Забраняват електронните цигари в градския транспорт в София

Всеки един човек може да подаде сигнал на съответния сигнал, обзначен на стикера

Обратно в новината

Коментари - Забраняват електронните цигари в градския транспорт в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да стане като в Нова Зенландия - цигари (и други никотинови хуйовини) се продават само на хора над 30 годишна възраст.

Пропуснах да поясня - там ограничението НЕ Е възрастово - сложено е за хора родени след да речем 90-та година. По тази начин старите хора които вече пушат могат да си купят, а младите нямат достъп което е и по-добре.

Алооо, нещо няма сигнал. За един сигнал се обаждамммм.Алооооо

Почти всяка сутрин по пътя между Централна жп гара и Румънското посолство по линия 305, 413 , шофьорите в автобусите ПУШАТ. Сигнали съм подавал 10 тки пъти на посочения за това телефон. След като те продължават да го правят, това означава, че или сигналът ми не стига до там, където трябва или ако е стигнал, там където трябва нищо не се случва. Сега, за един приятел да попитам: като сте забранили и електронните цигари в градския транспорт и а ако някой пуши , какво да правим. Пак ли да звъним на онзи безполезния телефон или предвиждате нещо да се случи!

Напълни се с всякаква вид паплач с тия боклуци и ги пуши навсякъде. Време беше да се вземат някакви мерки. Писна ми от селяндури в нашия град.

НАЙ-ПОСЛЕ!

Аааа, сетиха се. Аз още преди 5 години изхвърлих 3 такива цигари от устата на наглеците, през прозореца на трамвая.

Дори не съм допускал, че досега е било разрешено. Но и не съм виждал пътник да пуши в градския транспорт. Хубаво е да се знае, че "човек може да подаде сигнал на съответния сигнал" ...

Супер, може ли да ги забраните и в моловете, и най-накрая да се сложи адекватна възрастова граница и да се глобяват продавачи - вчера в центъра на София видях момче и момиче на максимум 9-10 годинки да си разменят един 'временен' вейп от тези на ICE.... същите деца по цял ден пият и енергийни напитки, които също се продават без възрастова граница....

Друже, ами те алкохол и цигари си купуват свободно, ти очакваш да не им продават електронни...

Българският Ганьо, трябва да бъде глобяван и да полага общественополезен труд, докато покаже поне малко възпитание.

Сега е демокрация, не може. Ще му нарушиш правата на боклука.

Сигнал на съответния сигнал в сигналния мозък на сигнала от космоса в празната кратуна на редактора

РЕДАКТОРАААА..., Добро утро!

А кога ще забраните баничките, кафето и бирата?

Консумирането на храни и напитки винаги е било забранено.

Да тези неща са забранени, но не се спазват и контрольорите не глобяват. Не е по-добре и с качване на мръсните си карака на седалките.