Коментари - Забраната на абортите в Полша влезе в сила: Хиляди поляци пак на протест (снимки/ видео) | Днес.dir.bg

Забраната на абортите в Полша влезе в сила: Хиляди поляци пак на протест (снимки/ видео)

Спорното решение на съда, че отстраняването на увреден зародиш противоречи на основния закон, влезе в сила

Обратно в новината

Коментари - Забраната на абортите в Полша влезе в сила: Хиляди поляци пак на протест (снимки/ видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Сега, един въпрос, за да си отговорите в какво всъщност вярвате. В една сграда избухва пожар. Вие сте в една стая в която има две 3 годишни деца и 2 контейнера с по 20 ембриона. Можете да носите само два неща едновремено през всичките врати и стълбища, за да успеете да се спасите... Децата са в пакника и не могат да ви слушат. Контейнерите са без дръжки и са тежки и неудобни... Значи 2 деца ли ще спасите или 40 "деца"?

Ако тук се забрани абортът, веднага се сещам за две женички, които в момента имат по 3 деца и няколко аборта, които ще родят поне още 5, докато станат на 40. В момента и двете нямат 30. Едната е от определен етнос, другата е българка, ама циганката е доста по-читава от нея. Обаче това ли искаме за бъдещето? Не целим ли интелигентните и работливите да ги насърчаваме? Или е важна бройката?

Браво на Полското Държавно Правителство, което е забранило със закон убийства на невинни неродени деца! и се изправи срещу феминистичната паплач!!!! Абортът е УБИЙСТВО на невинни деца!!!!

То втоята логика като си поръчам бъркани яйца и ям пиле, така ли?

И? Къде достигна с този въпрос?

Щом либерастите се кефят на абортите, значи трябва да се забранят, няма какво да се умува

Кефене... Леле колко си зле... Това реднек, заради братовчедката която харесваш ли е? Чак толкова ли държиш да роди от тебе?

Моралът който проповядва църквата не е случайна измислица. Така се намаля рискът за увредено дете. Не може да живееш по либерастичните правила, да родиш непълноценно дете което да се мъчи цял живот и да го хърлузиш на обществото да го гледа. Защо другите трябва да плащат за твоята разюзданост.

Ми точно църквата настоява да се забранят абортите ако ще на увреден плод бе, умник. Щото било "грях", както обичат да каканижат религиозницте като се мъчат да ти наложат техните си суеверия.

Не дей да мислиш само с една мозъчна клетка. Ако се спазват моралните принципи, много по-малко увредени деца ще има. Не може да се чукаш с който ти харесва, да пиеш, пушиш и приемаш наркотици и то през бременност и да искаш винаги да имаш нормално дете. А след раждане обществото да плаща инвалидни. Да си ги плаща майката.

Моралът не е "измислица", нито е дошъл от църквата, нито смотаната ви църква има монопол върху морала.

Смотан си ти, боклук! Морала е именно от Църквата, а не от боклуци като теб.

Абе, набожния, не трябваше ли дадеш другата буза? Нещо много резко го даваш за благ божий човечец... Айде у лево, лицемер смотан.

Ами влиза ти в тона. Каквото повикало, такова се обадило. Той и Бог искаше с добро, ама не стана, затова запокити Луцифер в бездната.

Това ,няма ли да увеличи пътя за аборт-туризмаНякой много ще напълнят гуши отново!!!!!!!!!!!!!!!!

За да не забременявате нежелано и да ви се налага да абортирате, правете хомосексуална любов.

Абе тъпак, ти прочете ли изобщо статията.

Не му е и работа, просто иска да си изсере мнението.

Че коя жена прави аборт с желание? Всяка го прави от зор. Да лишаваш грешница от възможност ......., не знам дали е толкова Богоугодно?!

бог си седи някъде и мълчи, няма някакви прости необразовани голтаци като вас да говорят от негово име.

Няма богче. А забрана на еването, кога?

