Задължителна ваксинация срещу Covid: между моркова и тоягата на Балканите (снимки)

"За" и "против" на фона на нарастващите страхове от разпространението на варианта Делта на коронавируса

Обратно в новината

Коментари - Задължителна ваксинация срещу Covid: между моркова и тоягата на Балканите (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Писна ми вече честно..дайте на естествен подбор и това е

Ако ще ме хваща някой за тоягата!? Няма да се дам лесно. 25-32годишна в полицейска униворма или мед сестра само по спринцовка и касинка

A под униформата стърчи голямата кожена спринцовка...

В братска Русия положението е трагично,Руските ваксини лошо защитават от вируса,започват реваксинация.Спрете руските туристи защото ще ревем! "За последние сутки в стране зарегистрировали 796 смертей от COVID-19. Этот показатель практически приблизился к рекорду, который зафиксировали 16 июля — 799 смертей. Наибольшее количество погибших зафиксировали в Москве и Санкт-Петербурге — 102 и 95 смертей соответственно. За последние 24 часа в России выявили 24 471 случай заболевания COVID-19. Общее число с начала пандемии коронавируса достигло 6 054 711. Больше всего заражений выявили в Москве и Санкт-Петербурге — 4287 и 1943 соответственно"

Същото като с мигрантите. Наричани постоянно бежанци, въпреки че не бяха такива, а нелегални имигранти. Сега говорят за ваксинация, а не инжектиране. Ваксини ще има след 2023, дотогава са експериментална субстанция.

Аз вече се ваксинирах

Аз пък няма

Първо обаче, боклуци, уточнете експериментална фаза ли или задължителна ГМО терапия са тия инжекции!? Щото няма как да е задължителен експеримент с човешки същества...

Имаш ли гробно място на Малашевци!?

ще гоним здр. фашисти до дупка! чета стряскащи работи. нямало да ни пускат в държ. и общ. сгради ... а данъци ще искат ли? и като задължават едни, а други - не, как са гарантирани равните права по отношение на инф. съгласие!?

А бай ти Ганьо български нищо не може да го убеди да се ваксинира.

Моркова е на въженце пред магарето, и достатъчно далече, яе да не го захапе, а точгата постоянно е по гърба. Тази басня да си заврът някъде.

Ето това е нещо което ще споносирам - да ваксинират с нещо по-силно лилавите ни братя. Мисля че повечето биха се сългасили на 20 лева + бира.

Ловци тъпа

"Пропуск за свобода"?!? КОВИДЯСВАНЕ...

Марийке, има много поставени ваксини откакто е роден и против ваксините няма. Това е експеримент и то официално до 2023. То бива да сте тъпи, колко пъти трябва да ви се повтори, че да го осмислите най-накрая?

Дали ще се ваксинирам или не, все ще умра! Трябва ми сертификата за да пътувам. Нямам никакви странични ефекти от ваксината, защото не съм я мислил, не съм и отделял внимание, не ми е била във фокуса!

И тогава да ни го налагат на Балканите

Всичко "задължително" по темата е откровен фашизъм.... Принципно подкрепям ваксините и отчитам, че проблемът е напълно реален, ама това минава границите на здравия разум... нека да си има стимули, ама насилствено да те бодат, за да не изтече срока на годност е абсурдно...

В сайта на американското посолство пише, че в щатите се влиза или с тест или доказано, ако човек е преболедувал ковид. Никъде не пише нищо за ваксинирани. Дори и да си ваксиниран пак представяш тест!

