Коментари - Задържаха 54-годишен варненец за вандалския акт срещу паметника на граф Игнатиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички писдосьi замесени в демонтажа на паметници от ВСВ и Руско-турската война засягащи пряко Руската федерация, до няколко години ще бъдат изпратени с "конски" вагони в Колима (до живот) за да правят компания на чифутина Навални>https://disk.yandex.ru/i/vthTFBAwfECT0w

Може би на предната страна на паметника трябва да се сложи част от писмото на "големия българолюбец" до Руския император, в което обяснява, че в никакъв случай не трябва да се допусне обединяването на всички българи, защото ще създадат силна държава, което противоречи на интересите на Руската империя!

_stankow

>>>По информация на "24 часа" мъжът е психично болен. Че то може ли нормален човек да руши паметници !? :D

Психично болни са такива като тебе дето подкрепят кремълските нацисти, и издигат паметници на антибългари!

Не е луд тоя дето е бутнал паметника на антибългарина игнатиев! Луди са тия дето са изградили паметник на българомразеца граф!

А комунистите дето рушаха паметници, събаряха църкви, избиваха истинските православни свещеници и ги подменяха с агенти на КГБ, те нормални ли са?!

От време на време бесове обсебват някоя нация! В момента бесовете виреят у руснаците! Само им погледнете троловете - имат нужда от екзорцист!

Я ,първо се научи да пишеш , че приличаш на педераЦт !!

Добре че не трият коментарите на руските тролове, за да могат хората да видят какви про стаци са руските подлоги! Приятно е да гледаш как руските нацисти хабят пари за антиреклама, хихихи

Няма ли вече да излезе истината кои са били тия графофе, князе Игнатиев, Дондуков, Александър Невски преклонение пред сатрати, българомразни и псевдосветии

сатрапи българомразци

Още малко и да бутат и Альошата :)

На някакъв руски циганин бюста, и кво от това

Е да, ама не! На фона на всички антибългарски събития няма как това престъпление да е "...недалновидна хулиганска проява, несвързана с официалната политика на българските власти..."! Съвсем очевидно е, че то е част от плана за унищожение на България, чийто настоящи изпълнители са харвардските идиоти и пр. шорошки уруспии и антибългари, неслучайно вкарани във властта чрез противоконституционните действия на Мунчо ХероМустафов Мъдуровски и измническите избори с мъдуровките.

Това антисъвецки, а не анти руски събития бе, дебил. Ма съвецки идиоти като теб не правят разлика, но има все пак.

Много зло сте сторили на земята руснаци, затова и много бой ще ядете!

русия не е държава, не е и нация! русия е алчност, агресия, злоба, завист! В русия властват престъпници, които управляват каша от хора които нямат нищо общо помежду си освен падението!

аПсолютно същото важи на 100% и за САЩ! Чиито дирник нашите удобни ибрикчии обслужват с кеф. Някога едни другарЕ драпаха да бъдем руска колония, и даваха мило и драго да ги потупа по рамото някой от господарите. Странно, след 45 години болшевишки онанизъм и 30 години мутрофикация, отново същият манталитет и действия в росока новият господар! Апропо Швейцария също не е особено огромна. Но там е касичката..Няма руски и американски бази..

Проблема на руснаците е че са нация от паразити! Време е руските колонизатори да се научат да си изкарват прехраната сами по почтен начин, а не да правят колониални войни и да грабят чужди богатства!

Я да видим - от поне 10г руснаците са под различни санкции. В момента по изключително големи. От кои точно колонии се изхранват? В Африка, петрола, полезните изкопаеми, ценни метали се държат от европейци. Кой е бил основният доставчик на роби за Америка и в момента е номер едно по разпростиране на наркотичната мрежа в Европа? Мъничко си пооформи опорките и тогава дрискай по вентилатора! Като за начало, с умела политика можеше европа да се възползва от ресурсите на руснаците, уменията на доста от кадрите им, а паричните потоци на олигарсите им да текат към самата европа. Те са голям пазар и можеше дори ние да си запазим зеленчуко производството и доставката за тях. Ама не би.. Сега европа ще потъва бавно и славно а Китай става втората по значимост държава в света. А колкото и да не ти се нравят руснаците с китайците ще имаме повече проблеми

сложи си очилата дядка и погледни картата на света и виж че руската колониална империя владее 1/6 от земната суша! Историческите граници на средновековна русия това са земите около град Москва! Всички земи извън тях са колонии завладени и заселени от руските колонизатори, които и досега живеят на чужда земя и грабят чужди богатства на народите които са поробили! Кой ще потъне ще покаже историята! Струва ми се че русия ще потъне в обятията на китайцитер хихихи Светът не става многополюсен, а двуполюсен. И в двата русия не присъства. русия ще е васална територия на Китай. Източник на евтини ресурси за китайската индустрия. Една бензиностанция регистрирана като държава! в средновековието русия е била основен доставчик на роби славяни за Европа и дори в Близкия Изток! И досега на английски език думата за роб е славянин!

