За по-малко от 2 месеца събраха 100 000 лв. за протеза на блъснатата на тротоара Диана

23-годишната жена бе най-тежко пострадалата при катастрофата на 1 октомври в Стара Загора

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо татенцето "световно известен бизнесмен" не каза че той ще я направи тази протеза !

Щото е боклук герберастки

Лайненцето е за ампутация на членчето, за да не се въдят повече такива екскременти като него.

Това хубаво момиче има баща. Бащата да се самосезира и да раздаде правосъдие според разбиранията си. Не е нужно веднага, да изчака колкото е нужно за удобен момент. Ако пиян, дрогиран хлапак направи нещо подобно на моето дете, аз така бих сторил. Убеден съм, че на 18г. копеле ще му се размине присъдата. Не очаквам нищо от родното Кривосъдие.

Точно това си мислех и аз. Осакатил е младо момиче, заслужава същото. Това е пореден случай и няма правосъдие. Как ще се научат да не правят така ако знаят, че ще се измъкнат безнаказано?

в делата на Господ...! Само той има право да раздава правосъдие.Ще видиш след години как тихо и полека ще му се случат на Причинителя такива неща,че ще иска да умре,а няма да може...

Къде беше твоят господ по време на катастрофата ? И кой господ точно, че има 300-400 божества според хората по целия свят ?

олеее много много тъжно ми стана и същевременно и се радвам на хъса за живот на това хубаво момиче толкова нелепо да се случи да си промени живота

хубостта й в случая важна ли е? Ами ако бе едно грозно момиче, по-малка лична трагедия ли щеше да е?

"точещо се" разследване. Какво точно разследват вече 3+ месеца? При все, че имаше даже записи и т.н. После защо никой не вярва на прокуратура или съд у нас... тоя ако беше в САЩ или UK вече щеше да гние в затвора поне месец и да са му разтворили задника.

Това е само един пример защо застраховката ГО стана стотици левове. Заради такива простаци, които каквото и да направят на пътя, утре отново ще плащат същата ГО, каквато е била и преди катастрофата. Защо тогава да се притеснява, стига да не е пиян или дрогиран, другите (разбирай съвестните водачи) ще платят сметката.

Що за държава, в която някой трябва да събира пари за пострадал при ПТП?! Няма ли застрахователи, няма ли застрахователен фонд?! В коя друга държава има подобно безобразие!? Ако така продължаваме да плащаме за безобразията на джигитите, НИКОГА няма да има нормален, справедлив живот и ред в държавата!

докато подобни случки остават без ефективни присъди защото виновника бил някакъв на някой си тази държава ще продължава да е кенефа на Европа, без извинение.

Не съм много сигурен, но мисля,че тази сума може да се вземе от родителите на келешчето чрез съд.

Защо ли една огромна част от катастрофите поради несъобразена скорост са предизвикани от мъже? Много тестостерон и нищо в главата.

а още по ми е чудно защо жените/момичетата толкова харесват подобни мъже/момчета,? Другите са им твьрде скучни ли, какво ли?

Мазохистки са???

А малкият бизнесменски келеш се радва на домашен уют, след като е прекършил и осакатил един млад живот.Но да не се тревожи ,за него няма страшно,Татко му се е подготвил, след добро заплащане за всякакви институции включително и за "милите" народни избраниците=

Ако беше некоя дебела и грозна жена дали щеха да ги съберат?

Повечето от дарителите изобщо не са виждали снимката.

Тогава нямаше и да пострада, защото келешът нямаше да си пили гумите.

Тамън застрахователя на виновния водач ще каже, че няма да плати протезата, защото вече е платена от дарителите. Парадоксално, но факт за съжаление.

И да плати, все тая. Отделно че не се знае кога ще плати, трябва да приключи разследването. Сигурно е обаче, че келеша дето е направил белята няма да плати.