За Радев целта на еврото е да живеем по-добре, Донев се ангажира да работи активно

Предизвикателствата пред членството ни в еврозоната обсъждат на конференция с участието на премиера, президента и еврокомисаря Домбровскис

Обратно в новината

Коментари - За Радев целта на еврото е да живеем по-добре, Донев се ангажира да работи активно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма смисъл да го мислите,защото никога няма да приемем еврото.

И как така някакво пикливо служебно правителство на сульо и пульо ще решава за еврото ?

И как ще ни се подобри живота с еврото

След като докара незапомнена инфлация и скъпотия, идиота мунчо се загрижил да докара еврото за да се облажат още повече комунистическите крадци

Селския идиот мунчо няма понятие от това, което ДС съветниците му пробутват да говори

Някои държави от ЕС са запазили националната си валута и не се бутат в еврозоната като нашите комунистически прасета, които се борят да докопат тази тиква за да се облажат

Докато ни управляват руските шпиони и агенти, тотема МОЧА ще бъде запазен, за да се лиготят на него Не е ли срамно, че 33 години след краха на комунизма ни управлява комунистическа генералска хунта начело с руския агент- президент, генерал радев, неговия пръв съветник ДС генерал Маринов, генерал Димитър Стоянов- военен министър, генерал Стефан Янев- бивш премиер, генерал Бойко Борисов - бивш премиер, ЗКПЧ Гълъб Донев- настоящ премиер

ясно е на всеки малко мислещ, че приемем ли еврото ще загубим и последната си идентичност като самостоятелна поне малко независима държава! питам се какво общо имаме с икономиката на развитите западни държави и как ще ги настигнем бе глупаци? колко години още ще мизерстват хората, за да са добре 20 процента от народа ни!!!!!!!!!!

А бе то с тва евро ... нещо много взе да мяса на едно друго такова обещание за - "светлия социализъм".

Яка инфлационна въла, плюс прекратяването на контролния механизъм на валутния съвет... Вие може и да живеете по-добре, но ние, едва ли!

Седемте държави членки на Европейския съюз (ЕС), които се присъединиха към Общността в периода 2004 – 2007 г., изразяват загриженост заради задължението им да приемат еврото съгласно договорите им за присъединяване. Вероятно в тези страни, сред които е и България, ще се проведе референдум с оглед промяна на условията по договорите, пише електронното издание EurActiv.com. Освен България, в списъка с новите държави членки на ЕС са Чехия, Унгария, Латвия, Литва, Полша и Румъния. Словения, Малта, Кипър, Словакия и Естония, които също се присъединиха към Еврообщността в периода 2004 – 2007 г., вече приеха единната валута. Според седемте държави обаче еврозоната ще се превърне в много различен съюз, който ще наложи все по-голяма фискална, икономическа и политическа конвергенция.

Нали за еврото ще решим на референдум защо е това празно говорене? НАРОДА ТРЯБВА ДА РЕШИ?

Ни ограбват и увеличават инфлацията и ни спират за еврозона та и шенген.

Te тия измишльотини и лъжи ги говорехте и 1989г.

Ясно и точно: Българските граждани нямат и никога няма да имат полза от влизането в евро зоната.Единствените печеливши от това ще са само и единствено банките и финансовите фирми и институции. Ние няма да покрием изискванията даже и след 50 години! Ако все пак влезем по някакъв невероятен начин(чрез метода мижи да те лажем), това ще бъде последния пирон в ковчега на националната ни независимост! България просто няма да я има реално а ще е просто едно име върху картата на Европа!

Демек Гълъбо, ще настояваш да се каже, че въведе ли се тая заробваща валута, България ще прави още повече каквото й наредят от Брюксел, а междувременно икономиката ни ще служи за донор на големите задлъжнели държави като Гърция и Италия?! Ще го кажеш ли това публично, а Гълъбчо мамин?! Или Местафичката ще ти прати Гешев, ако го направиш?!

И колко по ясно да се говори.? Подписано е ,ч е трябва да го въвеждаме. Останалото са спекули и лъжи на комунистите -политици. А те са много в БГ.

Подписано е че и купуването и продаването на гласове е престъпление, обаче още не ви дирят вас платените тролове?!

А бе,Донев,ние икономика нямаме,а Вие сте се разчувствували за някакво еврейсло евро под едно грозно синьо знаме с дванадесет кръгообразно изразени цирея...дванадесетте племена на циганите фараони Авраам,Моисей,Исаак,Яков,Израел!!!!!! Ние не сме тъпи бе,Донев! Ние сме Българи и си обичаме Българскиятъ Левъ! Ние сме с Велика Русия! Ние сме Рожбите на аБългарите Траки Орфей,Дионисий и Спартак!!! Безабавно прекратете ороцедурата за въвеждането на този боклук щатски и масонски,който е еврото.С всичкото си уважение към оострадалите от лайното циганско Хитлер евреи,аз не съм съгласен с богатите потомци на циганина Авраам,които не уважават факта,че Българите сме потомци на Истината,а не на лъжата. Никой в България ,освен малцинствата не иска евро.В България Българите си искаме Лева.ДОЛУ НАТО!ДОЛУ САЩ!ДОЛУ ЕС!