Като вземе бог да ми плаща сметките и да ходи на работа вместо мен, тогава да ми дава акъли за живота ми.

Само кръгъл идиот може да забрани абортите. При нелегални такива има висока смъртност.

Ама, тогава ще умират жените. На кой консерватор му пука за жените?

Полша е една от малкото държави, които не ги е страх да се озъбят на сатаната, който се прокрадва, прикрит като либерализъм.

Интересно, когато се роди дете с увреждане, набожната,христолйбива бщественост започва да бега като дявол от тамян. Я по-добре зцалягай над уроците, а не се прави на голям генгста!

Полша е една от единиците държави в цивилизования свят, където все още може да се види какви вреди нанасят малоумните ви религии. Другите са ислямските.

Абортът е чисто и просто едно отърваване от неудобен човек, който е дошъл в утробата ти благодарение на собствената ти лекомисленост. Не е справедливо едни да правят каквото си искат, а други - невинните деца - да плащат жестоката цена на причиненото неудобство. Всички, които оправдават аборта с лозунга "това е моето тяло и аз избирам какво да правя с него" пропускат факта, че чуждото тяло, което расте в утробата им, не е тяхно, че да разполагат с него както си искат. Все едно да изкормиш, разчекнеш, обезглавиш или изгориш гостите си, които сам си допуснал да влязат в собствения ви дом. Като не искате гости, дето да ви развалят рахата, кастрирайте се. Пак ще е безумсно, но поне ще е по-справедливо, защото ще причинявате осакатяването на себе си, не на някой друг.

а ако дъщеря ти забременее на 13 години ?

а и не винаги е 'благодарение на собствената ти лекомисленост' защото има и такива, които са изнасилени

Глупости. Абортът е проява на отговорност, а плодът не е човек.

Не съм медик, ама май терминологията беше друга. До около третият месец мисля че се казва зародиш, който не е жив и аборта е разрешен. Когато зародишът оживее, се казва плод и тогава аборта е забранен. Не съм 100% сигурен, може някой медик да ме коригира, ако е необходимо.

По твоите " разсъждения" ти не си човек, а отпадък.

За да се ориентирате лесно кое е добро и кое е зло, просто го съпоставятйте спрямо живота. Всичко, което е срещу живота е зло. Такова е убийството, както всички знаем, но също и хомосексуалната „любов“ (защото не създава живот) и абортите (отнемат правото на живот). Не си слагайте грях на душите и оставете левия боклук да гори в ада.

Ето ги религиозните шарлатани. С претенция да показват кое е добро и кое зло, кое трябва да се прави и кое не. Светът добре познава религиозното управление, то съществува днес в образът на халифатът. Управлението на бездарните вярващи винаги е свързано със жестокости, незачитане на животът, безсмислени ограничения и безкрайна стагнация. Абсолютен ужас.

Ти ли ще ми казваш кое е добро и зло, бе мухльо.

ама после като се родят инвалиди, започвате друго да говорите. Като началото думата инвалид идва от invalid-невалиден, неставащ. Трудно ми е да напиша(изрека) начина, по който управляващите наричаха децата на протестиращите майки. Редовно бащите си тръгват, майките не могат да работят, защото трябва да се грижат за децата си

А забременяването насила при изнасилване какво е - може би добро, защото създава живот, а, малоучнико?! Ако недай си боже изнасилят твой близък човек, си задай същия въпрос!

Това е друга тема нещо не си разбрал.

А точно такива моралисти като вас, първи ще хвърлят в камък, ако в класа на детето им има дете с увреждане. Защото то няма да стои мирно, ще вика, ще пречи, ще притеснява другите деца. Родителите ще започнат да се възмущават, че това дете пречи на техните отрочета. Ще се е оплакват на директора. Ще преследват нещастното дете и неговите родители като най-големите престъпници, докато не ги изпъдят от училище! Нали така! Обаче иначе сте големи хуманисти и моралисти, лицемери такива!

