Коментари - Задържаха 58 души при мегаакция срещу боеве с питбули край София | Днес.dir.bg

Коментари - Задържаха 58 души при мегаакция срещу боеве с питбули край София | Днес.dir.bg

Коментари

......реагираща на марихуана. О времена, от нрави....

Пуснете ги тези боклуци на арената да се бият до смърт вместо кучетата.

Затвор за тези изроди безжалостни! Там помежду си да си правят "боеве"! Да си се изтрепят. Горките животни, дано ги спасят. Що за извратени, бе? Римляни ли са пак? Гадост!

Ей ви ги кючелюбците, дето обичали животните, обичали били и хората...Само откачалки и хора с отклонения. За какво ли не използват мастиите си ? Болни хора.

Кучкарите садисти са, като кучетата си, но най-големите са тези които управляват (ГЕРБ), защо се допуска това, след като има толкова много пострадали. Защо?

Категорично подкрепям предложението клиничните садисти да се оставят на питбулите . Ако случайно някой мърляв боклук оцелее с радост ще го довърша . Тия примати са опасни за цялаото общество и нямат място сред Хората .

кастрация на зверовете четирикраки и двукраки!

Stan Stan

Браво ! Тези са извратеняци !

Няма такава малоумна измет , като тия прокажени психари ! Бавна и много мъчителна смърт да ги стигне . Дано се погрижат добре за изтормозените животни . Мечтая си да ми падне някой такъв смрадлив боклук ...... малееее какви свежи идеи имам ..

Дайте ги на кучетата.

Питбулът няма агресия към човека. Само към друго куче. Такава е породата.

Ангелкова ще подава ли оставка? Оставете питбулите...

Единствено забрана за притежание, отглеждане и държане на питбул може да пресече незаконният бой с питбули. същото се отнася за всяка една порода кучета. Тогава някой ще попита: "Нима притежанието на петел трябва да се забрани?" Ако искате да пресечете изключителната жестокост при боя с кучета, трябва да забраните отглеждането на тези кучета. Те са неравностойни поначало, а когато се пускат каракачанки, срещу питбули или немски овчарки срещу питбули, пораженията са много жестоки. Много пъти тези кучета са сред нас по улиците и никой не може да каже кога може да се натисне копчето по погрешка и кучето да скочи. Фактът е, че от години ротвайлерите нападат хора и предизвикват тежки увреждания на здравето, като се стига и до смърт. Властта, обаче отказва да спре това. Единственото решение е дете на големец да пострада от ротвайлер и филът свърша с породата. Така е в България от 70 години и само смъртта учи управляващите на разум. Те са недосегаеми, освен ако някой близък не пострада. Поначало породите бултериер и питбул са напълно неадекватни за живота и изкуствено селектирани за лов на прасета и мечки. В същото време тези мили животинчета никога не биха правили тези жестоки изстъпления, ако не са научени на това от зли хора. Затова онези, които са възпитавали и собствениците на тези животни трябва да влизат в затвора за нанасяне на тежки повреди върху кучетата и отделно от това за всички повреди върху пострадалите хора. Такива собственици и учители на кучета трябва да понасят наказание за жестокостите, на които поставят основите. По подобен начин трябва да се постъпва и когато се установи кучешки бой за залагания. Удивителното е, че собствениците страдат за причинените увреждание над животното им и се радват, когато то се бие за тях и им носи пари, след като е нанесло жестоки травми на друго куче. Някой ще каже: " Много ясно!" Жестокостта не е много ясното, което трябва да се позволява по безкритичен начин. Всъщност Главният кучкар на Републиката би трябвало да вземе отношение за тези кучешки боеве, но той не взима отношение, защото прави пътища, но е време да си каже думата, ако обича тези животни.

Питбулът е прекрасна порода, защо ще го забранявате !? Генетично в него няма агресия към хора, само към други кучета, и то ако попадне на собственик извратеняк, че да я развие ! Хората са виновни, те деформират психиката на кучетата !

Щото не можем да разчитаме на съвест и морал на малоумници, затова. Никакви питбули, никаква опасност. Не мога да вярвам на комплексари с два пръста чело.

