Коментари - Туроператорите: Само ще спечелим от забраната за пушене | dnes.dir.bg
назад

Туроператорите: Само ще спечелим от забраната за пушене

Пълната забрана на тютюнопушенето на обществени места ще промени профила на туриста, който идва у нас, и ние решително я подкрепяме, заяви на пресконференция Байко Байков от управата на Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти (АБТТА).

Обратно в новината

Коментари - Туроператорите: Само ще спечелим от забраната за пушене | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още една решителна крачка на националните предатели от ГЕРБ по пътя към затриването на България!Ами нали чужденците затова идваха в България,защото свободно могат да пушат и пият!Сега за какво да идват и да си дават парите?...:)))

ЕВРОПА КАЗВА 2015 , БАНКЯ И КЮСТЕНДИЛ КАЗВАТ 2012 !!! СМЕШНИЦИ !!!

Кой е тоя б.оклук , байко байков?

Ще спечелите една 30 см хаванска пура.Бабите които водите тук им искат застраховка "обреден дом" и не ги искат другаде.

Какво общо имат туроператорите със заведенията и хотелите в смисъл инвестирали ли са в тях , строили ли са ги , че да дават мнение за чужд бизнес . Те са едни комисионери между хотелите и туристите!!! А този Байко Байков , не съм го чувал !!!

Те са клакьорите на ГЕРБ и ББ.

Ако не забранят пушенето Аз ще пледирам да се ходи по голяма нужда навсякъде.

СОБСВЕНИЦИТЕ НА ЗАВЕДЕНИЯ БИЛИ РАЗДЕЛЕНИ НА ДВА ЛАГЕРА ОТНОСНА ЗАБРАНАТА ЗА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО , ГОЛЯМ МАЙТАП !!! НАРЕДИЛИ НА СТЕНАТА 20 ДУШИ ЗА РАЗСТРЕЛ , ТЕ ПА ВЗЕЛИ , ЧЕ СЕ СКАРАЛИ И РАЗДЕЛИЛИ НА ДВА ЛАГЕРА , "ЗА" И "ПРОТИВ" РАЗСТРЕЛА!!!ХА ХА ХА!

Че кой те кара да се вреш при пушачите,бе Хаяско?Събирай се само с други хаясковци и проблемът ти е решен.

Изразите "туризмът печелил" и "туризмът печелел" имат различен смисъл. В българския език има глаголни времена и те носят информация. Учи се в средния курс.

докато малоумници ни управляват така ще е. хърватска нали го забрани и бързо,бързо го разреши отново- защо ли?

Преди време шефът ни реши да ликвидира постоянните разправии между пушачи и непушачи и раздели отдела в 2 стаи - пушачи и непушачи. Познайте какво се случи. Непушачите по цял ден киснеха в малката и скапана стая на пушачите, а тяхната хубава и светла стая с планински въздух беше празна. Шефъ ги пита защо не си стоят в стаята, а те казаха, че при пушачите било по-интересно.

ПО-ГОЛЕМИ ГЛУПОСТИ ОТ НАПИСАНИТЕ В СТАТИЯТА СКОРО НЕ БЯХ ЧУВАЛ!!! ВЧЕРА НАУЧИХ , ЧЕ ПЪЛНАТА ЗАБРАНА ЗА ТЮТЮНОПУШЕНЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪВЕДЕ ДО 2015 ГОДИНА , КАТО ДО МОМЕНТА Е ВЪВЕДЕНА ЕДИНСТВЕНО В 3 СТРАНИ ОТ СЪЮЗА !!! В ХОЛАНДИЯ Е ПРИЕТА И СЛЕД ТОВА ОТМЕНЕНА ПОРАДИ ТОВА , ЧЕ АСОЦИАЦИЯТА НА ХОТЕЛИЕРИ И РЕСТОРАНТЬОРИ Е ОСЪДИЛА ДЪРЖАВАТА!!!

а ние бихме спечелили от смъртта на управляващите !

Дай Боже най-накрая да започне да работи, че не ми се дават пари за аквариуми и турбулетни вентилации ;-) !!!

не е вагна забраната а как се взема решението!!!сабугдам се една сутрин и казвам няма да се пуши!!! друга сутрин ,,няма да се пиши срещу власта,,.някуа друга сутрин ,,няма да четете определени книги и блог,,. и това ако не е тоталитарен регим на ,,демокрацята,,има оше да видим.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Винаги се е твърдяло че пушачите били нетолерантни.А кво се оказа точно обратното.И преди като отидех някъде и домакините ми кажеха сори ам тук не се пуши се съобразявах.А и сега го правя когато съм на места където не се пуши-летища учреждения.....До тук ок.Аз винаги съм бил за това да има места в заведенията и за едните и за другите и това няма нищо общо с забраните.Чудно защо не пушачите искат непременно всичко.Тъпичко някак.На тема туризъм -България ще има отлив сериозен в тази насока и това го знае всяко дете.При тия нагъчкани курорти скапани пътища проблеми с канализация с ток по наще курорти много ми е чудно как някой ще се реши да идва тук щото не се пушело.Просто няма да идват и малкото които още намират чар у нас.