Абе да се плющат с предпазни средства, защо трябва после да убиват?!!!

Защото трябва да е право на избор. Аботът може и да е убийство, но е убийство на недоразвито същество което няма съзнание, което не е живяло. Животните, които убиваме и държим в клетки имат по-развито съзнание.

Развивам абортен туризъм, търся дами, говорещи полски и АГ клиника със свободни капацитети.

Не е била напразна мъдростта на старите хора. Това не е изостаналост, а си има генетично обяснение. Прочетете за телегонията.Това ще ви обясни и защо има толкова много увредени деца.Безпътния живот на жената, може да се окаже нещастие и за този, който й се е доверил. ТЕЛЕГОНИЯ!

Ти ли хвърли съчки в кладата на Ян Хус?

Когато тъпанари и религиозни шарлатани се намесят във властта става страшно!

от теб по голям тъпанар няма

Може и да няма, но аз не пиша тъпанарски закони, които ти трябва да изпълняваш. Така че не преча на никого.с простотията си.

Въпросът изобщо не е философски. Никаква философия няма когато в първата четвърт на 21-ви век лекарите ти обясняват, че детето ти до края на живота си ще си играе с пластелин, а държавата ти нарежда да го родиш.

А защо трябва да го храни и отглежда обществото? Този морал който пропагандира църквата не е случаен. Стига с тази либерастия.

мойта като каза че иска да прави аборт и накиснах главата в бидона с кисело зеле и се отказа

Не съм правил така на бабата. Ако го направя ще престана сам да се уважавам,че съм се оженил за парцал, а не за равностоен партньор. Мойта баба беше девствена, когато се оженихме.

Ами то така е направил и баща ти с майка ти и ето виж какво се е родило....

Ти ако имаш жена, която позволява да ѝ направиш подобно нещо, без после да ти епм, явно нямаш грам себеуважение.

Къде изчезна оная красива, свенлива и благородна българка? Само кОври ли останаха? Тежко ви,момчета.

мойта искаше да прави аборт играх и два тупаника в главата и си седна на гъза

това е начина друг няма

Хаха , вас ще ви пита жената ,дали иска да прави аборт. Това се прави и без тъпото ви мнение . Обикновено от неподходящия мъж е нежеланото дете.

Защо имаш дете от неподходящ мъж. Моралът не е измислица.

понякога може да се окаже - ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО. особено когато проста жена , с отвратителен каруцарски език си мисли,че има право да дава мнение.ОБРЕЧЕНИ НА САМОТА И ЗЛОБА.

аз се еба в гъза и аборти не правя

Католическа държава...

Какво от това? Браво на Полската Държава и на Полската Католическа Църква, че се изпоравиха срещу узаконяването и разрешаването на абортите и срещу феминистичната бясна паплач!

жените да се ебът в гъза да не зачеват

много правилно

Това от личен опит ли им го препоръчваш?

Няколко екземпляра тук с коментарите са крещящо доказателство, че аборта е нужен! Идиоти потомствени, прочетете внимателно, че се забраняват аборти ПО МЕДИЦИНСКА препоръка защото плода е увреден и ще се роди .... "нещо" , което има "състояния от синдром на Даун до фатални заболявания" !!! ФАТАЛНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ! Ще живее от няколко часа до няколко месеца!

Всички аборти се забраняват. Имаше изключение, в случай че плодът е увреден. Сега се забранява и това изключение.

Понеже си курва затова викаш за " узаконяване" на абортите?

Тея за презервативи чували ли са?

ВСИЧКИ ЗАЩИТНИЦИ НА АБОРТИТЕ СА КУРВИ

Тия пак са по-големи католици от папата... Следва забрана на използването на анестетици при раждане - нали господ проклел Ева "в болки да ражда"... Не се щегувам, има и такива напъни. Пшеки, кво да ги правиш. Ама натовци, ес-аджии, дермократи... на гол тумбак чифте пищови.

