Фандъкова: ”Витоша ски” си спазват договора

Следприватизационният контрол на "Витоша ски" е установил изпълнение на всички задължения на купувача.

Обратно в новината

Коментари - Фандъкова: ”Витоша ски” си спазват договора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако в създалата се ситуация Витоша ски не нарушава договора, то просто трябва да се потърси отговорност,включително наказателна от сключилите договора защото обществения интерес при нефункциониране на съоръженията очевидно е нарушен.

Да предположим, че СКГТ спрат транспорта и обявят, че няма да возят, докато не им разрешат строителство по тротоарите и докато не ги освободят от данъци. И тогава ли нов закон?

Ами да, не са си променили предмета на дейност, но и не я ИЗПЪЛНЯВАТ.

Щом витоша ски финансират касичките на герб и редовно си внасят вноските там - естествено, че им е разрешено да съсипват околната среда и да строят където и каквото им падне ! Щом са си платили на милицията - естествено, че ще са изрядни ! Горко на България - такива алчни и безскрупулни лобисти като герб досега не сме имали ! Жалко ...

Момчета и момичета, до сега винаги са се разбирали някак, сещате ли се? Нали именно тези разбирания доведоха до смарангясана държава. От 44-та насам все 'са се разбирали'. Бойко е първият, който не взе рушвет, а поиска да се прави държава. И понеже има договор, подписан някога от някого - пак са се разбрали, тази година нямате ски на Витоша. Кртинката е по-тъжна, отколкото си я представяте. България е по-баталясала, отколкото се вижда. И мирише силно, когато някой започна да чисти. И не е винован той :-) И не се чудете, че все някой друг бил виновен. Ами като ги е правил такива, как да не е виновен?! Разбира се, че е виновен, който е крал, потулял, закрилял престъпници и т.н. Съдът е назначил, че сега нямаме съд и прочее.

1chovek

Говориш неверни неща. Точно ГЕРБ сега, днес, а не вчера - си промениха закона за горите, да могат да си строят каквото искат дори в защитени територии. Наистина сме по-баталясали, ама отколкото дори ти можеш да видиш. А Фандъкова е един лицемер. В нейно изказване 2011 каза, че който кажел, че ще махне заведенията от Студентски град щял да излъже, а сега тази година 2012 тя, същата заявява, че щели да махнат заведенията и че тя била за това. Потърси из новините и сравни да видиш какво е истинското лице на тази г-жа!

Причината Витоша ски да разиграват София и държавата както си искат, е че през 2007 Софийска община им хариза лифтовете на Витоша. По това време Софийска община се владееше от Боце, Цвъки и другия гербовашки далавераджия - милиционерът Андрей Иванов. Същият със 120-те години трудов стаж.

За незапознатите Цеко Минев е приватизирал Банско, Боровец и Витоша.Със спирането на лифтовете на Витоша постигна два ефекта, -рекетира държавата да му разреши да ползва пистите без да плаща нито наем нито такса за промяна предназначението на земите и освен това си увеличи скиорите на Банско и Боровец и запълни хотелите.Разбира се, че ББ е получил много голям бонус за тази услуга. В тази игра Фандъкова я няма, много дребна риба е. Тя понася само негативите от големите игри на Бойко и компания и е принудена да обяснява разни измислици .

Ако е вярно, е отвратително! Какъв е тоя Цеко, бе хора, извънземен ли е, че да дирижира и той живота ни?!

Ма то вече е пълно с Цековци около нас. България е силно монополизирана и от това страдат обикновените хора. Петрол, енергетика, лекарства, медии - всичко е монопол, от който се хранят и управляващите.

Браво на кмета на София! Въпросът е елементарен. Защо симеоновският и драгалевският лифт не работят? Защо аз за да се разходя по високите части на Витоша трябва да си троша колата, за да стигна до хижа Алеко или Голи връх ? За пистите не ми пука , за съоръженията, които ги обслужват също въпреки че карам ски ! Хората вкараха лифтове в градовете за да се отърват от коли а ние обратно вкарахме колите в планината наново за да ни бъде природата по-чиста!!!

Ако до един месец не пусант лифтовете на Витоша - спирам да гласувам. Кой е този , който е приватизирал лифтовете на Витоша и рекетира цяла София. Лифтовете да се извадят от Витоша ски и да се върнат на общината. А общината да финасира модернизацията и поддържането им, както и да строи нови лифтове в Княжево , Железница и Кладница например. Така ще се спре рекетът от някои идиоти.

Абе хора, вие направо се гъбаркате с нас...

Ей срам нямат тия изедници. Не стига че са ненаситни ами и нагли. Фъндъкова явно е спонсорирана под масата за пази интересите на Цеко и компания..

