Басейн в Свиленград забранен за сирийци

Басейнът в Свиленград е забранен за сирийци. Забраната била валидна само за бежанците, които нямали право да се къпят наравно с другите във водата.

Обратно в новината

Коментари - Басейн в Свиленград забранен за сирийци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички сирийци и други биологични оръжия да се къпят в Банкя.

Няма да се къпя, аз и децата в басейн заедно със цигани,причината е нечистоплътноста на тези индивиди.

Заради цигани и роми, вече не ходя на басейна в с.Чифлика, а ми беше любомо място.

Не само басейна е забранен , а България !

С тоз пустииняк ни занимават всички медии, кво като е надал алгафари, я да се разкарва и да не забравя, че е тук в бг ! при него как всеки ли когато иска получава достъп ? ще дойде ли да ме режисира или както той си реши, Тъпанар, басейнът си е на човека и ако иска ще пуска , ако не иска няма. Тоя да не му плаща сметките нещо ? баси дебилите и цял свят ще занимава сега! Браво на пича с басейна дръж тези мекерета далеч

Всички сирийци и араби вън от България не ни трябват фереджета.

Брата на Надал е пък толкова ли е велик този Надал.

Трябва цяла България да е забранена за сирийци.

басейна е частен. собственика решава кой ще се къпе и кой - не.

Просто ми е интересно ,българка дали ще я пуснат в басейн в Сирия или трябва да се маскира като нинджа.Защо ние сме толерантни към тяхното облекло тук в нашата страна и се съобразяваме стях ,но когато отидем в тяхната страна пак трябва да се съобразяваме с тях.Излиза , че винаги ние трябва да се съобразяваме с някого, с религията му, с културата му , с обичаиите му , но те не трябва да се съобразяват с нашите.

Ной

Днес басейнът забранен - утре и държавата. Дай боже.

Я напишете за оня хотелиер, който на български плаж забранява на българи да отиват в една зона, която е запазена за руснаци!!! И е заградил с мрежа плажа

Ми, че то и циганите са българи.

Добре де, дайте сега всички басейни в България да се забранят за сирийци ...... ми то, тогава и туристище спрат да идват. Ако забраним в басейните да влизат цигани, то все едно да забраниш нормалните българи да влизат в басейна. Вярно, че не са от най-чистите хора на света, но и те са същества, които искат да се охладят или да се забавляват.

се е случило та вдигате шум.Разбира се ,че няма да допускат всякакви .От къде на къде.Сирийци били,толкова си надвили на масрафа,че дошли тук по басейните .Като искат басейн да си стоят в Сирия.Вън от тук.

Ако басейнът е частен това изчерпва всички дискусии. В частната си собственост човекът ще пуска ако иска само руси или червенокоси хора, никой няма право да се меси.

ЗАБРАНА ТРЯБВА ДА ИМА И ЗА РОМЕИТЕ В БЪЛГАРИЯ!!!МОГАТ ДА СЕ КЪПЯТ В РЕКИТЕ,ЕЗЕРАТА И КАНАЛИТЕ!

Много съм изненадана, че от две години братът на Алгафари е в бежански лагер.Той защо не го е взел при себе си и го е оставил в такъв отчайващ външен вид, за да не го допуснат в басейна.Този басейн е частна собственост и в нея ще влезе само онзи, който го допусне собственика.До сега като не са допускали цигани защо никой не ревна-ами защото мръсни, неокъпани, неизпрани замърсяват водата в басейна и на вън- земната повърхност,където сядат или лягат почиващите.За каква дискриминация се повдига въпроса не ми става ясно.Като дойдоха 1/4 авриканци в страната ни да не би да сме ги канили и да сме поемали ангажименти за тях.Щом са емигранти-има закони и правила в държавата и ще се спазват.Ами те утре ще поискат да влязат в къщите ни и да живеят редом с нас и тогава като им откажем пак ли за дискриминация ще говорим?В държавата имаме толкова други проблеми и е тъжно да се занимаваме с това кой бил пуснат в частен имот,било то и басеин, или не бил пуснат.Брат Алгафари да заведе своя брат на скъп курорт на морето и да му създаде условия за отдих.Иначе прокурор Цацаров не е плашило и не плашете никого с него.Правилата за ползване на частен имот се създават от частното лице и няма как прокуратурата да търси отговорност от собственика на имота.

А в Германия нямаше такива неща, ефрейтора осигуряваше на всеки гаджал безплатна баня, ароматерапия...