Майка ми ме е родила на нивата без упойка!

Дори не подозирате колко много ви личи как сте роден.

Аре ся, обяснете ми как в ерата на контрацепцията може изобщо да се стигне до такова извращение - да накъсаш на парченца собственото си дете!? Не сте ли чували,че има контрацептиви? това не е ли простотия? Простотия е, на макс.

Наистина контрацепцията за съжаление не е сработила при вас. Хайде пак да прочетем, ама бавно и по възможност с разбиране следния пасаж: "Съдът взе решение, че абортите, извършени заради непоправими дефекти на плода - включващи редица състояния от синдром на Даун до фатални заболявания - са незаконни, съгласно конституцията."

Аборта е гнусотия, но най-лошото е че аборта е продукт и опора на културата проповядваща липса на отговорност. Хората трябва да са готови да поемат последиците от действията си, това е по-важното от разни философски спорове на каква дата ембриона става човек. Много ясно че няма как до вчера да е бил "само фетус" а днес вече да е човек с право на защита. Тръгването по пътя на абортите неминуемо води до джендърщина и разложение точно защото засилва, подпомага, и дори промотира липсата на отговорност и мъжество.

Това за поемането на отговорност е баш философски въпрос, нравствен казус, предмет на науката етика, наричана още морална философия. Другото, дето си го дал за пример, е псевдофилософия (фалшива казуистика).

Вижте сега, аз съм праволинеен човек и затова очаквам същата праволинейност и в човека до себе си.Ако щете ме разпнете, но няма как да уважавам жена, която е изхвърлила детето си като ненужна вещ. Тук дори не става дума за религия, а за елементарна човещина.Милиони жени по света сами отглеждат деца, вместо да отидат да ги остържат.

Не драги, никой няма да те разпва. Идиотите с остърган мозък не се разпват. Оставят си ги да живеят.

А ще стоиш ли до жена си, за да гледаш дете с увреждане, или ще се чупиш?

И на тия им се ебе без пари.

имаше едно разказче, където учен намира вещество, което променя усещанията на хората - вместо удоволствие - по време на секс изпитват болка... идеята била, хората да "правят" дежа осъзнато и целенасочено. накрая го изсипва във източника на вода и всички са засегнати... като резултат - го линчуват

Я издири и кажи името да прочетем.

вжното е, че мАтрияла не спи, протрсти трябва да има иначе 'кукловодите'ще си помислят, че могат да продължат безнаказано да ни 'дърпат конците'

Вижте сега, цялата работа че тия там са католици, а при тях нали абортите са забранени та затова

И тия се върнаха в каменната ера.

Тези поляци са абсолютни откачалки, да не говорим, че живеят в средновековието изглежда. Какъв смисъл има да бъде раждано дете с непоправими увреждания - да бъде превърнат животът му на земята, а и този на семейството му в ад ли?! Да не говорим, че самото посягане на правото на жената да реши иска или не иска да ражда деца само по себе си е посегателство срещу личността и. Да раждаш деца по чужда заповед - това да не са им кобили за разплод?! Изроди!

откачалки са 100тина фанатици от управляващата партия. Поляците със сигурност ще дадат наказателен вот на тези фанатици

В България чрез аборти са избити досега над 5 млн. деца и никой не протестира. Ние сме по-напред от Полша, която трябва да се учи от нас на демонокрастия.

медицината, както всяко друго нещо е търговска дейност така че следва абсолютно всички медицински дейности да се изкарат на пазара. По-големи цици, смяна на цвета на очите, пластични операции, аборти, разкрасяване, хапчета за добро настроение - всичко това следва да се отдаде на пазарен принцип и то напълно свободно. И пазарът да решава. А и да се въведе закон, че на умрелите всички органи са на държавата и да си прибира използваемата част при т.нар. летален изход. Апропо ембрионите също дотолкова доколкото не се водят биологичен отпадък.

