Коментари - Заболеваемостта от грип в София намалява, засега няма да се обявява грипна епидемия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лъжеш гад, около мен всички са болни и то по тежко отколкото от ковида.

Кучев яж говна...

Пика мина без здравнита власти да го констатират. Хм.

Аре да не псувам, че и кълна и Кунчев, и Кантарджиев, че поне малко ви уважавам. Ние сами си обявихме грипната епидемия, да ви ... майката, защото ако чакаме на вас, ще стане мътна и кървава, еничари такива! Много уважавам закона и много мразя, когато се налага да избирам между закона и здравия разум! Да пукнете дано! Разбирам, че сте между чука и наковалнята и не знаете на кого да се надупите, но това застрашава здравето, че и живота на близките ми! Вече съм го писала, че решения за здравето и живота на малолетни и непълнолетни граждани би трябвало да могат са взимат само родител/настойник, а не секви меки китки на заплата!

А бе щом Варна мина без грипна ваканция, защо и София да не може.

Кажи кога ще е следващата пЛандемия, мани ги тия грипни!

Общо взето информацията за статистиката върви от10 до 14 дни назад. Тоест - когато пишат че има бум на заболя моста тя вече е отминала. Има ли смисъл да се правят такива статии ?? Нека да видим прогнозата от преди 1 месец - там се твърдеше че пика ще е в края на месец Януари а днес четем че той отминал - КОГА?

Три пъти за два месеца. Къде да се оплачем, ходим болни на работа. Къде в България лекуват, я кажи. Че правиш и статистика. На какво, бе?

Sofiaone

Това изобщо не е вярно, масово повече от половината клас липсва, а останалите деца до дни се натръшкват заедно с цялото семейство. Страшно глупост е това което правят, по-добре да бяха обявили една седмица грипна ваканция. Грипът тече тежко с няколкодневна висока температура ако се размине без усложнения и АБ. Така или иначе родителите ще си стоят по седмица и отгоре вкъщи да гледат дете, поне и то и те да са здрави.