За Великден пускат 7,5 км от пътя Ботевград-Мездра и 7 км от АМ "Европа" (снимки)

Очаква се и обходът за Бургас също да бъде завършен за предстоящия празник, заяви служебният регионален министър Иван Шишков

Обратно в новината

Коментари - За Великден пускат 7,5 км от пътя Ботевград-Мездра и 7 км от АМ "Европа" (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дамите тиквата Борисов дарезне лентата че ще получи инфаркт и кочината около него ще вият като гладни чакали чисти помяри

И ще дадат кадри как тиквата реже лента,или блъска шампанско в тракторът и как със бялата шкода модел от соца Иван аспарухов минава пръв

Ей все недоволни сте бре ..едно хубаво нещо да направят и все недоволни бе. .зулуси. . какво значение има кой ще удари шампанското и кой ще мине ..

Боклуците които пишат и произнасят Боко относно утачно-боклукчийско село мездра не са наясно,че техният кмет и малкият на кмету със ареала Тони и пришкавците са една голяма грабителска голяма група празнотиквеници ограбиха разграбиха и още са живи и чак се осмихват и движат и няма органи и власти които да ги спорът или премахнат от власт а може би и съществуване

Боко се похвали, че е построил магистрали от земята до луната. Ама го каза между другото. В смисъл между другите хвалби... А тези за 7,5 км. кудкудякат, все едно по цяла кора яйца са снесли за един ден... Дебелината на асфалта кога ще мерим?

Бравос, ще ги извървим пеш - да им се порадваме. И през 10 м ще целуваме асфалта - за благодарност.

защо винаги и само в България табелите са след отбивката а не преди както в цяла Европа

Ало шишо бакшишо, мери асвалта сега? Колко см. е? Корумпе!!!

Два телефона ще звънна и за три дена китайците ще построят повече магистрали само в обедната почивка! Да въ е@а в смешниците недоклатени и тотално корумпирани!

Айде де кво чакаш ? Ститинка за автомата ще ти дам ако нямаш да звъннеш.

Парите за пътя Ботевград-Мездра, бяха дадени още по Царско време, така ,че... къде са парите, а???

Чуете ли Мездра,бягайте надалеч...

То за това ще е Великден

Брей, много бре! Цели 7,5 км. Ако ги мерим в метри, сантиметри и милиметри, цифрите са астрономически!?

Борисов яко крадеше от асфалта а Фандъкова от жълтите павета

Никой не може да стигне висините на крадене на Просто Кирото. При Борисов 14см асфалт , при Простото 0см асфалт и прахосани 2та милиарда гарантиращи Хемус. Да не споменавам дълговете като за последно и за правнуците БЕЗНИТО ЕДНА РЕФОРМА и нвкошкп раздути пари.

Апсурт! Само Бате Бойко мжое да строи магистрали! Тия лъжат само за да спечелят изборите преди Великден, а после ще почнат пак яко да крадат и да пълнат чекмеджета с кюлчета и злато!

Муахаха, за 2 седмици няма да им стигне да го барат за предизборно договорите организацията и строежите направени от ГЕРБ да си ги припишат… нали се пълнеха чекмеджета и щяха да се правят одити … сега бърза на чужд гръб овации и даже и за овациите няма да смогне с 2 седмици. Само ЕС само Еврозоната и само ГЕРБ!

Има едно понятие в Германия, technische Kultur, техническа култура. То обединява всичко от желаниято на майстора да създаде нещо качествено и дълговечно, до изискванията на DIN, или БДС в които ясно е описано как трябва д изглежда продукта и колко дълго да служи. Ни повече ни по-малко, лесно е ако го спазваш.

Тия километри са още от бойково време !?!?!? Значи са сложили маркировка мантинели, ииии шишо ги е построил

Китайците правят на час по 700 м път!

и със самолет пак друса, такива са дупките

Първо да си направят палатите народа да мре по магистралите нали има малко раждаемост полека народе спете

Що? Ти като си се събудил кво си направил?

Ако го пуснат до Великден,ще е претупана работа.Живея там и се вижда колко работа има,и с какво темпо се работи.

Ти да видиш,верно ли?А Министъра се куми,като че ли са поне 75 км.То не,че и това е нещо ,ама все пак да се хвалиш за 14.5 км.за 2 години ми се вижда меко казано нахално.

Участъкът преди Люти Дол няма да стане скоро. По лесно е през полето ( през обработваемата земя). Има и мост над р.Искър да се прави. Да не говорим че полуготовото трасе вече е в кошмарно състояние, и като асфалт, и като проект. Докато това стане "ново" направената отсечка ще е за основен ремонт.....

За повече от 40 години, това ни стига. Тази магистрала ще бъде довършена сигурно през 2060. Тогава ще се пътува свободно до Марс сигурно.

Ние асфалт не ядем.

Ама това не е ли малко прибързано? Цели 7 километра! Че ние до края на века може и цяла магистрала да имаме?!

У-у-у! Много бе! Това са ти цели 4 минути от пътя, но само ако караш според ограниченията за скорост.

Асфалт не се яде, но чекмеджето ми пълни.

Е жизнено важен за страната.

Новина е като ли, че са пуснали тунел от Видин до Бургас! В някои държави, като Русия например, толкова километри правят в обедната си почивка !!!

ти явно никога не си ходил в Русия.Най-лошите пътища в света са там.За магистрали не се мисли въобще.За рамките е важен космосът и оръжието.Пълни идиоти са!