Коментари - Забраната на абортите в Полша влезе в сила: Хиляди поляци пак на протест (снимки/ видео) | Днес.dir.bg

Забраната на абортите в Полша влезе в сила: Хиляди поляци пак на протест (снимки/ видео)

Спорното решение на съда, че отстраняването на увреден зародиш противоречи на основния закон, влезе в сила

Обратно в новината

Коментари - Забраната на абортите в Полша влезе в сила: Хиляди поляци пак на протест (снимки/ видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Сега, един въпрос, за да си отговорите в какво всъщност вярвате. В една сграда избухва пожар. Вие сте в една стая в която има две 3 годишни деца и 2 контейнера с по 20 ембриона. Можете да носите само два неща едновремено през всичките врати и стълбища, за да успеете да се спасите... Децата са в пакника и не могат да ви слушат. Контейнерите са без дръжки и са тежки и неудобни... Значи 2 деца ли ще спасите или 40 "деца"?

Ако тук се забрани абортът, веднага се сещам за две женички, които в момента имат по 3 деца и няколко аборта, които ще родят поне още 5, докато станат на 40. В момента и двете нямат 30. Едната е от определен етнос, другата е българка, ама циганката е доста по-читава от нея. Обаче това ли искаме за бъдещето? Не целим ли интелигентните и работливите да ги насърчаваме? Или е важна бройката?

Браво на Полското Държавно Правителство, което е забранило със закон убийства на невинни неродени деца! и се изправи срещу феминистичната паплач!!!! Абортът е УБИЙСТВО на невинни деца!!!!

То втоята логика като си поръчам бъркани яйца и ям пиле, така ли?

И? Къде достигна с този въпрос?

Щом либерастите се кефят на абортите, значи трябва да се забранят, няма какво да се умува

Кефене... Леле колко си зле... Това реднек, заради братовчедката която харесваш ли е? Чак толкова ли държиш да роди от тебе?

Моралът който проповядва църквата не е случайна измислица. Така се намаля рискът за увредено дете. Не може да живееш по либерастичните правила, да родиш непълноценно дете което да се мъчи цял живот и да го хърлузиш на обществото да го гледа. Защо другите трябва да плащат за твоята разюзданост.

Ми точно църквата настоява да се забранят абортите ако ще на увреден плод бе, умник. Щото било "грях", както обичат да каканижат религиозницте като се мъчат да ти наложат техните си суеверия.

Не дей да мислиш само с една мозъчна клетка. Ако се спазват моралните принципи, много по-малко увредени деца ще има. Не може да се чукаш с който ти харесва, да пиеш, пушиш и приемаш наркотици и то през бременност и да искаш винаги да имаш нормално дете. А след раждане обществото да плаща инвалидни. Да си ги плаща майката.

Моралът не е "измислица", нито е дошъл от църквата, нито смотаната ви църква има монопол върху морала.

Смотан си ти, боклук! Морала е именно от Църквата, а не от боклуци като теб.

Абе, набожния, не трябваше ли дадеш другата буза? Нещо много резко го даваш за благ божий човечец... Айде у лево, лицемер смотан.

Ами влиза ти в тона. Каквото повикало, такова се обадило. Той и Бог искаше с добро, ама не стана, затова запокити Луцифер в бездната.

Това ,няма ли да увеличи пътя за аборт-туризмаНякой много ще напълнят гуши отново!!!!!!!!!!!!!!!!

За да не забременявате нежелано и да ви се налага да абортирате, правете хомосексуална любов.

Абе тъпак, ти прочете ли изобщо статията.

Не му е и работа, просто иска да си изсере мнението.

Че коя жена прави аборт с желание? Всяка го прави от зор. Да лишаваш грешница от възможност ......., не знам дали е толкова Богоугодно?!

бог си седи някъде и мълчи, няма някакви прости необразовани голтаци като вас да говорят от негово име.

Няма богче. А забрана на еването, кога?

