Зачестяват автокражбите на ключ

В никакъв случай да не оставят без надзор колата си, когато тя е в работен режим, предупреждават от полицията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не само кражбите на коли...Всичко що е престъпно...ЗАЧЕСТЯВА ! Какво да кажем, щом лица (справедливо е да се нарекат-задници) на държавни позиции,,овластени да бдят за спазването на ЗАКОННОСТТА се сдушват в ОПГ и крадат на ...ЕДРО (огласеният случай от вчера с недвижимите имоти на починали хора) . И всичко това се случва ,защото не само НЯМА ефективна правораздавателна система ,ами НЯМА ДАЖЕ ...ДЪРЖАВА ! Държава няма,защото НЯМА ...НАРОД ! А народ НЯМА ... защото е РАЗЕДИНЕН на хиляди парчета ...всеки заровил сам за себе си глава в ...своите си проблеми с един ОБЩ корен обаче -валиден за ...ВСИЧКИ ...ОЦЕЛЯВАНЕ !

Толкова трябва да те мързи да не си вземеш ключа като излизаш от колата или да се мъчи гъзария

Брей, много ербапи и юклии тук бре, на мен ако ми се случи, на теб знам цялото родословно, много съм отмъстителен... и т.н. Ама само на клавиатурата май? Ми като овце и ще има и вълци, оставил си я той бунака да работи, пък после олеле майко

Те доста водачи направо си ‘падат от Луната’. Забравят първото и неотменимо условие . А именно, в коя страна живеят.

Да му мислят летните дизели, които палят само в гаража.

Cezarbg

Спомням си един случай за крадец на коли който му правиха операция 6часа да извадят рибарските куки от г.......за му !! Май е време за нещо подобно!!!

Къде е този сняг? Ще гладуваме и жадни ще сме.

абе само да разрешат саморазправата в таквиз случай и за един сезон ще се разреши тоз проблем. Б...аа тия закони и права все на изрядните ги таковат

Има условия за тези престъпления , защо ? Защо не са в затвора тези престъпници , а са със по 10-тина присъди , и са на СВОБОДА ?

Работят заедно с полиция и прокуратура. Крали са ми кола, направих си собствено разследване. Знам кои са, къде живеят, кои са им жените и децата, къде държат колите и дори по колко взимат на бройка. Един ден ще им дойде като гръм от ясно небе, нито забравям, нито прощавам, а и на всичкото отгоре съм изключително отмъстителен. Хак да им е. За няколко хиляди лева ще теглят много.

Дано Господ е с теб, не им прощавай и ги размажи.

Тези работи в някакви филми ли ги гледаш? Пишеш глипости колкото да не заспиш!

Третата присъда задължително е доживотна. А тук - обикалят с по 10 - 15 присъди. Щом на два пъти не си се поправил, по-добре да си изолиран от обществото.

Време за капанчета. Да видим дали ще има късметлия да ме нацели точно мен.