За влизането в Шенген: Близо 40 самолета от Румъния кацнаха на летището в Балчик (снимки)

Инициативата има за цел да демонстрира улеснената процедура по приемане на международни полети, както и да заздрави двустранните отношения между представителите на авиационната общност

Обратно в новината

Коментари - За влизането в Шенген: Близо 40 самолета от Румъния кацнаха на летището в Балчик (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нескопосана реклама!!!

В такова благополучие и разбирателство. Докато през столетията сме се мразили и сме се избивали сега сме като съседни градове на една държава помагаме си и се защитаваме . По велика идея от ЕС е само идея като обединен в една държава свят. Няма граници , няма омраза , няма войни а само общо благополучие

А колко самолета от Австрия, натоварени с афгаистански и сирийски обрязани маймуни кацнаха в София, Пловдив и Бургас?

Надали можеш ги различи от българите.

Нула

Дали изобщо нашите "партньори" имат намерение да ни приемат пълноправно в Шенген след като при покрити от 12 години условия нашите Сглобкаджии след ала-бала на изборите приеха от наше име нови неизгодни и унизителни условия великите ни партньори да си изхвърлят негодните и неадаптивни мигранти тук срещу въздушно капков Шенген!

"Партньорите" чакаха удобен момент да се отърват от проблема за сметка на България. Нашичките неистово искат в шенген, затова приеха всякакви условия. А след тях и потоп. България е партньор само когато нещо е изгодно за запада, за всичко друго е последна дупка на кавала.

Глупости за проевропейски идиоти

Тия да бяха се сетили малко зарзават да докарат. Жената пак хвърли половината краставици и домати защото са се развалили да стоят по румъно-българската граница.

Скоро летището в Балчик ще стане като Орли да речем. Голяма т.пня. Голяма "победа" е шенген, ама на каква цена, щом ще ни карат отхвърлените от запада. А без проверки по границите ще стане едно мазало.

...Тази година Румьниа,догодина..Сити летището в Лондон ! )))

толкоз ли не могат една боя да му теглат на това летище... мнго е скъпо нещо, или са много заети там военните? егати срама

Накрая ще дойдат руските орки и ще съсипят всичко хубаво в България! Затова внимавайте за кого гласувате на изборите!

Ти за кого ще гласуваш?

Първо, това не е работа на малоумници. И второ - ще ти кажа за кого няма да гласувам - ББ - който ще го намагнитят, ДП - който е намагнитен, КъсияКей, Тошко Африкански с мухлясалия си лидер, изкуфелите позитански баби ...

5600 - и циго и умници като теб имате еднакъв глас, а ти ги разбирай нещата колкото си искаш

Малоумник, и това според теб ще ме спре да гласувам ли? Аре, сипи си ракийка и не мисли неща дето не ги разбираш ...

Тия няма ли да спрат с тоя шенген - заробване. Хора ходете на изборите иначе същите смахнати ви очакват

На теб лично Шенген с какво ти пречи?

Ма ти сериозно ли? Най-малко наркомания, педерастия, обезлюдяване заеми.........

Ти верно си интелектуално затруднен. - Наркомания имаше и по соца, има и преди Шенген; - Педерастията е биологична особеност, има я и при животните. Имаше и по соца (Парцалев?). Аз не знам някой передаст да го е спряла липсата на Шенген да дойде. Ама вие вероятно го знаете от личен опит от долния отвор на храносмилателната си система. - обезлюдяване - заради Шенген? Щото сега желаещите да отидат в Европа ги връщат на границата ли ? (Верно сте хахо, ама наистина) - заеми (Това пък какво общо има с Шенген - бъркате го с Еврозоната. И не, никой насила не ни кара да вземаме заеми. Нито пък не-членуването в Шенген и Еврозоната е спряло някое БГ правителство да взема заеми) Та, вземете изтрезнейте или сменете хапчетата, преди да плющите глупости тука.

jingiby

Ма ходи си в Сибир, там Шенген ти не требе....

Само да ти кажа на мен защо Шенген ми е нужен - за да пътувам до Гърция и Румъния без да чакам на границата. Чакане на границата - излишно гориво - излишно харчене на пари. Плюс времето ми е скъпо, и се измерва в пари. Евро пари :) Второ, Шенген значи стоките на идват по-бързо, съответно по-евтино. Пак опираме до пари. А ти после псувай че цените в магазина били по-високи. Ми има си причини за това, и една от тях е фактът ЧЕ НЕ СМЕ В ШЕНГЕН Сега стана ли ти ясно, щото ако не - значи нямаш капацитет да го схванеш. дори и да повторя.

по-скоро 20 самолета с аборигени от Виена ще кацнат у нас

jingiby

Ти от тях ли си?