Като вземе бог да ми плаща сметките и да ходи на работа вместо мен, тогава да ми дава акъли за живота ми.

Само кръгъл идиот може да забрани абортите. При нелегални такива има висока смъртност.

Ама, тогава ще умират жените. На кой консерватор му пука за жените?

Полша е една от малкото държави, които не ги е страх да се озъбят на сатаната, който се прокрадва, прикрит като либерализъм.

Интересно, когато се роди дете с увреждане, набожната,христолйбива бщественост започва да бега като дявол от тамян. Я по-добре зцалягай над уроците, а не се прави на голям генгста!

Полша е една от единиците държави в цивилизования свят, където все още може да се види какви вреди нанасят малоумните ви религии. Другите са ислямските.

Абортът е чисто и просто едно отърваване от неудобен човек, който е дошъл в утробата ти благодарение на собствената ти лекомисленост. Не е справедливо едни да правят каквото си искат, а други - невинните деца - да плащат жестоката цена на причиненото неудобство. Всички, които оправдават аборта с лозунга "това е моето тяло и аз избирам какво да правя с него" пропускат факта, че чуждото тяло, което расте в утробата им, не е тяхно, че да разполагат с него както си искат. Все едно да изкормиш, разчекнеш, обезглавиш или изгориш гостите си, които сам си допуснал да влязат в собствения ви дом. Като не искате гости, дето да ви развалят рахата, кастрирайте се. Пак ще е безумсно, но поне ще е по-справедливо, защото ще причинявате осакатяването на себе си, не на някой друг.

а ако дъщеря ти забременее на 13 години ?

а и не винаги е 'благодарение на собствената ти лекомисленост' защото има и такива, които са изнасилени

Глупости. Абортът е проява на отговорност, а плодът не е човек.

Не съм медик, ама май терминологията беше друга. До около третият месец мисля че се казва зародиш, който не е жив и аборта е разрешен. Когато зародишът оживее, се казва плод и тогава аборта е забранен. Не съм 100% сигурен, може някой медик да ме коригира, ако е необходимо.

По твоите " разсъждения" ти не си човек, а отпадък.

За да се ориентирате лесно кое е добро и кое е зло, просто го съпоставятйте спрямо живота. Всичко, което е срещу живота е зло. Такова е убийството, както всички знаем, но също и хомосексуалната „любов“ (защото не създава живот) и абортите (отнемат правото на живот). Не си слагайте грях на душите и оставете левия боклук да гори в ада.

Ето ги религиозните шарлатани. С претенция да показват кое е добро и кое зло, кое трябва да се прави и кое не. Светът добре познава религиозното управление, то съществува днес в образът на халифатът. Управлението на бездарните вярващи винаги е свързано със жестокости, незачитане на животът, безсмислени ограничения и безкрайна стагнация. Абсолютен ужас.

Ти ли ще ми казваш кое е добро и зло, бе мухльо.

ама после като се родят инвалиди, започвате друго да говорите. Като началото думата инвалид идва от invalid-невалиден, неставащ. Трудно ми е да напиша(изрека) начина, по който управляващите наричаха децата на протестиращите майки. Редовно бащите си тръгват, майките не могат да работят, защото трябва да се грижат за децата си

А забременяването насила при изнасилване какво е - може би добро, защото създава живот, а, малоучнико?! Ако недай си боже изнасилят твой близък човек, си задай същия въпрос!

Това е друга тема нещо не си разбрал.

А точно такива моралисти като вас, първи ще хвърлят в камък, ако в класа на детето им има дете с увреждане. Защото то няма да стои мирно, ще вика, ще пречи, ще притеснява другите деца. Родителите ще започнат да се възмущават, че това дете пречи на техните отрочета. Ще се е оплакват на директора. Ще преследват нещастното дете и неговите родители като най-големите престъпници, докато не ги изпъдят от училище! Нали така! Обаче иначе сте големи хуманисти и моралисти, лицемери такива!