кАШКАВАЛ 35 ЛВ, СИРЕНЕ 18 ЛВ,МЛЯКО 4ЛВ,КРАСТАВИЦИ 8 ЛВ ДОМАТИ 7ЛВ.-ОТ ТОВА ПО ЯСНО И СПЕКУЛАТИВНО ЗДРАВЕ МУ КАЖИ.ЧЕ ПОСЛЕ ЕВРОТО ВИНОВНО.ГЪЛЪБАРНИКА НЕ СТАВА ..НЕ СТАВА...

Кашкавал 35 евро, сирене 18 и т.н

Отлитай,отлитай!

искате да лапате да лапате и после като Гърция...

Подозирам, че освен авантата, която искат да си спретнат фатмаците и евреите-банкери ЕЦБто ги натиска защото са готови с дигиталния концлагер. Бързат да ни наложат CBDC, а с толкова банки и валути не става. Друго си е една ЧАСТНА банка каквато е ЕЦБ да ни сервира, че от 1ви Януари хартийките не важат. Разбира се онези 70 милиарда лева не са за испускане. Колко паразити точат зъби да се налапат. Само да не свършите по въжетата и после долните ви деца да реват, че имало народен съд.

Е точно така много сте прав

Айде отлитай.

Гълабе , дигай гълабете и гугутките около тебе и не се показвай вече на светло че станахте смешни, дори в някои отношения сте по смешни от кирофакировото и асанкокоровото правителство.

И след това пак ще дим и мъгла :-) и яко лапачка за сметка на народеца.

Ти си пародия на премиер. Парашутист спуснат да се изживява, като премиер от един продажен фатмак. Оказа се, че военните са най-големите боклуци в новата история.

Ами, да, то и без това в тази държава само се говори, а ако се прави нещо то е само схеми.

То не лоялни търговски практики е равно на инфлация бе тъпак!? А иначе съм за еврото, че него го печатат безотчетно, а левът- не можем!!

Кога ще въведем Леврото,за един приятел питам, благодаря предварително

забогатяване с бързи кредити... хахааа :D

Без лустрация няма да стане от това държава!

Гугутката проскубана, и той иска да захлеби от Пропагандния бюджет!

"Важно е да се спомене, че в изследвания в страните, които вече са въвели еврото, показват, че влизането в еврозоната не носи значителен ефект върху инфлацията, а основните рискове произтичат единствено по линия на нелоялни търговски практики, обърна внимание Гълъб Донев" В сутрешните блокове постоянно говорят именно за нелоялните търговски практики и същевременно се потвърждава, че има такива практики и същревременно се отрича!? Да в момента всички търговци са на печалба защото неправомерно са увеличи цените АМА това че един продукт на една фирма се продава на коренно различни цени тук в България и в Швейцария е защото тук имало недостиг на конкретният тип продукт. Трябвало повече разнообразие. Е по тази логика от всички видове зеленчуци, плодове, местни продукти и прочие има недостиг! Но преди инфлацията нямаше такъв проблем, тъй че сега какво е оправданието? Нима търговците да са повишили производството си за да компенсират недостига? хахахах Миналата година така по граждански жалби се стигна до казуса един и същи хляб да се продава на три различни цени в три магазина. Оправданието на мениджърите в магазините? Ами той търговеца определя цената, не ние!? ахахах И нищо не се промени след това. А когато хляба скочи на 2.10 лв. някой нещо направили? Тъй че как ще се борим при еврото с нелоялните практики когато и сега никой нищо не може да направи?! Не малко нации са в Шенген от 2007 без все още да са минали на еврото, а тук всички политици се натискат като че живота им зависи от това еврото да бъде прието на секундата в България!?

България извън ЕС! Това искам да видя! Писна ми от зависимости и "робства"! Само празни приказки, ако бяхме толкова атрактивни за инвестиция при плосък 10% данък, досега шяхме да сме станали невероятна държава!

Ако излезем от евросъюза тогава ще станем зависими и от африка и азия ....да не говорим за китай и рашистан . Така поне имаме някакъв шанс .

Така те искаме ! Хайде сега, разбираемо и ясно, кажи, как ще бъдат откраднати тези 30 милиарда евро, които се държат, като обезпечение на лева в условията на валутен борд. Готови за кражба пари. За тях става въпрос и за това е този натиск, бързо да се влиза в еврозоната. Колко ще бъдат дадени на медиите да си мълчат, колко ще отидат в американските оръжейни концерни, за да не ви вкарват в разни списъци с корумпирани и колко ще отидат в партийните централи? Това искаме да разберем.