Ама за оня свят

Ковидя разкри в какъв свят живеем и какви хора ни управляват. Неадекватни, алчни ,корумпирани.Рязаха скамейки , слагаха парцали (сам в колата) слагаха по 2,3 парцала , КПП ся и задължителна ваксинация с ваксина дето няма ефект и не е изпитана. Всичко това е нелепо. Ако се действаше нормално и спокойно , без малоумно мерки , хората щяха да искат да се ваксинират. Но като си представя че онзи дето ряза скамейки и ни пуска под строй в парка сега иска да ме боде , а не мерси. Няма да ходим на кино и концерти

Би ли посочил официален източник, че "ваксините са в експериментална" фаза до 2023? И кои ваксини? Всички ли? Те не са ли конкуренция - Файзер, Джонсън, Астра или ще кажеш, че всички са скрит монопол и никой от служителите им, вкл. обслужващи в България не знаят? Тва 2023 го виждам навсякъде, ама само във фейсбук коментар. Гениалните остроумници на новини и доклади не се доверяват, били имали критично мислене. Критичното им мислене обаче силно се доверява на алкохолици в ютуб и обикновени тираджии във фейсбук групи. Да ти еба майката, малоумен олигофрен.

Ганю никогиш нЕма да се мине. На него му е ясно, че Бил Гейтс отдавна го дебне да го ваксинира с чипове, наноботи и 5G-та. Ганю обаче не се дава лесно. Няма да позволи с тая ваксиа да бъде чипиран с цел Бил Гейтс да му вземе акциите на Уолстрийт и да му маноса розовия домат в двора. Ганю доскоро разбираше най-много от политика, макроикономика и футбол, обаче от година и нещо насам вече е специалист също в областта на микробиологията, вирусологията и епидемиологията и може яко да разкрива всички заговори срещу него. Както е казал Бил Гейтс - "Прост народ, слаба държава".

директно ще доведе до Задължително чупене на политически чутури... Има граници, които не бива да се пресичат! Веднъж ги пресякохте, като наводнихте Европа с примати, втори път - ще си събирате мозъка по поважа, ЗАЕДНО с приматите, които докарахте...

Не са нападали никой от персонала. Само охраната не са му дали да излезе от офиса. Пише колко полицаи, но не пише колко граждани. Причината за нападението на сигма бе, че обявиха по новините че са се събрали наколко стотина малоумни да протестират, а те бяха хиляди. От семейство с няколко месечно бебе до 80 годишни жени. Но пък сигма бяха единственият канал, който поне каза някаква лъжа. Другите просто не казаха нищо за протеста. За побоя над гражданите могат да се видят клипове във фейса.

Това е докторски фашизъм. Само е въпросът кога ще отварят концлагерите и кога ще сложат газови камери? А мерките реално убиват пъти повече хора от ковида. Ама си гледат само собствената паница и избиват на професионални изкривявания. Човек някога не е знаел що е то миене на ръце. Съдържал в себе си трилиони бактерии, дето общо тежат някой друг килограм. Обаче трябва да те е страх, че имало 100 заразени на ден. А предните години не е ли имало с хиляди? Колко човека убиха с тази лудост е правилният въпрос? И световно погледнато са сигурно някой друг милион. Само от дебелеенето в къщи, дето прокламират и води до най-голямата сърдечна смъртност, може да са толкова. В България умряха над 30 хиляди човека повече за сезон 2020-2021, за което ковида да има 3-6% принос. А останалите? Числата които казвам не са случайни, а по статистически данни и сравнения, как тук изкарват 14-15 пъти по-голяма смъртност от англичаните и пак имаш много над 10 хиляди повече умрели без отчетен ковид.

колко е умен, и колко добре познава нормалните си сънародници (които, за радост, са болшинство..), за да напише подобна кенефчийска глупост...

Да попитам в тази връзка! Някой знае ли за група в социалните мрежи против задължителната ваксинация? Добре е от сега да се организираме, защото и тук ще дойде това задължение!!! Тогава вече трябва да сме готови за военно положение!!!

Както се казва в статията, ще заиграе сопата...

тъжно е, че стимула "здраве" явно не е достатъчен на много хора, за да се ваксинират.

Остави го тоз ганьо ,той се мисли за Алеко , това е характерна черта за него.