Абе да се плющат с предпазни средства, защо трябва после да убиват?!!!

Защото трябва да е право на избор. Аботът може и да е убийство, но е убийство на недоразвито същество което няма съзнание, което не е живяло. Животните, които убиваме и държим в клетки имат по-развито съзнание.

Развивам абортен туризъм, търся дами, говорещи полски и АГ клиника със свободни капацитети.

Не е била напразна мъдростта на старите хора. Това не е изостаналост, а си има генетично обяснение. Прочетете за телегонията.Това ще ви обясни и защо има толкова много увредени деца.Безпътния живот на жената, може да се окаже нещастие и за този, който й се е доверил. ТЕЛЕГОНИЯ!

Ти ли хвърли съчки в кладата на Ян Хус?

Когато тъпанари и религиозни шарлатани се намесят във властта става страшно!

от теб по голям тъпанар няма

Може и да няма, но аз не пиша тъпанарски закони, които ти трябва да изпълняваш. Така че не преча на никого.с простотията си.

Въпросът изобщо не е философски. Никаква философия няма когато в първата четвърт на 21-ви век лекарите ти обясняват, че детето ти до края на живота си ще си играе с пластелин, а държавата ти нарежда да го родиш.

А защо трябва да го храни и отглежда обществото? Този морал който пропагандира църквата не е случаен. Стига с тази либерастия.

мойта като каза че иска да прави аборт и накиснах главата в бидона с кисело зеле и се отказа

Не съм правил така на бабата. Ако го направя ще престана сам да се уважавам,че съм се оженил за парцал, а не за равностоен партньор. Мойта баба беше девствена, когато се оженихме.

Ами то така е направил и баща ти с майка ти и ето виж какво се е родило....

Ти ако имаш жена, която позволява да ѝ направиш подобно нещо, без после да ти епм, явно нямаш грам себеуважение.

Къде изчезна оная красива, свенлива и благородна българка? Само кОври ли останаха? Тежко ви,момчета.

мойта искаше да прави аборт играх и два тупаника в главата и си седна на гъза

това е начина друг няма

Хаха , вас ще ви пита жената ,дали иска да прави аборт. Това се прави и без тъпото ви мнение . Обикновено от неподходящия мъж е нежеланото дете.

Защо имаш дете от неподходящ мъж. Моралът не е измислица.

понякога може да се окаже - ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО. особено когато проста жена , с отвратителен каруцарски език си мисли,че има право да дава мнение.ОБРЕЧЕНИ НА САМОТА И ЗЛОБА.

аз се еба в гъза и аборти не правя

Католическа държава...

Какво от това? Браво на Полската Държава и на Полската Католическа Църква, че се изпоравиха срещу узаконяването и разрешаването на абортите и срещу феминистичната бясна паплач!

жените да се ебът в гъза да не зачеват

много правилно

Това от личен опит ли им го препоръчваш?

Няколко екземпляра тук с коментарите са крещящо доказателство, че аборта е нужен! Идиоти потомствени, прочетете внимателно, че се забраняват аборти ПО МЕДИЦИНСКА препоръка защото плода е увреден и ще се роди .... "нещо" , което има "състояния от синдром на Даун до фатални заболявания" !!! ФАТАЛНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ! Ще живее от няколко часа до няколко месеца!

Всички аборти се забраняват. Имаше изключение, в случай че плодът е увреден. Сега се забранява и това изключение.

Понеже си курва затова викаш за " узаконяване" на абортите?

Тея за презервативи чували ли са?

ВСИЧКИ ЗАЩИТНИЦИ НА АБОРТИТЕ СА КУРВИ

Тия пак са по-големи католици от папата... Следва забрана на използването на анестетици при раждане - нали господ проклел Ева "в болки да ражда"... Не се щегувам, има и такива напъни. Пшеки, кво да ги правиш. Ама натовци, ес-аджии, дермократи... на гол тумбак чифте пищови.