Кой живял живял НАХРАНЕН СВОБОДЕН БОГАТ ! МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ ДА МУ МИСЛИ С ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ, ЗАЕМИТЕ 30год. БЕЗРАБОТИЦАТА БЯГАЩИТЕ БЪЛГАРИ ПРОДАДЕНАТА БЪЛГАРИЯ МЕЗЕРИЯТА БЕДНОСТТА ПУСТУЩА ПО БГ ЗЕМЯ БЕЗ ЖИВОТНИ БЕЗ ПРОИЗВОДСТВО И ХОРА БЕЗ АРМИЯ НО ВОЙНОЛЮБЦИ И АМЕРИКОФИЛИ ГОРИТЕ МЛАДИ ДЕЦА ЩЕ ГИ ВЪРТЯТ КАТО ПУНПАЛИЛИ ДЕМОКРАТИЧНО И С ЦЕНОСТИТЕ УЛИГОФРЕНТИЧНО ДА ГИ ПРАЩАТ В АДА

В смисъл - не разбираш за какво става въпрос? Защо си на тази работа тогава? Само патетични красиви художествени декларации...това ли е тази работа?

се Налага Винага Валутата на Колонизатора!

Медиите изпитват страх да напишат истината а тя е : "България доведена до катастрофално положение приема еврото" - защо е тема която не се обсъжда.

а защо по Време на СССР - не Пиехме Рублата?! Защо по Време на СССР - Крумъл не Наложи Рублата в Цяла Източна Европа?! Замислете се над тези Въпроси - дано ви ПроСветне - кое е Съюз и Партньорство и кое Р0бство и Поробване!!

Прав сте, това дори СССР не си го е позволявал.

Едниственото, което може да ни спаси от тази гняс е Възраждане да спечелят изборите (тези или следващите) и да предприемат курс към отказ от еврото и запазване на българския лев. На по-късен етап би било повече от добре да се предприемат стъпки за напускане на ЕС.

няма лошо, само,че този път е много трънлив и минава през РЕФЕРЕНДУМА!

се Сбраха Отново!

искаш да кажеш "ЦК на КП ЕС", но да иначе Звучат Еднакво!

Пътя на еврото". А пък някои пишат,че при Радев България била по пътя на "Копринката " Що така,бе Мунчо?

Демокрацията означава ,че повечето от едно общество всемат решение. Референдум за еврото (това е демократично),иначе ЕС става СССР

Връща комунизма.Само пресконференции,тържествени посрещане, симпозиуми. Кой плаща?

ес. Дали са 50 млн. за пропаганда.

И после ще си върнат тази инвестиция за реклама десетократно от таксите, заемите и врътки на банките в новопостъпилата държава.

Докато няма реален дебат с експерти ,които са с друго мнение като доц.Сарийски и пет симпозиума да направят (и да им плащаме обяда) няма да убеди работещите хора.

С приемането на еврото ставаме членове на групата плебеи в ЕС които нямат собствена фискална политика, а са на 100% зависими от решенията на Европейската централна банка. Гърция се опита да защити интереса на страната си, който естествено противоречеше на "интереса" на ЕС, веднага бяха заплашени че от днес за утре им спират паричните траншове, от следващия ден няма да имат пари за заплати, пенсии и всякакви държавни плащания, гърците нямаше къде да ходях и се кротнаха, защото са имали неблагоразумието да приемат еврото. Аналогично с Унгария - унгарците казаха, че си отварят затворените ТЕЦ-ове, защото това е в интерес на унгарсия народ и го направиха, защото не са приели еврото и ЕЦБ няма инструмент да ги смачка. Ние като истински льохмани каквито сме в действителност, сме готови да дадем и последната си риза на богатите европейци, утре като приемем еврото и ни наложат за приемане например на истанбулската конвенция, ще я приемем безропотно, че ще питаме и за още, защото ако се правим на интересни от следващия ден правителството ни няма да има нито едно разполагаемо евро, всички парични потоци ще бъдат стпрени от ЕЦБ.

Колкото повече конференции, срещи и симпозиуми за въвеждане на еврото се организират, толкова повече влизането ни в еврозоната се отдалечава. Защото пускаме цялата пара в свирката, по стар навик, а разходите си вървят за сметка на избирателя.

Много ще има за кражба от костюмарчетата. За какво ни е Евро като нямаме ресурси. Ние не ядем евро ,а цените ще се вдигат още и още.

И що се морят да агитират, всеки ходи в магазина и никакъв смисъл няма да му пудрят мозъка. Държава няма, инфлацията е полидяла, сега остава всичко дето все още работи по чудо и него да срутим - енергетика, финансова система, ...