"НЕЗАКОННИ"?!? Че има ли "ЗАКОННИ" боеве с кучета, бе?!? За тези изроди - ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА!!!

живеем по времето на Джек Лондон....

Боеве с питбули не може,а MMA и UFС може,баси зелените човечета!

Кучето никой не го пита дали иска да се бие до смърт.

Тия обикновено са импотентни комплексари, необичани от родителите си.

голяма работа, утре ще ги пуснат и даже ще им върнат кучетата! Нищо ново в тая новина

както и много други пъти преди този... само ганьо се прави на ощипан и оптимист за бъдещето...

питбулите веднага да се умъртвят, а тия 58 да им видим снимките и за всичките поне 1 година затвор-защото са създали риск за хората. А Иванчева - на свобода!!

Ай сиктир с тая Иванчева. Ако е виновна да лежи.

И защо да се умъртвяват питбулите, бе?!? Какво са воновни животните, че са попаднали на изроди?!? Да се умъртвят изродите!!!

Като лапаше пачките Иванчева и беше добре. Сега идва и възмездието.

Редно е да насъскат питбулите срещу 58-те кат'ила да изпитат удоволствието от боевете.

Такива скотове занимаващи се с кървав хазарт трябва да се пращат каторга поне за 5 г тфт! И да се отнема имуществото на родата което е в повече от минималните нужди!

Браво бре. Сериозна акция.

Тези, убиващи животни са страшни изроди. Дали е питбул или котка, няма значение. Живо същество е. Човек, насъскващ животно срещу животно не е чоеак. Животно е. Евала на органите за проведената акция. Дано да ги осъдят задържаните, стават ми клиенти и отношението ще е същото като тяхното спрямо животните,

Че то армията какво е?

САМО ИЗРОДИ, МОГАТ ДА ИЗПИТВАТ УДОВОЛСТВИЕ ОТ ТАКИВА ЖЕСТОКОСТИ И БОЕВЕ С КУЧЕТА! ДАНО ГОСПОД ПОДОБАВАЩО ВИ ГО ВЪРНЕ И НА ВАС И НА ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВТА, ДА ИЗПИТАТЕ ТЕЗИ ПРЕКРАСНИ ЕМОЦИИ!

Нали?

Има много, ама много болни хора, а по-ужасното е, че тези са малките брадчета на тежките психопати! Лоботомия!

Евроизбори 2019....защо досега никога не се беше случило такова нещо? Или нахапаните деца и дядо им + хайки срещу организатори на кучешки боеве = висок рейтинг? Към организаторите - не се косете, като минат изборите няма да се повторят такива неща повече. Тази година има два пъти избори, но за сметка на това след като минат ще имате дълъг период, в който да "работите" необезпокоявани.

Също като асфалтирането и чистенето на кварталите.. само по избори иначе държ служители са заети да разпределят обществените поръчки и подкупите!

да излезеш със семейството си сред природата....не знаеш на какъв двукрак или четирикарак звер ще налетиш.

"...над язовир "Искър", в землището на Панчарево." Дали ви е известно къде е Панчарево и къде е язовир Искър, а дами и господа джурналисти! Неграмотността е грозно съвременно явление в медиите.

Бараките на пионерския лагер бяха частично застроени от "наша" фирма. Коя ли е тя ? бараките са по близо до Панчарево по пътя за Кокаляне.

криминален психолог,или пък някой антрополог ...да разясни профила на тия 58 души.... Тая информация е толкова оскъдна...че чак жалка!

Мега акция , как звучи само .

Боклуци комплексарски с малки пишки, кажете им имената да им върнеме злобата нещастници долни

срещу порастналите пионерчета....излезли на скаутска събота в бившия пионерски лагер?@ Не, не в никакъв случай няма да има обвинени в зоофилия и насилие над животни, още повече за незаконно черно тото и незаконни залагания. Евентуално за несанкционирано палене на огньове в гората.

Властта се чуди как да разлае кучетата, този път буквално, за да прикрие апартаментгейт, корупцията, беззаконието, скандала Иванчева и т. н. Засега обаче, май не се получава...

