17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То не бяха фризььорки то не бяха ресторантьори сега пък за капак избрали за кмет 24 годишно танцьорче. Къде му е образованието къде му е опита ,ама хайде да го изберем ,че е нашенче .Ама нищо не разбирало ,не е поодготвен,не е подкрепен от политическа сила-кой ти гледа . После как стана това? И Иванчева и това дете невинно кой го избра бе? Сами си го натресохте, после вземало подкуп -то пък идин подкуп да ти умре коня-я виж кака му как действа -с размах Добре че са го пернали през пръстите с малка сума -поне няма да го съдят

Ей ще я преборят тази пуста корупция, вижда му се краят.

Две неща ме "впечатлиха" в новината: - крупният подкуп от 200 лв. - инфото, че прокуратурата е "описвала банкнотите около час";) Абе, корумпетата, съвест нямате ли?! Изисквайте подкупите в едри купюри, бе!;)

И какво следва да очакваме утре? Да арестуват някой министър с маскирани барети, защото е откраднал някой контейнер за боклук от улицата ли? Отново - всяко нарупение и кражба, корупция или престъпление трябва да се санкционира, ама все пак трябва да има някакви приоритети, и да не се правят подобни циркове при изпълнение на служебните задължения! Интересно ако кметът е подкупен за 200 лева, то какви подкупи взимат подчинените му? Сигурно 20 лева или равностойността им, например винетка... Абе какво става в тази държава, бе! Професионално безработни (цигани и други) без един работен ден в живота си или други мутри живеят в къщи за милиони и карат луксозни коли, а полицията арестува кметове за 200 лева подкуп!?!?!? Ами то при това положение няма нужда от никакви избори там, бе! Направо да си се събират местните ценкочоковци, галевци, митъовци-очите и прочие "едри бизнесмени" и да си излъчват кметовете и управите! Явно че това, което става по върховете на властта, на централанта власт се е мултиплицирало надолу навсякъде по България - просто моделът и шаблонът е такъв, такава е СИСТЕМАТА ИМ!

Какви са тези глупости бе! 200 лева! И кмет, който е задържан с белезници и зрелищно!!! За 200 лева!!! Не че не трябва да се реагира остро срещу всяка корупция, но що за семкаджийска история е тази! От България се откраднаха милиарди, тези хванали някакъв измекяр за 200 лева подкуп!?!?! Човек да не знае да се смее ли или да плаче! И защо са тези циркове, не може и да си свършат работата тихо и професионално! А, забравих - на тях сега им е много нужно да регистрират активност!

... Толкова млад и вече толкова корумпиран ...... Сещам се за един виц: Попитали радио Ереван - - Изкоренима ли е корупцията в България ? Радио Ереван отговаря : - Не, защото е уважавана народна традиция още от турско време ....

Абсолютно вярно една от причините за рухването на Османската империя е именно корупцията.

този младеж е "независим" за да не плаща такса спокойствие на някоя партийка

24 годишен Кмет ????? Хора,за ръководни длъжности трябва да се слагат по-узрели хора. Та тоя още има жълто покрая устата. Необходим е жизнен и професионален опит. Не слагайте сополанковци на ръководни длъжности. Нека малко почиракува,пък после ако се изяви и има качества. Може да има образование,но е нужен и професионален и житейски опит. Да се изградиш като ръководител е необходимо определено време. Да работиш с хора,да ги ръководиш,да проявиш качества,които да доразвиеш пак е нужно време. А такива ,ами той още е някакъв "чекиджия" ,какво очаквате от него.

За кокошка няма прошка-за милионче няма законче ..голям престъпник са хванали бре.

Prestyplenieto e za suma pod minimalnata zaplata.. Niama da se povdiga obvinenie. Zabraviame vsichko.

Полицията е преброила 8 банкноти по 25 лева... По неофициална информация е светнал, като коледна елха. :) Днес мега-обвинението срещу Боршош е ударило греда. Утре друга греда... 3 греди са равни на гол :)

изпитването на лекарства в България е изключително мръсен бизнес, сравним само с немските концлагери. Ангажирани са хиляди лекари и чиновници и драгите журналисти си правят оглушки и не желаят да защитят интересите на българите и да ги спасят от това модерно робство, а този млад изнудвач - бял кахър и нищо ново под слънцето.

Niviroqtno-pridi edin mesez mu svirihme na sabora v Voinqgo, nali dazhe toi ni pazari. Beshe goliam arabia, no si plati safsem kagto se behme ogovorili.....zhalko

Селски кмет дьржи награда ДЯВОЛСКА глава ,тоя е като БрусУилис в реклама на енердци дринк HELL дяволска работа

А тоя, другия селянин, що иска услуги от кмета? Що така изкушава момчето? Ай и той в кауша за седмица. В съседна килия с кмета, да анализират поуката от притчата за "селския тарикат и кмета с акне и мустаци от мъх"

Голем престъпник фанахте...евала...цели двеста лева

Егати резила! Вместо да опита по честния начин да направи кариера, той искал лесни пари при това джобни. Колко трябва да е на зор или тъп, за да поиска 100€!?

когато циганин открадне 200 лв. казват - незначителна сума и не го барват.

от тоя ще стане богат и известен престъпник. Добре е тръгнало момчето.

Огромен успех за родната милиция,а после казвате че нищо не прави

Ех майка му и живот с тия 200 лева , какво да го правиш - ни да го е.ебеш ,ни да му простиш

Така се почва, мойто момче! А после, у висшата лига, при шефа Боку!

невинно е момчето ,ама няма да го защитавам ,не нещо не ме кефи с тия 200 лева

младо-зелено. Още не се е научило

Баце,пребори корупцията, ние и каквото да си мислим.Баце е голям.

удара на годината направиха от МВР! Радвам се, че данъците ми отиват ,където трябва. Благодаря ти, Боеко!

Е как подкуп бе, това си е хонорар. Подкуп е от 2000лв нагоре.

Задържаха 24-годишен селски кмет с подкуп Ами то селски кмет и подкупът му "селски" само 200 лева. Я да дойде в София и да види ,че най-малките "столични" подкупи тръгват с 200 и още четири нули отзад. А ако посети Бояна и се срещне с Великият Хидроинженер ще разбере , че 20 милиона си е нещо нормално.

Този на 30г. ще е изпечен бандит, депутат или министър.

То аз не виждам в бг разлика между "изпечен бандит, депутат или министър" - просто синоними.

Все по-големи риби....цаца след цаца.

Войняговската цаца - най-голямата цаца в България!

Този е от партия И.Д.И.О.Т.!.

Туй е бъдещето на България...напорист и находчив политик или казано на кратко "матрял".

Той е малък, но вече знае... лява ръка/десен джоб

24 годишен селянин! Какво очаквате?