Целия нормален свят мрази фашистка русия! Ние нормалните българи също мразим руските нацисти и техните слуги - фамилия копейкини предатели и унищожители на България! СЛАВА НА ПП ДБ ХВАЛА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ИСТИНСКИ ПАТРИОТИ ЧИСТЯТ БЪЛГАРИЯ ОТ РУСКИЯ СЛУГИНАЖ

Нормалните българи искат просперитет на България. Чиста от руски , английски и американски мекерета! А ти явно никога не си работил с украинци, или пък губил камиони заради украинската мафия за да се напъваш да пишеш глупости.

само психично болни могат да гласуват за слугите на кремълските терористи и фашисти, продажниците майкопродавци "възраждане ( на комунизма)" които за жълти копейки сеят лъжите на русия и простотокостя!

русия и нейните слуги - русофилите които унищожават България, винаги са били и ще бъдат най големите врагове на България!

по принцип русофилите не са българи!

Надявам се културните хора като четат просташките коментари на руските тролове, да осъзнаят какво зло представлява руския нацизъм! Ето защо трябва да подкрепяме братска Украйна!

Кажи им го. Чакам те в морската градина да се повеселим и радваме, че сме двама срещу хетеронормираната русофилска стихия.

Да почистим България от продажниците майкопродавци " възраждане (на комунизма)" които за жълти копейки сеят лъжите на русия и простотокостя!

Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите! (Из "Принос към историята на социализма" 1906 година)

"Най големий ни неприятел днес е... русия! Няма пакост няма мерзост, даже и подлост, които да не е пуснала в ход тая държава...от тоя знаменит ден, когато ние почнахме своето политическо и самостоятелно съществуване...Турили те един път намерение да направят от България Задунайска губерния, нищо свято не ги спира... Ще кажат: "русия беше която ни освободи" ... но трябва ли да бъдем благодарни и за това, че русия ни освободи, за да ни зароби отново! И подир всички тия върволици жестокости и злини, които ни една държава не е направила над България, възможно ли ще да бъде да се намерят помежду ни такива ид иоти и изменници даже, които да клеветят, че русия е наша освободителка, покровителка и доброжелателка! Мълчете и не говорете, защото и природните стихии ще въстанат и протестират срещу подобно едно престъпление! По малък грях е да обереш черква и манастир, отколкото да клеветиш пред олтара на историята и събитията, че руското правителство имало братски, честни и благородни намерения! Царуването на нагайката, монголското иго, татарщината и крепостнито право може би са едни от най силните фактори, които са направили от руските държавни мъже зверове и ид ио ти! От друга страна пък, твърде е обяснимо тяхното подло поведение, защото хората искат да ни направят московци, прочие правят ни всички злини и пакости които може да измисли р@звратния човек" (Из Предговора на Захари Стоянов към "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите" от Г. С. Раковски 1861 година(

"Като народ можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти като Г. Раковски, Л. Каравелов, В. Левски, ХР. Ботйов, А. Кънчев, П. Волов, Г. Бенковски и прочие са били против официална Русия. Те никога не са апелирали към нея, защото са знаели, че нейний камшик повече боли от турския" (Из второто Издание на Предговора от Захари Стоянов към "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите" от Г. С. Раковски)

"руското правителство кое лъстеше...българите със...лъжовни обещания, днес открива булото си и явно показва убийствената и злобната си политика срещу тях. То е наумило и труди се...да разори и опустоши милото ни отечество България...всякога проклетата Русия...лъгала е...българите, че уж за тях отваря такъв бой (война) и че уж тях иде да освободи! Но нейната цел всякога е била да им разори милото отечество...Тя всякога е само своята политика гледала, а собствено за завоевателните си планове е имала грижи" (Из "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите" 1861 г.)