Ако вместо да се обогатяват с апартаменти,се грижеха за гражданите в тази държава, нямаше да има боеве с питбули......или по точно казано нямаше да има такива типове с такога гнусно занимание.

Gledam ti laesh iako.

Ама много си прост да знаеш!

Това са същите комплексари, които карат БМВ и слагат стикер "F*ck the system"!

Мишооо, някой такъв май е спал с майка ти и ти е тъжно? :D

Паляк, много си зле

Само спал или и друго

58 кретени

Да пуснат 9-те питбула срещу 58-те кретена.

каква е разликата от професионалния бокс??

Разликата е, че се предполага за боксьорите, че имат интелект. И го правят за своя сметка, а не на гърба на невинни животни.

Хахахаха сега кажи нещо за свинефермите и птицефермите... хахахаха

ама за някой боксьори е съмнително че имат интелект!

Тъп въпрос. Боксьорите се бият за своя сметка и печелят пари от това. Питбулите не искат да се бият, но изродите ги принуждават и после прибират кинтите, щото ги мързи да работят.

Щом задаваш този въпрос, всеки опит за отговор е загуба на време.

МММ да някога пионерски лагер а сега свърталище за отрепки. и що така, не можеше ли и сега да е детски лагер, без да е пионерски. Сегашните деца имат най-много нужда от мероприятия на открито. Жалка работа

Няма пари в тях.

И това вероятно под покровителството на шефа на милицията на Самоков. Той май е доста "известен" !?!?

От Симитли с любов.

Елате в Бургас в гетото на Меден рудник ,да видите за какво става въпрос.....сигурно цялото гето трябва да арестувате ,всички гледат питбули за бой и дори не се крият ,боевете бяха на поляната до жилищните блокове ,сега скоро не съм бил там...но не вярвам да има разлика

Не е само гетото. Масово в Меден рудник и българи гледат питбули със същата цел. Гнус!

виновна не породата, а жестоките ненормални хора. Питбулите няма да тръгната сами да провеждат боеве. Карат ги тяните собственици с болни глави.

Но в природата не се срещат питбул в диво състояние....както и кокаин. И двете са резултат от човешка дейност.

58 добър МЕНи водели 9 бити БУЛИ...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Що ли не се правят избори на 6 месеца, на 6 месеца, на 6 месеца..., и тогава току виж им станало навик на полюцаите да работят....!!! Дааа...!!!

Не, не са за съд, за психиатър са!

Не е за психиатър за обикновен затвор е, ама да има сериозен физически труд. Тия мързеливци и отрепки живеят на гърба на кучетата . Освен това питбулите не са опасни кучета, просто в ръцете на изроди стават такива за да им угодят. Тези 58 задържани човешка измет направо да ги спукат от бой и после да вървят да копаят канавки.

Какво работят? Забранете отглеждането на опасни породи.

Ако нямат кучета те ще намерят друго за тази цел. Проблемът е в хората, не в клетите животни.

Stan Stan

Няма опасни породи. Има лошо обучени кучета и нарочно обучени към агресия кучета.

Проклети да са всички мърши, ползващи кучета за такива цели.

Първо етанизирайте питбулите,а после арестуваните ......

aide ot teb da pochnem.

Чакаме снимките, на които ще се виждат обществени утайки - нискочели фитнес батки - гледащи лошо примати, гологвлави с татуировки. Автопарка ще е предимно 10-15 -годишни немски "премиуми". Сега реалността - никой няма да бъде осъден. Събрали са се случайно, никой не е видял кучешки боеве, никой нищо не помни.

тия хора какъв закон са нарушили и няма ли си по-важна работа полицията от това, да се бърка в развлеченията на хората

искам да се развлека....да гледам как те бият, може ли...ей така за кефа ми, искаш ли

ми иди на мач на кобрата и гледай, не е забранено, само трябва да си купиш билет!

tup si i ne si chovek.

Изроди!

Ефективни присъди.

са хора с изключително ниско самочувствие. Отвратителен народ.

Само една забележка - обобщавайки така излиза че и ти си отвратителен. Това че една група хора са боклуци не прави всички такива нали?

