходя с ибрика при бат Ердо и ето мигрантите щъкат на воля у нас.

Глупак , това са от "голямата дейност" на "реформатора" Рашков последствията.

Няма книжка и кара нелегални мигранти. Що пък да не е надрусан. Кво, ще му вземат книжката ли ? :D

Оставете хората да си пътуват транзитно през БГ

Само на мене ли ми е странно, че последно време тая дрога се взима като Витамин Ц ? Всеки пука на ред и нема ядове.

От край време е така, но сега почнаха да хващат, че бою тиквоча не се занимаваше с такива дреболии.

Ще ги задържате ми, след като не ги застрелвате още на границата.

Защо ги спирате въобще, нали знаете, че те пак ще избягат и ще стигнат до Германия рано или късно, хванали, задържали, глупости, няма кой да ги спре, по-добре организирайте автобуси и ги извозвайте до другата граница, така няма да пълнят гушите на трафикантите и бързо, бързо ще напускат България, Меркел нали ги покани на гости, аз не съм чул да си е оттеглила поканата, да ходят да си търсят щастието в Европа, щом на там ги тегли сърцето, нали това е мотото на ЕС "Свободно движение на хора, стоки и капитали", а?

Ко няма да си дрогиран, те много миришат. Карай 75 скункса в един камион без противогаз и ще прибегнеш до всякакви средства. Майтапа настрана - и 56 годишни почнаха да вземат дроги. Егати разпада на 1300 годишната ни цивилизация.

Да, наистина тази дрога така ни е заляла, че очаквам скоро и в Билла да може да се купи :)

България трябва да прекъсне дипломатипеските си отноления с фашистка и искямистка Турция. Оше седемдесет и няколко оаразита ще ядат гратис хляба на Българите,а в същото време Народът ни гладува. Турците са били,са и ще бъдат винаги изроди.Питам се,докога в България ще ни управляват турци,евреи,арменци,цигани и помаци,които не ни дават трибуна и власт да направим нещо за Нашата Родината ?

Тъпако, кво се правиш на интересен с "прабългарския" правопис!?

КВИ БЕЖАНЦИ, МА КАЛИНКЕ?

75 мигрнати, влезли най - вероятно със стълба, подпомогнати от граничари. Самите граничари се блъскат едни други челно със служебните коли. Водача дрогиран, дрогата от къде е купил не е ясно, но е ясно, че се намира под път и над път. Кой и как се бори срещу наркоразпространението също не е ясно, т.е. ясно е ама по - добре да не питаме. Камиона най - вероятно е на фирма, собственост на асан, без платени 2 лв. данъци, но пък за сметка на това с данчъни задължения за хиляди. Това, че водача е без категория за камион е най - малкия проблем, дето се вика "с мед да го намажеш". Ети държавата! И на фона на всичко това, нашите т. нар. управляващи искерно недоумяват, как така все още не ни допускат в Шенгенското пространство, като всичко сме си били изпълнили. Божествена комедия!

Aбе тия що не бягат в богата благоденстваща Рассия,ами в бедна гладуваща студуваща Европа?

Брех, нали хамериканците вече 20 години налагат там демокрация? Защо бягат от хубавото?

Тъпаци като теб, и статия за краставицата да прочетат, пак ще злобеят че руските краставици други били.... баси примитивното същество...

Ами Русия не е разграден двор и не всеки може да си влиза и излиза както си поиска подобно на Булгаристан и ЕС. Отделно понеже сте НЕУК, Русия е приела 12 080 000 имигранти, второ място след САЩ с 38 355 000 и ТРЕТО за ГЕРМАНИЯ със 10 144 000.

защо местните така бързо и лесно се изнасят?Няма да пиша за къде,подразбира се.Станаха май към 500 000.

Я ме информирай откъде са тия измислени 12 800 000 емигрирали в рассия.Броиш ония дето се подписаха на референдума,че искат да живеят в расията?На референдума признат от КРЕМЪЛ и С.Корея.Абе вие за 5 рубли лъжете повече от путин.

Данните се базират на доклада на ООН „World Population Policies, писнало ми е да образовам ИДИОТИ, поне си го намери сам.

Граница и граничари има ли? Явно няма.

Явно шофьора е бил полицай.

.....направо ги карайте в хотела на ония бандити в м.търново и банкя, които откраднаха 150 мио за оградата.......

Що не ги пратите на Слънчака? Там хотелиерите реват за бежанците...

Колко от задържаните трафиканти на хора са с влезли осъдителни присъди в затвора? Докато наказанията са "условни" и " глоби" този супер печеливш бизнес ще се увеличава. Колко пъти експертите потвърждават, че всеки миграт е платил между 5 и 10 ХИЛЯДИ евро, за да го преведат по маршрута? А мисирките нека си обясняват за горките, бедни, без документи бежанци. В България няма никой с определение "Бежанец" защото в никоя съседна държава няма война. Това са икономически мигранти, организирани от САЩ. А укробежанците са организирани от украински и български туроператори и карани с абтобуси на безплатна СПА почивка, преди да заминат за западна Европа или да се върнат в Украйна след края на отпуската и фалшивия болничен.