Всеки трябва сам да си решава дали ще пуши или не. Не е нормално да е с тотални забрани. Заведенията да не са комбинирани а отделни. Заведения изцяло за пушачи и такива за непушачи. Като чета колко щастлив народ има, че някой ще бъде глобен ако не спазва забраната, лошо ми става. Къде е толерантността, трябва да има място за всички и всеки сам да си избира дали да се трови или не.

Blake

А къде е толерантността на пушачите? Когато им забранят на тях - им отнемали правата, а когато те пушат сред непушачи - нямало проблем?!?

Прочети коментара на О толерантност с който съм напълно съгласен и ще видиш къде е проблема. Не съм видял пушач който да не се съобразява със забраната на места на които не се пуши. Ако непушач иска да седи в заведение в което се пуши и това му е тормоз си е негова работа. Пушачите наистина са по толерантни.

Трябва да увеличат и глобите за нарушение и да има денонощен национален телефон за сигнали. Голям кеф!!!! :)

първото нещо с което се зблъскваш като се приберш в българия е отвратителната миризма на цигари а второто е отвратителното обслужване, като се почне от гранична полиция таксита, държавна и общинска администрация, полиция и обслужването в заведения и хотели, а за отношенията между хората да не говорим.

Ами ходи в Монако,бе душко!Що идваш в България?А през зимата в Куршвел и Сен Мориц.Ама за там май ти понамирисваш...

Добре си го написал. Това е тъпо и неграмотно , но с претенции. Не само намирисва ами... смърди.

+1

+1 за Варна

Последният месец попаднах на две коренно различни ситуации в две заведения с отделни салони за пушачи и непушачи. В първото заведение значително по-големият салон е за пушачи и беше полупразен, докато в другият нямаше празна маса. Във второто беше обратно, въпреки че в него салонът за пушачи е направо мизерен, а другият е много уютен.

Е те туристите нали идват от страни където пушенето в заведения е забранено? Трябва да са свикнали да си излизат навън.

Нил,само крайно ограничените хора приемат всичко за черно или бяло. Искра, супер! Аз намерих подобни кръчми у нас, но престанах да ходя, защото дори и в зоните за непушачи се "допуска пушене". Е как ще печелят? Ще ГУБЯТ! Не могат да приемат фактите - 63% от клиентите. Това малоумие може да фалира всеки ...

Преди СССР като пръднеше ние се насирахме. Сега пак е същото, само дето го правим когато Европа пръдне.

В събота бях на предколеден банкет в едно битово заведение, след Крива Паланка-Македония. Предпочетох там заради това, че в него не се пуши. Прекрасно място, страхотна кухня, с отлично обслужване, а за македонската музика нямам думи - на живо. Това нещо - за 20 лв., като алкохола и безалкохолните са безплатни-на корем, колкото можеш да носиш. Измислили са го хората, повечето от които са наши сънародници.

За тази цена ако кажеш , че плаща и 1 ст. данъци това заведение - евала!

Годините за пенсия ги качиха светкавично,а за забраната за пушене ще чакат до юни.Каква е причината?

Неразбирам къде е проблема да има заведения за пушачи и заведения за непушачи и всеки сам да си преценява къде да ходи... Така и чуждите туристи ще си решават какво ще посещават. Става въпрос само за заведенията на всички други места да е забранено.

Blake

Е нали се сещаш ако е така (да може да се избира) какви заведения ще има само и единствено?

До fartunoff: Нормален ли си? Или др. бб ти плаща? Как може да хвалиш този престъпник? Всички искат тоя да се маха и току се намери някое... да го хвали.

Браво на туроператорите-никакво пушене! Поздрави и приветствия!

Ми Бойко де ще пуши? Той не я изкарва от устата си. Или за него няма да важи.

Най-после един достоен за похвала жест от Бойко Борисов. Наша работа /на непушачите/ е строго да следим забраната да се спазва стриктно и от всички. Браво

Доносникът си намери ново поприще. Едно време работата на такива лекета беше да следят кой е казал политически виц,кой с коя си ляга,кой не е ходил на манифестация ,ами на църква.Хайде,приятна ти работа,го-ньо.

Този байков ли е баинов ли е ми прилича на наркодилър , явно иска да си продава дрогата в Църквата .

Да забранят и пиенето и ще привлекат още повече семейни туристи. Доколкото знам повечето простотии се правят от пияни, а не от пушачи. Значи може да сключат и дългогодишни договори с детските градини в Европа и света. Само че туристите идват да се забавляват и очакват да намерят условия за всичко, както за развлечение и отдих, така и за купонясване, което значи че трябва да има и заведения за пушачи. Не мога да разбера какъв е проблема да има И такива.

Ми спирайте Булгартабак, правете вносните цигари по 50 лева пакета и готово бе. Ко се занимавате със забрани?

Пак ще пуша, няма да плащам данъци...