Ха ха, да даваш руската кочина за пример а най-малкото нелепо.

сърбите с такава скорост направиха магистралата до Ниш, че даже и не разбрахме кога

Най-големият парадокс е, че магистралата до Ниш се строеше и от български подизпълнители... които строят магистрали и в България...

тамразликата от качестото на построеното от Български фирми в Сърбия и България е от земята до небето. Незная там по-добре ли изготвят проектите, стройтелният надзор ли работи по-качествено, нашите фирми ли не претупват нещата?

Щом!!Пише Мездра !!!внимание!!пладнешки грабеж!!от 1 000 000!!да кажем дадени!!700 000!!са решени!!от тиквокхмерските бригади!!

На врачанските пустиняци и монтанските селяндури, честито!

Нека мине една година експлоатация и тогава да се радваме. Новата лента между Ребърково и Лютидол вече е за основен ремонт без да е рязана лентичката, тировете и колите пъплят с 5 км в час на места.

Жалка история, жалки снимки. Пича с Болгара дето дига пепел там за ефект ли е? :D

Много ясно. Избори идат. Иначе не мое видиш жива душа.

Добри новини ! Браво ! Как ли са пуснали изобщо добра новина ? От посолството нали е забранено ? Само лоши новини и размазани трупове, само това може да се пуска ! :D :D

Станчо, не коментирай за неща за който не знаеш, нито си минавал от там, нито ... Уважавам те, ама само за танковете, недей за Ботевград-Мездра.

ГБС-ИС се пробутаха и на служебното правителство, мноого интетесно с какво, защото не е с качество.

Гербаджииските измамници не харесват това

Шишков също, като свършат проектите почнати от Герб от министерството няма смисъл и става статистическа агенция

Разбрахме, слънцето изгрява и залязва с ГЕРБ. Също помним катастрофата в Своге и набързо ремонтираният участък, падналата лампа в тунела на Хемус, караме по швейцарското сирене наречено Северна тангента...от време на време ни се случва и да стъпим по истински магистрали с нормална светоттразителна маркировка, която не се изтрива за 3 месеца.

Сега крайпътните кебапчийници на Кюфтачене, пардон - Новачене ще фалират!

Шишкавия архитект нали е приятел на Простия взема ядки за показ след 9 годишна експлоатация на магистрала. В развитите страни за това време правят основен ремонт на износващия пласт

Също така, до нова година ще бъдат пуснати 200 метра път (черен) от с. Краводер до овощната градина в землището. Като ги гледам на снимката какви неинтелигентни физиономии са са събрали, ясно ми е защо се пъчат с тази "новина", вместо да ги е срам от нефелността й и да ги пуснат всички тези отсечки тихо и без шум. Егати великите постижения, егати фанфарите. Ако човек не прочете първо заглавието, ще си помисли, че тия ще пуснат минимум целия Хемус, тунела под Шипка и магистрала Бургас-Варна.

Браво! Страхотно постижение! Изпреварихме водещите държави по този показател.

Пускат Ботевград-Мездра, затварят тунел "Топли дол"...

2060-та година, централна емисия новини: - Мерцедес представиха най-новия модел летящи коли. - СпейсХ обяви трети дневен полет до Марс с междинно кацане на Луната. Новини от България: - Тръбата посока София на АМ Хемус е затворена за ремонт - Лотове от 4 до 9 на Хемус очакват разрешение за строеж до края на годината - Започват отчуждението на имотите по АМ Русе-В. Търново - Еколози обжалват новия ОВОС за АМ Струма и тунела под Шипка

Бат ви Бойко за това време щеше да е направил още 500000 километра магистрали.

И изял парите за още толкова

Е сега от 2 години като не ги изяжда остана ли някоя огризка за теб, вкусно ли е а....

Брой си копейките и си мълчи. И вземи си намери работа, че да не дрънкаш глупости. А да, за теб няма работа, защото повечето фирми са или американски или западноевропейски. А българските работодатели плащат малко.

Какви копейки бе олигофрен, Мунчо руската подлога създаде ПП, с гласовете и подкрепата на ДБ и Мравояда беше преизбран и сега ближе на Путин гъзъ за срам пред света, трябва да ви прибират в психиатрични клиники,вредни сте за държавата

Е тия всичките строежи са благодарение на Герб, бяха осигурили и финансиране, нещо вие направихте ли, ей така от любопитство питам

Държаха затворен участъка от Шумен до Белокопитово две години след като беше готов, с идеята хората да забравят, че го е строил Баце ...

Точно обратното , бе толуп, Държаха го докато се върне Боко Тиквата да среже лентичката на бял кон. Ама видяха че няма да се върне никогаш повече и го отриха срам, не срам. Съветвам те и ти да си опичаш мозъка- Тиквоний е бита карта!

Стига бе, за 4 години 7.5 км. Останалите 30 км. след 12 години. И качете всички транзитни тирове от граница до граница на БДЖ. СПРЕТЕ ДА НИ УБИВАТЕ ПО ПЪТИЩАТА, тирове, ями, липса на мантинели, маркировка, лош асфалт.... СПРЕТЕ ДА НИ УБИВАТЕ.

Ремонта кога ще почва?

Нека го направят и за гргьовден само да не липсва 7см. от настилката.

Нещо за магистрала Хемус? Постройте и на нея поне едни 10-15 километра бе леля ви дебилна.

Хемус кога? Като ни забраните да си караме колите ли?!