Че тоя път не са се опитали да го спрат с пластмасовата патрулка

Пътниците са почерпили шофьора с малко от дрогата, с която се препитават

Знаейки, че си слага главата в торбата, решил поне малко да се откъсне от реалността...

Мигранти от Мароко!? Откога и там има война? Обратно всички на самолета и по живо по здраво да се връщат в страните си, да си ги подреждат и изграждат, а не да търсят на хляба мекото!

Ако бяха казали че са от Украйна проблем нямаше да имат с настаняване в хотелите....

Ние у Булгаристан само дрогирани караме!

Хайде сега ги настанете в луксознните курорти зимни или летни, както давоските началници ви кажат...Ние ще бягаме към Афганистан, там вече няма сащ-исани и нато-вски терористи, няма целулитни урсули и евро-атлантически ценности. България отдавна не е за българи...След 89 година е превълната в клоака...

Цяло чудо е, че България е член на каквато и да е международна организация! Те и те не са много стока, но чак такава карикатура като нас няма никъде.

11 годишен брадат чичко

карайте ги на хотелите по морето да се плодят с украинките. И после кой от къде е.

Защо ги задържате в България? Оставете ги да идат в майка Германия за където са се запътили!

Какво става с ултра скъпата (2.5 пъти по-скъпа от гръцката) ограда по границата? Нали онова теле Боко се хвалеше, че била най-добрата в Галактиката????

Шофьорът бил дрогиран..... В България само дроги ли останаха?

Ебати границата имаме. То ограда, камери, периметрова защита ама не минават си хората. А помагачите им да ги питаш що - като станат лагерите тука по 10000 човека кой тозгаз ще ги узаптява афганците?

се задъжат и остават на българска територия, за да ги храним ние ? След като са установени незаконно да пребивават в България или самолета и обратно кой откъде е с техни средства, или ги пускаме накъдето са тръгнали. Ако нямат пари да си платят самолетния билет - обществено полезен труд колкото дни се полагат, за да може да си изкарат парите за престой, храна и самолетен билет за обратно !

Да го е страх да излезе на улицата човек вече..

Ами добре, че сте ги задържали, но защо не ги заведохте на Слънчака? Аааа, то там, на слънчака , е само за укри, налЕ....? А сирийците и българите от Карловско във фургони, налЕ...?

Да, така е, това са двойните и тройни стандарти на тия дето започнаха войната в Осрайна

На евроатлантиците с една дума лицемерието

На МухоБойко, големият-авер, ни ги праща на талази

Имаме ли държава?

Абе, аз ли се заблуждавам, или май при Борисов по ги нямаше тия работи? Според мен някой лъже - или Борисов, или Рашков -ловеца на купувачи на гласове? Май за цялото време дето беше министър на вътрешните работи свърши ито ялово две неща - размаха някакъв лист в Народното събрание за незаконно подслушване, което после се оказа законно и законно арестува Борисов пред публика, който арест после се оказа незаконен. Някой да се сеща да е свършил нещо друго? Щото аз не се сещам за друго, освен да цапа 16-те си тоалетни.

Кооперацията до бежанския лагер в Овча купел.Най-големия бежански натиск беше 2016 г .точно при Борисов.Тогава жителите на квартала правихме протест,защото имаше изнасилена студентка от НБУ,а властите на ГЕРБ скриха това

Поне 40 кооперации до циганските махали могат да се похвалят с такива подвизи на мургавите. Какво да правим с тях?

Имало ги е ама с чадъри при Боко Мутрата.

Ааааа сефте...

Шенген ли? Яжте ми кора прости матряли! През крив Макрон ще лапате шенген, ха ха...

за какво ти е и на тебе тоя шенген бе таласъм !

Влекача и ремаркето конфискувани ли са вече? Ако не, защо?

АЗ ОТДАВНА КАЗВАМ ЧЕ СВИЛЕНГРАД И ЛЮБИМЕЦ ТРЯБВА ДА СЕ ДЕКОМУНИЗИРАТ С НАПАЛМ И БОМБИ. ... ДО НИВОТО ИМ ПРЕДИ 9-ТИ СЕПТЕМВРИ 1944

ㅤ

И понеже америка и гейропа повече нямат интереси в Афганистан и бежанците оттам рЕзко станаха нежелани. Сега желани са украинските бежанци. Затова афганистанските получават белезници, а украинските гривни за all-inclusive по слънчака.

Тотален морален срив ! Целта на силите зад океана е постигната ! Пълна ампутация на ценностната ни система !

Това е провокация- ще видим Шенген през крив макарон- и без това ни кроят шапка и се чудят как да ни шитнат. Армията да се строи и директно на границата охрана докато не завали снега. Какво е това- по сто човека минават, че и се возят на автобуси и камиони! Безобразие- не е държава това!