Да се бяхме освободили сами де, без чужда помощ. Тогава нямаше да имаме никакви претенции, ама как да стане. Като не сме кадърни да се освободим сами,така ще е

Граф Игнатиев е доста спорна личност за нашата история и наистина паметниците му трябва да бъдат демонтирани и пренесени в нарочен за целта исторически парк. За да сме справедливи трябва да споменем, че наличието на паметници на летци, бомбардирали наши градове е още по-нелепо. Що се отнася до улици и обществени места, за предпочитане е да носят предимно имена на местни видни фигури и по-рядко на чужденци с ясна положителна роля в историята на страната.

През ВСВ САЩ и СССР са били съюзници. Така че американските бомбардировки са били предварително съгласувани със Сталин, който е дал съгласието си България да бъде бомбардирана! Така че СССР също има вина за смъртта на хилядите убити цивилни българи! Така че щом ще искат някои да махат паметника на американските летци, моля нека продължи и махането на всички руски паметници, тъй като руснаците се явяват като съучастници на американците в избиването на българи!

Горкият граф - страхувал се е от Левски повече, отколкото султана...

Кокорчи,Простото и Пинокио също са с жълти книжки...тях кога ?

Бих изчакал да бутнат сичкуту съветко паметник и тогава ще помисля.

Как ще търпим паметник на руски дипломат, който пише, че се радва , че турците се вслушали в съветите му да осъдят Левски и нарича обесването му "щастлив изход" . Паметник трябва да издигнем на човека счупил руския пропаганден идол, пример как се къса с робското подчинение на азиатските орки.

Всичките орки, които се упражняват в писане да защитават тоя скапаняк могат да се нарекат 'турци' и нищо друго.

ти си много гнусно и антибългарско копеле, но сега благодари на модератора, че като ти отбелязах минус, последният ти сложи четири плюса. Модераторчо, риташ си заплатката! Не вярвам в този сайт да насърчават такива действия като твоите манипулации.

Първо паметниците след това хората. А книгите кога ще почнете да изгаряте.

книги които освен за горене за друго не стават, например томовете на другаря Живков :)

Теб няма да те пипаме. Не си нито едно от горепосочените.

Като ти шибна един тупаник Станимир Жеков ще те навра в краставия гъз на Кос Вгъзрожденов

ако имаш предвид учебниците по история и ден не бива да се баваят тя са една абсолютна лъжа

Като син и вник на активни борци, ятаци, партизани и други комонисте съм решил да се боря с брнза, защото не съответства материално на мракобесието на каменната ера, която искаме да яъведем и в5зхваляваме с нови лакарсии. По- бетер съветските.

Обява: Набираме психари за денеутрализиране на съвецки камъняци. Заплащане няма, защото всеки нормален психар ще го направи БЕЗПЛАТНО!

Реформите на ППДС целят да върнат България в каменната ера, затова воюват с бронза. Украинската майка пищи, Альошката и феновете му ги нарязаха, че ги и изядоха кат' същи канибали от каменната ера ги налапахапървобитниците на ДС и БКП родословието. Графът ОСВОБОДИТЕЛ лежи по лице засрамен, че е писал Сан Стефански договор.

Стига си писАл глупости, че ти се не разбира ами тръгвай след останалите руски тролчета към околовръстното, че тука пари няма да изкараш днес

Как пък този психар не отиде да счупи монумента на укронацистите в Морската градина? Че е психар, психар е, ясно е, психодесен психопат, евроатлантик-наркоджендър!

И тоя "паметник" си УЙде. Това е само началото на сите съветски камъняци и те ще хващат пътя, демек ще си УЙдът. Та за който не разбра УЙде си тоя, ма има още за махане. Та да се започва, казвам АЗ!

Е - Писъкът на украинската майка. Буахахахахахахаххххаххахаха

Те тия дето свалят паметници не са някакви борци за справедливост а слуги. Самият факт, че са все от БКП номенклатурата е показателен. Разбира се активират се и разни психично болни хора.

Колега?

Поне се засрамете от това, което е направил тоя най-голям БОКЛУК (графа) за историята на България. Ма фсички, които го защитават са прости интернет стотинкаджии и си продават достойнството за жълти копейки, които и без това нищо не струват.

Сичкуту Матросовчета са се накачили по амразурите. Вие сте се превърнали в съветски мангали. Са копейки всичко ще продадете. Даже съвецките мангали т.е. кавказците имат 100 пъти повече достойнство от вас, ма вие си го знаете

Варна ми е Буча.

В България стана много тъпо.