Абе, тук става дума за забрана не по етнически критерии, а по елементарна хигиена. Тези пришълци носят цялата бактериология, вкл. паразити, които у нас не се изучават по медицинските учебници. Кой ги контролира, кой се грижи за тяхното здраве - никой, естествено! Е, представете си, влизате в басейн, а до вас се плицика бактериологично оръжие?!?! Правилно не се допускат тези т.нар. бежанци - те са опосна по много причини, но в случая с басейните, вярвайте, са особено опасни.

...НА "ИЗВЕСТНИЯ" РЕЖИСЬОР...

ставаме си циганска държава на кръстопътя азия - европа и то с шеметна скорост, но на политиците не им дреме

хахах че циганска държава сме станали отдавна даже и без сирийците - завалията Ботев Левски що са си дали животеца на по 28-30години да може николета или ванко 1 и асис да са новите кумири а пемиера ни е да е мафиот и трафикант

Само да припомня едно решение на съдебната система - да не се допускат мъже с къси панталони или джапанки, или нещо подобно в съдебната палата, а май имаше нещо подобно и за парламата. Тогава що не виеше някой правозащитник?

Защото не допуска хора по къси гащи и джапанки, а не сирийци и цигани. Схващаш ли разликата? В единия случай произхода ти няма значение, а в другия само това има значение.... Собственикът на басейна като е толкова загрижен да въведе медицински преглед. Или ние сме бели и болести не носим?

Като се изпикаят 100 човека по 2 пъти в тоя басейн всички плуват в пикня,без значение сирийска или българска...пикня.

Искам да ви кажа, че и в софийските басейни като "Дияна бад" има емигранти - сиририйци ли са други ли са незнам. ТЕ ВЕЧЕ СА ТУК! Тяхната религия не им ли забранява да гледат чужди жени съблечени, ако е така те нямат право да са там. Техните жени забулени а гледат чуждото !!

облечете си жените бе джанъм :) оставили сте ги да си веят опашките и сте ги разхайтили а сетне що ги били поглеждали :) та те мастиите ви бесни са живи гяволици напомпани надути изрисувани татуирани като мастии от холандска витрина как да не ги погледаш по гол задник прашка

Уважаеми арабино, ще ти отговоря с една будистка притча за истинската добродетел, пък дано ме разбереш. Двама монаси се прибирали в манастира, когато срещнали една жена, която стояла на брега на реката, и се страхувала да прекоси. Единият монах й казал, Качете се на гърба ми и аз ще Ви пренеса през реката. След като оставил жената на другия бряг, продължил с брат си- другия монах. На една миля от манастира монахът, който пренесъл жената през реката, забелязал, че неговия брат е мълчалив. Мой скъпи братко, какво има, какво те безпокои, защо не говориш? На което брат му монах отговорил, Ти знаеш, че ние монасите не трябва да имаме нищо общо с жените. Тогава първият монах казал, Ех, братко, аз оставих жената още там, на брега на реката, на 5 мили оттук. Ти си този, който я носи по време на целия път до манастира.

Доста басейни фалираха, защото допускаха хора с лоши хигиенни навици.

Опорочено робско племе.Зомбирани,злобни душици.Само,един въпрос,как бихте се почувствали,вие многознайковци, ако ви се случи същото да кажем в Гърция?Сега можете да започнете с плюенето,но това е самата истина.

АНЖЕЛА ДЕЙВИС БЕШЕ ЕДНА МАЙМУНА ,ДЕТО ПРЕДИ 60 ГОДИНИ СВЕТЪТ Я СПАСЯВАШЕ ОТ ДЕМОКРАЦИЯТА В АМЕРИКА...

Годините са 47-48,просто за точност

Разбрах че си чувал за Анжела Дейвис,разбрах че е била една маймуна,но не разбрах как ще се чувстваш,ако постъпят така и с теб да кажем,в Румъния.А сега помисли, колко сънародника имаш зад граница,може би и роднини,ако не самия ти.Дали ще ти е приятно ако ако отидеш със семейството си на басейн,и ти кажат че за българи и кучета е забранено.Можете да поставяте само минуси,което наистина показва,че сме злобно,продажно,и опорочено племе.Колзета на Европа,това сме,един чех преди време ни го каза в прав текст.Хайде сега започвай да плюеш,дано да ти олекне,но с тези разбирания не сме за никъде.

Басейнът си е частен и собственикът има право да си прави каквото иска с него! Нали това са "демократичните" ценности за които се борят всички? ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ!? То и аз да съм и аз няма да го пусна. Веднага плачат, че някой ги дискриминира. Истината, е че на никой не му пука, че еди какъв си е дискриминра друг...