Коментари - Задържаха 58 души при мегаакция срещу боеве с питбули край София | Днес.dir.bg

Коментари - Задържаха 58 души при мегаакция срещу боеве с питбули край София | Днес.dir.bg

Коментари

......реагираща на марихуана. О времена, от нрави....

Пуснете ги тези боклуци на арената да се бият до смърт вместо кучетата.

Затвор за тези изроди безжалостни! Там помежду си да си правят "боеве"! Да си се изтрепят. Горките животни, дано ги спасят. Що за извратени, бе? Римляни ли са пак? Гадост!

Ей ви ги кючелюбците, дето обичали животните, обичали били и хората...Само откачалки и хора с отклонения. За какво ли не използват мастиите си ? Болни хора.

Кучкарите садисти са, като кучетата си, но най-големите са тези които управляват (ГЕРБ), защо се допуска това, след като има толкова много пострадали. Защо?

Категорично подкрепям предложението клиничните садисти да се оставят на питбулите . Ако случайно някой мърляв боклук оцелее с радост ще го довърша . Тия примати са опасни за цялаото общество и нямат място сред Хората .

кастрация на зверовете четирикраки и двукраки!

Stan Stan

Браво ! Тези са извратеняци !

Няма такава малоумна измет , като тия прокажени психари ! Бавна и много мъчителна смърт да ги стигне . Дано се погрижат добре за изтормозените животни . Мечтая си да ми падне някой такъв смрадлив боклук ...... малееее какви свежи идеи имам ..

Дайте ги на кучетата.

Питбулът няма агресия към човека. Само към друго куче. Такава е породата.

Ангелкова ще подава ли оставка? Оставете питбулите...

Единствено забрана за притежание, отглеждане и държане на питбул може да пресече незаконният бой с питбули. същото се отнася за всяка една порода кучета. Тогава някой ще попита: "Нима притежанието на петел трябва да се забрани?" Ако искате да пресечете изключителната жестокост при боя с кучета, трябва да забраните отглеждането на тези кучета. Те са неравностойни поначало, а когато се пускат каракачанки, срещу питбули или немски овчарки срещу питбули, пораженията са много жестоки. Много пъти тези кучета са сред нас по улиците и никой не може да каже кога може да се натисне копчето по погрешка и кучето да скочи. Фактът е, че от години ротвайлерите нападат хора и предизвикват тежки увреждания на здравето, като се стига и до смърт. Властта, обаче отказва да спре това. Единственото решение е дете на големец да пострада от ротвайлер и филът свърша с породата. Така е в България от 70 години и само смъртта учи управляващите на разум. Те са недосегаеми, освен ако някой близък не пострада. Поначало породите бултериер и питбул са напълно неадекватни за живота и изкуствено селектирани за лов на прасета и мечки. В същото време тези мили животинчета никога не биха правили тези жестоки изстъпления, ако не са научени на това от зли хора. Затова онези, които са възпитавали и собствениците на тези животни трябва да влизат в затвора за нанасяне на тежки повреди върху кучетата и отделно от това за всички повреди върху пострадалите хора. Такива собственици и учители на кучета трябва да понасят наказание за жестокостите, на които поставят основите. По подобен начин трябва да се постъпва и когато се установи кучешки бой за залагания. Удивителното е, че собствениците страдат за причинените увреждание над животното им и се радват, когато то се бие за тях и им носи пари, след като е нанесло жестоки травми на друго куче. Някой ще каже: " Много ясно!" Жестокостта не е много ясното, което трябва да се позволява по безкритичен начин. Всъщност Главният кучкар на Републиката би трябвало да вземе отношение за тези кучешки боеве, но той не взима отношение, защото прави пътища, но е време да си каже думата, ако обича тези животни.

Питбулът е прекрасна порода, защо ще го забранявате !? Генетично в него няма агресия към хора, само към други кучета, и то ако попадне на собственик извратеняк, че да я развие ! Хората са виновни, те деформират психиката на кучетата !

Щото не можем да разчитаме на съвест и морал на малоумници, затова. Никакви питбули, никаква опасност. Не мога да вярвам на комплексари с два пръста чело.