Майка ми ме е родила на нивата без упойка!

Дори не подозирате колко много ви личи как сте роден.

Аре ся, обяснете ми как в ерата на контрацепцията може изобщо да се стигне до такова извращение - да накъсаш на парченца собственото си дете!? Не сте ли чували,че има контрацептиви? това не е ли простотия? Простотия е, на макс.

Наистина контрацепцията за съжаление не е сработила при вас. Хайде пак да прочетем, ама бавно и по възможност с разбиране следния пасаж: "Съдът взе решение, че абортите, извършени заради непоправими дефекти на плода - включващи редица състояния от синдром на Даун до фатални заболявания - са незаконни, съгласно конституцията."

Аборта е гнусотия, но най-лошото е че аборта е продукт и опора на културата проповядваща липса на отговорност. Хората трябва да са готови да поемат последиците от действията си, това е по-важното от разни философски спорове на каква дата ембриона става човек. Много ясно че няма как до вчера да е бил "само фетус" а днес вече да е човек с право на защита. Тръгването по пътя на абортите неминуемо води до джендърщина и разложение точно защото засилва, подпомага, и дори промотира липсата на отговорност и мъжество.

Това за поемането на отговорност е баш философски въпрос, нравствен казус, предмет на науката етика, наричана още морална философия. Другото, дето си го дал за пример, е псевдофилософия (фалшива казуистика).

Вижте сега, аз съм праволинеен човек и затова очаквам същата праволинейност и в човека до себе си.Ако щете ме разпнете, но няма как да уважавам жена, която е изхвърлила детето си като ненужна вещ. Тук дори не става дума за религия, а за елементарна човещина.Милиони жени по света сами отглеждат деца, вместо да отидат да ги остържат.

Не драги, никой няма да те разпва. Идиотите с остърган мозък не се разпват. Оставят си ги да живеят.

А ще стоиш ли до жена си, за да гледаш дете с увреждане, или ще се чупиш?

И на тия им се ебе без пари.

имаше едно разказче, където учен намира вещество, което променя усещанията на хората - вместо удоволствие - по време на секс изпитват болка... идеята била, хората да "правят" дежа осъзнато и целенасочено. накрая го изсипва във източника на вода и всички са засегнати... като резултат - го линчуват

Я издири и кажи името да прочетем.

вжното е, че мАтрияла не спи, протрсти трябва да има иначе 'кукловодите'ще си помислят, че могат да продължат безнаказано да ни 'дърпат конците'

Вижте сега, цялата работа че тия там са католици, а при тях нали абортите са забранени та затова

И тия се върнаха в каменната ера.

Тези поляци са абсолютни откачалки, да не говорим, че живеят в средновековието изглежда. Какъв смисъл има да бъде раждано дете с непоправими увреждания - да бъде превърнат животът му на земята, а и този на семейството му в ад ли?! Да не говорим, че самото посягане на правото на жената да реши иска или не иска да ражда деца само по себе си е посегателство срещу личността и. Да раждаш деца по чужда заповед - това да не са им кобили за разплод?! Изроди!

откачалки са 100тина фанатици от управляващата партия. Поляците със сигурност ще дадат наказателен вот на тези фанатици

В България чрез аборти са избити досега над 5 млн. деца и никой не протестира. Ние сме по-напред от Полша, която трябва да се учи от нас на демонокрастия.

медицината, както всяко друго нещо е търговска дейност така че следва абсолютно всички медицински дейности да се изкарат на пазара. По-големи цици, смяна на цвета на очите, пластични операции, аборти, разкрасяване, хапчета за добро настроение - всичко това следва да се отдаде на пазарен принцип и то напълно свободно. И пазарът да решава. А и да се въведе закон, че на умрелите всички органи са на държавата и да си прибира използваемата част при т.нар. летален изход. Апропо ембрионите също дотолкова доколкото не се водят биологичен отпадък.