потурчоПеевски и БоКо Т. да го правят този хулиган ротационен премиер на русофобите НАТЕГАЧИ от котилата на агентурата на ДС, УБО, БКП, Школата Змиионово...

сган изпълзя от хралупите и прави каквото си поиска! Това е съдебната реформа в действие!

Да го пратят за седмица на РФ. Ще се върне (ако се върне) като нов, няма да има следа от каквито и да е болести. Ще е тотално излекуван.

ВСИЧКО Е ЛЪЖА ЦЯЛАТА ОКУПАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ Е ЛЪЖА България е била освободена на Цариградската Конференция ! ВСИЧКО Е ЛЪЖА !! трети март е позор !!! смърт за окупаторите и техните лайна ЧУПЕТЕ ФЕТИШИТЕ !!!

По твоята логика трябва да се взриви цялата планета, щото всичко е измама и двойни стандарти.

включете си го в листата за следващите избори бе.

Дайте му орден Стара Планина!

.,човека си не сака.болен е.

Прави са, само на някой ненормален може да му хрумне да руши паметници.

такия сега у софето с лопата да ги ринеш кат гъби никнат на доларова захранка

Това най-вероятно е русофилско-изрожденска провокация.

От посолството бе сополив соросоид

Разрушаване не паметници е симптом. Помните ли паметника на Садам Хюсеин? Днес Ирак е територия. Помните ли паметниците на Ленин в Украина? Още една територия днес. България за 30 години разруши само Мавзолея. Днес е на път да се превърне в територия. Писането на история и граденето на паметници е началото. Написването на История славянобългарская довежда до възникването на дъежава България от турски вилает. Каква история беше създадена за последните 30 години? Какви паметници издигнаха освободените български демократи? Знам за бюст на Рейгън и паметник на американските летци бомбардирали София. Ако един ден България отново стане държава се надявам българите да имат достатъчно мъдрост за да запазят и двата паметника. Нека знаем историята си. Не е необходимо да се гордеем с нея, но е необходимо да я помним за да сме държава, а не територия!

Тоя човек трябва да милиони награда да получи, защото най-после се намира един, който има смелостта в прав текст да си каже, че Русия няма място в България днес, тук и сега! Ние сме свободни, ние сме в ЕС, ние сме демокрация!

Бъди си свободен от каквото си искаш. Разрушаването те прави хулиган и вандал. Объркал си свободата с идиотизма.

Bue cбълканите нямате място в България! Махайте се, изроди!

Си дрогиран соросид, дете от двама бащи и една баба.

То и ти нямаш място в България, ама стоиш ГЛИСТ и мачкаш земята!

Допуснали сте фактологична грешка в текста: "Паметникът е изграден в чест и в памет на голямата любов на граф Игнатиев към българите, проявена особено категорично на два пъти - веднъж след април 1878 г. и втори път, когато подготвил и подписал Сан Стефанския мирен договор." На два пъти граф Игнатиев проявява любовта си към българите - първият път след Априлското въстание от 1876 г. ( а не след април 1878 г.) и втори път, когато със Сан-Стефанският мирен договор от 03.03.1878 г. между победилата Руска империя в Освободителната за българите Руско-турска война и победената Османска империя, граф Игнатиев поставя на картата на света БЪЛГАРИЯ, при това - целокупна България, - която враговете на Русия и на България разпокъсаха на Берлинския конгрес на великите сили на фаталната дата 13.07.1878 г. "Нам Русия е надежда, руский цар е наший спас - никой друг не ни поглежда, не помисля зарад нас. Немци, френци, англичани наши са враждебници, дружни с нашите тирани, с нашите изедници. Спекуланти са омразни - интерес им покажи, че да виж дела проказни и чифутски в тях лъжи." Петко Р. Славейков, 1877 г.

Руския цар Александър II няма капчица руска кръв, защото е чистокръвен германец и едва ли е милеел за нас българите! Самия Славейков пише: "НЕМЦИ... НАШИ СА ВРАЖДЕБНИЦИ" Наблюдателните ще забележат че Славейков поставя немците на първо място като враждебни на българите, та питам как германеца Александър II ще да ни е мислил доброто !!!

Наоравил

Смърт на русия и русоробите.

да се насочи към Альоша.Нали е болен човеко.Закон го не лови.

Скоро и за областната управителка на София ще прочетем, че е бола психично болна за да бъде спасена от затвора за вандализма, който организира върху ПСА.