"НЕЗАКОННИ"?!? Че има ли "ЗАКОННИ" боеве с кучета, бе?!? За тези изроди - ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА!!!

живеем по времето на Джек Лондон....

Боеве с питбули не може,а MMA и UFС може,баси зелените човечета!

Кучето никой не го пита дали иска да се бие до смърт.

Тия обикновено са импотентни комплексари, необичани от родителите си.

голяма работа, утре ще ги пуснат и даже ще им върнат кучетата! Нищо ново в тая новина

както и много други пъти преди този... само ганьо се прави на ощипан и оптимист за бъдещето...

питбулите веднага да се умъртвят, а тия 58 да им видим снимките и за всичките поне 1 година затвор-защото са създали риск за хората. А Иванчева - на свобода!!

Ай сиктир с тая Иванчева. Ако е виновна да лежи.

И защо да се умъртвяват питбулите, бе?!? Какво са воновни животните, че са попаднали на изроди?!? Да се умъртвят изродите!!!

Като лапаше пачките Иванчева и беше добре. Сега идва и възмездието.

Редно е да насъскат питбулите срещу 58-те кат'ила да изпитат удоволствието от боевете.

Такива скотове занимаващи се с кървав хазарт трябва да се пращат каторга поне за 5 г тфт! И да се отнема имуществото на родата което е в повече от минималните нужди!

Браво бре. Сериозна акция.

Тези, убиващи животни са страшни изроди. Дали е питбул или котка, няма значение. Живо същество е. Човек, насъскващ животно срещу животно не е чоеак. Животно е. Евала на органите за проведената акция. Дано да ги осъдят задържаните, стават ми клиенти и отношението ще е същото като тяхното спрямо животните,

Че то армията какво е?

САМО ИЗРОДИ, МОГАТ ДА ИЗПИТВАТ УДОВОЛСТВИЕ ОТ ТАКИВА ЖЕСТОКОСТИ И БОЕВЕ С КУЧЕТА! ДАНО ГОСПОД ПОДОБАВАЩО ВИ ГО ВЪРНЕ И НА ВАС И НА ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВТА, ДА ИЗПИТАТЕ ТЕЗИ ПРЕКРАСНИ ЕМОЦИИ!

Нали?

Има много, ама много болни хора, а по-ужасното е, че тези са малките брадчета на тежките психопати! Лоботомия!

Евроизбори 2019....защо досега никога не се беше случило такова нещо? Или нахапаните деца и дядо им + хайки срещу организатори на кучешки боеве = висок рейтинг? Към организаторите - не се косете, като минат изборите няма да се повторят такива неща повече. Тази година има два пъти избори, но за сметка на това след като минат ще имате дълъг период, в който да "работите" необезпокоявани.

Също като асфалтирането и чистенето на кварталите.. само по избори иначе държ служители са заети да разпределят обществените поръчки и подкупите!

да излезеш със семейството си сред природата....не знаеш на какъв двукрак или четирикарак звер ще налетиш.

"...над язовир "Искър", в землището на Панчарево." Дали ви е известно къде е Панчарево и къде е язовир Искър, а дами и господа джурналисти! Неграмотността е грозно съвременно явление в медиите.

Бараките на пионерския лагер бяха частично застроени от "наша" фирма. Коя ли е тя ? бараките са по близо до Панчарево по пътя за Кокаляне.

криминален психолог,или пък някой антрополог ...да разясни профила на тия 58 души.... Тая информация е толкова оскъдна...че чак жалка!

Мега акция , как звучи само .

Боклуци комплексарски с малки пишки, кажете им имената да им върнеме злобата нещастници долни

срещу порастналите пионерчета....излезли на скаутска събота в бившия пионерски лагер?@ Не, не в никакъв случай няма да има обвинени в зоофилия и насилие над животни, още повече за незаконно черно тото и незаконни залагания. Евентуално за несанкционирано палене на огньове в гората.

Властта се чуди как да разлае кучетата, този път буквално, за да прикрие апартаментгейт, корупцията, беззаконието, скандала Иванчева и т. н. Засега обаче, май не се получава...