Как определи, че няма ефект? И как определи, че не изпитана? Изследванията са публично достяние, прочел ли си ги и интерпретирал ли си ги? А ако са "компрометирани" би ли обяснил как? Смяташ ли, че имаш квалификацията да отхвърлиш научен труд? Ракията и чесъна по-добър ефект ли имат? Много сложни въпроси за асенчо таксито и киро брейка

Като никой не знае колко ваксини трябва да си изхакам, за де се спре с този кретенизъм! АМАН!

Освен това с тази лудост тези създават сега антиваксъри и за другите такива за деца. Накрая здравната мафия ще е създала цели обществени групи на контра. Възможни са и революции. Тип свобода или смърт, като бе преди.

Който рискува свободата си за някаква неясна сигурност най вероятно не заслужава и двете.

Глупако, ти ако искаш и 100 "ваксини" против ковид си набий!

Да си го намериш ето https://www.google.com/amp/s/mobile.reuters.com/article/amp/idUSKBN2AC2G3 https://www.pfizer.com/science/clinical-trials/guide-to-clinical-trials/phases Има го на сайта и на Файзер и на FDA. Колко пъти трябва да ви пращам линкове, бе? Вие сериозно сте малоумни. Дупето да ти избърша искаш ли?

Цялата тази патърдия е за да се поддържа една безбожна спекула с маски и ваксини. Тез ваксинажии не са и мечтали за такъв пазар. Ще пласират повече ваксини отколкото са произвели до сега през цялото си съществуване. На стократно завишени цени. Маските от 0,1 на 1лв. А китайците забравиха ко е тва кови .... Доста странно

До преди само половин година задължителна ваксинация, изисквания за сертификат, и печат на зваря за да можеш да пазариш или да ползваш транспорт и здравн услуги се водеше теория на конспирациите! Е КОВИДИОТИ - още ли е теория на конспирациите! Заради вас дебилни тъпаци това стана възможно! И докато преди месеци говорехте че това са теории на конспирациите и се подигравахте, то сега сте вече завършени фашисти, които си мислят, че са избрани да продължат живота си нормално и притискате останалите и ги тормозите и гоните да приемат като вас печата на звяра! Да да .. ама не! За вас КОВИДИОТИ имам новина - до година ще почнете масово да боледувате и да измирате. Гледайте си сертификатите това са сребърниците за които си продадохте живота и душата. Вие сте свръх егоисти - ваксинирахте се за да си нямате проблеми за да си живуркате с ежедневните ви лиготии, да пътуват насам натам но не и за да спасите уж някого, какъвто рефрен се спрягаше! Вие сте страхливци, не се борихте за свобода, честност, истина, морал вие сте продажни свине и осъдени души!

Всъщност точно заради здравето си отказват инжектиране разумните хора.

Са качени и на сайта на министерството , има ги е на ЕМА сайта на European medical agency - трета фаза на клинични изпитания до декември 2023...до. Пиши и на производителите бе тъпак за въпроси за канцерогенност, генотоксичност, съвместимост с лекарства и те отговарят, че не мога гат да кажат, тъй като продуктите са във фаза на клинични изпитание ...

Пътят към ада е застлан с добри намерения...едно от тях е "здраве"...ама пътя върви, а за здравето гаранция няма!

Не само че не ти казват но и бягат от всякаква отговорност, прехвърляйки я на неосведомения приемник и обвинявайки го за терорист и убиец ако не поеме отговорността.яко

дайти стакмистика колко от ваксиниранете са съ разболели от ковиид,колко са болни и колко са умрели

Но не ги е страх от туморите и инфарктите и кръвоизливите от това нжекциите....я се загледайте колко хора имат вече подупини по ръце, лице - това са тумори доброкачествени или злокачествени, но тези подутини са тумори...Канцерогенността на ваксините не е проследена, нито генотоксичност...

То няма стъкмистика за антителата на инжектираните даже

+++++

Точно факторът здраве е водещ , за да не се ваксинирам и да не пия белина...А при фарма фашистите водещ е фактора пари...

ИЗРОДИ!