Тоа Нидал Алгафари на всяко гърне мерудия.Да варви на майната си,басейна е частен,предполагам,като искат ще ги пуснат,като не искат,няма.Ай сиктир!

Таз булгалка да заминава с сирийците за Сирия и да се къпят там

дискриминация е когато не те пускат в басейна защото си цветен, обаче когато не те пускат в басейна защото си мръсен и прокажен това е поддържане на елементарна хигиена на басейна, иначе ще ги затворят пък от ХЕИ

Само така. Евала Свиленград... Днеска в Свиленград утре в цяла България.

Пропуска се едно нещо... На входа надали се иска лична карта или паспорт, а предполагам, че по скоро се гледа вида и хигиената на потенциалния клиент. Ако той и да е сириец е чист, то почти не мож позна какъв е. Ама някой мърльо да се зажалва...

Четейки коментарите тук се убеждавам все повече и повече, че докато продължавате да гледате в земята НАРОДЕ ще ви капят лайна по главите все повече и повече!

не ви харесва, това, не ви харесва онова... ами, КОЙ ви е канил в БЪЛГАРИЯ?

Аз казах.

Алгафари преиграва и прекалява!Ако сириеца действително има заболяване на краката,без да обясни какво е то,дали се лекува и дали е заразно,а останалите в басейна са притеснени за здравето си,това не е дискриминация,а проява на защита на здравето след като басейна е общ!По принцип в басейна трябва да влизат здрави !С популизма и търсени на новини,не се решават проблеми!

Почти всички българи не желаят присъствието на емигрантите в държавата ни! Не стига че са се овесили на мизерната ни социална система, не стига, че сме по-бедни от африканците, не стига че взимат залъка от устата на пенсионерите ни, не стига, че държавата дава за издръжка на едно българче 35 лв, а за един нелегален ... 1100 лв., А И ДЪРЖАТ ДА СЕ КЪПЯТ С НАС! Тия утре ще решат да се женят за някое момиче и ако откаже ще го съдят за дискириминация! Къде е границата на толерантността? Защо злоупотребяват с търпението ни? Истината е, че разисма в България е вече с обратна посока! Хленчейки за расизъм, на етносите им се разрешава всичко, което е забранено на българите! Аз съм дискриминирана! Родителите ми са дискриминирани финансово! Прекалихте гоооооооооооооо!!!

Aве тоя Аргалари знае ли къде се намира това нагло ко.еле че чак и с прокурор ще ни плаши, ами ако ние се сезираме преди прокурора, требе сирийци туземци финикийци и т.н. да знаят че това е България и че Сорос нещо ги е излъгал.

Прокуратурата да вземе и наистина се самосезира, за да научи как след по-малко от 2 г. престой в България откриваш ресторант и "печелиш добре". Басел като е толкова голям демократ и патриот, да нарамва автомата и марш в китна Сирия, да пита бойците от ИД в кой точно басейн може да се изкъпе.

граждани, като чуят, че са влизали цигани или араби няма да стъпят в басейна докато не подменят и дезинфекцират водата. Собственика знае това и се страхува от загубата на клиенти.

Абе искарайте българите от басейна, сложете малко антракс и други подобни красоти па ги пуснете "дискриминираните" соросирийци....

а цигани допускат ли се в басейна?

ХА сега де!

Много правилно решение, ако някой се възмущава да ги вземе, кирливците, в собствения си басейн...

А навсякъде другаде трябва да е забранено за глупаци. Тогава със сигурност няма да можете да излезете от дома си.

Дано заченеш непорочно от някое подобно измекярче...

Алгафари се възмущаваше ипо телевизията. Като е толкова толерантен да отиде в Свилеград на този басейн, вътре да плацикат две ромски фамилии и той с отскок дасе цамбурне ПРИ ТЯХ! Лицемери. Колко клиенти ще има този собственик, ако е известно в града, че там плажуват чужденци и бежанци РАЗНИ.

да ,искат да гледат жени по бански-щото при тях такова нещо няма-отделени са жените..които са по бански..

Частен басейн! ТОЧКА!!!!!

Въпросният борец против дискриминацията Нидал Алгафари навремето режисираше предаването "Ку-ку", по което с най-сериозен вид бе обявено на цяла България, че е станала авария в Козлодуй и всички сме изложени на радиация. По-късно обясни, че се пошегували, а ние сме нямали чувство за хумор, за да го оценим. Този човек трябваше да бъде съден още тогава, а не да му се дава думата от медиите през ден и да го играе съдник на обществото.

Ами дава му се думата да коментира,защото е про-американски и про-западен гнусен неолибераст.

Както и виден БСПар и АБВист ;)

Дам