A ЩО НЕ РАБОТЯТ ЛИФТОВЕТЕ БЕ КАТО ВСИЧКО Е НАРЕД

Ами Да - щом не работи лифта, значи нищо не спазват! Ще видите... скоро Витоша ще се превърне в една гола поляна и през писта - хотел, през писта - хотел!!! Хора, мислете за бъдещето, за децата ни, за гората ни... Не искаме второ Банско - бетон и празни апартаменти - те за тав ги подаряват на скиорите (че се чудят къде да си ги поставят)...

Верно ли? И къде е оборудването за 501 430 лева... Май на Банско, а? че на Витоша го нема?

А с какви средства мислиш, че са подменени устройствата за пропускане, а оборудването за изкуствен сняг, а осветлението за нощната писта, а новите ратраци???

ти платиха Фън-дъкова от Витоша ски, за да дрънкаш глупости. Не ядем доматите с колците г-жо кметице.

Тъпако, тя не е подписвала договор с тази фирма. Договорът е подписван от други. Какво би могла да направи Фандъкова, незнаещи глупаци?! Да се бие с него ли? Има закони, договорът се спазва, търсете кой е подписвал договора. Той е виновният. Иначе вие идете да се биете! Тъкмо ще минете по бързата процедура за хулиганство :-) Бойко ви каза: където пипна, все далавера! И е така. Той няма право да променя мнго неща, които са заложени като бомби. Просто имайте разум и го разберете. Това е тежко наследство в тежки времена. Според мен Бойко, Дянков и Цецо са направо гении, за да се справят в тази тотална криза при такова болшевишко наследство. Все едно да ви вкарат в гнила къща и да искат да я проветрите. Не става! То мирише!! На болшевики! Само нова тр. да се построи, старата е за бунището.

Ти да не си в далаверата бе пич. Нещо май не вдяваш какво имам предвид. Много бързо и тя взе да защитава Цеко Минев, а това обикновено е добре подплатено финансово. Пък и ГЕРБ да знаеш хич не са у далаверата, само че на тия комисионните им от давна минаха 30-те %, за разлика от Ал. Бож., т.нар мистър 10 %. Така че да забревим партийния патос, да не ритнеш кофата от инфаркт, и да гледаме реалността в очите. Тоз стандарт с кметска заплата, без околните облаги, не се поддържа.

Само се чудя как заспива тая никаквица крадлива...Долу герб и шайката боклуци

На предишните избори не гласувах, но на следващите ще гласувам г-жо Фандькова /учителката/ и г-н Борисов /пожарникаря/. ХА ха, който се смее последен се смее най-добре....

Госпожо, защо не сменяте Стоян Лазаров от ОП "Туристическо обслужване" колко още хора да уволни. Срам.

Много съм разочарована от случващото се. Банско за съжаление е една пълна мизерия. Не знам защо трябва цялата страна да я превръщаме в блато, за да могат само определен кръг от хора да се гушат с едни евтини и жалки харитийки, наречени парички. Само че това, което тези малцина опустошават струва много повече и принадлежи на много повече хора.

Ти чуваш ли се, Банско е най-доброто място за каране. Освен това изглежда страхотно през лятото.

За мене беше изключително удоволствие да прочета тези толкова задълбочени изводи! Да живеят Бойко Борисов и Цеко Минев - строители на съвременна България!!!

Бате Бойко можеше да си изпълни обещанията към Цеко Минев без Витоша ски да затваря. Доста съм разочарован от случилото се тази зима. Имах доверия на Бойко и ГЕРБ но лично мен (и хилядите скиори от София) ме предадиха позволявайки на Цеко Минев това своеволие. Децата ми тази година не можаха да карат ски при наличие на сняг над 2м :( . Такъв сняг не е имало от 20г.

Представяш ли си, обидения, как Бойко принуждава Цеко Минев да пусне лифта, като оня има договор от преди години. Как става това?! Май бъркаш адреса, бъркаш от кого да си разочарован. Индеферентен се показваш. Ккато и повечето българи :-) Кланят с ена крадеца и като разберат какво е откраднал, вземаат да плюят пазача.

Значи всичко е наред и е законно! БРАВО!!!

Човека: Цеко Минев, близък приятел на Бойко Борисов, шеф на Първа инвестиционна банка, шеф на българската ски федерация, собственик на Витоша ски, Юлен и тартор на ски-пистите на Витоша и в Пирин. Минев ще е Човекът, който ще превърне Витоша в Банско. Евгений Дайнов desnite.eu

Няма ли най-накрая да го отнесе някой,който подписва такива скапани договори? И понеже собственикът е банка го карат както си знаят - права само за банката, другите да го духат!

Щом и Фандъкова почна да защитава Цеко Минев и компания, добре сме. За нея имах друго мнение, но...

Долу герб и витоша ски! Да вървят да правят бизнес в Конго!