Ако вместо да се обогатяват с апартаменти,се грижеха за гражданите в тази държава, нямаше да има боеве с питбули......или по точно казано нямаше да има такива типове с такога гнусно занимание.

Gledam ti laesh iako.

Ама много си прост да знаеш!

Това са същите комплексари, които карат БМВ и слагат стикер "F*ck the system"!

Мишооо, някой такъв май е спал с майка ти и ти е тъжно? :D

Паляк, много си зле

Само спал или и друго

58 кретени

Да пуснат 9-те питбула срещу 58-те кретена.

каква е разликата от професионалния бокс??

Разликата е, че се предполага за боксьорите, че имат интелект. И го правят за своя сметка, а не на гърба на невинни животни.

Хахахаха сега кажи нещо за свинефермите и птицефермите... хахахаха

ама за някой боксьори е съмнително че имат интелект!

Тъп въпрос. Боксьорите се бият за своя сметка и печелят пари от това. Питбулите не искат да се бият, но изродите ги принуждават и после прибират кинтите, щото ги мързи да работят.

Щом задаваш този въпрос, всеки опит за отговор е загуба на време.

МММ да някога пионерски лагер а сега свърталище за отрепки. и що така, не можеше ли и сега да е детски лагер, без да е пионерски. Сегашните деца имат най-много нужда от мероприятия на открито. Жалка работа

Няма пари в тях.

И това вероятно под покровителството на шефа на милицията на Самоков. Той май е доста "известен" !?!?

От Симитли с любов.

Елате в Бургас в гетото на Меден рудник ,да видите за какво става въпрос.....сигурно цялото гето трябва да арестувате ,всички гледат питбули за бой и дори не се крият ,боевете бяха на поляната до жилищните блокове ,сега скоро не съм бил там...но не вярвам да има разлика

Не е само гетото. Масово в Меден рудник и българи гледат питбули със същата цел. Гнус!

виновна не породата, а жестоките ненормални хора. Питбулите няма да тръгната сами да провеждат боеве. Карат ги тяните собственици с болни глави.

Но в природата не се срещат питбул в диво състояние....както и кокаин. И двете са резултат от човешка дейност.

58 добър МЕНи водели 9 бити БУЛИ...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Що ли не се правят избори на 6 месеца, на 6 месеца, на 6 месеца..., и тогава току виж им станало навик на полюцаите да работят....!!! Дааа...!!!

Не, не са за съд, за психиатър са!

Не е за психиатър за обикновен затвор е, ама да има сериозен физически труд. Тия мързеливци и отрепки живеят на гърба на кучетата . Освен това питбулите не са опасни кучета, просто в ръцете на изроди стават такива за да им угодят. Тези 58 задържани човешка измет направо да ги спукат от бой и после да вървят да копаят канавки.

Какво работят? Забранете отглеждането на опасни породи.

Ако нямат кучета те ще намерят друго за тази цел. Проблемът е в хората, не в клетите животни.

Stan Stan

Няма опасни породи. Има лошо обучени кучета и нарочно обучени към агресия кучета.

Проклети да са всички мърши, ползващи кучета за такива цели.

Първо етанизирайте питбулите,а после арестуваните ......

aide ot teb da pochnem.

Чакаме снимките, на които ще се виждат обществени утайки - нискочели фитнес батки - гледащи лошо примати, гологвлави с татуировки. Автопарка ще е предимно 10-15 -годишни немски "премиуми". Сега реалността - никой няма да бъде осъден. Събрали са се случайно, никой не е видял кучешки боеве, никой нищо не помни.

тия хора какъв закон са нарушили и няма ли си по-важна работа полицията от това, да се бърка в развлеченията на хората

искам да се развлека....да гледам как те бият, може ли...ей така за кефа ми, искаш ли

ми иди на мач на кобрата и гледай, не е забранено, само трябва да си купиш билет!

tup si i ne si chovek.

Изроди!

Ефективни присъди.

са хора с изключително ниско самочувствие. Отвратителен народ.

Само една забележка - обобщавайки така излиза че и ти си отвратителен. Това че една група хора са боклуци не прави всички такива нали?